Στο Εξοχικό!

Ονομάζομαι Άννα, είμαι μια μικρόσωμη γυναίκα 28 χρονών,165 ύψος, 54 κιλά, με μικρά βυζιά όμορφο πρόσωπο με βλέμα κάπως προκλητικό με ωραία στρογγυλά μπούτια και αυτό που με κάνει δυνατή στα βλέματα των αντρών είναι ο πεταχτός κώλος μου. Είμαι παντρεμένη με έναν απόστρατο αξιωματικό του στρατού 58 χρονών.

Ο άντρας είναι ψυλός, γεροδεμένος, αυστηρός, θέλει να έχει τον πλήρης έλεγχο πάνω μου και πριν παντρευτούμε μου εξήγησε τη προτημούσε από μένα ειδικά στο σεξ επιδή ήμουν πολύ μικρότερη του. Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία με την σημερινή που θα σας περιγράψω . είναι αληθινή και δεν ντρέπομαι να την περιγράψω

Πάντα είχα την τάση απ όταν παντρεύτηκα να πηγαίνω και με άλλους άντρες, βέβαια μερικές φορές από μόνη μου, σε άλλες περιπτώσεις είχα την άδεια του άντρα μου και άλλες φορές να συμετέχει και ο άντρας μου.

Ήταν αρχές ιουλίου και θα πηγαίναμε στο εξοχικό του στο Λασίθι, ( από εκεί η καταγωγή του ) Μου λέει, Άννα; πήγαινε εσύ μια ευδομάδα πιο μπροστά να ετοιμάσεις το σπίτι και εγώ θα έρθω την επόμενη ευδομάδα εντάξει; θα πάρω τηλέφωνο τον Κωστή να βρει εργάτες να έρθουν να καθαρίσουν να κλαδέψουν τα δέντρα και το γκαζόν και μπορεί να χριαστεί και βάψιμο, κανονίσετα και πάρε με τηλέφωνο να έρθω.

Όταν έφτασα στο Λασίθι και πήγα στο σπίτι τον πείρα τηλέφωνο και του είπα αύριο να κανονίσει να έρθουν εργάτες γιατί είναι χάλια . Την εμόμενη μέρα όντως ήρθαν δύο εργάτες. Ήταν περίπου 35 χ. στηβαροί μαυρησμένοι και ξυροκαμένοι από τον ήλιο. Με χαιρέτησαν και από την προφορά τους κατάλαβα ότι ήταν ξένοι . Αλβανοί ήταν όταν συστηθήκαμε .

Τους έδωσα οδηγίες τη δουλειά ειθελα να μου κάνουν και αμέσως χωρίς κουβέντα άρχισαν να εργάζονται. Το μεσημέρι κοντοστάθηκαν και μου ζήτησαν να ποιούν λίγο κρύο νερό. Τους είπα σταματήστε και ελάτε στην τραπεζαρία που έχει δροσιά απ το αιρχόρτισιον, έχω μαγυρέψει θα φάμε πρώτα και σε καμία ώρα συνεχίζετε. Εγώ για την ακρίβια φορούσα μια ρόμπα του σπιτιού κοντή και μάλιστα διαφανές και από κάτω ένα στριγκάκι και χωρίς σουτιέν. Τους είδα που κοίταζαν λέμαργα το κορμί μου.

Χαμογέλασα, χωρίς να πω κάτι τους έβαλα φαγητό να φάνε έβαλα και δικό μου άνοιξα και τρεις παγωμένες μπύρες να πιούμε. Οι τρεις μπύρες μεσημεριάτικα έγιναν 23 που λέει ο λόγος. και να που τώρα τους προκαλούσα πάνω στην ευθυμία μας , αλλά και αυτοί δεν πήγεναν πίσω. Κοίταζαν λεμαργα το κορμί μου, το θολωμένο βλέμα τους πρόδιδε την καύλα τους.

Ο ένας μου είπε…. Θέλεις να σε γαμήσουμε κυρία; Χωρίς να πω λέξη σήκωσα τα πόδια μου και έβγαλα το στρινγκ ανοίγοντας τα πόδια μου να δούνε το μουνί μου με τα μεγάλα μουνόχειλα που είχα. ξεγυμνώθηκαν αμέσως και είδα δύο καλοφτιαγμένα και γοητευτικά πέη που τα χάϊδευαν. Χωρίς να το καταλάβω βρέθηκαν δίπλα μου να χαϊδεύουν κάθε σπιθαμή του σώματος μου. Αυτομάτως βρέθηκα με της ψωλές τους στο πρόσωπό μου, να προσφέρονται διαδοχικά στο στόμα μου. Τους έγλειφα και τους άφηνα να μπαίνουν βαθιά στο λαρύγγι μου.

Ασθανόμουν την μυρωδιά και την σκληρότητα τους και το κορμί μου συγκλονιζόταν από την προσδοκία να τους νιώσω να μπαίνουν μέσα μου και να οργώνουν το μουνί μου και τον κώλο μου. Βρέθηκα να γαμιέμαι πισωκολητά από τον έναν αλβανό ενώ ο άλλος μου γαμούσε το στόμα μου. Οι οργασμοί μου ερχόταν ο ένας μετά τον άλλον.

Διαδοχικά με πείραν και από τον κώλο συνοδεύοντας κάθε διεισθήσει με πρόστυχα λόγια και εξεφτιλιστικά σχόλια. Μετά με γύρισαν ανάσκελα. Ο ένας στάθηκε όρθιος ενώ ο άλλος με καβάλησε και έφερε τον πούτσο του στο στόμα μου. Ξεφτιλίσουν πουτάνα , μου είπε καθώς με μπουκώνει με την ψωλάρα του. Δεν άργησε να με χύσει, του τα ρούφηξα μέχρι σταγόνα. Ήρθε μετά ο δεύτερος και με χτυπούσε με την ψωλάρα του στα χείλη μου μέχρι που με έχυσε και αυτός λέγοντας μου .. πάρτα γαμιόλα ελληνίδα .

Η ΦΆΣΗ συνεχίστετε, χωρίς να σκουπιστώ καν από τα χυσια τους με έβαλαν γονατιστή και αυτοί όρθιοι μου πρόσφεραν τα καυλιά τους λέγοντας μου …. παίξ τα μωρή τσούλα , Τους τρομπάριζα τους πούτσους τους με μανία, τρελαινόμουν από την καύλα που εκδιδόμουν σε δύο άγνωστους εργάτες . Κρτατούσα τα καυλιά τους πάνω από τα χείλια μου ενώ συνέχιζα να τους τρομπάρω . δεν άργησαν να μου γεμήσουν το στόμα μου με το ζεστό πηχτό σπέρμα τους .

Αισθανόμουν μεγάλη πουτάνα και το απολάμβανα … έχει συνέχια για την επόμενη μέρα μέρα τη έγινε …

error: