Είμαι η Ε. και είμαι 20 ετών. Τα έχω εδώ και 6 μήνες με τον Γ. που είναι 2 χρόνια μικρότερός μου. Είναι αρκετά σέξυ με πολύ γυμνασμένο κορμί και πούτσο πάρα πολύ καλό.
Θα σας διηγηθώ επομένως μία ξέφρενη βραδιά που κατέληξε σε ένα βρώμικο και σκοτεινό γκαράζ.
Λοιπόν, είχαμε πάει για φαγητό την ημέρα της Πρωτοχρονιάς και μετά από βόλτα γυρίσαμε στο σπίτι. Στη διαδρομή βρήκαμε ανοιχτό εάν γκαράζ αγνώστου σπιτιού και χωθήκαμε μέσα. Κατευθείαν με έστησε στον τοίχο και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα, ενώ υα σώματά μας τρίβοντας και πάλλονταν ασταμάστητα.
Το χέρι μου κατευθύνθηκε πάνω στο στον χοντρό του πούτσο, και άρχισα να τον χαιδεύω πάνω από το τζιν. Καλά δεν σας το συζητώ, είχε ανατριχιάσει ολόκληρος. Ξαφνικά αυτός γράπωσε το σατέν μου φόρεμα και το τράβηξε πάνω.Είχα καρακαυλώσει.
Το πουτσί του είχε φτάσει στο ζενίθ. Άρχισα να ξεκουμπώνω το τζιν του και γράπωσα με το χέρι μου τον υγρό του πούτσο. Με τα δάχτυλά μου του έκανα πιο έντονη την ηδονή, ενώ εκείνος είχε κλείσει τα μάτια από την καύλα. Τον ερεθίζω όλο και πιο γρήγορα και τα προσπερματικά του υγρά είχαν κατακολλήσει στα χέρια μου. Κρίμα το ημιμόνιμο αλλά χαλάλι.
Σε ανύποπτο χρόνο σκύβω (η ευλογημένη) και τονε ρουφάω ολόκληρο. Καλα δεν μιλάμε για πούτσα. Εν τω μεταξύ είχα την υποψία ότι κάποιος μας έπαιρνε μάτι, αλλά εμένα στο μουνί μου.. Σιγά, με τον γκόμενό μου ήμουνα…
Ο Γ. μου έλεγε ότι δεν άντεχε άλλο και ήθελε να μου φορτώσει τα φλόκια του στη μούρη. Εγώ του είπα να περιμένη, και σαν τσαούσα που είμαι έπιασα το κεφάλι του (το πάνω) και το έχωσα στη μούνα μου.. Ευτυχ’ως είχα προνοήσει και δεν φόραγα κιλότα (είχα πάρει μαθήματα από μια άλλη γνωστή μου που δεν βάζει ποτέ).
Η γλώσσα του έκανε τα μουνοχειλά μου να εκραγούν. Ειδικά το δεξί μου μουνόχειλο (που είναι και πιο ευαίσθητο) κόντεψε να κάνει μπαμ. Τα υγρά μου, ποτάμι, μην σας τα συζητώ.Από την ένταση κάποια στιγμή θολώσαν όλα και έχασα την όρασή μου. Τελικά δεν ήταν τίποτα, μου είχε φύγει ο φακός.
Βιαστήκαμε να προχωρήσουμε αλλά ξαφνικά άναψε το φω. Είχαν βάλει βάλει αυτή τη μαλακία με το φωτοκύτταρο και τρομάξαμε. Για να μην ξαναδιακοπούμε και να το κάνουμε με την ησυχία μας μπήκα σε μια καρότσα ενός hilux που βρόμαγε τραγίλα. Η συνέχεια σε λίγο καιρό….
Ε+Γ 6 μήνες μαζί είσαι ο έρωτάς μου!!!
Ζωντανή και απευθείας διήγηση σε έναν φίλο μου