Περιπέτεια στο Νησί

Λοιπόν παρακάτω θα διαβάσεις όλη την αλήθεια για το πως ξέσκισα την τρυπούλα της γυναικούλας σου εκείνο το βράδυ που τραβούσες μαλακία κοιτάζοντας τη να ξεσκίζεται άγρια από έναν άγνωστο μέχρι τότε για σένα. Νομίζω δικαιούσαι να μάθεις τι πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ και προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση να μάθεις όλη την αλήθεια από τη γυναικούλα σου, καθώς θα έπρεπε να παραδεχθεί πόσο μεγάλη πουτάνα είναι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ήταν το τελευταίο βράδυ μου εκείνο στο νησί και σίγουρα ήτανε το καλύτερο. Βρισκόμουνα με δύο φίλους( το Δημήτρη και τον Κώστα) στο νησί και ήταν το τελευταίο μας βράδυ.Είχαμε πάει σε ένα ήσυχο μπαράκι στο οποίο πηγαίναμε κάθε μέρα και τις 15 μέρες των διακοπών μας και μάλιστα για τρίτη χρονιά ερχόμασταν στο νησί και το μπαρ αυτό είχε γίνει το στέκι μας. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα μπήκε η γυναίκα σου στο μπαρ, φαινόταν αρκετά αναστατωμένη αλλά και υπερβολικά σέξι.Το ντύσιμο της λόγω και της εποχής ήταν πολύ ελαφρύ γι’ αυτήν, αλλά υπερβολικά βαρύ για τον πούτσο μου που μόλις την είδε σήμανε συναγερμό. Το φορεματάκι που φορούσε αποκάλυπτε ένα μεγάλο τμήμα των υπέροχων ποδιών της ενώ και το μπούστο της δεν ήταν λιγότερο αποκαλυπτικό. Βρήκε ένα άδειο σκαμπώ στο μπαρ ακριβώς δίπλα από την παρέα μας και παρήγγειλε ένα ποτό. Αμέσως μας έκανε εντύπωση και το πρώτο σχόλιο που κάναμε ήταν πως μια τέτοια μουνάρα ήτανε μόνη της και μάλιστα σε ένα τέτοιο νησί αυτή την εποχή που σίγουρα υπάρχουν πολλοί άντρες πρόθυμοι να της δώσουν να καταλάβει τι πάει να πει ένα καλό γαμήσι. Πρέπει να μας άκουσε γιατί μας κοίταξε κάπως θυμωμένα, έτσι αμέσως γυρίσαμε την κουβέντα αλλού προσπαθώντας να δώσουμε ένα τέλος στο περιστατικό και να αποφύγουμε έναν ανεπιύμητο καυγά.
Όμως το γυναικάκι σου μας απάντησε αμέσως και μάλιστα η απάντηση της μας άφησε άναυδους. «Πιστεύετε οτι εσείς έχετε τα αρχίδια να μου δείξετε τι πάει να πει ένα καλό γαμήσι; Η ακόμη τη βγάζετε τραβώντας μαλακία;». Για λίγα δευτερόλεπτα σωπάσαμε, όμως ο Δημήτρης έσπασε το κακό κλίμα απαντώντας οτι σίγουρα δεν μπορούσαμε να της δείξουμε τι πάει να πει ένα καλό γαμήσι, αλλά είμαστε πρόθυμοι να της δείξουμε πόσο καλύτερα είναι με τρία καλά γαμήσια».
Γελάσαμε όλοι και η γυναικούλα σου μαζί και ήταν η κατάλληλη στιγμή να γνωριστούμε και να την καλέσουμε στην παρέα μας, έτσι με μερικές κινήσεις δημιουργήσαμε ένα κύκλο στην παρέα όπου τα βλέμματα όλων πέφταν πάνω στα σχεδόν γυμνά υπέροχα στήθη της γυναίκας σου (ήταν ολοφάνερο οτι δε φορούσε σουτιέν) και στα πόδια της καθώς το κοντό αυτό φορεματάκι το μόνο που μπορούσε να κρύψει προς το παρόν ήτανε το κυλοτάκι της. Η κουβέντα επανήλθε στο αρχικό μας θέμα και μας ανέφερε οτι μάλωσε με τον άντρα της και στο τέλος μας δήλωσε οτι αφού αυτός ο μαλάκας δεν απολάμβανε την παρέα της ήταν αποφασισμένη να βρει απόψε κάποιον άλλον άντρα που θα απολάμβανε περισσότερο την παρέα της και δε θα γκρίνιαζε συνεχώς.
«Νομίζω οτι δε χρειάζεται να αναφέρω οτι απολαμβάνουμε την παρέα σου και οτι ελπίζουμε να την απολαύσουμε περισσότερο στη συνέχεια όμως είμαστε τρεις». Της είπα. «Τότε θα χαρώ και εγώ τριπλά». Όλη αυτή η προσοχή που της δείχναμε της άρεσε πάρα πολύ και όσο περνούσε η ώρα τόσο χαλάρωνε και εσκεμμένα ή όχι μας αποκάλυπτε περισσότερο από το κορμί της και κυρίως ανάμεσα στα σκέλια της. Είχε ανοίξει τα πόδια της αρκετά ώστε να μπορούμε άνετα όχι μόνο εμείς αλλά και οι υπόλοιποι λιγοστοί θαμώνες να βλέπουν πεντακάθαρα το μάυρο κυλωτάκι της και να φαντάζονται το μουνάκι της που φούσκωνε απειλητικά από την κάυλα από κάτω. Εγώ είχα ήδη απλώσει δειλά το χέρι μου πάνω στο πόδι της λίγο πιο πάνω από το ύψος του γόνατου και περίμενα την αντίδραση της. Ο πούτσος μου όπως και των φίλων μου ήταν φουσκωμένος από το πρώτο δευτερόλεπτο που την αντίκρισα και αυτό ήταν σίγουρα ολοφάνερο και στη γυναίκα σου η οποία είχε διαρκώς στραμμένο το βλέμμα της πάνω στα φουσκωμένα παντελόνια μας.
Όταν είδα οτι δεν την ενοχλεί το χέρι μου άρχισα να την χαιδεύω ανεβαίνοντας όλο και πιο πάνω ώσπου ένιωσα το μουνάκι της πάνω από το εσώρουχο της. «Μμμμ, καιρός ήτανε», ψυθίρισε. «Παλιοπουτανα απόψε θα πάρεις αυτό που πραγματικά θέλεις» απάντησα και είδα ένα πονηρό χαμόγελο να διαγράφεται στο πρόσωπο της. Ο Δημήτρης πρότεινε να συνεχίσουμε τη διασκέδαση στο Διαμέρισμα που είχαμε νοικιάσει. Η πουτανίτσα συμφώνησε χωρίς δεύτερη κουβέντα και ξεκινήσαμε για το αυτοκίνητο, ένα Land Rover που είχαμε νοικιάσει για τις διακοπές Μπροστά κάθισα εγώ στη θέση του οδηγού και η γυναίκα σου δίπλα και πισω ο Δημήτρης και ο Κώστας. Μόλις καθίσαμε η γυναίκα σου είπε οτι δεν ένιωθε καλά και έπρεπε να ξεφορτωθεί κάτι. Αμέσως σηκώθηκε λίγο έβαλε τα χέρια της κάτω από το φόρεμα κατέβασε το κυλωτάκι της μέχρι τα γόνατα ξανακάθισε σήκωσε τα πόδια της και τα ακούμπησε στο ταμπλώ και μου ζήτησε αν δε με ενοχλεί να της βγάλω το κυλωτάκι, ενώ ο κόσμος που περνούσε από ‘εξω μας είχε καρφώσει το βλέμμα του στο μουνάκι της γυναίκας σου και φώναζε διάφορα προστυχόλογα. Φυσικά δεν είχα καμία αντίρρηση, της έβγαλα το κυλωτάκι και ξεκίνησα κατ’ ευθείαν το αυτοκίνητο για να ξεφορτώσω όσο πιο γρήγορα γίνεται στο μουνάκι της γυναίκας σου τις καύλες μου. Σε όλη τη διαδρομή το πουτανάκι έπαιζε με το μουνί της ζητόντας μας να της ξεσκίσουμε για τα καλά το γαμημένο το μουνάκι της δείχνοντας της πως γαμάνε οι πραγματικοί άντρες, γιατί με το μαλάκα τον άντρα της είχε ξεχάσει τι παέι να πει sex και ενώ και οι φίλοι μου από πίσω δεν χάναν ευκαιρία να απλώνουν τα χέρια τους σε όλο το κορμί της δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο υπέροχο στήθος της.
Σε πέντε λεπτά περίπου ήμασταν στο σπίτι, η πουτανίτσα σου δεν μπορούσε να συγκρατηθεί άλλο έβγαλε το φόρεμα της στις σκάλες και το άφησε να πέσει εκεί, ενώ χαίδευε και τους πούτσους μας πάνω από τα παντελόνια.
Όταν μπήκαμε στο σπίτι χάιδευε τον πούτσο του Δημήτρη και χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο ξεκούμπωσε το πανετλόνι του και ελευθέρωσε το καυλί του από την πίεση του εσώρουχου, ενώ τον φιλούςε καυτά στο στόμα. Ο δημήτρης είχε απλώσει τα χέρια του και έτριβε δυνατά τα βυζάκια της δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις κατακαυλωμένες ρώγες της. Εγώ έβγαλα το παντελόνι μου και το εσώρουχο και πλησίασα προς τη μεριά της γυναικούλας σου ενώ έκανα νόημα στον Κώστα να μείνει όπως είναι και να μη γδυθεί. Με τον Κώστα είμαστε φίλοι από μικροί όταν ακόμη τραβούσαμε μαλακία μαζί και θυμάμαι ότι τόσο μεγάλο καυλί δεν είχα δει ποτέ τη ζωή μου. Ήταν περίπου 25 εκατοστά (σχεδόν 7 εκατοστά μεγαλύτερο από το δικό μου) και αρκετά χοντρό. Σκέφτηκα λοιπόν να της το κρατήσουμε για έκπληξη.
Όταν είδε τον πούτσο μου να πλησιάζει προς το μέρος της, άπλωσε το αριστερό της χέρι και άρχισε να τον χαιδεύει ενώ με το άλλο χάιδευε τον πούτσο του Δημήτρη ο οποίος ήτανε λίγο μικρότερος από το δικό μου αλλά σίγουρα έκανε πολύ καλά τη δουλειά του και αυτός και μάλλον συμφωνούσε μαζί μου και η πουτανίτσα η γυναίκα σου, γιατί σε λίγα δευτερόλεπτα βρισκόταν γονατισμένη μπρτοστά από το φίλο μου προσκυνώντας τον πούτσο του και γλύφωντας τον λαίμαργα ενώ με το άλλο χέρι συνέχιζε να μου τραβά μια υπέροχη μαλακία. Πολλές φορές είχα δει μια γυναίκα να μου παίρνει πίπα, αλλά αυτή η θέα ήταν υπέροχη από πλάγια, ήταν ένα ζωντανό πορνό. Μια άγνωστη παντρεμένη καριόλα να ρουφάει με τόση μανία τον πούτσο του καλύτερου φίλου μου. Και μόνο στη σκέψη κόντευα να χύσω. Ήθελα να ταϊσω σ’ αυτή την τσούλα όλο τον πούτσο του φίλου μου. Έτσι πήγα από πίσω της άπλωσα τις παλάμες μου στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και την πίεζα να πάρει όλο το καυλί του Δημήτρη βαθιά. «Δείξε μας καριόλα πόσο βαθιά μπορείς να πάρεις την ψωλάρα του φίλου μας, κάνε μας παλιοπουτάνα αυτά που δε θα μπορέσεις να κάνεις ποτέ με την αδελφάρα τον άντρα σου, δείξε μας πόσο τσούλα είσαι».
Τα λόγια μου πρέπει να την καυλώσαν πάρα πολύ γιατί ξαφνικά αύξησε πάρα πολύ το ρυθμό της και άρχισε κυριολεκτικά να γαμάει το καυλί του Δημήτρη με το στόμα της ενώ χούφτωσε με τα χέρια της τα κωλομέρια του πιέζοντας τον όλο και πιο βαθιά μες το λαρύγγι της, ενώ και ο Δημήτρης πίεζε το κεφάλι της προς το μέρος της, φωνάζοντας: «Καριόλα θα χύσω μεσ’ το στοματάκι σου παλιοπουτάνα». Εντωμεταξύ ο Κώστας είχε γονατίσει δεξιά από το πουτανάκι σου και χαίδευε το μουνάκι της. Πολύ σύντομα ο Δημήτρης άρχισε να αδειάσει μες το στόμα της τα χύσια του ουρλιάζοντας, ενώ το γυναικάκι σου είχε καρφώσει όλο τον πούτσο του στο στόμα της μην αφήνοντας ούτε σταγόνα να χυθεί έξω. Ενώ παρακολουθούσα το πουτανάκι σου να καθαρίσει τον πούτσο του Δημήτρη ο Κώστας ξάπλωσε κάτω από τα σκέλια της και άρχισε να τη φιλάει πλησιάζοντας το μουνάκι της. Ένα μικρό βογγητό ηδονής ξέφυγε από το στόμα της όταν τα χείλη του άγγιξαν το μουνάκι της, ενώ πλησίασα με τον πούτσο μου στο στόμα της που τώρα είχε ελευθερωθεί από το καυλί του Δημήτρη, ο οποίος κάθισε λίγο πιο πέρα σε μια καρέκλα και παρακολουθούσε χαιδεύοντας τον πούτσο του.
Της τράβηξα πίσω τα μαλλιά με το δεξί μου χέρι και της είπα «Βγάλε τη γλωσσίτσα σου έξω παλιοπουτάνα. Χωρίς δέυτερη κουβέντα η γυναικούλα σου σαν σκυλίτσα που περίμενε κανένα κοκκαλάκι από το αφεντικό της άνοιξε το στοματάκι της και έβγαλε έξω τη γλωσσίτσα της περιμένοντας ανυπόμονα να γλύψει την ψωλή μου. «Έτσι μπράβο καριόλα. Σ’ αρέσουν οι ψωλές μας ε;» Ναι έγνεψε με το κεφάλι όσο της επέτρεπε η πίεση που της ασκούσα, ενώ ο Κώστας πρέπει να έκανε πολύ καλή δουλειά εκεί κάτω γιατί το κορμί της κυριολεκτικά έτρεμε από την καύλα, μάλλον ήταν πολύ κοντά στον πρώτο της οργασμό γι’ απόψε. «Θέλεις να γλύψεις την ψωλή μου;» της είπα ελευθερώνοντας το κεφάλι της αλλά χωρίς να την αφήσω να ακουμπήσει τον πούτσο μου ακόμη «Ναι πολύ» -«Πιο πολύ από του άντρα σου» -«Θέλω να γλύφω μόνο τις δικές σας ψωλές» είπε και έπεσε λυσσασμένα πάνω στον πούτσο μου καταβοχθρίζοντας τον, ενώ ο Δημήτρης είχε επανέλθει φιλώντας της τα στήθη και ο Κώστας συνέχιζε ασταμάτητα να της γαμάει το μουνάκι με τη γλώσσα.
Αυτό το υπέροχο παντρεμένο γυναικάκι είχε παραδοθεί ολόκληρο στις ορέξεις μας, το κορμί της έτρεμε και το μουνάκι της έχυνε ασταμάτητα, το πρόσωπο του Κώστα είχε γεμίσει από τα χύσια της. Ξέρω τι χρειάζεται η παλιοπουτάνα είπε ο Δημητρης που η ψωλή του είχε σκληρύνει και πάλι καθώς είχε πολύ καιρό να πάει με γυναίκα και είχε μαζεμένες πολλές ορμές. Και νομίζω βρήκε την κατάλληλη περίπτωση για να ξεφορτωθεί τις καύλες του. Έτσι πήγε πίσω απο γυναικάκι σου κα πάνω από το Δημήτρη που ήταν ξαπλωμένος από κάτω της. Με το αριστερό του χέρι άρχισε να χαιδεύει το στήθος της ενώ με το άλλο αφού σάλιωσε καλά το μεσάιο δάχτυλο του άρχισε να το τρίβει στην είσοδο της κωλοτρυπίδας της. «Αποφάσισε να σου ξεσκίσω την κωλοτρυπίδα παλιοκαριόλα, δεν πιστεύω να έχεις καμιά αντίρρηση;» της είπε. Και μάλλον δεν είχε καθώς η απάντηση της ήταν ο δεύτερος οργασμός της, ο οποίος εκδηλώθηκε πιάνοντας απότομα τον Κώστα από τα μαλλιά και πιέζοντας το κεφάλι του δυνατά προς το μουνί της και σφίγγοντας τα πόδια της για να πάρει τη γλώσσα του όσο μπορεί πιο βαθιά ενώ ακαταλαβίστικες κραυγές βγαίναν μόλις και μετά βίας από το στόμα της που ήταν μπουκωμένο από το καυλί μου. «Μμμ πολύ στενή φαίνεται από πίσω, και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε, » είπε ο Δημήτρης.
«Φαίνεται οτι ο μαλάκας ο άντρας της δεν την κωλοξεσκίζει αρκετά» απάντησα., ενώ ο Κώστας για να διευκολύνει το Δημήτρη με τις δύο παλάμες του έπιασε τα κωλομέρια της και τα άνοιξε όσο μπορούσε και ο Δημήτρης ακούμπησε το πρησμένο κεφαλάκι της ψωλής του στην είσοδο της κωλοτρυπίδας της και άρχισε να τρίβει την ψωλή του με τη βοήθεια του χεριού του πάνω στην τρυπίτσα της γυναικούλας σου. Εγώ δεν άντεχα άλλο αυτή τη διαδικασία και ένιωθα ότι ήταν η ώρα να πλημμυρίσω την πουτανίτσα σου με τα χύσια μου. Τράβηξα τον πούτσο μου από το στοματάκι της και με το δεξί μου χέρι την τράβηξα από τα μαλλιά «Άνοιξε το στόμα σου παλιοκαριόλα και βγάλε έξω τη γλωσσίτσα σου» -«Θέλω να χύσεις μες το στόμα μου». –«Θα χύσω όπου και όποτε γουστάρω εγώ παλιοπουτάνα»».-«Θα το καταλάβει ο άντρας μου αν χύσεις πάνω μου». «Διάλεξε τι θέλεις περισσότερο απόψε παλιοπουτάνα, να συνεχίσουμε να σε ξεσκίζουμε ή να μην καταλάβει ο αντρούλης σου πόσο μεγάλη πουτάνα είσαι; Και σκέψου αν αυτός ο μαλάκας θα μπορέσει να σου χαρίσει ποτέ την καύλα που σου προσφέρουμε απόψε», ενώ εκείνη τη στιγμή ο Δημήτρης άρχισε να ξεσκίζει αργά αργά την κωλοτρυπίδα της.
Φυσικά δε χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ και προτίμησε τις ψωλές μας από εσένα «Έχεις δίκιο, απόψε ανήκω μόνο σε εσάς γαμιάδες μου, όλες οι τρυπούλες μου είναι δικές σας να τiς ξεσκίσετε όπως δεν τις έχει ξεσκίσει ποτέ αυτός ο μαλάκας, δείξτε μου τι πάει να πει ένα πραγματικό γαμήσι». Και άρχισε να κουνιέται μπρος-πίσω κάνοντας το πρόσωπο του Κώστα να τρίβεται πάνω στο μουνί της και επιταχύνοντας το ρυθμό που τη γαμούσε η ψωλάρα του Δημήτρη. «Έτσι γαμιάδες μου μη με λυπάστε σκίστε την παντρεμένη πουτανίσα σας» φώναξε και έβγαλέ έξω τη γλωσσίτσα της περιμένωντας τα χύσια μου. Εγώ με το δεξί μου χέρι έτριβα τη ρωγούλα του δεξιού βυζιού της και με το άλλο έπαιζα με το καυλί μου σε απόσταση αναπνοής από το προσωπάκι της γυναικούλας σου. Σε λίγα δευτερόλεπτα τα πρώτα χύσια μου άρχισαν να εκτοξεύονται προς το προσωπάκι της γυναικούλας σου, εγώ χαμήλωσα λιγάκι γιατί ήθελα να τη γεμίσω χύσια και στα στήθη. Αυτή άρχισε να σκουπίζει με τα δάχτυλα της τα χύσια μου από το πρόσωπο και τα στήθη της και έγλυφε τα δάχτυλα της. Ο Δημήτρης καυλωμένος από το θέαμα της πουτάνας της γυναίκας σου χυμένης παντού από μπροστά με το σπέρμα μου να κυλάει στο κορμί της άρχισε να την κωλογαμάει όλο και πιο γρήγορα και όλο και πιο δυνατά βρίζοντας την όσο πιο χυδαία μπορούσε.
Αυτή ανταποκρίθηκε στους ρυθμούς της, αυξάνοντας την ταχύτητα της κίνησης της μπρος-πίσω ουρλιάζοντας «γάμα την κωλοτρυπίδα μου ψωλαρά μου, κωλοξέσκισε με μπάσταρδε, δείξε μου τι παει να πει πόυτσος» και άρπαξε τον πούτσο μου με χέρια της για να τον καθαρίσει από τα χύσια μου με τη γλωσσίτσα της, ενώ Ο Κώστας συνέχισε να της γαμάει το μουνί πότε με τη γλώσσα του και πότε με τρία δάχτυλα του χεριού του. Μόλις η γυναικούλα σου καθάρισε καλά την ψωλή μου, απομακρύνθηκα και καθισα σε μια καρέκλα για να απολαύσω το θέαμα.Για τα επόμενα 5 λεπτά περίπου ο Δημήτρης, ο Κώστας και η γυναικούλα σου αυξάναν διαρκώς την ταχύτητα και τη δύναμη που γαμιόταν, μέχρι που ταυτόχρονα ο Δημήτρης άρχισε να πλυμμηρίζει την κωλοτρυπίδα της γυναικούλας σου με τα χύσια του και η γυναικούλα σου-το πουτνάκι μας έφτασε για τρίτη φορά σε οργασμό απόψε ουρλιάζοντας από την καύλα. Και οι δύο πέσαν εξουθενωμένοι, η γυναικούλα σου πάνω στον Κώστα και ο Δημήτρης πάνω στη γυναικούλα σου.
Εγώ σηκώθηκα από την καρέκλα τους πλησίασα και απευθυνόμενος προς τον Κώστα και το Δημήτρη τους είπα οτι είναι καιρός να της δείξουμε τι πάει να πει πραγματικό ξέσκισμα. Η γυναίκα σου-το πουτανάκι μας, μας κοίταξε περίεργα, ενώ οι φίλοι συμφώνησαν απόλυτα. Ο Δημήτρης και εγώ την πιάσαμε ο καθένας από το ένα ΄χερι την σηκώσαμε και την οδηγήσαμε στη μια κρεβατοκάμαρα, την ξαπλώσαμε ανάσκελα στο κρεβάτι (σε διαβεβαιώ οτι δε δυσκολευτήκαμε καθόλου) και ο Δημήτρης έφερε μια από τις πετονιές που είχαμε για ψάρεμα, της δέσαμε τα χέρια στο κρεβάτι, ενώ εκείνη τη στιγμή μπήκε και ο Κώστας στο δωμάτιο και κάθισε σε μια καρέκλα ακριβώς απέναντι από τη γυναικούλα σου έχοντας στο κέντρο του οπτικού του πεδίου το ορθάνοιχτο και έτοιμο για ξέσκισμα μουνάκι της γυναικούλας σου και χάιδευε την ψωλάρα του πάνω από το παντελόνι του.
Εγώ άρχισα να χαιδεύω το μουνάκι της με τα χέρια μου για να διαπιστώσω αν ήταν έτοιμο για τη μεγάλη στιγμή ενώ την φιλούσα ανάμεσα στα σκέλια, αρκετά μακριά από το μουνάκι της όμως. Ο Δημήτρης άρχισε να της τρίβει της ρωγούλες και να της μιλάει. «Τώρα πουτάνα θα καταλάβεις τι πάει να πει ξέσκισμα» -«Ωραία,αλλά τι ακριβώς έχετε στο νου σας;»-«Πόσο μεγάλη είναι η ψωλή της αδερφάρας του άντρα σου καριόλα;» -«Αρκετά μικρή για να ανταγωνιστεί τα δικά σας κοντάρια μωρά μου, θα το κατάλαβες όταν ξέσκιζες το κωλαράκι μου» -«Εγώ νόμιζα οτι ήταν παρθένο το κωλαράκι σου» είπε γελώντας Ο Δημήτρης -«Τώρα μπορείς να καταλάβεις πόσο μεγάλο δεν είναι το πουλάκι του». -«Μετά από αυτό που θα σου συμβεί σε λίγο θα πρέπει να βρεις κάποιον με μεγαλύτερο παλούκι, αλλιώς δε θα καταλαβαίνεις αν ο πούτσος του είναι μέσα ή έξω από το μουνί σου παλιοκαριόλα». Της είπε και απευθύνθηκε στον Κώστα: «Νομίζω πως είναι έτοιμο το πουτανάκι μας». Αμέσως έβγαλα τα χέρια μου από το μουνί της πήγα από την αριστερή πλευρά του κρεβατιού έπιασα το αριστερό της πόδι και το σήκωσα ψηλά, το ίδιο έκανε και ο Δημήτρης με το άλλο πόδι της ενώ ο Κώστας σηκώθηκε και άρχισε να γδύνεται αφήνοντας μόν το εσώρουχο του. Όμως από κάτω διαγραφόταν ξεκάθαρα το τεράστιο καυλί του που το μέγεθος του εσώρουχου δεν μπορούσε να το καλύψει ολόκληρο και ένα τμήμα του πάνω μέρους είχε βγει σε κοινή θέα.
Το πουτανάκι μας γούρλωσε τα μάτια της μην μπορώντας να πιστέψει τι επρόκειτο να συμβεί στο μουνάκι της σε λίγο. Είχαμε την εντύπωση οτι θα φοβηθεί, και οτι θα ζητήσει να μην τη γαμήσει δεν ξέραμε όμως πόσο μεγάλη πουτάνα ήταν. Γιατί όχι μόνο δεν ζήτησε να αποφύγει το ξέσκισμα αλλά: «Λύστε με μωρά μου σας παρακαλώ θέλω να νιώσω αυτή την ψωλάρα σε όλο μου το κορμί πριν ξεσκίσει το μουνάκι μου, να την χαιδέψω με τα χεράκια μου και να την οδηγήσω η ίδια μεσα στα σωθικά μου» -«Θέλεις να νιώσεις αυτό το κτήνος στο μουνάκι σου έτσι δεν είναι;» «Ναι αγόρια μου». –«Τότε θα το κάνεις όπως γουστάρουμε εμείς, θα το βουλώσεις, θα μείνεις με τα χέρια δεμένα και το μόνο που θα κάνεις είναι να κρατάς τα πόδια σου ορθάνοιχτα για να μπορεί να ξεσκίζει όσο πιο βαθιά μπορεί ο φιλαράκος μας το μουνάκι σου. Έτσι παλιοπουτάνα;». –«Ότι πείτε εσείς γαμιάδες μου, το μουνί μου σας ανήκει κάντε το οτι θέλετε, αρκεί να νιώσω αυτή την ψωλάρα να με ξεσκίζει, να με ανοίγει στα δύο».
Ο κώστας ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι, έβγαλέ το εσώρουχο του και γονάτισε με την ψωλάρα σε απόσταση λίγων εκατοστών από το μουνί της γυναικούλας σου. Ο Δημήτρης και εγώ με ένα χέρι κρατούσαμε από ένα πόδι της γυναικούλας σου-πουτανίτσας μας και με το άλλο ανοίγαμε διάπλατα από ένα μουνόχειλο της καριόλας της γυναίκας σου, και έτσι προσφέραμε διάπλατα ανοιγμένο το μουνί της στο φίλο μας. Χρόνια είχα να δω απο κοντά την ψωλάρα του Κώστα και είχα ξεχάσει πόσο πραγματικά τεράστια είναι. «Μετά δε θα θάλει να ξαναγαμηθεί με το μαλάκα τον άντρα της σκέφτηκα, και νομίζω οτι το σκεφτόταν και η ίδια αν κρίνω από τον τρόπο που κοιτούσε το κτήνος του, αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα, εμείς θα της πετάξουμε τα μυαλά έξω από το κεφάλι απόψε». Το μουνί της δε χρειαζόταν τίποτα άλλο παρά ένα άγγιγμα για να εκραγεί και συνεχώς κυλούσαν υγρά από την ορθάνοιχτη τρυπούλα της.
Ο κώστας πλησίασε απειλητικά το λοστάρι του στην είσοδο της φωλίτσας του και άρχισε με τη βοήθεια του χεριού του να το τρίβει στην είσοδο της τρυπούλας της. Το πουτανάκι σου, έσφιξε τα χέρια στα κάγκελα του κρεβατιού, έκλεισε τα μάτια της, δάγκωσε τα χείλη της και κινήθηκε με το σώμα της για να πάρει την ψωλάρα του Κώστα στο μουνί της. Όμως ήταν σφιχτά δεμένη και δεν μπόρεσε να κινηθεί αρκετά. Όταν το συνειδητοποίησε αυτό: «Σε παρακαλώ αγόρι μου, κάρφωσε την ψωλάρα σου στο μουνάκι μου, ξέσκισε με, θέλω να αποκτήσω μια ξεσκισμένη μεγάλη μουνάρα σαν αυτή που έχουν οι πουτάνες και όχι το στενό και κακογαμημένο από τον άντρα μου μουνάκι που έχω τώρα, και μόνο εσύ μπορείς να μου το κάνεις αυτό» -«Σε ποιον ανήκει το μουνάκι σου; Σε εμάς ή στο μαλάκα τον άντρα σου;» -« Σε εσάς γαμιάδες μου, είμαι δική σας, είμαι η πουτάνα σας, ΑΑΑ!!!»
Ο Κώστας δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο και άρχισε να χώνει σιγά σιγά το τεράστιο καυλί του στο μουνί της γυναικούλας. Από αυτή τη στιγμή τίποτα δεν θα είναι ίδιο και κυρίως το μουνί της γυναίκας σου, δεν πρόκειται ποτέ να ξαναικανοποιηθεί με ένα μικρό πουλάκι σαν το δικός σου, είναι σίγουρο οτι πάντα θα ψάχνει να βρεί κάτι πολύ μεγαλύτερο από το δικό σου γλυφιτζούρι. Είχε βάλει μόνο το κεφαλάκι μέσα, αλλά ήταν τόσο χοντρό που η καριόλα άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και την ηδονή ενώ άρχισε να κουνάει το κορμί της μπρος-πίσω και το πουτσοκέφαλο του τριβόταν στην είσοδο του μουνιού της. Αυτή η καριόλα ούρλιαζε πολύ δυνατά έτσι στήριξα το πόδι της στον ώμο του Κώστα και με μια κίνηση έχωσα την πάλι καυλωμένη ψωλή μου στο στοματάκι της. Τον ρούφηξε με λύσσα, ενώ ήταν ολοφάνερο οτι είχε χάσει τον έλεγχο και τελείωσε για τέταρτη φορά πριν καλά καλά τη γαμήσει ο φιλαράκος μας, καθώς δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό της και πολλές φορές μου δάγκωνε τον πούτσο, ενώ προσπαθούσε να βογγάει ταυτόχρονα με το τσιμπούκι που μου έκανε. Ο Δημήτρης ακούμπησε και αυτός το άλλο πόδι της στον άλλο όμω του Κώστα και άρχισε να μαλακίζεται ακριβώς πάνω από τα στήθη της.
Ο Κώστας αφού έπαιξε λιγάκι με το μουνάκι της έχοντας χωμένο το πουτσοκέφαλο του κτήνους του χωμένο στο μουνάκι της, έπιασε τα πόδια της που ήταν στους ώμους του λιγο πιο πάνω από τα γόνατα και με μια γρήγορη και βίαιη κίνηση κάρφωσε όλο το λοστάρι του στα βάθη του μουνιού της φτάνοντας μέχρι τη μήτρα της και ξεκίνησε να τη γαμάει γρήγορα και δυνατά . Ό ήχος των αρχιδιών του που χτυπούσαν πάνω στη σάρκα της, αλλά και τα δάκρυα στα μάτια της σημάδι οτι της είχε ξεσκίσει κυριολεκτικά τα σωθικά με κάναν να χύσω μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μέσα στο στοματάκι της «Είδες μωρό μου δεν έχεις παράπονο ρούφηξες και τα δικά μου χύσια» της είπα και κάθισα δίπλα της, ενώ μόλις το στόμα της ελευθερώθηκε από τον πούτσο μου άρχισε να κραυγάζει δυνατά «Ναι γάμα με, ψωλαρά μου, σκίσε με, κάνε με γυναίκα» . Το θέαμα ήταν υπέροχο, μια άγνωστη παντρεμένη πουτάνα να γαμιέται με τον μεγαλύτερο πούτσο που ΄χω δει στη ζωή μου, από το στόμα της να κυλούν τα δικά μου χύσια και ο ένας από τους καλύτερους μου φίλους να ετοιμάζεται να τη γεμίσει με χύσια σε όλο της το κορμί, ενώ ο άλλος να της σκίζει τα σωθικά.
Σε λίγα λεπτά άρχισα να ακούω τον κώστα να μουγκρίζει σιγά στην αρχή όλο και πιο δυνατά όμως και να ψυθιρίζει «Πουτάνα όπως σου άνοιξα το μουνί σαν μπανιέρα έτσι θα στο γεμίσω όλο με τα χύσια μου, ετοιμάσου να στο πλημμυρίσω παλιοκαριόλα………χύύύύύύύνωωωωωωωωωωω, καριόλα, μες το μουνάκι σου, στα σωθικά σου παλιοπουτάνα, «-Αμφιβάλλω αν το μικρό πουλάκι του αντρούλη της την έχυσε ποτέ τόσο βαθιά » του είπα, ενώ την ίδια στιγμή ο Δημήτρης άρχισε να σκορπάει το ψωλόχυμα του πάνω στην κοιλιά και τα στήθη της. Και καταρρεύσαν ο ένας πάνω στον άλλο. Το θέαμα ήταν υπέροχο από όλες τις τρυπούλες της γυναικούλας σου τα χύσια μας έρρεαν άφθονα, ενώ σε διάφορα σημεία του κορμιού της υπήρχαν σημάδια από το ψωλόχυμα μας.
Ώρα να γυρίσεις στον αντρούλη σου της είπα εμείς δε σε χρειαζόμαστε, άλλο. Καιρός να σε καθαρίσει και να σε περιποιηθεί για την επόμενη φορά που θα θέλουμε να σε ξεσκίσουμε. Αποφασίσαμε οτι δεν ήταν σωστό να την αφήσουμε να γυρίσει μόνη έτσι της είπα να βγει έξω να μαζέψει το φόρεμα της χωρίς να φορέσει το κυλωτάκι της από τις σκάλες να το φορέσει και να με περιμένει στο αυτοκίνητο. Αν όμως σκουπιζόταν, τότε θα γυρνούσε μόνη με τα πόδια. Στο δρόμο όμως η πουτανίτσα δεν άντεξε και ήθελε ένα τελευταίο αληθινό γαμήσι πρωτού γυρίσει στη ρουτίνα του συζυγικού πηδήματος.
Εκεί είναι που μας είδες εσύ. Όταν ερχόμασταν για το σπίτι που μένατε μου ζήτησε να κάνουμε μια στάση. Έτσι σταματήσαμε στο σημείο που μας είδες. Μόλις σταμάτησα έπεσε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει ενώ με τα δυο της χέρια άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Μόλις ελευθερώθηκε ο πούτσος μου άρχισε να τον μαλακίζει, ενώ σε λίγα δευτερόλεπτα έσκυψε και άρχισε να τον γλύφει με τη γλωσσούλα της. Μόλις τον σάλιωσε καλά σήκωσε το κεφάλι της και μου είπε οτι νιώθει πως υπαρχει κάποιο κενό στο μουνί της καθώς τα χύσια του κώστα κυλούσαν στα μπούτια της και ήθελε να συμπληρώσω το κενό, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένει κάτι τέτοιο από τον μαλάκα τον άντρα της. Έτσι μετακινήθηκα στο κάθισμα της και την έβαλα να καθίσει πάνω στα πόδια μου έχοντας την πλάτη γυρισμένη προς τη μεριά που βρισκόσουν εσύ (ακόμη δεν είχες έρθει).
Έπιασε τον πούτσο μου με το ένα χέρι της ενώ με το άλλο άνοιξε διάπλατα τα μουνόχειλα της και κάρφωσε το μουνί της βαθιά μέσα στον πούτσο μου παίρνοντας μέχρι και το τελευταίο χιλιοστό. Ήταν ολοφάνερη η επίδρασαη από το τεράστιο καυλί του κώστα, όμως μου άρεσε που γλιστρούσε τόσο εύκολα ο πούτσος μου στο μουνί της γυναικούλας σου. Με τα χέρια της έπιασε το κεφάλι μου και το βούτηξε στα στήθη της ενώ ανεβοκατέβαινε δυνατά πάνω στον πούτσο μου παραμιλώντας πόσο πολύ της αρέσει και πως τόσα χρόνια ο άντρας της (δηλαδή εσύ) δεν την έκανες να χύσει τόσο πολύ όσο έχυσε αυτές τις 2-3 ώρες μαζί μας.
Τότε ήταν που σε είδα εγώ να πλησιάζεις και να κρύβεσαι στους θάμνους όμως δεν ήξερα οτι είσαι ο άντρας της. Της ανέφερα οτι ένας άγνωστος μας κοιτάει και μαλακίζεται. Και μου είπε οτι δεν πειράζει, και οτι θέλει όλοι να δούνε πόσο καλά τη γαμάω, και πόσο μεγάλη πουτάνα είναι. Και οτι η κορμάρα της είναι πολύ καλή για να τη χαίρεται μόνο ένας και ειδικά όταν αυτός ο ένας είναι ο μαλάκας ο άντρας της και οτι είναι υπερβολική απαίτηση με αυτό το μικροσκοπικό ψωλάκι που έχει να θέλει να τη γαμάει μόνο αυτός. Μάλιστα μου είπε πως αν διέκρινα οτι ο τύπος έχει καλή ψωλή και δεν είχα πρόβλημα να τον φώναζα για να τον βοηθήσει να ξελαφρώσει τις καύλες του στο πεινασμένο στοματάκι της. Όλα αυτά με κάναν να χύσω αμέσως μέσα στο μουνάκι της φωνάζοντας. Παρ’ όλο που ήταν η τρίτη φορά που έχυνα απόψε έχυνα ασταμάτητα και ένιωθα το χύσια μου ανακατεμένα με δικά της, αλλά και τα χύσια που είχε αφήσει ο Κώστας στη μουνάρα της να πέφτουν στα μπούτια μου.
Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω πως μου ήρθε,αλλά τη ρώτησα αν έπειρνε χάπι και μου είπε πως όχι, αλλά δεν πειράζει γιατί αν ποτέ έκανε έναν γιο θα ήθελε να έχει μια ψωλή σαν του Κώστα ή σαν τη δικιά μου για να μπορεί να γαμάει καλά, και οχι ένα μικρό πουλάκι σαν αυτό του άντρα της που σίγουρα θα τον μετέτρεπε σε κερατά. Ο πούτσος μου είχε χαλαρώσει αρκετά για να γλιστρήσει έξω από το μουνί της και τότε ήταν που βγήκα έξω από το αυτοκίνητο και άλλαξα θέση. Όταν μπήκα μέσα της είπα οτι πρέπει να καθαρίσει τη βρωμιά που προκάλεσε το αχόρταγο μουνί της και αμέσως έσκυψε για να καθαρίσει τον πούτσο μου, όμως όπως ήταν φυσικό για μια πουτάνα σαν αυτή δεν άντεξε και άρχισε να με τσιμπουκώνει κανονικά πάλι. Ο πούτσος μου άρχισε να πονάει όμως έκανε τόσο καλή δουλειά το βρωμοπουτανάκι που δεν μπορούσα να τη σταματήσω.
Ήταν σίγουρο οτι δεν σε κεράτωνε για πρώτη φορά. Αποκλείεται σκέφτηκα να έμαθε να ρουφάει τόσο βαθιά και τόσο καλά με το μιρκό ψωλάκι του άντρα της, σίγουρα εξασκείται και με πραγματικούς άντρες. Γι’ αυτό και την ρώτησα αν κάνει το ίδιο και σε εσένα και μου απάντησε; «Αφού σου είπα οτι έχει μικρό πούτσο και μάλιστα είναι και άνοστος». Η απάντηση αυτή επιβεβαίωσε τις σκέψεις μου και η αίσθηση αυτή, της παντρεμένης τσούλας (με έναν μικροψώλη μαλάκα) που σε κάθε ευκαιρία ρουφάει όποιον πούτσο βρεθεί μπροστά της, να βρίσκεται χωμένη ανάμεσα στα πόδια μου με έκανα να την πλημμυρίσω για τέταρτη φορά απόψε με το σπέρμα μου. Μείναμε εκεί για ακόμη μισή ώρα περίπου παίζοντας ο ένας με το σώμα του άλλου. Δεν είχα καμιά αμφιβολία οτι θα σε συγχωρούσε για τον καυγά, αφού νομίζω οτι της βγήκε σε καλό. Την επόμενη φορά που θα έχεις νεύρα κράτα μας ενήμερους για να ακονίσουμε τα κοντάρια μας να είναι έτοιμα να ξεσκίσουνε τη γλυκιά σου γυναικούλα. Κι αν είσαι καλό παιδί την άλλη φορά θα σε αφήσουμε να πάρεις ματι από πιο κοντά και φανερά για να δεις τη γυναικούλα σου για πρώτη φορά στη ζωή σου να φτάνει σε οργασμό.

 

-http://hotwifefantasy.blogspot.gr

error: