Σίγουρα πολλοί απο μας έχουμε κάνει πράγματα για μια φορά μονο.

Κάτι σαν το παρακάτω

 Στο λύκειο, ήμουνα ο επιβήτορας του σχολείου. Δεκαθλητής, μυώδης,  όμορφος, μελαχρινός, σχετικά ψηλός και με πολύ τσαμπουκά και θράσσος, άφηνα τη τεστοστερόνη να κυβερνάει το σώμα μου. Είναι αυτό που λέμε ότι σκεφτόμουνα με το κάτω κεφάλι και τα μπαλάκια μου, τα οποία ήθελα να είναι πάντα ξαλαφρωμένα. Το πάνω κεφάλι απλώς κρατούσε τα μπόσικα. Σε αρκετές συμμαθήτριούλες μου τους είχα πάρει τη παρθενιά και τις πήδαγα εκ περιτροπής που λένε και αργότερα και μια πανέμορφη φιλόλογο αναπληρώτρια με την οποία ακόμα και σήμερα, όποτε γουστάρει κάποιος απ τους δυό συναντιώμαστε και ξεσκιζόμαστε στο πούτσο.

Φυσικά, με τα γαμήσια που έριχνα, οι επιδόσεις μου τόσο στον αθλητισμό όσο και στα μαθήματα, ήταν για κλαματα. Αλλά από σώμα και ορμές, αχτύπητος!

Στη Β’ λυκείου, στο σχολείο ήρθε ο Πέτρος. Όμορφο αγόρι, ψηλός, τρομερά γεροδεμένος και με μια εκπληκτική γράμμωση που με έκανε να αρχίσω να ζηλεύω.

Λόγω τριχοφυίας, η δική μου γράμμωση, όσο κι αν προσπαθούσα, χάνονταν, ενώ εκείνος, πολύ λιγότερο τριχωτός, ήταν σαν αθλητικό μοντέλο.

Να μην πολυλογώ, σύντομα έμαθα ότι ήταν κι αυτός δεκαθλητής κι αρχίσαμε μαζί τις προπονήσεις, σχεδόν πάντα κάτω απο τα βλέματα των καβλωμένων συμμαθητριών μας που μας χαζεύανε. Δεν ήταν λίγες οι φορές που στα διαλείμματα μας χουφτώνανε τις ψωλές μας και τ αρχίδια και η φάση κατέληγε συνήθως σ’ ένα φοβερό γαμήσι στα αποδητήρια, όπου κυριολεκτικά μας στραγγίζανε. Ως εδώ όλα καλά και φυσιολογικά.. Σκατζάραμε γκόμενες και ξεχαρμανιάζαμε σαν δυο φυσιολογικοί καβλιάρηδες έφηβοι αθλητές.  

Στην αρχή δεν είχα δώσει σημασία, αλλά κάποια στιγμή άρχισα να προβληματίζομαι.

Όταν ήμασταν μόνοι στις ντουζιέρες εγώ κι ο Πέτρος, του σηκώνόταν και μάλιστα άγρια. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν απο το ζεστο νερό και τις συζητήσεις μας για γαμήσια και του έκανα και σχόλια. Σιγά σιγά όμως άρχισα να ψιλιάζομαι και περίμενα να δω τι θα γίνει  

Η φάση έγινε ένα απόγευμα. Αρχίσαμε πάλι να λέμε διάφορες περιπτώσεις από γαμήσια και να κάνουμε σχόλια για κάποιες κοπέλες που τις είχαμε πηδήξει κι οι δυό. Λέγε λέγε, αρχισε να μου σηκώνεται κι εμένα. Επίτηδες άφησα το σώμα μου χαλαρό να καβλώσω για να δω τις αντιδράσεις του. Η πούτσα μου έγινε σίδερο.

 Είναι το σημείο που σαφώς υπερτερώ απέναντι σε πολλούς άντρες. Τόσο σε μήκος όσο και σε πάχος.  Σαν να μην συνέβαινε τίποτα, γύμνωσα το καβλί μου κι άρχισα να το πλένω μπροστά του κάτω απ το νερό.

«Μαλάκα, να χαμε τώρα την Λίνα να μας ρουφήξει κανα χοντράδι»

Χούφτωσα το πούτσο μου, και άρχισα να τον παίζω. Και τότε έγινε η φάση.

Ο Πέτρος μου πιάνει απαλά το χέρι που έπαιζα μαλακία με κοιτάει σχεδόν ξελιγωμένος στα μάτια και μου λέει.

«Άσε με να σε ξεκαβλώσω εγώ»

 Έμεινα κοκαλωμένος.  Οι υποψίες μου είχαν επιβεβαιωθεί.

Γονάτισε μπροστά μου, έβαλε το καβλί μου στο στόμα του, μόνο το καβλί, όπως ήξερε ότι μου άρεσε και του άρεσε κι εκείνου να του το παίρνουν οι γκόμενες κι αρχισε να μου το παίζει με τη γλώσσα του και κάθε τόσο να ρουφάει. Οπισθοχώρησα προς τον τοίχο της ντουζιέρας και στηρίχθηκα με την πλάτη, αφήνοντας τα χέρια μου να κρεμάσουν χαλαρα. Το ζεστο νερό πάνω μου με χαλάρωνε και πολλαπλασίαζε την ηδονή. Το τσιμπούκι που μου έκανε, ήταν απίστευτο. Όσο μου παίδευε το καβλί στο στόμα του, με τα χέρια του μου χαϊδευε τα κωλομέρια, τα μπούτια και μου χούφτωνε τ αρχίδια που είχαν πρηστεί απο το σπέρμα. Ο πούστης έκανε τσιμπούκι καλύτερο κι απ την καλύτερη γκόμενα.

Άδειασα μετα απο αρκετή ώρα, όταν είχα φτάσει πλέον σε παράκρουση. Άδειασα κι εκείνος τα ρούφηξε και τα κατάπιε όλα, μέχρι και την τελευταία σταγόνα, μέχρι που απο την ηδονή λυγίσαν τα γόνατά μου και γονάτισα στο πάτωμα.

Μετα απ αυτό, καναμε καμια βδομάδα να κάνουμε παρέα. Εγώ, αισθανόμουνα ένοχος και μάλλον κι εκείνος το ίδιο. Στα μέσα της βδομάδας, έριξα ένα ανόρεχτο γαμήσι με μια τριαντάρα, ίσα ίσα για να έρθω στον ίσιο δρόμο.

Όταν ξανασυναντηθήκαμε με τον Πέτρο, μου ζήτησε στα ίσια να τον πηδήξω από πίσω. Θα ήταν η πρώτη του φορά και θα προσπαθούσε να ήταν και η τελευταία.

Μιλάγαμε όλη τη νύχτα. Αφού με τις γυναίκες τα πήγαινε τόσο καλά, γιατι σώνει και καλά ήθελε να γαμηθεί. Δεν υπήρχε  γιατί. Το γούσταρε.

Η φάση έγινε σε μια οικοδομή νύχτα. Με περίμενε γυμνός κι εγώ ξεντύθηκα απο πίσω του. Η πούτσα μου κρεμόταν μέχρι τη μέση απ το μπούτι μου. Γύμνωσα το καβλί μου και του την έδωσα στο στόμα. Με καβλωσε με τσιμπούκι  χωρίς με αφήσει να χύσω. Διπλό προφυλακτικό, μπόλικη βαζελίνη. Τον έπιασα απο πίσω με μια λαβή ελληνορωμαϊκής και τον τέντωσα.  Του άνοιξα τα πόδια  με το καβλί μου βρήκα τη κωλοτρυπίδα του και τον κάρφωσα κατ ευθείαν. Καθώς εσπρωξα μέσα του δυνατά τον είχα ακινητοποιήσει τελείως. Δεν είχα ξανα κάνει τέτοιο πράγμα, ούτε είχα ξανανοιώσει τέτοιο ζόρι. Πρέπει πράγματι να ήταν παρθένος απο πίσω γιατι ήταν τρομερα σφιχτός. Γυναίκες, είχα πάρει μια δύο και είχα την αίσθηση του γυναικείου κώλου. Εδώ τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Όταν τον καρφωσα τελείως, χαλάρωσα τη λαβή. Τον οδήγησα σε μια βεράντα γιατι είχε αφόρητη ζέστη. Στηρίχτηκε στη κουπαστή και άρχισα να τον γαμάω αργά και με δύναμη. Πέρασα το δεξί μου χέρι απο μπροστά, του χούφτωσα τη ψωλή που είχε γίνει σαν σίδερο και άρχισα μαζί με το γαμήσι να του παίζω και μαλακία.

Ανάσαινε βαριά, τον δάγκωσα στο σβέρκο και τον έκανα να σκύψει. Ξαφνικά, αισθάνθηκα απίστευτη υπεροχή.

Χύσαμε σχεδον μαζί. Ο Πέτρος κυριολεκτικά διαλύθηκε. Έβγαλε τόσο πολύ ψωλόχυμα και με τόση δύναμη, που φοβήθηκα ότι θα πάθαινε κάτι. Με τη πούτσα μου του είχα σπρώξει τον προστάτη και αυτό ήταν που τον έκανε, μαζί με τη μαλακία, να χύσει τόσο πολύ.

Εμένα, πρέπει να έσπασε το προφυλακτικό τη στιγμή που έχυνα κι όταν το πήρα είδηση μ έλουσε κρύος ιδρώτας. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. 

Μετα απ αυτό, δεν υπήρξε καμία συνέχεια.