Ο φίλος από τα παλιά…

Με λένε Άνδριαννή 26 ετών και ειμαι τελειόφοιτη Ιατρικής Αθηνών. Εδώ και 2 χρόνια είμαι σε σχέση με τον Σταμάτη που είναι 38. Αν και εχουμε μια διαφορά ηλικίας από τη αρχή ταιριάξαμε και εδώ και 6 μήνες συζούμε – Το σεξ μεταξύ μας είναι απόλαυση κάθε φορά σε σημείο που ακόμη και μετά από 2 χρόνια γαμιόμαστε στην χειρότερη μέρα παρά μέρα… από 3 φορές τουλάχιστον.
Η αλήθεια είναι πως μέχρι πριν από αυτή την σχέση ήμουν πολύ άτακτη και σε γενικές γραμμές όποτε μου άρεσε κάποιος δεν είχα θέμα να ξεσκιστώ μαζί του. Κάποια στιγμή η φίλος μου έπρεπε να παει εκτός Αθηνών για μια βάφτιση αρχές καλοκαιριού και εγώ λόγω συνέδριο δεν μπορούσα να ακολουθήσω.

Πως τα έφερε η τύχη, στο συνέδριο ήταν ο Γιάννης… το καλύτερο μου γαμήσι από τα παλιά. Είχαμε πηδηχτεί κανα 2 φορές στα 18 μου και νατος μπροστα μου… Φυσικά χαιρετιθήκαμε σαν δυο καλοί φίλοι, ανταλλάξαμε νέα… αλλά με το που τον είδα το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το απίστευτα μεγάλο του καυλί, πως με είχε γαμήσει τότε… που με είχε κάνει να του δώσω και κώλο και έχυνα ασταμάτητα… δεν μπορούσα να συγκεντρωθω, τόσο που κάποια στιγμή βγήκα από την αίθουσα και μπήκα στην τουαλέτα. Το μουνί μου έσταζε από καύλα και το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν πόσο ωραία θα ήταν να είχα μέσα μου τον πούτσο του, σε σημείο που άρχισα να παίζω με το μουνάκι μου. Επειδή μπήκε κάποιος στο χώρο σταμάτησα απότομα, ανέβασα το στριγκάκι μου, έφτιαξα την φούστα μου και βγήκα να πλύνω τα χέρια μου.

Όταν ξαναμπήκα στην αίθουσα τον είδα μου με κοίταξε. Η ώρα δεν πέρναγε με τίποτα και γω το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τα απίστευτα γαμήσια που κάναμε… Όταν επιτέλους τελείωσε για κείνη την μέρα το συνέδριο μου πρότεινε να πάμε για ποτάκι προς Φάληρο (εγώ Βουλιαγμένη μένω… άρα κοντά θα ήμουν).

Όταν κάτσαμε και παραγγείλαμε το πρώτο πράγμα που μου είπε βάζοντας το χέρι του κάτω από την φούστα μου… από την καύλα δεν άντεξες και βγήκες πριν ε; Κοκκίνησα… του απάντησα, πως σου ήρθε αυτο; Εκεί μου είπε… το βλέμμα σου όταν καυλώνεις το θυμάμαι. Εκεί δεν είπα τίποτα. Συνέχισε λέγοντας μου πως τότε του είχε κάνει εντύπωση η πίπα που έκανα και θα ήθελε πολύ να δει αν είμαι ακόμα έτσι καλή… ήπια το κρασί μου μονορούφι και του είπα “Πάμε” εκεί μου λέει… και ο άντρας σου;.. “ας ήταν εδώ, έχω καύλες και θα γαμηθώ.”.

Πήγαμε σπίτι του, χωρίς πολλά προσχήματα πήγαμε στο δωμάτιο… με έγδυσε γρήγορα και άρχισε να γλείφει το μουνάκι μου το οποίο δεν άργησε πολύ να χύσει δυνατά από την καύλα. Στην συνέχεια πήρα τον πούτσο του στο στόμα μου… και τον έβαζα βαθιά μέσα σε σημείο να βουρκώνω, αλλά δεν με ένοιαζε. Μετά από λίγο ξάπλωσε και μου είπε να ανέβω. Το έχωσα όλο μέσα σε σημείο να πονάω λίγο γιατί έχει πολύ μεγάλο καυλί, αλλά γούσταρα και άρχισα να κουνιέμαι και να γαμιέμαι σαν σκύλα όσο εκείνος με φίλαγε και με τα χέρια του μου άνοιγε το κωλομέρια… κάποια στιγμή μου είπε πόσο τον καυλώνει που το μουνάκι μου είναι ακόμη έτσι στενό και πως μόλις με είδε το μόνο που ήθελε είναι να με ξεσκίσει… κάπου εκεί εγώ ξανά έχυσα δυνατά.

Με έβαλε να γλείψω τα χύσια μου από το καυλί του και μου θύμιζε πόσο καριολάκι είμαι και πως μόνο μαζί του θα κερατώνω τον άντρα μου και θα καυλώνω. Μετά ήρθε εκείνος από πάνω μου, μου σήκωσε τα πόδια ψηλά και μου τον έχωσε βαθιά στο μουνάκι… με έσκιζε τόσο έντονα που ούρλιαζα από καύλα και έχυνα ξανά και ξανά, μέχρι που και ο ίδιο έχυσε φέρνοντας το κεφάλι μου στο καυλί του για να τα πάρω στο στόμα μου… τα κατάπια όλα… δεν του άφησα σταγόνα…Μετά από διάλειμμα για τσιγάρο και αφού πήρα και το τηλέφωνο στον καλό μου για ξεκάρφωμα λέγοντας πως τώρα τελείωσε και πως δεν θα γυρίσω σπίτι αλλά θα παώ στην μάνα μου τελικά και θα την πέσω νωρίς… συνεχίσαμε…

Αφού του ξανά πήρα μια πίπα του στήθηκα στα τέσσερα και αφού μπήκε στο μουνάκι μου που έσταζε μερικές φορές… μου τον κάρφωσε στον κώλο και άρχισε να μου τον γαμάει δυνατα… διατάζοντας με να παίζω με το μουνί μου και να χύσω ξανά για πάρτη του… κάτι το οποίο δεν άργησε να συμβεί και να επαναλαμβάνεται μέχρι που έχυσε και εκείνος…

Όλο το βράδυ τελικά έμεινα εκεί… μιλήσαμε… κάναμε μπάνιο μαζί… ξανά γαμηθήκαμε… κοιμηθήκαμε….. ξάνα γαμήσι με το ξύπνημα και μετά πήγα τρέχοντας σπίτι. Την επομένη γυρισε και ο καλός μου…. είχα τύψεις άσχετα τ έλεγα και τι έκανα… αλλά παραδόξως το σεξ που κάναμε ήταν το καλύτερο των τελευταίων 2 έτων που ήμαστε μαζί…

Έκτοτε τον Γιάννη δεν τον ξανά είδα, αλλά όποτε είμαι μόνη σπίτι και έχω καύλες θυμάμαι τα γαμήσια του και χύνω συνέχεια… ακόμη και τώρα που το γράφω και τα ξανά θυμάμαι ξέρω πως θα πάω να παίξω με το μουνάκι μου το οποίο στάζει….

error: