Ο κολλητός μου και η γειτόνισα

Το 2ο χρόνο των φοιτητικών μου χρόνων ήρθε να μείνει δίπλα μου η Δήμητρα και στην ουσία τα σπίτια του ορόφου ήταν το δικό της και το δικό μας. Ένα απόγευμα ενώ καθάριζα το σπίτι μου μου χτυπάει η Δήμητρα κουδούνι.

-Γεια σου είμαι η Δήμητρα, μόλις μετακόμισα δίπλα . Μπορείς να μου δώσεις τον κωδικό σου απ το Wi fi σου?

-Γεια σου,την λέω…. Γράφεις κάπου τον κωδικό?

Μου λέει μισό λεπτό έρχομαι. Γυρνάει παιδιά και βλέπω μια κωλάρα αυτήν την τέλεια που έχουν οι 19ρες. Είχε έρθει με τις ροζ πυτζάμες τις η Δήμητρα μελαχρινή, με μεγάλο βυζί λεπτό κορμί και όταν γύρισε να πάρει χαρτί να σημειώσει τον κωδικό έπαθα σοκ…. Τέλος πάντων μετά απ αυτό το συμβάν δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί έβλεπα ότι ερχόταν συχνά ένας γκόμενος μεγάλος σε ηλικία με μηχανή μεγάλου κυβισμού και τον φιλούσε από κάτω απ την πολυκατοικία.

Ο κολλητός μου ο Γιώργος είχα καιρό να τον δω για καμιά βδομάδα και ένα πρωί στις 6 τα ξημερώματα μου χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγω με την τσίμπλα στο μάτι και βλέπω τον Γιώργο και μου λέι δε φαντάζεσαι ποια γάμησα… -Ποια?

-Τη γειτόνισά σου, μόλις ήρθα απ το σπίτι της….

-Μπράβο! και πέφτω για ύπνο

Την άλλη μέρα μου πε ότι βγήκε βόλτα σε ένα μαγαζί με κάτι παιδιά και ήταν κοινή παρέα με τη Δήμητρα. Σπουδάζαμε σε επαρχία όποτε αυτό ήταν αναμενόμενο.

-Δε μου αρέσει όμως… Είναι ξενέρωτη. Δε θα ξαναασχοληθώ μαζί της

-Όπως θες,του λέω

Μετά απ αυτό το γεγονός 2 βδομάδες αργότερα άρχισα να κάνω παρέα με τη γειτόνισα, συζητούσαμε, βλέπαμε ταινίες και άρχισα να τη γουστάρω πολύ. Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου και έπρεπε να καλέσω και τον Γιώργο και τη Δήμητρα. Βγαίνουμε όλοι μαζί και άλλοι πολλοί και λέω στο Γιώργο ότι τη γουστάρω πολύ μη δώσεις σημασία και είπε εντάξει. Αυτή φαινόταν είχε ξενερώσει με το Γιώργο και όταν γυρίσαμε σπίτι ήρθε απ το δικό μου χωρίς να την πω εγώ και νόμιζα ότι ήρθε η ώρα να κάνω κάτι αλλά μου έριξε άκυρο και στεναχωρήθηκα πολύ. Μετά από 1 βδομάδα ήμουν έξω με το Γιώργο και ήταν και η Δήμητρα με κάτι φίλες της. Σουρώσαμε εκείνο το βραδυ.

-Θες να την πω να έρθει σπίτι σου?

-Μπορείς?

-Ναι ρε με γουστάρει

-Οκ, του λεω

Πάμε σπίτι εγώ Γιώργος και η Δήμητρα και μετά από λίγο της λέει

-Θες να σου κάνουμε μασάζ?

-Τρελαίνομαι για μασάζ

– Θα μας κάνεις και εσύ όμως

-Οκ,λεει

Και πάμε στην κρεβατοκάμαρά μου που το κρεβάτι ήταν διπλό. Έμενα σε μεγάλο δυάρι. Αρχίζουμε και την τρίβουμε εγώ τα πόδια της και ο Γιώργος την πλάτη της.Αλλάξαμε και θέσεις. Καυλώσαμε πολύ. Φορούσε επίσης μια γκρι φούστα και βλέπαμε τα πάντα από μέσα όπως ήταν ξαπλωμένη στο κρε΄βατι μου. Και αυτή γούσταρε αλλά μας έλεγε ο΄τι είναι μικρή η κοινωνία και άμα ήμασταν αλλού θα εκφραζότανν ελεύθερα και εμείς είχαμε τρελαθεί. Φεύγει αφήνοντας μας καυλωμένους και κάναμε σχέδια και όνειρα τύπου άμα την καταφέρναμε θα τη γαμούσαμε μια βδομάδα ασταμάτητα μαζί και τέτοια. Την άλλη μέρα μου στέλνει μηνύμα η γειτόνισα.

-Είστε δίπλα?

-Ναι

-Ωραία έρχομαι

Εμεις γουστάραμε πολύ και ήρθε με ένα μπουκάλι κρασί…

-Κούπες,μας είπε και το κατεβάσαμε γρήγορα. Πάμε πάλι για μασαζ. Την είχαμε βάλει στη μέση και εγώ προσπαθούσα να τη βάλω δαχτυλο αλλά ματαια. Εν τω μεταξύ το πουτανάκι την έπαιζε στο φίλο μου χωρίς να το βλέπω εγώ. Με κοιτούσε ο Γιώργος και γώ του δειχνα ότι μου τράβάει το χέρι .Μετά από λίγο σηκώνεται και πάει τουαλέτα. Πάει κ ο φίλος μου και ερχεται. -Μαλάκα είναι καυλωμένη μου τον έγλειψε λίγο πρέπει κάποιος να τη γαμήσει σήμερα -Γάμησέ την εσύ, του λέω αλλά άμα σου ζητήσει παραπάνω από μια φορά πες μόνο παρτούζα. -Οκ , και πηγαίνουν στο σαλόνι μου…. Μετά από λίγο καυλωμένος και εγώ με τις σκέψεις δεν άντεξα και πήγα να τους δω. Κρύβομαι πίσω απ τον τοίχο και βλέπω το Γιώργο να τη γαμάει σε κανονική στάση τη γειτόνισα μου στον καναπέ. Είχα καυλωσει φουλ. Χτυπάω την πλάτη του Γιώργου και του λεω τέρμα καυλωμένος με νοήματα…εγώ τι κάνω? δείχνοντάς του την καυλωμένη πούτσα μου. Βλέπεις ήμασταν πιτσιρικάδες και δε μας ξανα είχε τύχει κάτι τέτοιο…Αμέσως πανικοβλήθηκε τρόμαξε με το θέαμα και μετά γέλασε.Εγώ ξανακρύφτηκα στον τοίχο -Γιατί γελάς? -Έτσι όπως κουνιέσαι, και τη γυρνάει στα 4 Εκεί που την ξεσκίζει έβλεπα το ροζ μουνί της εύκολα τώρα και είχα τρελαθεί απ την καύλα και μπαίνω και εγώ φάτσα φόρα στο σαλόνι.Αυτή λέει ξενέρωσα και σταματήσαν…Δε μιλάει ο Γιώργος και εγώ λέω σόρρυ και φεύγω…Ξαναγυρίζω στο δωμάτιό μου και από την καύλα δεν άντεξα και πήγα να τους πάρω μάτι. Αυτή τη φορά τη γαμούσε στα όρθια στην τέρμα άκρη του σαλονιού και δε με εβλεπαν ενώ εγώ την έπαιζα. Πρίν τελειώσω πάω στο δωμάτιό μου και χύνω πάνω σε ένα φανελάκι μου. Μετά από λίγη ώρα έρχεται ο Γιώργος στο δωμάτιό μου και του λέω -Ψηλέ έγινε μαλακία σήμερα -Τι? -Τον έπαιξα για πάρτυ σου! και πέθανε στο γέλιο. Μετά αυτή ήθελε και άλλο αλλά την είπε ότι μόνο με παρτούζα.Αυτή τον είπε να πανε σπίτι της αλλά ο Γιώργος αρνήθηκε. -Ξέρω ότι είναι στη φαντασία σου να σε πάρουμε μαζί με τον Κώστα -Ούτε καν…. Αλλά μου πε ο Γιώργος ότι γέλασε πολύ πονηρά!!!

error: