Με την “πεθερα”

Η μελουσα πεθερα μου η Ευανθια ηταν μια νταρντανα με απιστευτη κωλαρα. Γυρω στα 37 χρονων τοτε αρκετα γεματη για την ηλικια της με στηθος μεγαλο σχετικα και κοιλιτσα. Η κορη της ηταν κοπελα μου για 9 μηνες περιπου. Πηγαινα σπιτι της κανονικα και ολα. Ο πατερας της τα πρωινα δουλευε και ερχοταν 2-4 σπιτι, η μανα της δουλευε ως το μεσημερι νωρις, 1 1μιση. Εμεις λυκειο ακομα τοτε γυριζαμε σπιτι και αν ελειπε η μανα της γαμιομασταν αβερτα. Η κοπελα μου ενα κοριτσακι με πιασιματα ψηλη για την ηλικια της, καυλα γενικα αλλα στο κρεβατι ηταν λιγο ψοφια. Αν και πολυ προκλητικη γενικα με κοντες φουστες ντεκολτε και ιστοριες στο κρεβατι δεν πολυ τραβουσε. Τι εννοω, την εβαζα στα τεσερα και μονο εκει το φχαριστιομουν γτ εβλεπα κωλαρα, ανασκελα οταν καθοταν ηταν ακινητη εκει και απλα χαζοκουνιοταν. Ειχε ανεβει πανω μ μια φορα και γαμηθηκε ετσι οπως στις τσοντες αλλα λιγα πραγματα. Τσιμπουκι σωστο ηταν το πιπιλαγε καλα χωρις καποτα και εχυνα και μεσα στ στομα της καμια φορα. 

Δε λεω καλα περνουσα…και μου τον επαιζε καλα και ολα..αλλα η μανα της ητανε λουκουμι. Μια μερα ειχαμε 5ωρο παμε σπιτι μ τη κοπελα μ μπαινουμε μεσα τη πιανω το κωλο τη πεταω στο τοιχο κ αρχιζω τ φιλια στ λαιμο. Παμε προς το δωματιο της βγαζω τ τζιν ως τα γονατα και παω να τη γλειψω. Κατεβαζω βρακακι και αρχιζω το δαχτυλωμα αρχικα ενω τη φιλαω στ στομα. Ακουνητη αυτη μονο χαιδευε τη πλατη μ. Ξαφνικα ακουμε κλειδια. Ρεπο η μανα της ρεπο και ο πουτσος του Βαγγελη. Μαζευεται εκει γρηγορα η κοπελα μου και παμε μεσα. Η μανα της φορουσε μαυρες φορμες και κατι παλια αθλητικα. 

Αρχιζει ενας καυγας τρικουβερτος λοιπον: γιατι δεν μ πες οτι ειχες 5ωρο το τηλεφωνο τι το παιρνεις στο σχολειο και πρεπει να πας φαγητο στη γιαγια και τετοιες μαλακιες. Ε εγω αβολα εκει στο καναπε ο πουτσος ειχε πεσει αλλα ψιλοκοιτουσα λιγο τη κωλουμπα της πεθερας. Μου λεει εν τελη η κοπελα μου θα παω φαγητο στη γιαγια περιμενε εδω εσυ βαλτε καμια ταινια. Βλεπαμε ταινιες με τη μανα της συχνα κανα απογευμα και ο πατερας της εκει. Πρωτη φορα ομως μονοι με τη πεθερα εκεινη τη μερα. Φευγει λοιπον η κοπελα μου καθεται η πεθερα μου καναπε εκνευρισμενη ακομα απο το καυγα, βαζουμε ταινια αυτο το δωματιο 1408. Καθομαστε εκει για λιγα λεπτα μεχρι να βαλω τη ταινια αρχιζει να μ μιλαει η Ευανθια.

-Να δω τι θα κανετε στις πανελληνιες φετος

-Ολα υπο ελεγχο ειναι

-Τα ξερω αυτα τα υπο ελεγχο Βαγγελακη οχι σε μενα αυτα

-Στα διαγωνισματα καλα παμε

-Με αντιγραφη ε?

-(γελαω) οχι τετοια

 

Η ταινια παιζει κανονικα και βγαζει τα παπουτσια της αυτη και βαζει τα ποδια της πανω στο καναπε.

-κουραση στη δουλεια ε? της λεω

-η ψυχη μου το ξερει Βαγγελακη,μου λεει

-μασαζ ειναι η λυση, της λεω

-χαχα αδεια ειναι η λυση και διακοπες

-οχι σοβαρα τωρα ξερω να κανω καλο μασαζ, χαλαρωνει πολυ το μασαζ

Γελασε και κοιταξε προς την ταινια

 

Σηκωνομαι παω διπλα της και της πιανω τις πατουσες.Ψιλοτραβιεται λιγο και με κοιταει καπως. Ελα ρε Βαγγο μασερ εσυ λεει και γελαει.

Φορουσε ασπρες καλτσες, μαυρες απο κατω λογω παπουτσιου.

Αρχιζω το τριψιμο σιγα σιγα και λεω : Eτσι φευγει η πιεση της μερας

 

με κοιταει και μου λεει : οτι εσυ ξερεις μασαζ τωρα

 

Συνεχιζω να τριβω, δεν νομιζω να νιωθε αβολα. Και εκει που ετριβα σηκωνω τ ποδι της και της βγαζω τη καλτσα.  Νυχια ειχε αβαφα αλλα περιποιημενα σχετικα κ το ποδι της μυριζε ελαχιστα.


Εκει μ κοιταξε καπως αγρια, δε χανω ευκαιρια αρπαζω ευκαιρια και φερνω τ ποδι της στ προσωπο μ κ γλειφω λιγο τα  δαχτυλα τα τελευταια. Αυτο προλαβα μονο, μου τραβαει μια κλωτσια στο στομα η καριολα κ φευγω πισω.

-Τι κανεις ρε πουστη γαμω τη καταδικη σου, μ λεει

Κατακοκκινος εγω σηκωνομαι κ με ξανασμπρωχνει πισω, παει ν παρει τ κινητο της το αρπαζω και το πεταω στο τοιχο, μ πιανει απο το γιακα

-Τι εκανες ρε μαλακα?

το πανω χειλος μ ειχε πρηστει απο τη κλωτσια και ματωσε, τη σμπρωχνω μια τη πεταω στ πατωμα κ τρεχω κ κλειδωνομαι στο δωματιο της.

 

Φωνες αυτη κοπαναει τη πορτα κλπ, ανοιγω εγω τα συρταρια βρισκω τις κιλοτες της. Δε θα φυγω ετσι λεω ρε τσουλαρα. ειχε 5 6 στρινγκ τα αλλα ολα νορμαλ βρακακια. Τον πεταω εξω εκει αρχιζω να τα μυριζω να τη παιζω, φωναζε αυτη. Η γειτονια συνηθισμενη απο φωνες σκοτωνονταν οικογενειακως αυτοι οποτε ολα ωραια. Η κοπελα μου για να παει μεχρι τη γιαγια κανει κανα 40λεπτο. Μαλακιζομουν ωσαν τρελος εγω. Κλωτσουσε τη πορτα η αλλη.

-Θα τα χυσω τα ρουχαλακια σ ολα μωρη ειπα ψιθυριστα στη πορτα, μην ακουστω στη γειτονια.

-Ρε θα σε κλεισω φυλακη παλιοπουστρακι, περιμενε να ερθει η αλλη να μαθει τα χαιρια σου.

Στα παπαρια μου εγω εκει μεσα στ δωματιο ειχα βγαλει τ τζιν και μαλακιζομουν με ενα μουσταρδι στρινγκ στο στομα και ενα μπλε και ενα μαυρο στ στηθος μ. Τις αλλες τις κιλοτες τισ ειχα διπλα μου. Κοντευα να χυσω και τις βαζω ολες τη μια κοντα στην αλλη και τις χυνω. Ενιωσα τοσο ωραια, χυσακια ωραια σωστα λιγο παραπανω υγρα απο το κανονικο ομως.

Ξεκλειδωνω τη πορτα βγαινω με αρπαζει απο το μαλλι αυτη τη σμπρωχνω στο τοιχο εγω τη κοπαναω και παω προς τη πορτα να φυγω. Ετρεξα σαν μαλακας ωσπου καταλαβα οτι δεν μ ακολουθουσε. 

Την αλλη μερα στο σχολειο με τη κοπελα μου ολα καλα, δεν της ειχε πει τιποτα? 
τησ ειπε και δεν την πιστεψε? Ποιος ξερει.Για το πρησμενο χειλος της ειπα οτι χτυπησα στο μπασκετ.  Ενα τσιμπουκακι μετα το σχολειο στο σπιτι της παντως εγινε. Και γ ν βεβαιωθω της λεω εχεις μαυρη φορμα?
Οχι λεει. Παρε μια της μαμας της λεω
Τ λες τωρα?Τ σε επιασε? λεει
Σε παρακαλω της λεω θελω να δω τ σωμα σου με μαυρη φορμα.

Ψιλοπαρεξηγηθηκε και τι θες τωρα ορεξη εχεις, παρακαλια εγω εκει της λεω θα σ παρω δωρο τετοια…

Την βαζει λοιπον και μου την παιζει βιαστικαμ τ χερι της. Δεν ηθελε γαμησι. Χυνω λιγα πραματα γιατι την επαιζα και σπιτι ως τις 3 τ βραδυ με τα χθεσινα.

Μετα απο λιγες μερες το ιδιο σκηνικο, Επρεπε να παει φαι στη γιαγια εξαωρο αυτη τη φορα, Εγω με τη μανα της σπιτι που ειχε πει ενα καλημερα ως τωρα. Βρωμιαρα λεω απο μεσα μου σημερα θα σε γαμησω.

Φευγει λοιπον η δικια μου, απλωνει ρουχα η πεθερα. Εγω στη τηλεοραση δεν μ μιλουσε καν. Λεω : 70 % σημερα στ διαγωνισμα η κορη σας, για να μη λετε

Δεν απανταει κανει τη δουλεια της με νευρα στ προσωπο.

Μπαινει τουαλετα μετα απο λιγο. Απεξω εγω καυλωμενος την ειδα παλι με φορμες και καλτσες. Μωβ φορμα πανω και ασπρη κατω και μαυρες καλτσες. Ορμαω στη τουαλετα κλωτσοντας τη πορτα. 

Κατουρουσε αυτη, δεν προλαβαινει να φωναξει να πει τιποτα χωνομαι με δυναμη τη φιλαω στο μαγουλο και το χερι μου τ βαζω στη λεκανη και την αρπαζω απο το μουνι.
Την σηκωνω και την πεταω στο χαλακι της τουαλετας. Μου τραβαει ενα παταρο στο αυτι βουιζε ο τοπος ολος. Εκει που παω να κανω πισω με αρπαζει και μ δαγκωνει τα χειλια. Εκει ηταν που τρλαθηκα, δαγκωνε αυτη προσπθουσα να φιλησω εγω, ταυτοχρονα μ τραβουσε πανω της. Λεω ειναι τρελη αυτη παει.

Το χερι μου κολημενο στο τριχωτο μουνι της. Τραβιεμαι λιγο και της λεω ασε με να το γλειψω λιγο το μουνακι. Μου τραβαει αλλη μια διπλα στο ματι και με σμπρωχνει προς τα κατω. Της καταφερνω μια σφαλιαριτσα στ προσωπο, γελασε λιγο σαν να ειπε καλα καλα…

Παω κατω και τι να δω? Τριχα και κακο, σπυρακια λιγα πανω εκει στη μεση, κ μυριζε καπως. Κατουρουσε πριν για τ καλα. Σιχαθηκα. Δεν το περιμενα ετσι. Εχουμε την εντυπωση οτι η μιλφαρες εχουν και γαμω τα μουνια κλπ. Με πιεζει εκει και αρχιζω ν γλειφω εκει οτι ν ναι. Ολα μεσα στη τριχα. Σηκωνομαι τον βγαζω εξω, πεσμενος σχετικα.

Αρχιζει ν γελαει κοροιδευτικα αυτη.. της βγαζω τις καλτσες και βαζω τις πατουσες της στο πουτσο μ, αρχιζω εκει να τα τριβω στο πουτσο μου

Γελιο αυτη ακομα
-Τι μαλακας εισαι ρε Βαγγελακη γαμωτο

-Βουλωσε το ρε βρωμα

Ε και μ τραβαει μια κλωτσια στα αρχιδια κ πεφτω κατω. Σηκωνεται μαζευεται κ παει μεσα.

Μπουσουλωντας εγω απο πονο παω στ σαλονι. Εκατσε στη τηλεοραση αυτη χωρις καλτσες,φορμα πανω το βρακακι ειχε μαζευτει. Νορμαλ βρακακι ειχε η βρωμα. 

Παω εκει κοντα και αρχιζω να της γλειφω τις πατουσες. Κοιτουσε τηλεοραση αυτη. Την παιζω γ κανα 3λεπτο κ μ λεει οχι στ χαλι. Αρπαζω το χυμο της κοπελας μ απο τ τραπεζακι κ χυνω μεσα.

 

Αηδιαζει αυτη σηκωνεται κ παει στ δωματιο της. Οταν ηρθε η δικια μου ηπιε ολο το χυμο και κατσαμε και ειδαμε ταινια. Πλυθηκα λιγο στ προσωπο γτ ημουν κατακοκινος απο τις παταριες αλλα με ρωτησε 4 5 φορες τ επαθα. Τη πεθερα δεν τη γαμησα ποτε αλλα οποτε εβρισκα απλυτα βρακακια στο πλυντηριο τα εβγαζα εξω και σκουπιζα τα χυσια μ απο αυτα ενω η δικια μ νομιζε οτι πλενομαι μετα το γαμησι.

Καλη η πεθερα μου, μετα απο χρονια χωρισε εκανε μια σχεση και τωρα πριν 2 βδομαδες ειδωθηκαμε μιλησαμε για ασχετα και φιληθηκαμε σταυρωτα. Αυτο.

error: