Με την γυναίκα μου και τη κουμπάρα μας. (μέρος 1ο)

 

Είχαμε πάει διακοπές εγώ η γυναίκα μου η Α και η κουμπάρα μας η Τ σε ένα νησί καθώς ο άντρας της ταξίδευε. Βρήκαμε το ξενοδοχείο και τα δωμάτια μας ήταν κολλητά το ένα με το άλλο με κοινό μπαλκόνι. Αφού εγκατασταθήκαμε αρχίσαμε τις βόλτες τα μπάνια τα ποτά και τα ξενύχτια. Ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος καθώς συνόδευα δύο πολύ όμορφες γυναίκες, την γυναίκα μου την Α με τις βυζάρες της και της κωλάρες της και την κουμπάρα μας την Τ με μικρό βυζί αλλά με ένα κορμί πολύ καλό και ενα κώλο κόλαση που συχνά φαντασιωνόμουν ότι ξέσκιζα.

Στα μπαρ που πηγαίναμε πίναμε χορεύαμε μέχρι σκασμού και εκεί επάνω τριβόμαστε μεταξύ μας χουφτωνόμαστε ο πούτσος μου πάντα κάγκελο και κατά περίεργο τρόπο η Α όταν μας έβλεπε να χορεύουμε προκλητικά με την Τ δεν έλεγε τίποτα αλλά όταν γυρίζαμε στο ξενοδοχείο πρώτη αυτή με χούφτωνε μου κατέβαζε τα παντελόνια και με τσιμπούκωνε ζητώντας μου να την ξεσκίσω στον πούτσο και φώναζε ούρλιαζε να την πηδάω, πράγμα περίεργο γιατί δεν ήθελε να δίνει δικαίωμα αλλά και γιατί στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν η κουμπάρα μας, και αφού δεν την ένοιαζε αυτήν άνοιξα και εγώ το στόμα μου και άρχισα να την βρίζω και να της χαστουκίζω τα κωλομέρια και την άλλη μέρα στην θάλασσα να παρουσιάζονται ελαφρώς κόκκινα.

Στις κουβέντες που κάναμε πάντα της λέγαμε να βρει κάποιον για να γαμηθεί αλλά αυτή τίποτα. Είχαν περάσει δέκα ημέρες που εν τω μεταξύ είχαμε έρθει πολύ κοντά που συμπεριφερόμαστε πολύ ελεύθερα μεταξύ μας καθώς κυκλοφορούσαμε με τα εσώρουχα μας και στα δύο δωμάτια.

 

Ένα βράδυ καθώς είχαμε γυρίσει από νυχτερινή κραιπάλη και με την Α ξεσκιζόμαστε βλέπω από την μπαλκονόπορτα μια κίνηση. Είναι η κουμπάρας μας η Τ και μας παρακολουθεί και αμέσως σκέφτηκα να το κάνω πιο ενδιαφέρον το θέαμα. Καθώς έχω στίσει την Α στα τέσσερα και την πηδάω κόβω ταχύτητα και αρχίζω να την πηδάω αργά βγάζοντας τον όλον έξω για να τον βλέπει η Τ και μετά τον ξαναχώνω.

Η Α έχει φρικάρει και με παρακαλάει να συνεχίσω να την πηδάω δυνατά.

-Έτσι μωρή καργιόλα γουστάρω να σε πηδάω και έτσι θα σε πηδώ της λέω.

Τον βγάζω τον ακουμπάω στην χαράδρα του κώλου της και κάνω πινέλο στην σούφρα της σκύβω και αρχίζω να της την γλύφω και να χώνω την γλώσσα μου να την φτύνω και η Α να με παροτρύνει να της τον γαμήσω. Την γυρίζω με τέτοιο τρόπο ώστε η Τ να έχει πλήρη εικόνα από το ξυρισμένο μουνί και την κωλοτρυπίδα της Α. Την σπρώχνω να ακουμπήσουν τα βυζιά της στο στρώμα της τουρλώνω το κώλο και καθώς οι τρύπες της στέκονται ψηλά στήνομαι από πίσω της στηριζόμενος στα πόδια μου για να έχει πλήρη θέα η Τ στο τι θα κάνω και της τον χώνω αργά αργά στο μουνί της.

 

Η καύλα μου έχει πολλαπλασιαστεί νιώθοντας ότι η κουμπάρα μας παρακολουθεί και έτσι φροντίζω να βγαίνω αργά από το μουνί της και στη συνέχεια να μπαίνω με δύναμη κάνοντας συγχρόνως περιστροφικές κινήσεις για να την κάνω να βογκάει και να καταλάβει η Τ ότι έτσι θα την ξεσκίσω και αυτήν και να κάνω το μαρτύριο της χειρότερο. Η Α ουρλιάζει από καύλα

-Γουστάρεις καυλιάρα μου έτσι θα σε γαμάω μέχρι το πρωί.

-Ναι ψωλαρά μου έτσι γουστάρω μη σταματάς ξέσκισε την μουνάρα μου, πούτσα θέλω η πουτάνα.

Αφού συνέχισα για ακόμα λίγο έτσι να την γαμάω σειρά έχει να γαμήσω τον κώλο της που ξέρω ότι το γουστάρει πολύ. Τον βγάζω και με αργές κινήσεις τον ακουμπάω στην σούφρα της και σπρώχνω σιγά σιγά για να μπει όλος και τ’ αρχίδια μου ακουμπάνε στα μουνόχειλα. Καρφωμένος περιμένω να συνηθίσει το μέγεθος και την προτρέπω να αρχίσει να γαμιέται μόνη της.

Η Α βγάζει φωνές καύλας ευχαρίστησης και ικανοποιήσεις καθώς αυτό ήταν που περίμενε τόση ώρα.

-Έλα μωρό μου δείξε μου πόσο γουστάρεις να σου πηδάω τον κώλο, γάμα μου το πούτσο με το κώλο σου.

Η Α αρχίζει να κουνιέται μπρος πίσω και να μιλάει πρόστυχα.

-Με έχεις πεθάνει στο πούτσο ψωλαρά μου δεν αντέχω άλλο η καργιόλα μ’ έχεις ξεπατώσει και συγχρόνως γαμάει το μουνί της με τα δάχτυλα της.

 

-Έτσι σε γουστάρω μωρό μου καριόλα πουτάνα ψωλαρπάχτρα να μη χορταίνεις πούτσα.

Και όπως γαμάει το μουνί της βγαίνω απ’ το κώλο της και τον χώνω στο μουνί της.

-Έτσι σε γουστάρω καργιόλα ξέρω ότι γουστάρεις να ‘χεις πούτσες καρφωμένες στο μουνί σου κράτα τα δάχτυλα μέσα για να νιώσεις δύο πούτσες στο μουνί σου και συγχρόνως μπαινοβγαίνω με δύναμη και να κάνω κυκλικές κινήσεις.

-Θα στο ανοίξω θα στο κάνω χωνί μωρή ψωλαρπάχτρα. Βγαίνω από το μουνί της και τον ξαναχώνω στο κώλο της

Τώρα έχω πάρει τον ρυθμό και συνεχίζω να την σφυροκοπώ με δύναμη πότε να κάνω κινήσεις περιστροφικές και πότε πότε να τον βγάζω όλον έξω για να βλέπει η κουμπάρα μου πως έχω ανοίξει τον κώλο της γυναίκας μου, τον φτύνω, του χώνω τρία δάχτυλα, τις χαστουκίζω τα κωλομέρια και τον ξαναχώνω και όλα αυτά για να δει η πουτάνα η κουμπάρα μου τι την περιμένει και να δει τι έχανε τόσα χρόνια. Πηδάω τον κώλο της γυναίκας μου και με την φαντασία μου βλέπω ότι πηδάω τον κώλο της κουμπάρας μου.

 

Βογκάω από καύλα καθώς της τον ξεσκίζω και σιγά σιγά κάνω τις κινήσεις μου πιο γρήγορες.

-Χύνω η πουτάνα δεν αντέχω άλλο χύσε μου την κωλάρα μ’ έχεις ξεπατώσει.

Τέτοιο γαμήσει δεν έχω ξανακάνει και έτσι φθάνω και εγώ στο τέλος.

Σε χύνω ξεκωλιάρα μου, χύνω στην κωλάρα σου, και με αυτά τον βγάζω και αρχίζω να χύνω στην ανοιχτεί κωλάρα της στα κωλομέρια της στο μουνί της και αυτή σαν καλή ξεσκισμένη ψωλαρπάχτρα που είναι με τα δάχτυλα της τα αλείφει παντού. Ξαπλώνω δίπλα της και αυτή γεμάτη τρυφερότητα έρχεται στην αγκαλιά μου.

-Τι ήταν αυτό το σημερινό με ξέσκισες όπως ποτέ άλλοτε και απλώνει το χέρι της και με χαϊδεύει φτάνοντας στον πούτσο μου αρχίζει να τον παίζει.

-Και συ μωρό μου δεν πας πίσω και μένα σήμερα ήταν ενα από τα καλύτερα

-Μωρό μου ο πούτσο σου αξίζει τα καλύτερα, σκύβει και αρχίζει να τον γλύφει, και εγώ μέσα στο μισοσκόταδο προσπαθώ να διακρίνω την Τ. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει ότι μας παρακολουθεί, αλλά σίγουρα αυτή η παράσταση μου δίνει πόντους καθώς της ανεβάζει την καύλα της και που ξέρω μπορεί κάτι να γίνει άβυσσος το μυαλό των γυναικών. Και με αυτές τις σκέψεις με παίρνει ο ύπνος.

Συνεχίζεται.