Είναι 100% αληθινή ιστορία. Πριν ένα μήνα γνωρίστηκα με ένα αγόρι από το ίντερνετ. Μου ζήτησε τον αριθμό μου κι εγώ τον έδωσα. Μετά αρχίσαμε να μιλάμε μέσα από τα μηνύματα. Αυτός σπούδαζε στην Ξάνθη στην σχολή αστυφυλάκων κι εγώ σπούδαζα στην Αθήνα αλλά έμεναν οι γονείς μου στην Ξάνθη. Είχα κλείσει εισιτήρια για την Ξάνθη και είχα πει στον Χρήστο όταν έρθω να βρεθούμε. Μου είπε τα πάντα γι’ αυτόν αλλά δεν με είχε δει ούτε τον είχα δει ποτέ. Αρχίσαμε να κάνουμε σεξ από το κινητό. Με έκανε να χύσω είκοσι φορές εκείνο το βράδυ! Με καύλωνε πολύ η ιδέα ότι κάνω σεξ με έναν που δεν ξέρω.

Ήρθε η μέρα που ήρθα στην Ξάνθη. Εκείνη την μέρα δεν είχα κάρτα κι αυτός μου έστελνε μηνύματα κι εγώ δεν απαντούσα. Την επόμενη μέρα βάζω κάρτα και του στέλνω. Αποφασίσαμε επειδή είχε μια μέρα άδεια και δεν προλάβαινε να πάει στην Κρήτη να μείνει στην Ξάνθη σε ένα ξενοδοχείο.

Εκείνη την μέρα πήρα στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε ένα καφέ στο μπαρ του ξενοδοχείου. Μετά ανεβήκαμε στο δωμάτιο του. Είχα καυλώσει πολύ. Το στρινγκ μου είχε γεμίσει μετά υγρά μου. Αυτός το κατάλαβε με έριξε στο κρεβάτι και με φιλούσε με πάθος. Μου δάγκωνε το λαιμό και τα αφτιά. Είχα καυλώσει πολύ.

Με μια κίνηση με άφησε γυμνή. Οι ρώγες μου είχα σηκωθεί και είχαν σκληρύνει πολύ. Μου έγλυφε τα μεγάλα βυζάκια μου. Έλεγε πως πρέπει να γίνω μοντέλο. Άρχισε να δαγκώνει τη μία ρώγα και με το ένα χεράκι να μου χαϊδεύει το μουνάκι μου. Αυτό ηδονή άρχισα να αναστενάζω.

Άφησε την ρώγα μου και πήρε την άλλη στα μεγάλα χέρια του. Με έγλυφε σαν τρελός και με δάγκωνε με όλη του την δύναμη. Πονούσα αλλά δεν ήθελα να σταματήσει επειδή μου άρεσε αυτό που κάνει. Με το άλλο του χέρι άρχισε να μου βάζει δάχτυλο. Μετά πέντε μαζί. Ήταν υπέροχη αίσθηση. Τα δάχτυλα του είχαν γεμίσει με τα υγρά μου.

Μου τα έδινε να τα γλύψω. Τα έβαζα όλα μαζί μέσα στο στόμα μου. Το εργαλείο του είχε σκληρύνει και μεγαλώσει πολύ. Το τρόμπαρα με το ένα μου χέρι. Ακουμπούσα στα αρχίδια του και ερεθιζόμουν περισσότερο. Του είπα να σηκωθεί.

Αυτός αμέσως σηκώθηκε του κατέβασα σιγά – σιγά το παντελόνι. Άρχισα να τον παίρνω σιγά – σιγά μέσα στο στόμα μου. Τον ερέθισε πολύ αυτό που τον έκανα. Η γλώσσα μου πήγαινε πάνω κάτω στο μεγάλο και χοντρό του εργαλείο. Η γλώσσα μου είχε πάει και στα αρχίδια του τα δάγκωνα με πάθος!

Του είπα ότι θέλω να μου γαμήσει το στόμα. Αυτός άρχισε με αργές κινήσεις να μου το γαμάει. Άρχισε η ένταση να ανεβαίνει. Όλο και πιο γρήγορα. Μέχρι που μου λέει:

–    «Χύνω μωρή τσούλα. Πιες τα όλα. Κατάπιε τα μωρή πουτάνα!»

Και τότε ένιωσα όλα του τα υγρά μέσα μου. Είχε πολύ ωραία γεύση. Μετά ήταν η σειρά μου να ικανοποιηθώ. Μου είπε να κάτσω σε ένα τραπέζι. Έκατσα και έσκυψε το κεφάλι του. Ένιωσα την ανάσα του πάνω στο μουνί μου. Με μια απότομη κίνηση άρχισε να με γλύφει. Η γλώσσα του έγλυφε την κλειτορίδα μου άρχισα να φωνάζω από ευχαρίστηση. Είχε μια μανία να μου γλύφει το μουνί ώρες.

Άρχισε να με γαμάει με την γλώσσα του. Δεν άντεχα άλλο. Του είπα να με γαμήσει. Αλλά αυτός συνέχισε να με γλύφει. Τον ικέτευσα να με γαμήσει αλλά τίποτα αυτός συνέχισε το δικό του. Ούρλιαζα από ηδονή και ευχαριστήσει αλλά τίποτα. Γυρνάει και μου λέει

–    «Θέλεις να σε γαμήσω μωρή πουτάνα;»

–    «Ναι, θέλω!»

Γυρνάει και μου λέει:

–    «Τότε φώναξε ότι θέλω να με γαμήσεις άγρια!»

Το έκανα. Φώναξα δυνατά ότι θέλω να με γαμήσει. Με μια απότομη κίνηση άρχισε να με γαμάει πονούσα πολύ. Με γαμούσε μία άγρια και μία γρήγορα. Δεν μπορούσα να του μαντέψω την επόμενη κίνηση του. Δεν ήθελα να σταματήσει άσχετα που πόναγα και ούρλιαζα. Έδεσα τα πόδια μου στην μέση του. Το έμπαινε ολόκληρος μέσα μου. Σε μια στιγμή του λέω:

–    «Χύνω γαμιά μου, χύνω. Αχ, ναι ναι!!! Ναι, ναι! Αααααααααχχχ! Ναι, μην σταματάς. Ααααααχ! Ναι!!!»

–    «Χύσε μωρή τσούλα, χύσε. Σε γαμάω μωρή καριόλα. Πάρτον όλο μέσα σου και χύσε!»

Άρχισε να ουρλιάζει κι αυτός. Έχυνε ταυτόχρονα με μένα αλλά εγώ δεν το είχα καταλάβει. Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα και αυτός την ανοίγει. Ήταν ο θεός ο κολλητός του. Που με ήθελε δικιά του. Ο Χρήστος γυρνάει και με βάζει στα τέσσερα, έρχεται από πίσω μου και αρχίσει να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα μου. Μου βάζει και δυο δάχτυλα και ανάμεσα από τα χείλη μου βγαίνει ένας αναστεναγμός. Μου λέει ο Χρήστος:

–    «Μωρή σκύλα πονάς;»

Εγώ δεν απαντάω. Με τραβάει από τα μαλλιά και μου ξαναρωτάει πιο αγριεμένος:

–    «Μωρή καριόλα, πονάς;»

Εγώ δεν απαντάω και ξαφνικά από το θυμό του μου βάζει το καυλί του μέσα και αρχίσει να με γαμάει άγρια.

–    «Να μάθεις να απαντάς όταν σου ρωτάνε κάτι πουτανάκι μου!»

Εγώ ούρλιαζα από πόνο και ηδονή. Δεν με είχε ξαναξεσκίσει κανένας έτσι. Ήμουν σίγουρη ότι τρέχει αίμα από την κωλοτρυπίδα μου. Σε μια φάση βλέπω τον κολλητό του να είναι μπροστά μου γυμνός και να παίζει το καυλί του. Του είπα να βάλει μπροστά από μένα μια καρέκλα και να κάτσει. Αυτός με άκουσε και έκατσε.

Άρχισα να παίρνω το πρησμένο του καυλί στο στόμα του. Πραγματικά ήταν υπέροχο. Ήταν χοντρό και είχε σκληρύνει αφάνταστα. Είχα καυλώσει με την ίδια. Ήμουν έτοιμη να χύσω. Αυτός με γαμούσε το στόμα και ο Χρήστος τον κώλο μου. Ήταν υπέροχη αίσθηση. Ταυτόχρονα αδειάζουν ο ένας στον κώλο μου και ο άλλος στο στόμα μου.
Ο Χρήστος είχε τελειώσει. Σηκώνεται και λέει στο κολλητό του:

–    «Έλα τώρα να την γαμήσεις εσύ την παλιο-πόρνη!»

Μετά ο Θανάσης με έβαλε να κάτσω πάνω του όπως καθόταν αυτός στην καρέκλα. Με μια απότομη κίνηση μπαίνει ολόκληρος μέσα μου. Ακούστηκε ένα: «Ααααχ!» ευχαρίστησης και ηδονής.

Με γαμούσε αφάνταστα καλά. Δεν το περίμενα… Με γαμούσε όλο και πιο γρήγορα. Σε μια φάση σηκώνεται και με καρφώνει στον τοίχο. Με γαμούσε με όλο του την δύναμη. Πονούσα πολύ. Δεν ήθελα να σταματήσει ποτέ αυτή η στιγμή. Άρχισα να χύνω πάνω στο καυλί του. Αυτό τον ερέθισε πολύ. Εγώ να φωνάζω αχ και αχ. Αυτός να φωνάζει:

–    «Πάρτον μωρή μουνάρα όλο μέσα σου. Να δεις τι θα πει άντρας κανονικός!»

Είχα τελειώσει. Αυτός με έβαλε στην καρέκλα και άρχισε να μου γαμάει τον κώλο. ειλικρινά ήταν πολύ καλός στο γαμήσει και πολύ ωραίος. Εγώ φώναζα από πόνο και ηδονή και αυτός χτυπούσε με δύναμη τα κωλομάγουλα μου. Αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο κι αυτός το ήξερε. Άρχισε να μου παίζει τα βυζιά και ταυτόχρονα με γαμούσε.

Σε μια φάση νιώθω έναν πόνο που με έκανε να δακρύσω. Όταν κατάλαβα τι μου γίνεται είχα καυλώσει… ήταν ο Χρήστος και ο Κώστας και μου το έχωναν από την ίδια τρύπα. Πονούσα και έκλαιγα από πόνο αλλά μου άρεσε αυτό. Μετά από δέκα λεπτά γαμήσι έχυσα και από τον κώλο και με έβαλαν να πάρω τα καυλιά τους μέσα στο στόμα μου ταυτόχρονα.

Μου άρεσε η ιδέα και το έκανα. Μετά από λίγα λεπτά έχυσαν ο ένας πάνω στα βυζιά μου και ο άλλος στο πρόσωπο μου. Ο Θανάσης μου έκανε ένα γλυφομούνι για να καταπιεί τα υγρά μου. Δεν άργησα πολύ, μετά από λίγο τελείωσα κι εγώ.

Ήταν πολύ καλή εμπειρία. Μετά από λίγο καιρό τα έφτιαξα με τον Θανάση. Ειλικρινά σας μιλάω γαμάει τέλεια.