Πολλές φορές η πραγματοποίηση μιας φαντασίωσης μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση. Ιδιαίτερα όταν έχουμε πολλά ταμπού γύρω από τον έρωτα. Συζητώντας με το Γιώργο παρίστανα την απελευθερωμένη. Κάτι που δεν είμαι όμως στην πραγματικότητα.  Εγώ είμαι ανταγωνιστικό θηλυκό. Δεν κάνω για συνεργασίες.

Όταν όμως γουστάρουμε πολύ κάποιον πολλές φορές δυσκολευόμαστε να είμαστε ο εαυτός μας. Με το Γιώργο γνωριστήκαμε όταν ήταν ακόμα στην Καλαμάτα.  Δεν είχα σκοπό να κάνω τίποτε μαζί του όμως είχαμε αυτή τη σπίθα, το μαγνητισμό που λένε. Κάναμε μια μονοετή σχέση παράλληλη και για τους δύο μέχρι που χωρίσαμε και πήγε για δουλειά στην Αθήνα.   Που και που κατέβαινε στην Καλαμάτα για να με δει και ανέβαινα και εγώ στην Αθήνα . Κάναμε τα ξενοδοχεία πλούσια.

Εγώ όμως παραμένω στη σχέση μου  και εκείνος στη σχέση του με μια καλή κοπέλα. Την απατά συστηματικά όλα τα χρόνια. Εγώ δεν τα κάνω αυτά με σύστημα. Σκέφτηκα να τον διεκδικήσω όμως ο Γιώργος ήταν πολυγαμικός και επομένως ακατάλληλος. Ωστόσο, τα γαμήσια μας είναι θεϊκά, σε βαθμό που να αναρωτιέμαι: 

Αν δεν είναι κατάλληλος για σχέση ένας άντρας που το σεξ μαζί του γίνεται μέχρι δακρύων τότε ποιος είναι; Σε κάθε άγγιγμά του έτρεμα. Σε κάθε άγγιγμά μου τρελαινόταν.  Αυτή η σεξουαλική χημεία απλώς δεν πιστεύεις ότι υπάρχει μέχρι να τη ζήσεις. Μετά από ευκαιριακό σεξ για χάρη του παλιού καιρού  αποφασίσαμε να εμπλουτίσουμε την ερωτική μας ζωή με ένα τρίτο άτομο τη Νία. Η Νία ήταν το καινούργιο του μωρό, με το οποίο είχε τη δεύτερη παράλληλη σχέση.

Μια καλή κοπελίτσα, έξυπνη, με άσχημο πρόσωπο αλλά ωραίο σώμα. Η Νία είναι πολύ καλός άνθρωπος έτοιμος να υποχωρήσει σε όλα προκειμένου να βρει ένα γκόμενο της προκοπής. Ο Γιώργος εξαιρετικός στα παιχνίδια των χειρισμών την έφερε μαζί του στην Καλαμάτα. Μας έβγαλε έξω σε μια βραδιά με φαγητό και ποτά. Αυτό με βόλευε γιατί η κοινωνία στην Καλαμάτα είναι μικρή. Βγαίνοντας με ένα ζευγάρι ποιος θα μπορούσε να με δει και να με ρουφιανέψει στο σύντροφό μου;  

 

 Η βραδιά  ολοκληρώθηκε με τσάρκα στα μπαράκια και νυχτερινό μπάνιο. Φορούσα ότι πιο ξέκωλο για την περίσταση. Ένα μίνι φορεματάκι, μαύρο στριγκάκι και τα βυζιά ελεύθερα στο καφέ φορεματάκι μου. Η Νία ένα σορτς  πιο κοντό από το μπλουζάκι της. Ξαπλώσαμε σε μια ευρύχωρη ξαπλώστρα και οι τρεις και αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε. Γλείφαμε το λαιμό του Γιώργου και τους έδειξα πρώτη το μουνάκι μου. Όπως πήγε να με χουφτώσει και είδα το χέρι του στο μουνί της προς στιγμή τραβήχτηκα. Μετά από λίγο όμως άρχισα να βρίσκω όλη αυτή την κατάσταση ερεθιστική.

Άρχισα να γλείφω το Γιώργο σε πλήρη ανταγωνισμό με τη Νία. Εκείνη άπλωσε το χέρι της στα βυζιά μου. Με κάβλωσε και  την ακούμπησα κι εγώ. Αρχίσαμε να τη βρίσκουμε μεταξύ μας αλλά δεν μπορούσα να τη φιλήσω στο στόμα. Έτσι άρχισα να φιλάω το Γιώργο. Χώθηκα στην αγκαλιά του και έσπρωξα τη Νία πίσω. Έβαλα στα γρήγορα την πούτσα του στο στόμα μου και μετά στο μουνί μου. Η Νία μου κρατούσε τα χέρια και μου χάιδευε το στήθος ενώ εγώ είχα στο στόμα μου τη ρώγα της και ο Γιώργος χούφτωνε τον κώλο της.  Στήθηκε και της γάμησε τον κώλο μπροστά μου.

Η Νία ούρλιαζε από την ηδονή, ενώ εγώ χαϊδευόμουν.  Συνέχισα να τους παρατηρώ πίνοντας μια μπύρα. Δεν ήθελα να συμμετέχω άλλο. Στην επιστροφή είμαστε αμήχανα. Η Νία είχε κλείσει ξενοδοχείο. Εγώ όμως ήμουν αποφασισμένη να τους τη σπάσω. Την άφησα στο ξενοδοχείο με το πρόσχημα ότι θα επιστρέφαμε λίγο αργότερα. Ο Γιώργος θα με συνόδευε  στο σπίτι να πάρω τα πράγματά μου. Τον παρέσυρα πάνω στο σπίτι, του έκανα μπάνιο και του πέταξα τα μάτια έξω. Του χάιδεψα όλο το σώμα με τις ρώγες μου και τον δάγκωσα παντού. Εκείνος με πήρε άγρια από το μουνάκι και τον κώλο. Έκλαιγα από ηδονή. Στο μεταξύ το τηλέφωνο του Γιώργου χτυπούσε υστερικά. Έχυσε στον κώλο μου και κοιμήθηκε γλυκά στην αγκαλιά μου. Ήξερα πια κάτι σημαντικό. Οι ανταγωνιστικές γυναίκες δεν κάνουν για τρίο.