Η Πωλήτρια

Καλησπέρα παιδιά. Μια μέρα το καλοκαίρι πήγα να αγοράσω μαγιό. Ήταν περίπου οκτώ και ήταν μέσα μόνο μια πωλήτρια…

–    «Κλείσατε;», ρωτάω.

–    «Ναι. Εγώ μόνο ήθελα να δοκιμάσω ένα μαγιό», μου λέει.

–    «Κι εγώ πέντε λεπτά μόνο θα κάνω. Ένα μαγιό θέλω να πάρω».

–    «Ωραία!», μου λέει.

Μου βγάζει να δοκιμάσω καμιά δεκαριά.

–    «Πάρε ένα και δοκίμασε πάνω από το εσώρουχο κι έρχομαι. Πάω να δοκιμάσω ένα κι εγώ. Δεν μπορώ να βρω εύκολα…»

–    «Γιατί;»

–    «Έχω σκούρες ρώγες και άμα βραχεί φαίνεται…»

Μπαίνω μέσα, δοκιμάζω ένα και βγαίνω. Τη φωνάζω και η πουτάνα έρχεται με το μαγιό. Πράγματι οι ρώγες της φαίνονταν πάνω από το μαγιό. Έρχεται να δει αν είναι καλό και βάζει το χέρι της από μέσα για να δει αν είναι φαρδύ. Ακουμπάει όμως πάνω από το βρακί τον πούτσο μου και ψιλοκαυλώνω. Το καταλαβαίνει και χαμογελάει.

–    «Θα το πάρω..», λέω και ξαναμπαίνω μέσα να το βγάλω.

Είχα καυλώσει και φαινόταν πλέον. Αυτή ξέροντας ότι φοράω βρακί από κάτω μπαίνει ανενόχλητη μέσα αλλά εγώ τον είχα βγάλει έξω για να τον βολέψω και να μην με ενοχλούν οι τρίχες. Μπαίνει μέσα και τον βλέπει…

–    «Συγνώμη…», μου λέει.

–    «Δεν πειράζει, έλα!», της απαντάω.

Μου δίνει ένα άλλο μαγιό και το βάζω αλλά πλέον φαινόταν ότι καύλωσα.

–    «Να δω αν είναι καλό ή θα σου φτάσει απέναντι!», μου λέει.

–    «Βάλτο χέρι σου μέσα και θα δούμε…»

Το βάζει κανονικά πάνω απ’ το μποξεράκι αλλά της το πιάνω και το κρατάω πάνω στον πούτσο μου. Τραβιέται αλλά την συγκρατώ και βγάζω το μαγιό και το μποξεράκι. Σκύβει και μου κάνει ένα απίστευτο τσιμπούκι και χύνω πολύ γρήγορα αλλά ξανακαυλώνω αμέσως.

Της βγάζω το σουτιέν και βγαίνουν κάτι βυζάρες…! Κατεβάζει μόνη της το μπικίνι και βλέπω ένα μουνάκι ελαφρώς τριχωτό. Πάω να της το χώσω και μου λέει «όχι» και γυρνάει και βλέπω τον καλύτερο κώλο που έχω δει ποτέ! Της τον ανοίγω με δύο δάχτυλα και γλύφω την τρυπάρα της. (Ωπ μισό λεπτό έχυσα και μόνο που τα γράφω) (Επέστρεψα) Της τον χώνω μέσα και ξαναχύνω μετά από πέντε λεπτά. Μετά λέει:

–    «Τώρα θέλω να με ξεσκίσεις και να χύνω μέχρι αύριο!»

Τη γυρνάω παθιασμένος και πάω να της τον χώσω μέσα. Με σταματάει και μου βάζει καπότα καθώς μου τον γλύφει. Πηδιόμαστε ανελέητα και χύνουμε ταυτόχρονα αλλά ξανακαυλώνουμε και μου λέει:

–    «Τώρα θέλω να προκαλέσεις πόνο…»

Της τραβάω τις τρίχες από το μουνί και τις ρώγες. Της δαγκώνω τα βυζιά και την χαστουκίζω στον κώλο. Μου φωνάζει:

–    «Θέλω παρτούζα…»

Παίρνω τηλέφωνο δυο φίλους μου και σε τριάντα λεπτά ήρθανε και την γαμήσαμε από κάθε τρύπα που είχε. Την έχυσα στα βυζιά αλλά ήθελε κι άλλο. Αλλάξαμε θέσεις και κάναμε σαν να την βιάζαμε. Πιο πολύ την δέρναμε παρά την γαμούσαμε.

Οι άλλοι δύο την έχυσαν στο μουνί και στον κώλο αλλά εγώ δεν ξαναέχυσα. Μετά πήρε ένα μπουκάλι κόκα κόλα και άρχισε να το βάζει μόνη της στο μουνί της. Μετά φύγαμε όλοι μαζί γιατί είχε ματώσει στα βυζιά, στην κοιλιά και στα μουνόχειλα.

error: