Είχα μείνει μέχρι αργά στο γραφείο μου, χαζεύοντας στο ίντερνετ, όταν η πόρτα άνοιξε και μπήκε η Πένυ (η πρώην μου). Με την Πένυ είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές (κοίτα προηγούμενες ιστορίες «Η πρώην μου») αλλά δεν περίμενα να τη δω μπροστά μου εδώ. Ντυμένη με ένα εφαρμοστό φορεματάκι, το στητό της στήθος πρόβαλε με τις ρώγες να διαγράφονται ξεκάθαρα από κάτω. – «Καλησπέρα. Φαίνεται ότι κάτι έπαθε το κινητό μου, και μια και ήμουν εδώ κοντά είπα να περάσω να σου πω μια καλησπέρα και να χρησιμοποιήσω και το τηλέφωνο σου. Μπορώ;» Τα είπε όλα χύμα, γρήγορα και όσο παράξενο και να ακούγονται τώρα εκείνη τη στιγμή πάγωσα. – «Καλησπέρα. Να χρησιμοποίησε το σταθερό μου…», είπα. Έσκυψε μπροστά να σηκώσει το τηλέφωνο και το στήθος της φαινόταν καθαρά από το βαθύ ντεκολτέ. Γύρισε με κοίταξε χωρίς να σηκωθεί, μου χαμογέλασε και μου έκλεισε το μάτι. Η καριολίτσα με προκαλούσε. Η πούτσα μου είχε αρχίσει να σκληραίνει και η καύλα μούδιαζε μυαλό και σώμα. Δεν ήθελα όμως να προχωρήσω. Η γυναίκα μου με περίμενε στο σπίτι και δεν ήθελα να αργήσω. Η Πένυ καθώς σχημάτιζε το νούμερο στο τηλέφωνο με πλησίασε, κοίταξε προς τα κάτω στη καρέκλα που καθόμουν.

– «Κάποιος χαίρεται που με βλέπει…», ψιθύρισε στο αυτί μου. Άπλωσε το χέρι της και με χάιδεψε πάνω από το παντελόνι. Ήξερε πόσο με καύλωνε, δεν άφηνε το ακουστικό από το αυτί της, αλλά τώρα απελευθέρωνε τη πούτσα μου και την κοίταζε γλείφοντας τα χείλη της. Έκλεισε το τηλέφωνο, χωρίς να μιλήσει και άρχισε να με παίρνει ολόκληρο στο στόμα της, γλείφοντας και πιέζοντας με τη γλώσσα της το πουτσοκέφαλο μου. Η καύλα μου έφτασε στα ύψη. Έβγαλε ένα λαστιχάκι που είχε για τα μαλλιά της και το πέρασε στη βάση της πούτσας μου.

– «Δε θα ήθελα να τελειώσεις γρηγορότερα από εμένα…», είπε και συνέχισε να με παίρνει στο στόμα της. Εκείνη την ώρα χτύπησε το σταθερό τηλέφωνο που πριν από λίγο είχε κλείσει η Πένυ. Στην οθόνη εμφανίστηκε το νούμερο του σπιτιού μου. Ήταν η γυναίκα μου. Πριν προλάβω να αντιδράσω η Πένυ σήκωσε το ακουστικό και μου το έδωσε!

– «Παρακαλώ;», είπα προσπαθώντας να μην δείξω τίποτα.

– «Με πήρες τηλέφωνο και μου το έκλεισες. Τι ήθελες;», ακούστηκε η γυναίκα μου στην άλλη άκρη. Η καριολίτσα η Πένυ τα είχε σχεδιάσει όλα! Είχε πάρε τηλέφωνο σπίτι μου. Προφανώς έπαιρνε εκδίκηση για ότι της είχα κάνει. Αλλά δεν θα της έδινα την ικανοποίηση.

– «Ναι. Προέκυψε δουλειά και θα καθυστερήσω. Όλα καλά;», ρώτησα. Η Πένυ τώρα έβαζε όλη τη μαεστρία της. Μου μάλαζε τα αρχίδια, μου έπαιζε τον πούτσο την ίδια ώρα που έγλειφε πουτσοκέφαλο με τη γλώσσα της κυκλικά. Η γυναίκα μου από την άλλη πλευρά άρχισε ένα μονόλογο για την αδελφή της που ήταν πριν λίγη ώρα εκεί, και προσπαθούσε να μου εξηγήσει κάτι με τη θεία της, τη γιαγιά της, κάτι κληρονομικά, ότι τσακώθηκε με την αδελφή της και όλα αυτά την ώρα που η Πένυ με έγλειφε ασταμάτητα. Η πούτσα μου είχε πρηστεί, είχε γίνει τεράστια. Βοηθούσε και το λάστιχο που μου είχε περάσει στη βάση. Οι φλέβες της είχαν πεταχτεί και το πουτσοκέφαλο μου είχε γίνει τεράστιο. Η Πένυ σηκώθηκε και σήκωσε το στενό της φορεματάκι αποκαλύπτοντας ένα μαύρο στρινγκάκι που αφαίρεσε γρήγορα «γρήγορα. – «Να τα πούμε στο σπίτι;», μουρμούρισα.

– «Εγώ σου μιλάω, και εσύ με γράφεις; Πέντε λεπτά σου ζητάω. Άκου να δεις τι έγινε…», και συνέχισε τον μονόλογο για το πως αρπάχτηκαν και τι είπε η μια στην άλλη. Εκείνη την ώρα η Πένυ καθόταν πάνω στη πούτσα μου και άρχισε να κουνιέται, αγκομαχώντας στο αφτί μου. Από τη μια η γυναίκα μου να μου μιλάει, από την άλλη η Πένυ να αναστενάζει σιγανά, να γαμάει το μουνάκι της με την πούτσα μου, και βυζιά της να τρίβονται στο πρόσωπο μου. Με το ένα χέρι τώρα της χούφτωνα τον κώλο και άρχισα να δίνω τον ρυθμό ενώ έφερα τα χείλη μου πάνω στη ρώγα της.

– «Μαρία, να τα πούμε στο σπίτι; Έχω δουλειά!», είπα, αλλά δεν ακούστηκαν ούτε τα μισά καθώς η Πένυ διασκέδαζε να μιλάω με τη ρώγα της στο στόμα μου να σκληραίνει. – «Κάτσε να σου πω και το άλλο…», συνέχιζε απτόητη η γυναίκα μου. Η Πένυ τώρα ήταν στο απόγειο της καύλας της έτοιμη να τελειώσει. Τα υγρά της σχεδόν τα ένιωθα να κυλάνε ανάμεσα στα πόδια μου και η κίνηση της είχε γίνει πιο κοφτή πιο βίαια. – «Τέλος πάντων σε κλείνω!», είπε η γυναίκα μου. «Θα περάσει και από εκεί να στα πει», και χωρίς να περιμένει μου έκλεισε το τηλέφωνο. Η Πένυ με μια βίαιη κίνηση καρφώθηκε πάνω μου, τέντωσε το κορμί της προς τα πίσω και άρχισε να τρέμει… – «Χύνω, χύνω, χύνω…», είπε σιγά μέσα από τα δόντια της, και έγειρε πάνω μου. Εγώ ήμουν ακόμα καυλωμένος, δεν είχα τελειώσει, αλλά δεν φαινόταν να την νοιάζει πλέον. Σηκώθηκε από πάνω μου και… εκείνη την ώρα άνοιξε η πόρτα του γραφείου μου και μπήκε η κουνιάδα μου. Μας είχαν πιάσει στα πράσα. Εμένα με τον πούτσο έξω από το παντελόνι, πρησμένο, την Πένυ με το φόρεμα ανεβασμένο, με εκτεθειμένο το μουνάκι της και τα βυζιά της έξω.

– «Τι κάνεις ρε μαλάκα; Τα φοράς στην αδελφή μου; Έξω μωρή τσούλα κι εσύ!», φώναξε στην Πένυ που βγήκε στον προθάλαμο και εξαφανίστηκε.

– «Θα τα πω όλα στην αδελφή μου. Θα της τα πω όλα παλιομαλάκα!», φώναξε. – «Να σου εξηγήσω…», είπα εγώ. «Δεν έγινε αυτό που νομίζεις! Περίμενε με μισό λεπτό…» – «Τι να περιμένω ρε; Είμαι περίεργη να δω τι θα πεις. Ντύσου ρε ξεφτιλισμένε και περιμένω έξω στο σαλόνι. Βρωμάει εδώ μέσα». Βγήκε έξω κλείνοντας την πόρτα του γραφείου και κατευθύνθηκε προς το σαλονάκι του γραφείου μου που λειτουργεί σαν χώρος αναμονής. Έπρεπε να σκεφτώ γρήγορα. Πόσα είχε δει, και τι μπορούσα να αρνηθώ. Να δω τι μπορούσα να γλιτώσω. Έβαλα το σύστημα καταγραφής των καμερών. Η κουνιάδα μου φαινόταν να περνάει από το χώρο αναμονής την ώρα που μιλούσα ακόμα στο τηλέφωνο με τη γυναίκα μου. Παράξενο, γιατί είχε περάσει ένα τέταρτο μέχρι τη στιγμή που όρμηξε μέσα στο γραφείο. Το μυστήριο έλυσε η κάμερα έξω από την πόρτα του γραφείου μου στο διάδρομο. Οι κάμερες είχαν τοποθετηθεί πριν από δέκα ημέρες και για λόγους ασφαλείας αφενός ήταν καμουφλαρισμένες, αφετέρου δεν το είχα πει σε κανέναν. Και να που θα με έσωζαν από κάτι που δεν φανταζόμουν. Η κουνιάδα μου στεκόταν έξω από το γραφείο την ώρα που πηδιόμασταν με την Πένυ και μας έπαιρνε μάτι χαϊδεύοντας το μουνάκι της. Το τσουλάκι είχε καυλώσει και την έβρισκε. Έχυσε λίγο μετά την Πένυ, γι’ αυτό και άργησε να μπει στο γραφείο. Ήθελε να μου κάνει και μάθημα; – «Ελένη! Έλα μέσα!», φώναξα ευδιάθετα. Η κουνιάδα μου μπήκε μέσα στο γραφείο με ορμή.

– «Χαμογελάς βρε παλιοτόμαρο; Έχεις θράσος! Όλα θα τα πω στην αδελφή μου μαλάκα!» – «Κι εγώ τότε θα ανεβάσω στο ίντερνετ το βιντεάκι σου!», είπα χαμογελώντας. – «Ποιο βιντεάκι;» – «Αυτό που χαϊδεύεσαι έξω από την πόρτα του γραφείου μου, ενώ εγώ πηδάω την Πένυ! Να δω πως θα το εξηγήσεις στην αδελφούλα σου…» – «Λες ψέματα…», ψιθύρισε χλομιασμένη. – «Έλα να δεις και μόνη σου…» Κινήθηκε αργά, αδιάθετα προς το γραφείο μου. Έσκυψε και κοίταξε την οθόνη. Στη μια κάμερα η Πένυ να με έχει καβαλήσει και στην άλλη εκείνη να τρίβει το μουνάκι της με μια έκφραση καύλας στο πρόσωπο. Πάγωσε μπροστά στην οθόνη. Εγώ που ακόμα δεν είχα ντυθεί έσπρωξα πίσω την καρέκλα μου, έπιασα το χέρι της και το έβαλα πάνω στον πούτσο μου. Ήταν δεμένος, και πρησμένος. – «Τι κάνεις εκεί; Είσαι τρελός!», φώναξε τραβώντας το χέρι της. – «Είναι απλό. Με έκοψες στη μέση, εγώ δεν τελείωσα. Το δίκαιο είναι να με βοηθήσεις να τελειώσω, να ξεχάσεις ότι έγινε και εγώ δεν θα στείλω το βίντεο σε φίλους και γνωστούς. Κανείς δεν θα μάθει τίποτα, ούτε για εμένα ούτε για εσένα. Αλλιώς…» Πέρασα το χέρι μου κάτω από τη φούστα της. Χάιδεψα τους μηρούς της απαλά, και ανέβηκα προς τα πάνω. Το μουνάκι της ήταν υγρό, τα μουνόχειλα της έχασκαν πρησμένα.

– «Όχι, όχι αυτό!», είπε. «Με το χέρι μόνο. Σύμφωνοι;» – «Όχι!», είπα εγώ. «Θα το κάνουμε όπως γουστάρω εγώ. Αφού γουστάρεις κι εσύ. Δώσε μου τα χέρια σου…» Εκείνη άπλωσε τα χέρια της. Τα πήρα και τα έδεσα στην πλάτη της χρησιμοποιώντας το στρινγκάκι της Πένυ. Έλυσα το μαντίλι που φορούσε στο λαιμό της και της έδεσα τα μάτια. Δεμένη πια και με κλειστά τα μάτια ήταν στη διάθεση μου. Τη σήκωσα και την έβαλα να ξαπλώσει πάνω στο γραφείο ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά. Ξαφνικά από το σαλονάκι ακούστηκε η φωνή της Πένυ. – «Ξέχασα τη τσάντα μου. Φέρ’ την να φύγω». Το παιχνίδι έπαιρνε άλλη πλοκή. Πήγα στο σαλόνι όπως ήμουν, με την πούτσα κάγκελο. – «Μην πεις κουβέντα…», της ψιθύρισα στο αφτί. «Δεν θέλεις να τα μάθει όλα ο άντρας σου». Την οδήγησα στο γραφείο μου. Κοντοστάθηκε λίγο στην πόρτα και χρειάστηκε να την σπρώξω για να μπει. Πάνω στο γραφείο, με τα χέρια δεμένα και τα μάτια κλειστά, τα πόδια ορθάνοιχτα η κουνιάδα μου ανησυχούσε και κουνούσε το κεφάλι της προσπαθώντας να δει κάτω από το μαντίλι. – «Εγώ είμαι…», είπα καθησυχαστικά. «Είμαστε μόνοι». Πλησίασα και με το ένα χέρι άρχισα να χαϊδεύω το μουνάκι της Πένυ, με το άλλο το μουνάκι της κουνιάδας μου. Και οι δυο ήταν μούσκεμα.

– «Τώρα θα σε γλείψω. Άνοιξε καλά τα πόδια…», είπα στην Ελένη και την ίδια στιγμή έπιασα την Πένυ από το σβέρκο και την έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της κουνιάδας μου. – «Γλείψε την, γλείψε την καλά. Κάνε την να χύσει. Θέλω να δεις πως είναι όταν σε γλείφω…», της ψιθύρισα κρατώντας την από το σβέρκο. Η Πένυ διστακτικά άρχισε να παίζει με τη γλώσσα της στο μουνάκι της κουνιάδας μου. Πήγα πίσω από την Πένυ που σκυμμένη έγλειφε τώρα με ρυθμό και άρχισα να τον βάζω στο μουνάκι της. Πλέον τον ρυθμό που έγλειφε η Πένυ τον έδινα εγώ με κάθε σπρώξιμο μέσα της. Στην αρχή αργά – αργά και μετά πιο γρήγορα, πιο κοφτά και όλο και πιο βαθιά. Το θέαμα πάρα ήταν καυλωτικό. Από τη μια η Πένυ με την πούτσα μου στο μουνί της και το μουνάκι της κουνιάδας μου στο στόμα της, από την άλλη η κουνιάδα μου να σπαρταράει από την καύλα και να κάνει μορφασμούς μουγκρίζοντας από το γλειφομούνι. Πού να ήξερε ποιος την έγλειφε; Στην όλη καύλα η Πένυ, που τάχα δεν ήθελε στην αρχή, χάιδευε το μουνάκι της την ώρα που τη γάμαγα. Δεν άντεχα άλλο… έβγαλα την πούτσα μου από το μουνί της και το λάστιχο που με έσφιγγε. Πήγα δίπλα στο πρόσωπο της κουνιάδας μου που συσπώταν από την καύλα και τον ακούμπησα στα χείλη της. Εκείνη άνοιξε το στόμα της μηχανικά, τον έβαλα μέσα, και ξαφνικά πάγωσε. Τράβηξα το μαντίλι από τα μάτια της και πιάνοντας το κεφάλι της, το σήκωσα. Κοίταξε την Πένυ που την έγλειφε και ταυτόχρονα χάιδευε το μουνί της και τότε εγώ με μια βίαιη κίνηση τον κάρφωσα πιο βαθιά στο στόμα της. Τα χύσια μου άρχισαν να πετάγονται και η πούτσα μου έτρεμε στο στόμα της κουνιάδας μου. Την ίδια στιγμή εκείνη άρχισε να τραντάζεται από τους σπασμούς χύνοντας στο στόμα της Πένυ, που με τη σειρά της έχωσε τα δυο δάχτυλα στο μουνί της και κατά την συνήθεια της τέντωσε το σώμα της προς τα πίσω. Χύσαμε και οι τρεις ταυτόχρονα. Ντύθηκα και φεύγοντας έδειξα το βίντεο μας. Έτσι για να μη σκεφτεί καμιά τους να μου την κάνει. Έφυγα από το γραφείο αφήνοντας και τις δυο τους μισόγυμνες με τα υγρά από τα μουνάκια τους να τρέχουν ακόμα στα μπούτια τους… και βέβαια πάντα τη κάμερα να γράφει! Συνεχίζεται…