Μετά από παράκληση του αφεντικού του χώρου & αν δεν έχει πρόβλημα ο άντρας της, στέλνω πως θα έβλεπα μια συνάντησή μας με τη γυναίκα του τη Θάλεια. Επειδή δεν αναφέρεται το όνομά του, το βάζω στην τύχη σαν “Νίκος”, ενώ εγώ διατηρώ το nick μου που έχω στην ιστοσελίδα  Καλά Νίκο, μη μου πεις πως δεν την έπαιξες μετά που διάβασες την ιστορία μου

Ήταν όντως ένα θηλυκό με τα όλα του! Όπως την περιέγραφε ο φίλος μου από την ιστοσελίδα. Η υπόθεση για ερωτική συνεύρεση με τη γυναίκα του τη Θάλεια, ξεκίνησε σαν ένα αστείο με την προτροπή του founder της ιστοσελίδας και εξελίχθηκε σε πραγματική επαφή. Δεν ήμασταν οι τύποι των έμπειρων swingers, ούτε άνθρωποι διεφθαρμένοι από πλούτη ή έχοντας χάσει τις ηθικές μας αναστολές να ψάχνουμε την σαρκική απόλαυση σε περίεργες περιπέτειες. Άνθρωποι απλοί ήμασταν, που όμως από τη συγκυρία των γεγονότων βρεθήκαμε να πίνουμε το καφεδάκι μας παρέα εκείνο το πρωινό και βέβαια, άνθρωποι με ορέξεις, με επιθυμίες, που με την ευκαιρία αυτή θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν…

Η Θάλεια ήταν ντυμένη προκλητικά, ενώ το κορμί της είχε αναλογίες πολύ ελκυστικής γυναίκας. Παρά το κρύο που επικρατούσε έξω, στο εσωτερικό της καφετέριας η θέρμανση ήταν καλή. Τις πρώτες στιγμές της συνάντησής μας τα μάτια μου έπεσαν στα υπέροχα πόδια της που αποκαλυπτόντουσαν κάτω από τη μίνι φούστα που φορούσε. Δεν μπορούσες να διακρίνεις την παραμικρή τρίχα στα πόδια της, ενώ εκτός του ότι δεν φορούσε καλσόν κι έβλεπες κατ’ ευθείαν την σάρκα της, πρέπει να τα είχε αλείψει με κάποια κρέμα για μετά το ξύρισμα, αφού είχαν μια πολύ αισθησιακή γυαλάδα. Με μια ανέμελη κίνηση έβγαλε μόλις μπήκαμε στην καφετέρια το ελαφρύ ανοιξιάτικο μπουφάν που φορούσε κι έμειναν ακάλυπτα τα μπράτσα κι οι ώμοι της, αφού φορούσε πάνω από τη φούστα ένα αμάνικο εφαρμοστό μπλουζάκι. Σήκωσε τα χέρια της πάνω από το κεφάλι της κι έφτιαξε με αυτή τη χαρακτηριστική κίνηση που κάνουν όσες τα έχουν μακριά, τα μαλλιά της. Έπαθα! Οι ώμοι και τα μπράτσα της γυναίκας, είναι μέρη του γυναικείου κορμιού που θαυμάζω. Αυτό όμως που με έκανε να νοιώσω σεξουαλικά σκιρτήματα, ήταν οι μασχάλες της.

Οι μασχάλες της γυναίκας είναι αυτές που με ανάβουν περισσότερο. Η ευαίσθητη σάρκα σε αυτά τα σημεία είναι τόσο απαλή, ενώ η στάση της γυναίκας με τα μπράτσα της σηκωμένα πάνω από το κεφάλι της έχοντας τις μασχάλες της εκτεθειμένες στον απέναντί της, προδίδει κινησιολογικά κάτι σαν παράδοση, κάτι σαν “είμαι δική σου, κάνε με ό,τι θέλεις”.

Ήμασταν ακριβώς στη φάση που είχαμε επιλέξει τραπεζάκι και σκύβοντας δίπλα της, της τράβηξα την καρέκλα για να καθίσει. Έφτασε στα ρουθούνια μου η μυρωδιά της. Δεν φορούσε κολόνια. Η μυρωδιά που ανάδιδε το κορμί της ήταν αυτή του φρέσκου σαπουνιού. Επίτηδες τη ρώτησα “τι κολόνια φοράς; Μυρίζεις πολύ όμορφα“. Με κοίταξε στα μάτια και μου χαμογέλασε με ένα πολύ γλυκό χαμόγελο, χωρίς να μου απαντήσει, ενώ διέκρινα στο πρόσωπό της να απλώνεται μια κοκκινάδα. Τα πρώτα λεπτά κύλησαν αμήχανα μετά τους χαιρετισμούς και τη χειραψία που ανταλλάξαμε. Όταν την είδα να σηκώνει για δεύτερη φορά τα μπράτσα της για να τακτοποιήσει ξανά τα μαλλιά της, τόλμησα και της πέταξα “Δεν αντέχω να μην στο πω… Είσαι ό,τι πιο όμορφο έχω δει τελευταίως“. “Σου αρέσει πραγματικά;” με ρώτησε ο Νίκος, ο άντρας της. “Όχι μόνο μου αρέσει, αλλά χαίρομαι πολύ που θα μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω την ηδονή σε μια τέτοια γυναίκα. Είμαι γοητευμένος. Δεν βλέπω το παραμικρό ψεγάδι πάνω της” του απάντησα τολμηρά. Το πρόσωπο της Θάλειας παρέμεινε κόκκινο όταν την άκουσα να λέει “Είσαι κι εσύ πολύ αρρενωπός και έχεις μια γοητεία“.

Αφού με τα λόγια αυτά προσδιορίσαμε πλαγίως το σκοπό της συνάντησης μας, εμένα με κυρίευσε μια μαζοχιστική τάση να παρατείνω την παραμονή μας στην καφετέρια. Μιλήσαμε για τις πολιτικές εξελίξεις με τον Νίκο, μιλήσαμε για τόπους καταγωγής, για καλοκαιρινές διακοπές και οτιδήποτε άλλο άσχετο με το σκοπό για τον οποίο είχαμε βρεθεί. Στο βάθος της ματιάς των τριών μας μπορούσε κάποιος να διακρίνει την ανυπομονησία, την προσμονή, όμως καθόμασταν εκεί και κουβεντιάζαμε χαμογελαστά, επαυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την αδημονία μας για ικανοποίηση. Μετά από ένα δίωρο, η Θάλεια μας εξέπληξε εμένα και τον άντρα της λέγοντας πρώτη “Λοιπόν; Εδώ θα καθίσουμε όλη μέρα; Πρέπει να μαγειρέψω. Να σου κάνουμε το τραπέζι στο σπίτι μας Hercules; Σήμερα φτιάχνω ένα καταπληκτικό μοσχαράκι κοκκινιστό“.

Ενώ ο Νίκος με κερνούσε μπύρα στην κουζίνα τους, η Θάλεια πήγε στην κρεβατοκάμαρα να βάλει κάτι πιο άνετο. Όταν γύρισε φορούσε τυλιγμένη και δεμένη γύρω από τη μέση της σφιχτά, μια ρόμπα μεταξωτή. Ξεκίνησε να ετοιμάζει το μεσημεριανό. Με τον Νίκο κουβεντιάζαμε διάφορα, παρατηρώντας που και που προς το μέρος της Θάλειας. Σηκώθηκα σε κάποια στιγμή και τεντώθηκα νωχελικά στη μέση της κουζίνας. Έπρεπε να κάνω την κίνηση. Καθώς περνούσε δίπλα μου η γυναίκα του Νίκου, την έπιασα απαλά από τη μέση και την έσφιξα πάνω μου. Χωρίς δισταγμό, της έδωσα ένα φιλί στο στόμα πιέζοντας τα χείλη της με τη γλώσσα μου. Μετά από ένα δισταγμό, άνοιξε το στόμα της και με τη γλώσσα μου έψαξα το εσωτερικό του. Τράβηξα την άκρη της ζωνούλας που συγκρατούσε τη ρόμπα της κι αυτή άνοιξε αποκαλύπτοντας το πανέμορφο κορμί της. Ο Νίκος παρατηρούσε το σκηνικό ανέκφραστος. Παρατήρησα ένα δισταγμό στη Θάλεια, αλλά όταν το χέρι μου πίεσε τα μεγάλα χείλια του μουνιού της ανοίγοντάς τα, άφησε έναν πολύ παθιασμένο στεναγμό να ξεφύγει από τα χείλη της. Την ίδια στιγμή ένοιωθα το σώμα της να τρέμει καθώς ήταν σε επαφή με το δικό μου. Τα δάχτυλά μου μουσκεύτηκαν στα υγρά της. Γυρίζοντας προς το μέρος του Νίκου του είπα “Θέλεις να δοκιμάσεις;“. Πλησίασε τα χείλη του και έγλυψε τα δάχτυλά μου. “Θάλεια μωρό μου, θα τον αφήσουμε κι αυτόν να σε πάρει;” την ρώτησα βραχνά. “Θα δούμε γλυκέ μου, θα δούμε… Θέλω πρώτα να σε νοιώσω να χύνεις μέσα μου” είπε λαχανιασμένη.

Έπιασα τα πέτα της ρόμπας της και ανασηκώνοντάς την, την άφησα να πέσει στο πάτωμα. Ήταν ολόγυμνη μπροστά μου, έτοιμη να νοιώσει ηδονή. Για μερικά δευτερόλεπτα έμεινα να παρατηρώ το λαχταριστό κορμί που ήταν έτοιμο να μου δοθεί. Τα στήθη της ανεβοκατέβαιναν αργά, οι ρώγες της είχαν ορθωθεί και ήταν σαν μπορούσες να δεις τη συσσώρευση του πόθου στις κορυφές που προτείνονταν μυτερές. Ένα γλυκό ροδαλό χρώμα γέμιζε τις πλατειές θηλές της. Σήκωσε ξανά τα μπράτσα της για να φτιάξει τα μαλλιά της και δεν άντεξα άλλο. Έσκυψα και της φίλησα τρυφερά τη μια μασχάλη μετά την άλλη, ρουφώντας όσο μπορούσα τη θηλυκή της μυρωδιά με τα ρουθούνια μου.

Ο πούτσος μου σηκώθηκε άμεσα μετά από τα πολλαπλά μηνύματα που έφταναν σε αυτόν από αφή, μύτη, μάτια. Την έσπρωξα απαλά πίσω, κατευθύνοντας τον κώλο της στην κόχη του τραπεζιού της κουζίνας και συγκρατώντας την με τα χέρια μου ξάπλωσε ανάσκελα πάνω σε αυτό. Της άνοιξα τα μπούτια και έχωσα ανυπόμονα το πρόσωπό μου ανάμεσά τους. Το μουνί της μύριζε άνοιξη. Στα χείλη του, φαινόταν λευκοί οι χυμοί της να αναβλύζουν. Την έγλυψα με μια αργή κίνηση, ακούγοντας τον γεμάτο πόθο αναστεναγμό που βγήκε από το στήθος της και νοιώθοντας την αδιόρατη κίνηση των γοφών της προς το πρόσωπό μου. Συνέχισα να κινώ αργά πάνω- κάτω όχι μόνο τη γλώσσα μου, αλλά ολόκληρο το μούτρο μου, γεμίζοντας με τα υγρά της. Η αίσθηση ήταν απίθανη. Ο πούτσος μου είχε σηκωθεί και ανυπομονούσα να μπω μέσα της, όμως από την άλλη ήθελα αυτές οι στιγμές των προκαταρκτικών να κρατήσουν για πάντα.

Στάθηκα όρθιος καθώς παρέμενε ξαπλωμένη ανάσκελα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και κατεύθυνα τον πούτσο μου στο άνοιγμα του μουνιού της. Έσκυψα πάνω στο κορμί της, στερέωσα τις παλάμες μου στα πλευρά της και έσπρωξα τη λεκάνη μου μπροστά. Το πλημμυρισμένο μουνί της άνοιξε κι αγκάλιασε τον πούτσο μου καθώς χωνόταν μέσα της ως το βάθος, αργά, γλυκά, ριγώντας. Κρατήθηκα μέσα της κι έσκυψα ακόμα περισσότερο, έφερα τα χείλη μου στα δικά της και της έδωσα ένα ακόμα παθιασμένο φιλί. Ανταποκρινόταν κι αυτή με πάθος, έχοντας τα μάτια της μισόκλειστα και αφήνοντας ακανόνιστες μικρές αναπνοές να ξεφεύγουν από το στόμα της, μαζί με πνιχτούς ήχους που αποδείκνυαν την καύλα που την διακατείχε.

Γάμησε με σε παρακαλώ, το θέλω τόσο πολύ” ψιθύρισε ξέπνοα, σηκώνοντας τα μπράτσα της κι αγκαλιάζοντάς με από τη μέση. Γύρισα και κοίταξα το Νίκο που παρακολουθούσε με αγωνία κάθε λεπτομέρεια του γαμησιού της γυναίκας του. “Νίκο, έχω την εντύπωση πως το ευχαριστιέται πολύ η Θάλεια. μμμμμ…. Νίκο… μμμμ… Είναι και γαμώ τα θηλυκά η γυναίκα σου… μμμμμμ… Μου φαίνεται πως θα χύσω, δεν αντέχω…” έλεγα επίτηδες μαζί με άλλες περισσότερο πρόστυχες εκφράσεις για να με ακούει και να καυλώνει κι αυτός. Μπαινόβγαινα μέσα της με διαρκώς αυξανόμενο ρυθμό κι αυτή είχε συντονισθεί πλήρως πάνω στο δικό μου, κουνώντας όσο της επέτρεπε η άβολη στάση, τη λεκάνη της. Τα υγρά της ακουγόντουσαν σε κάθε μου διείσδυση κι έξοδο, να κάνουν αυτόν τον παχύ ήχο σαν “πλουτς- πλουτς”, γεγονός που με έκανε να διεγείρομαι ακόμα παραπάνω.

Νίκο μου με γαμάει… μμμμμ Νίκο μου… Είναι απερίγραπτη η ηδονή που μου προσφέρει… Κι άλλο μωρό μου, κι άλλο, κι άλλο… Σε θέλω… μμμμμμμ…  γάμησέ με…” παραληρούσε πια η Θάλεια, έχοντας χάσει κάθε της αναστολή. Το κορμί της είχε ιδρώσει και στις μασχάλες της φάνηκαν σταγονίδια ιδρώτα. Έσκυψα τρέμοντας από ρίγος και αφού της κράτησα τα μπράτσα ψηλά τεντωμένα πάνω από το κεφάλι της, την έγλυψα στις μασχάλες. Τρελάθηκα από τη σάρκα της. Έκαιγε ολόκληρη. Κατάλαβα πως αν κινούσα ξανά τη λεκάνη μου προς τα εμπρός, θα έχυνα. Όσο μπορούσα πιο ήσυχα, τραβήχτηκα και απομακρύνθηκα από κοντά της. Έκανα νόημα στο Νίκο που πλησίασε και στάθηκε στη θέση μου. Δεν μιλήσαμε, οι κινήσεις μας υπαγορευόντουσαν πια από ένστικτο.

Μπήκε μέσα της, πιάνοντάς την από τους γοφούς και άρχισε να τη γαμάει κι αυτός. Το σώμα της Θάλειας τρανταζόταν σε κάθε του κίνηση, πάνω στο τραπέζι. Έσκυψα πάνω της από το πλάι του τραπεζιού και γεύτηκα πάλι τη γεύση του φιλιού της, σε ένα αργό γεμάτο πάθος φιλί. Τα χείλη μου κατέβηκαν στο λαιμό της. Της ρούφηξα τη σάρκα, αφήνοντάς της ένα βυσσινί σημάδι. Έβαλα τα χείλη μου γύρω από τη θηλή του στήθους της και τη δάγκωσα τρυφερά, αλλά και τρίζοντας τα δόντια μου αριστερά- δεξιά. Τα χέρια μου κυλούσαν σε όλο της το σώμα, προσπαθώντας να χαρούν κάθε εκατοστό της σάρκας της. Σε κάποια στιγμή έβαλα το ένα μου χέρι από κάτω της και βρήκα την κωλοτρυπίδα της. Έχωσα το δάχτυλό μου μέσα της. Στέναξε. Οι σπασμοί της έγιναν πιο δυνατοί. Ο Νίκος την έσφιξε πάνω του και καρφώνοντας τη λεκάνη του στους μηρούς της, έχυσε βογκώντας δυνατά. Χωρίς να καθυστερήσω, στάθηκα μπροστά της μόλις τραβήχτηκε ο άντρας της, έτοιμος να μπω μέσα της. Με σταμάτησε βάζοντας το χέρι της στο στήθος μου.

Η φωνή της ήταν βραχνή, αργή, τα μάτια της θολά όταν είπε “Γλύψε με… Θέλω να δω το κεφάλι σου ανάμεσα στα μπούτια μου πάλι… γλύψε μου το μουνί σε παρακαλώ…“. Κοίταξα χαμηλά ανάμεσα στα μπούτια της. Τα χύσια του Νίκου διακρινόταν στο ανοιχτό από τη διέγερση μουνί της. Παλλόταν ακόμα η τρύπα της και ήταν πολύ προκλητική έτσι καθώς είχε ανοίξει στα πλάγια τα πόδια της για να με διευκολύνει. Έσκυψα πάνω της. Μου ήταν αδύνατον να της αρνηθώ. Μοναδικός μου σκοπός ήταν να της χαρίσω ηδονή. Έβαλα τη γλώσσα μου στο άνοιγμα του μουνιού της και γεύτηκα τα πλούσια υγρά. Ήταν μια καθόλου άσχημη μίξη από χύσια, από ζουμιά δικά της και από ιδρώτα. Έκλεισε τα μπούτια της και παγίδευσε το κεφάλι μου ανάμεσά τους. Τα χέρια της με έπιασαν από τα μαλλιά και μου κατεύθυναν το κεφάλι όπως άρεσε σε αυτήν. Ήμουν σφηνωμένος εκεί κάμποση ώρα, να τη ρουφάω, να τη γλύφω, να την ακούω να στενάζει και να τρέμει σύγκορμη από απόλαυση. Ο πούτσος μου ένοιωθα πως θα εκραγεί.

Όταν με απελευθέρωσε, τη βοήθησα να γυρίσει μπρούμυτα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. Τα στήθη της πλακώθηκαν από το βάρος του κορμιού της και φάνηκε η λευκή σάρκα που φούσκωνε από το πλάι. Της έχωσα το καυλί μου στο μουνί της που δεν πρόβαλε καμιά αντίσταση με τόσο λιπαντικό που υπήρχε απλωμένο στην περιοχή. Μπήκα δυο- τρεις φορές μέσα της και την ίδια στιγμή με τα δάχτυλά μου άνοιξα τα κωλομέρια της.

Η τρύπα του κώλου της φάνηκε καθαρά. Σαν να κατάλαβε τι σκεφτόμουν, την άκουσα να λέει λαχανιασμένη “Δεν με έχει πάρει κανείς από πίσω μέχρι τώρα… μμμμμμμ… Μην με πονέσεις σε παρακαλώ…“. “Γλυκιά μου, όταν θα τελειώσω, θα με παρακαλάς να σε πάρω ξανά” της απάντησα. Της αγκάλιασα τον κορμό με τα μπράτσα μου και άρχισα να της μαλάζω το μουνί, την κλειτορίδα και όλη την ευαίσθητη περιοχή της με τα δάχτυλά μου. Τούρλωσε τον κώλο της όπως περίμενα και ακουμπώντας το πουτσοκέφαλό μου στην κωλοτρυπίδα της, άρχισα μια αργή, γλυκιά, εκατοστό προς εκατοστό διείσδυση. Η υγρασία που είχε μαζευτεί στην περιοχή, ήταν αρκετή και βοηθούσε. Η αλήθεια είναι πως ήθελα να της τον χώσω με τη μια μέχρι το βάθος, όμως η καύλα της που έδειχνε με τους στεναγμούς της, με τη διακοπτόμενη λαχανιασμένη αναπνοή της, ήταν τόσο υπέροχη για να της την χαλάσω… Μου φάνηκε σα να κράτησε ώρα πολύ αυτό το γαμήσι της Θάλειας από τον κώλο. Μπαινόβγαινα αργά, προσπαθώντας να συντονίσω την διείσδυσή μου στο ρυθμό που της έτριβα την κλειτορίδα. Η αναπνοή της γινόταν λεπτό με το λεπτό πιο έντονη. Ο Νίκος είχε σκύψει από το πλάι και της χάιδευε τα μαλλιά στοργικά. Τον κοιτούσε στα μάτια και βογκούσε ηδονικά. Ένοιωσα τους σπασμούς της να έρχονται. Έκανα μέχρι εκείνη τη στιγμή ό,τι ήταν δυνατόν για να καθυστερήσω να χύσω. Όταν κατάλαβα πως ήταν κοντά, την έσφιξα πάνω μου και ενέτεινα λίγο περισσότερο το τρίψιμο της κλειτορίδας της. Φτάσαμε ταυτόχρονα σε ένα οργασμό, που όμοιό του δεν είχα νοιώσει ξανά.

Μην πλυθείς. Σε θέλω όπως είσαι για το απόγευμα” της είπα όταν βρήκαμε ξανά την αναπνοή μας. “Εντάξει” μου είπε. “Δεν πάτε να παίξετε κάνα τάβλι μέχρι να βγάλω το μοσχαράκι από το φούρνο; Μύρισε καταπληκτικά’ δεν νομίζετε;” είπε προς τους δυο μας και πήγε προς το φούρνο…