Γεια σας είμαι ο Γ.

Θα σας διηγηθώ μία ιστορία που μου έτυχε πριν 2 χρόνια στην δουλειά. Εγώ καταρχήν να σας πως ότι δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο, το μόνιμο πρόβλημα μου ήταν ότι όλες οι κοπέλες που ήθελα με έβλεπαν μόνο για φίλο.

Η Ε. είναι ένα κοριτσάκι 19 χρονών, κοντό γύρω στο 1,55 με έναν απίστευτο στητό κώλο και 2 μεγάλα ωραία βυζιά! Μαυρομάλλα με μακριά και σγουρά μαλλιά! Δουλεύω σε ξενοδοχείο και οι ώρες που δουλεύουμε εδώ είναι πολλές, η Ε. ήρθε να κάνει την πρακτική της μαζί με το αγόρι της.

Κάναμε παρέα και ήξερα όλα τα μυστικά της αλλά η μοναδική ώρα που είχαμε ελεύθερη για μπάνιο στην θάλασσα ήταν το βράδυ. Σχεδόν κάθε βράδυ πηγαίναμε, κάναμε το μπάνιο μας και όταν σχόλαγε το αγόρι της πηγαίναμε όλοι μαζί για ποτάκι. Ένα βράδυ λοιπόν, μέσα στην θάλασσα, κάνοντας διάφορες βλακείες της χούφτωσα την κωλάρα της κατά λάθος.

ΕΕΕ!! Μου λέει τι κάνεις; Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση γιατί σε κουβέντα που είχαμε για ένα τζιν που της σήκωνε το κώλο, η ίδια μου είχε ζητήσει να δω αν είναι σφιχτός.Έρχεται όμως και μου χουφτώνει και εκείνη τον κώλο και εκεί έφυγαν οι απορίες μου. Θα σ’ άρεσε μου λέει να σε χουφτώνω εγώ;μου λέει

Φυσικά! Της απάντησα και την πιάνω αγκαλιά και την σφίγγω πάνω μου. Τι κάνεις μου λέει. Θα μας δει ο Β. Δεν φαινόμαστε, είναι σκοτάδια της λέω και της χουφτώνω τον κώλο με τα δύο χέρια σφιχτά και την φιλάω. Δεν αντιδρά, και με φιλάει και εκείνη. Ρίξαμε ένα πολύ παθιασμένο φιλί και πούτσος μου κόντευε να εκραγεί. Μην τα πολυλογώ, βλέπουμε τον Β. να πλησιάζει και ξεκολλάμε. Βγαίνει έξω (εγώ δεν μπορούσα με την πούτσα όρθια) και ξεκινάνε για τα δωμάτια. Πάω και εγώ, και φύγαμε όλοι μαζί για ποτό.

Τις επόμενες μέρες δεν έγινε τίποτα, σχεδόν δεν μιλάγαμε. Έρχεται από εκεί που δούλευα και μου λέει –Δεν μου αρέσει να αφήνω δουλειές στην μέση…… ο Β. θα δουλεύει μέχρι πολύ αργά. Το έπιασα το υπονοούμενο. Θα σε δω το βράδυ της λέω. Πάω από το δωμάτιο της ότι έφυγε ο Β. Κλειδώνουμε και κατ’ ευθείαν με πιάνει και με φιλάει παθιασμένα.

-Θέλω απόψε να με καλύψεις από παντού, μου λέει και μου χουφτώνει τα πρησμένα από την αγαμία αρχίδια μου. Σκύβει, μου κατεβάζει την βερμούδα και βάζει την ψωλή μου στο στόμα της! (δεν την έχω μεγάλη 16π. αλλά είναι πολύ χοντρή). Μετά από δυο λεπτά υπέροχης πίπας την έχυσα στα μούτρα, η ψωλή μου όμως δεν έλεγε να πέσει. Την σηκώνω και την γδύνω. Την πέταξα στο κρεβάτι και άνοιξε τα πόδια της. Το μουνάκι της μύριζε υπέροχα. Της έκανα ένα γλυφομούνι ανεπανάληπτο. Γύρισε στα τέσσερα και άρχισα να της γλύφω την κωλοτρυπίδα, παίζοντας παράλληλα με το μουνάκι της. Τα υγρά της έτρεχαν ασταμάτητα και εγώ δεν σταματούσα να τα πίνω. -Σε θέλω τώρα, μου λέει και χωρίς δεύτερη σκέψη την γυρνάω ανάσκελα και της τον κάρφωσα στο μουνάκι της. Πόναγε γιατί ο Β. ήταν λεπτότερος. Μετά το ιεραποστολικό και τα παθιασμένα φιλιά στις βυζάρες της, κάθομαι από κάτω να με καβαλήσει. Με καβαλάει αφήνοντας με να βλέπω την πλάτη της, κάτι που με τρέλανε. Ανεβοκατέβαινε στην ψωλή μου σαν τρελή μέχρι που της φωνάζω να βγει γιατί ξαναέχυνα. Βγαίνει και τα παίρνει όλα βαθιά στο στόμα της. Δεν μου άφησε σταγόνα.

Ξαπλώνει δίπλα μου, αλλά εγώ δεν θα την άφηνα έτσι. Αρχίζω ξανά το γλυφομούνι. –Δεν θα σε αφήσω έτσι, έχουμε κι άλλο γύρο, της λέω, και αφέθηκε στις ορέξεις μου. Δεν πέρασε ένα λεπτό και ο πούτσος μου ήταν πάλι έτοιμος.- Σε θέλω στα τέσσερα, της λέω και χωρίς να πει κουβέντα γύρισε και έστησε τον κώλο της. Έπαιζα με την κωλοτρυπίδα της για χαλαρώσει, την έγλυφα και της έβαζα δαχτυλάκια.

Σηκώνομαι και ακουμπάω το πουτσοκέφαλο στην άκρη πιέζοντας αργά αργά. Της το βάζω τότε μια στην μουνάρα της και μαζεύω τα υγρά της. Με μια κίνηση καρφώνω τον πούτσο μου στην κωλάρα της και αρχίζει τα βογγητά!! Φώναζε από πόνο και ηδονή (μετά από αυτό μου εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν η δεύτερη φορά που κάποιος έμπαινε από πίσω…… και ο πρώτος ήταν ο Β.) και δεν άρχισε να χύσει. Λίγα αίματα έπεσαν στο κρεβάτι αλλά μετά από λίγο το ήθελε πιο δυνατά και πιο γρήγορα. Δεν μπορούσα άλλο και την χύνω βαθειά στο κώλο.

Ξαπλώνουμε αγκαλιά και ηρεμούμε για λίγο. Η ώρα είχε περάσει. Μπαίνουμε στο μπάνιο να κάνουμε ένα ντουζάκι και μαζί με τα νερά και με το ότι μου τριβόταν, μου ξανασηκώθηκε και κάναμε ένα ωραίο αργό και αισθησιακό σεξ μέσα στην ντουζιέρα. Μαζέψαμε τα λερωμένα σεντόνια και έφυγα γιατί θα ερχόταν ο Β.

Όλο το καλοκαίρι δοκιμάσαμε τα πάντα στο κρεβάτι της. Πέρασα απίστευτα. Θα σας τα πω με τον καιρό.