Η εξομολόγηση

Η εμφάνισή μου, είναι απλά απίθανη. Είμαι στα 1,78, με αδύνατο κορμί, 70 κιλά, με λεπτή μέση, μελαχρινή. Τα μαλλιά μου φτάνουν μέχρι τη μέση μου & έχω απόλυτα άτριχο, ξυρισμένο μουνί. Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω για να περιγράψω τον εαυτό μου που μου ζητούν αρκετοί. Έχω απαντήσει σε κάποιους που επιμένουν σ αυτό το θέμα, πως είμαι μια γυναίκα που όταν κυκλοφοράει όλα τα μάτια καρφώνονται πάνω της. Τα πειράγματα όσων με συναντούν στο δρόμο είναι συνεχή & φτάνουν στα όρια του πρόστυχου, όμως ο άντρας μου δεν θίγεται. Χαμογελάει όταν συμβαίνει αυτό & μου λέει πάντα ψιθυρίζοντας στ αυτί μου: “Μα τόσο πουτάνα γυναίκα έχω..;”.

Όχι δεν τον ενοχλεί να με γαμάνε μπροστά του, μάλλον ανάβει φοβερά, όπως & εγώ & είναι κάτι που μου το ζήτησε ο ίδιος μετά τον πρώτο χρόνο του γάμου μας, αφού πρώτα με είχε ευχαριστηθεί με κάθε τρόπο. Αυτό που μου έχει απαγορεύσει να συμβεί με κανένα τρόπο, είναι να φτάσω σε οργασμό με άλλους. Γι αυτό, πάντα σκέφτομαι άλλα πράγματα όταν γίνονται “σκηνικά”, συγκρατιέμαι & το έχω πετύχει. Όταν τελειώνει το show, ανάλογα με τη διάθεσή του, είτε με σπάει κυριολεκτικά στο ξύλο αν θεωρήσει πως έφτασα σε οργασμό, όσο & αν του ορκίζομαι πως ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό με άλλον είτε με γαμάει βίαια & φτάνει μόνο αυτός. Πότε πότε & όταν το κρίνει αυτός πως είναι ανάγκη, μου επιτρέπει να φτάσω & εγώ σε οργασμό. Σ αυτές τις περιπτώσεις, μου κάνει έρωτα τρυφερά, όμορφα, απολαυστικά, όπως όλα τα ζευγάρια.

Η πρώτη φορά που έκανα έρωτα, ήταν μαζί του. Με είχαν όμως νωρίτερα βιάσει όταν ήμουν πρωτοετής στο Οικονομικό. Μέχρι τα 19 μου δεν είχα κάνει τίποτα, απέφευγα μάλιστα ακόμα & το να αυτοϊκανοποιηθώ. Οι δικοί μου με μεγάλωσαν πολύ αυστηρά & ούτε περνούσε απ το μυαλό μου πως θα έκανα ποτέ έρωτα, ήταν μάλιστα κάτι που όταν άκουγα από φίλες μου ιστορίες στο Λύκειο, έστριβα & δεν ήθελα ούτε ν ακούσω. Ένα βράδυ που γύριζα από ένα πάρτι σαν πρωτοετής στο Πανεπιστήμιο, μ ακολούθησαν 3 συμφοιτητές μου & πριν φτάσω στη γκαρσονιέρα μου, με παρέσυραν σ ένα γιαπί όπου με πήραν διαδοχικά ο καθένας τους.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση εκείνο το βράδυ, ήταν πως έμεινα εκεί πεσμένη με τα ρούχα μου σκισμένα, όταν αυτοί έφυγαν, για πολύ ώρα. Σκεφτόμουν πως παρά το ότι με παρέσυραν με το ζόρι στο γιαπί, δεν προέβαλα την παραμικρή αντίσταση. Δεν πέρασε στιγμή απ το μυαλό μου να φωνάξω, αφού απόλαυσα την κάθε στιγμή. Ήμουν γύρω στις 2 ώρες παρατημένη εκεί στο γιαπί, γεμάτη από σκέψεις για ό,τι ανακάλυψα μέσα σε μερικά λεπτά που τους χρειάστηκαν μέχρι να χύσουν & οι 3 τους. Ήμουν έκθαμβη όταν ένοιωσα θλίψη που τέλειωσε τόσο γρήγορα. Θα ήθελα να ήταν δυνατόν να φωνάξω περαστικούς που άκουγα τα βήματά τους να περνούν απ έξω, να με πάρουν & αυτοί, όμως ήμουν σχεδόν “τρομαγμένη” με ό,τι κρυβόταν τόσο καιρό μέσα μου & δεν το είχα ανακαλύψει.

Ο Γιώργος με γνώρισε & αυτός σ ένα πάρτι που κάναμε τελειόφοιτοι, σ ένα μπαρ. Τα χρόνια που μεσολάβησαν απ το πρώτο έτος μέχρι το τέταρτο, πάλι δεν δοκίμασα τίποτα γιατί δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ό,τι είχε γίνει. Δεν μπορούσα, δεν είχα το θάρρος να κάνω σχέση. Στο πάρτι της αποφοιτήσεως, φορούσα ένα έξαλλο φόρεμα, με ακάλυπτους ώμους, μα ακάλυπτη πλάτη, μίνι & με τις ρώγες μου να διαγράφονται κάτω απ το μεταξωτό ύφασμα. Οι ματιές μας έδεσαν απ τη πρώτη στιγμή. Με πλησίασε & μου είπε, “κοίτα, δεν βρίσκω να σου πω τίποτα άλλο, εκτός πως είσαι ό,τι πιο πρόστυχο έχω δει.”.

Μιλάμε, τα υγρά μου έτρεξαν ζουμί κανονικό από κάτω μου, απ την πρώτη λέξη που ξεστόμισε. Δεν ανταλλάξαμε πολλές λέξεις. Μέσα σε 10 λεπτά, μου ζήτησε να πάμε στο διαμέρισμά του. Εγώ απλά τον ακολούθησα σα μαγεμένη. Εκεί, μου φέρθηκε αμέσως βίαια. Μου έριξε χαστούκια, μ έφτυσε, μου είπε βρισιές που μ έκαναν να κοκκινίσω. Όταν είδε πως καθόμουν ακίνητη & τον παρατηρούσα στα μάτια παρά τα χαστούκια & τις βρισιές, όταν είδε πως ήμουν χαμένη & πως το ήθελα, το δεχόμουν αδιαμαρτύρητα αυτό που μου έκανε, όταν είδε το μουνί μου να είναι μούσκεμα, μου έσκισε τα ρούχα & με πήρε στο πάτωμα του δωματίου του.

Έφτασα μαζί του για πρώτη φορά σε οργασμό εκείνο το βράδυ. Όταν άρχισαν να βγαίνουν ανεξέλεγκτα βογκητά απ το στόμα μου, μου το έκλεισε με την παλάμη του, γιατί θα μας άκουγε η πολυκατοικία. Έτσι άρχισε ο έλεγχος του οργασμού μου. Τότε ήταν που μου είπε “Θα φτάνεις μόνο όταν θα σου επιτρέπω εγώ”. Σε μια βδομάδα, όταν κάναμε για δεύτερη φορά έρωτα, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Τον πρώτο χρόνο του γάμου μας πηδιόμασταν με κάθε δυνατό τρόπο, είχαμε δοκιμάσει όλες τις διαστροφές που βλέπαμε σε ταινίες & σε αναλόγου περιεχομένου βιβλία. Θυμάμαι την πρώτη φορά που με μαστίγωσε, όταν αγοράσαμε μονοκατοικία με υπόγειο, αυτή που μένουμε & σήμερα & οργανώνονται τα σκηνικά, έχυσε καθώς με μαστίγωνε.

Μου είχε πει τότε: “Είσαι σίγουρη πως το θέλεις αυτό μωρό μου..;”. Εγώ του απάντησα πως θα είμαι για πάντα το πιστό αντικείμενό του, η πιστή του σκλάβα, του είπα πως θέλω να με δέρνει όποτε του κάνει κέφι, πως τα σημάδια του στο κορμί μου, θα είναι η συντροφιά μου όταν λείπει στη δουλειά του, ή όπου αλλού ταξιδεύει κατά καιρούς. Του είπα πως & μόνο που έχυσε για μένα χωρίς να μου το χώσει, αυτό σήμαινε για μένα πολλά.

Από τότε, όταν είναι να φύγει για επαγγελματικό ταξίδι, κατεβαίνουμε στο υπόγειο οι 2 μας & με μαστιγώνει για να μένουν τα σημάδια του πάνω μου μέχρι να γυρίσει. Το απολαμβάνω φοβερά όταν λείπει να κοιτάζομαι στον καθρέπτη γυρνώντας αργά- αργά & να βλέπω τις βυσσινιές ραβδώσεις να ξεχωρίζουν στη σάρκα μου. όταν γυρίζει, μου κάνει πάντα τρυφερό έρωτα. Μου φέρνει δώρα πολύ ακριβά, χωρίς να του έχω ζητήσει τίποτα. Δεν υπάρχει τίποτα που να επιθυμώ & να μην μου το έχει ικανοποιήσει. Μετά τον πρώτο χρόνο του γάμου μας, επεκτείναμε τη δραστηριότητά μας με τρίτους να μετέχουν στα σκηνικά, γνωστούς πάντα, φίλους του απ τη δουλειά, ή παλιούς συμμαθητές του απ το σχολείο.

error: