Με τη γυναίκα μου τη Φωφώ είμαστε παντρεμένοι περίπου 12 χρόνια, συνομήλικοι ετών 38 σήμερα. Έχουμε τρία παιδάκια και ζούμε τη βαρετή καθημερινότητα όσον αφορά τη σχέση μεταξύ μας. Η Φωφώ είναι μια γυναίκα σχετικά κοντή, χυμώδης και αρκετά εργασιομανής. Στο κρεβάτι δεν τα πολυβρίσκουμε τελευταία, θα έλεγα οτι η σεξουαλική μας σχέση πάει από το κακό στο χειρότερο. Γενικά δεν είναι και πολύ του sex, δεν κάνει πολλά πράγματα στο κρεβάτι, δεν έχει φλόγα. Θα έλεγα οτι πηδιέται επειδή πρέπει, επειδή απλά της το ζητάω. Φυσικά αυτό έχει απωθήσει και εμένα αρκετά, οπότε βρίσκω καταφύγιο σε τσόντες, φωτογραφίες από το internet κτλ. Στο sex κάνει τα απολύτως τυπικά. Ανοίγει τα ποδαράκια της, τρίβεται λίγο πάνω μου, δέχεται λίγο γλύψιμο χωρίς ανταπόδωση και γενικώς… απέχει. Απέχει από το πάθος, από τον οργασμό από την καύλα γενικώς. Και το δείχνει και στην καθημερινότητά της με το ντύσιμό της, τη διαρκή ενασχόληση μόνο με τα παιδιά κτλ. Φανταστείτε ότι έχει ξυρισμένο μουνάκι για λόγους καθαριότητας και μόνο. Δεν της αρέσουν οι τρίχες, έτσι έβαλε και εμένα να..ξυριστώ. Κάποια στιγμή προσπάθησα να βάλω να δούμε τσόντα (μέσω internet) μαζί, μόνοι μας. Ξενέρωσε. Αηδίασε. Περίμενα να καυλώσει λίγο βλέποντας τόσους πούτσους μεγάλους και τόσα μουνάκια… μάταια. Τότε άρχισε μια περίεργη ιστορία, προσπαθώντας εγώ να την βάλω στο ρόλο της πρωταγωνίστριας. Να την βάλω να φανταστεί πως θα ήταν να γαμούσαν αυτήν εκεί.. Την είδα για πρώτη φορά να χαϊδεύει ντροπαλά το μουνί της και να κοκκινίζουν τα μαγουλάκια της. Προσπάθησα να βαφτίσω τον πρωταγωνιστή με το ονόμα κάποιου, οποιουδήποτε γνωστού μας, και τσουπ! η καύλα εξαφανίστηκε.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε το επόμενο βράδυ χωρίς τσόντα αυτή τη φορά και με δικά μου δάχτυλα. Όλα πήγαιναν καλά, άρχισε πλέον να μου περιγράφει τον “εραστή” της. Ψηλό, αθλητικό, μαυρισμένο και… με μεγάλα προσόντα. Δεν της το έκοψα, απλά άρχισαν να μου μπαίνουν ωραίες σκέψεις. Ήθελα πλέον να δω τη γυναίκα μου να γαμιέται με κάποιον άλλο, και αν δεν μπορούσα να βλέπω στην τελική δεν πείραζε. Απλά καύλωνα με την ιδέα ότι επιτέλους κάποιος θα την ξέσκιζε, θα της τον έβαζε στο στόμα ακόμα και με το ζόρι, και όχι, δεν θα την γαμούσε τρυφερά, θα την ξέσκιζε άγρια.

Ήθελα να το κάνω αυτό, αλλά όταν το πρότεινα με πήρε με τις φωνές. Ούτε για πλάκα. “Εγώ δεν είμαι πουτάνα, λάθος γυναίκα πήρες, έπρεπε να ντρέπεσαι” κτλ. Πλήρης άρνηση. Εγώ όμως είχα άλλα σχέδια. Πολλές φορές που ήξερα ότι λόγω καλοκαιρινής ζέστης φοράει μόνο ένα πολύ κοντό νυχτικάκι τα βράδια, έφερνα κρυφά φίλους τους οποίους δεν περίμενε. Τι να κρύψει εκείνο το νυχτυκάκι. Και όμως. Πήγαινε κατευθείαν και άλλαζε και μου κατέβαινε με τζιν. Φυσικά οι φίλοι μου δεν ήξεραν για το σκοπό που είχα, αλλά μάτι όσο μπορούσαν παίρνανε. Απλά ποτέ δεν μπόρεσε αυτό να πάει παραπέρα. Εγώ καύλωνα στην ιδέα όλο και περισσότερο, έτσι όταν πηγαίναμε οι δυο μας θάλασσα, αν έπαιρνα χαμπάρι ότι κάποιοι βρίσκονται με μάσκες κάτω από το νερό, ακόμα και 18ρηδες να ήταν, της τραβούσα το μαγιό δήθεν παίζοντας και αποκάλυπτα στα έκπληκτα μάτια τους το ξυρισμένο μουνάκι της γυναίκας μου.. Κατά λάθος βρε…

Κάποιο ΣΚ βρεθήκαμε σε ξενοδοχείο στη Χαλκιδική για θάλασσα. Ωραίο ξενοδοχείο με μικρή πισίνα και μπόλικο κόσμο. Ήμασταν αραχτοί στις ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα και πίναμε τον πρωινό μας καφέ. Δίπλα μας ήταν δύο ξένοι, Σέρβοι μάλλον, από 35 έως 40 χρονών τους έκανα. Ο ένας, αυτός που ξάπλωνε στην πλευρά της γυναίκας μου, ήταν αρκετά αθλητικός και το μαγιό του έδειχνε να κρύβει πολύ μεγάλα πράγματα. Η Φωφώ το πρόσεξε λέγοντας μου κρυφά “Δες αυτόν. Δες το μαγιό του.” και χαμογελώντας του τύπου κουβέντα να γίνεται. Όταν η Φωφώ βούτηξε, εγώ έπιασα κουβέντα μαζί τους και μόνο τότε τους άκουσα να μιλάνε σπαστά αγγλικά. Παντρεμένοι, αλλά οι γυναίκες τους με τα παιδιά κατέβηκαν θάλασσα. Αυτοί προτίμησαν να την πέσουν στο ξενοδοχείο. Τότε έγινε το ωραίο! Μου ζήτησε ο “μεγάλος” αν έχουμε κάποιο χάρτη ή κάποιο βιβλιαράκι με τα αξιοθέατα. Μα φυσικά και δεν έχουμε! Ποιος τα χρειάζεται αυτά στη Χαλκιδική!? Ωστόσο εκέινη την ώρα βγήκε η Φωφώ από την πισίνα και της είπα ευγενικά αν μπορεί να πάει στο δωμάτιο μας, να δει στα πράγματα μου για το χάρτη, γιατί ήμουν σίγουρος ότι είχα έναν!!! Με το που ξεκίνησε, ζήτησα από τον “μεγάλνα πάει μαζί της να τη βοηθήσει αν θέλει. Μου απάντησε ευγενικά “βεβαίως” και σηκώθηκε. Φώναξα τη Φωφώ να τον περιμένει να πάνε μαζί. Αθώα, γύρισε και πήρε μια πετσέτα και τυλίχτηκε και ξεκίνησαν μαζί. Κάνανε και μια χειραψία γνωριμίας, εγώ το όνομά του ποτέ δεν το ρώτησα… Μόλις απομακρύνθηκαν 10 μέτρα είπα στον άλλο να πάει να του πει στα Σέρβικα να τη γαμήσει! Σοκαρίστηκε και άρχισε τα “No, no”. Του είπα ότι το θέλω πολύ, γέλασε και του φώναξε κάτι. Αυτός γύρισε, με κοίταξε και χαμογέλασε!

Θα μπορούσα να πάω να δω, να τη δω επιτέλους να γαμιέται αλλά δεν το έκανα. Την άφησα με την ελπίδα να το ευχαριστηθεί. Περίμενα αρκετή ώρα, πάνω από μία, να γυρίσει κάποιος από τους δύο, έιτε αυτός είτε η Φωφώ. Τελικά γύρισε αυτός, κουρασμένος και γυαλίζοντας από τον ιδρώτα. Με χτύπησε απαλά στην πλάτη και μου είπε ότι η γυναίκα μου ήταν απίστευτη στο κρεβάτι. Τον ευχαρίστησα και πήγα να τη βρω. Όταν έφτασα στο δωμάτιο και μπήκα μέσα, την είδα να είναι αναψοκοκκινισμένη και γυμνή πάνω στο κρεβάτι, λουσμένη στον ιδρώτα και στα χύσια, κόκκινη στα μπούτια και στο μουνάκι της. Α, και να φοράει τα κοντά ροζ καλτσάκια της. Ήθελα να παίξω λίγο, και το έπαιξα σοκαρισμένος. “Τι έγινε, γιατί είσαι γυμνή, δεν πιστεύω να σε πείραξε αυτός” και τέτοια.

Κόλλησε! Βούρκωσε και πήγε να μου απολογηθεί. Την πήρα αγκαλιά και της τα είπα όλα. Ζήτησα λεπτομέρειες και μου είπε ότι ήταν ότι πιο τρελό έχει κάνει στη ζωής της. Με το που μπήκαν μέσα αυτός κατέβασε το μαγιό του, την έπιασε και την οδήγησε με το στόμα πάνω στον πούτσο του. Άρχισε να της γαμάει το στόμα με μανία, μέχρι που έχυσε μέσα της. Μετά την ξεγύμνωσε, την πέταξε πάνω στο κρεβάτι, και άρχισε να της τρώει το μουνί και τις ρώγες. Εκεί έχυσε η Φωφώ πρώτη φορά τουλάχιστον μετά από 10 χρόνια. Της τον έχωσε βαθιά μέσα της και τη γαμούσε με βία. Της άλλαζε στάσεις διαρκώς και την κάρφωνε σε βάθη που εγώ ξέρω δεν θα φτάσω ποτέ. Χύσανε ξανά και οι δύο, κάνανε μαζί μπάνιο παρακαλώ, όπου μέσα στο ντουζ η Φωφώ από μόνης της του ξαναέκανε τσιμπούκι. Μετά βγήκαν έξω, και της ζήτησε να ντυθεί απλά. Με φουστίτσα, μπλουζάκι με τιράντα, τα ροζ καλτσάκια που είδε στο πάτωμα και αθλητικό παπουτσάκι. Ο “μεγάλος” γαμιάς της της έκανε και παιχνίδια! Την ξαναξέντυσε αργά εκτός από τα καλτσάκια με τα οποία είπε ότι είχε φετίχ, και άρχισε να της κάνει πισωκολλητό. Της τον έβαλε ακόμα και στην τρυπούλα του κώλου! Τη γάμησε από παντού με ένα πούτσο όπως μου είπε η Φωφώ τουλάχιστον 25-30 εκατοστά, χοντρό και με φλέβες παντού. Έχυσε μου είπε μεσα στο κωλαράκι της, τη φίλησε τρελά για κανά 5λεπτο και την κάλεσε για βραδυνό ποτό!

Περιττό να σας πω ότι είχα λιώσει στην καύλα. Οι τρυπούλες της ήταν ανοιγμένες διάπλατα και κατα κόκκινες! Τα χύσια τους μυρίζανε σε όλο το δωμάτιο. Τη γάμησε 3 φορές ένας ξένος, και μάλλον την κάλεσε και για συνέχεια. Τη γυναίκα μου κάποιος την ευχαριστήθηκε όπως ποτέ εγώ. Το βραδυνό δεν έγινε γιατί οι γυναίκες τους δεν βγήκανε, τους συναντήσαμε όμως κάτω στο bar, όπου ο γαμιάς της την τσίμπησε κρυφά και διακριτικά μια στην κοιλίτσα και μια στο κωλαράκι. Πάντως αν ξαναγινόταν θα ήθελα να είμαι μπροστά και να βλέπω, δεν θα με πείραζε να μην συμμετέχω, αλλά θα έπρεπε να δω οπωσδήποτε το γαμήσι που μου περιέγραψε η γυναίκα μου.