Ήταν ένα  πρωί Σαββάτου. ‘Ολα ξεκίνησαν από πλάκα όμως στο τέλος δεν φάνηκε να είναι.  Το πρωί αυτό λοιπόν με είχε πάρει τηλέφωνο η συμμαθήτρια μου η Νίκη που είχα βάλει πείσμα να την ρίξω στο κρεβάτι από την στιγμή που την είδα. Χωρίς πολλά πολλά με κάλεσε να πάω σπίτι της για σοκολάτα καθώς ήταν μόνη και δεν είχε τι να κάνει. Ήταν η τέλεια ευκαιρία σκέφτηκα  εγώ και έτσι έγινε. Πήγα λοιπόν στο σπίτι της και όταν άνοιξε την πόρτα ήθελα να της ορμήξω αλλά στάθηκα  βράχος. Φορούσε ένα κολάν που ήθελα να ξεσκίσω και να φτάσω στο στριγκάκι που φορούσε. Κρατήθηκα και πέρασα μέσα. Σε κάποια στιγμή μου λέει “πάμε στο δωμάτιο μου να κάτσουμε” και τις λέω “ναι! γιατί όχι”;

Καθίσαμε στο κρεβάτι της όπου και συζητούσαμε για ώρα. Ξαφνικά ξεκίνησε να με ρωτάει κάτι περίεργες ερωτήσεις όπως:
“Έχεις κάνει ποτέ σεξ, είχες φαντασιωσεις ποτε μαζι μου”.  Eγώ σκάλωσα!!!! Τις είπα  πως δεν είχα κάνει αλλά η αλήθεια ήταν ότι είχα πολλές φαντασιώσεις μαζί της. Πού να ήξερε ότι εκείνη την ώρα την φανταζόμουν γυμνή. Σε κάποια στιγμή την πλησίασα κοντά και τα χείλια μας ηταν σε απόσταση αναπνοής το ένα με τ’άλλο. Είδα πως της άρεσε και αυτό μου έδωσε θάρρος να συνεχίσω. Φιλιόμασταν για κανά 5 λεπτο όπου άρχιζα να τις βγάζω τα ρούχα ένα ένα. Ο ένας έγδυνε τον άλλον. Ξεκίνησα να της γλύφω το λαιμό και σε κάποια στιγμή έφτασα στα τουμπανιάρικα βυζάκια της. Ρουφούσα λες και θύλαζε. Μόνο μαμά δεν την είπα. Από τα βυζάκια στην κοιλιά και από την κοιλιά στο μουνάκι της το θεσπέσιο. Ήξερα οτι είναι παρθένα και δεν ήθελα να της βάλω δαχτυλάκι.  Έτσι μονο την έγλυφα και αυτη με πίεζε απο τα μαλλιά μου μέσα της. Δεν άντεχα άλλο ηθελα να την γαμήσω. Μετά ήταν η σειρά της να μου κανει τα δικά της.

Ξεκίνησε να μου χαιδεύει τον πούτσο σαν να με βασανίζει. Χωρίς πολλά πολλά τον έβαλε στο στόμα της και άρχισε να τον τσιμπουκώνει. Ξαφνικά  έχυσα μέσα της κάτι που δεν της άρεσε καθώς δεν την προειδοποίησα. Τα έφτυσε και συνέχισε βγάζοντας μερικά αγκομαχητά.  Κατάλαβα πως ήταν η ώρα να την γαμήσω. Μου φόρεσε το προφυλακτικό με τα δόντια παρακαλω!!! Της τον έβαζα αργά  και βασανιστικά όπου την έφερα στο σημείο να πει “θα με γαμήσεις”.

Δεν μπορώ αλλο! Άρχιζα και τον έχωνα όλο και πιο βαθιά και την γαμούσα  σε στάση ιεραποστολική! Μετά την έβαλα στα τέσσερα καθώς ηθελα να βλέπω φόντο το κωλαράκι της που με τόση μανία ήθελα να ξεσκίσω. Πρώτα την έγλυψα λίγο και μετά πάλι τα ίδια και σε κάποια στιγμή την πήρα απο πίσω. Εκεί  άρχιζε να πονάει πολύ και της έλεγα αν ήθελε να σταματήσω μου είπε πως της αρέσει και έτσι συνέχισα το καθήκον μου.

Συνήθισε το πρωκτικό και άρχιζε να της αρέσει. Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο ήθελα να χύσω!!! Τον έβγαλα απο τον κώλο της στον οποίο μπορούσα να είμαι ώρες μέσα και τον τοποθέτησα στο στοματάκι της. Τα ζεστά μου χύσια την περιέλουσαν όμως δεν σταμάτησα εκεί. Ξεκίνησα να της γλύφω το μουνάκι αλλα δεν το συνέχισα για πολύ γιατί ήμουν εξουθενωμένως. Όταν τελιώσαμε καθίσαμε αγκαλιά στο κρεβατάκι της για λίγη ώρα και μετά  έφυγα και στο δρόμο σκέφτηκα να γυρίσω για 2ο γυρο αλλά δεν το έκανα, κάτι που μετάνιωσα.  Με την Νίκη βρισκόμαστε συχνά και κάνουμε σεξ κάθε  μέρα, πότε σπίτι μου πότε σπίτι της.