:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 25 PoorBest 
 
Ήταν καλοκαίρι μέσα Αυγούστου και εγώ διένυα τον τελευταίο μήνα της θητείας μου ( πήγα μεγάλος στο στρατό ένεκα πολύχρονων σπουδών και μακρόχρονης απουσίας στην αλλοδαπή ). Κατευθείαν από το στρατόπεδο λοιπόν μέσα στο λιοπύρι να φοράω ακόμα τα στρατιωτικά μου αποφάσισα να σταματήσω καθ οδον σε μια υπέροχη παραλία της Μεσσηνίας για να δροσιστώ και να απαλλαγώ από τη "φανταριλα", θαταν  κατά το απομεσήμερο  αλλά ακόμα ο ήλιος έκαιγε του διαβόλου .

Σε δυο λεπτά είχα αφήσει την εθνική και  ναμουνα μπροστά σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας ( για όσους γνωρίζετε την περιοχή ,καλλίτερη και από αυτή του Καϊάφα που βρίσκεται 20 χμ βορειότερα )
Ήταν σχεδόν άδεια ,απόμακρα στα 200 μέτρα κάτι ζευγαράκια χαμουρεύονταν και όλα φαίνονταν τόσο γαλήνια και ειρηνικά.
Πέταξα γρήγορα  όλα τα ρούχα από πάνω μου που με δυσκολία έβγαιναν καθώς είχαν κολλήσει από τον ιδρώτα στο σώμα μου και βούτηξα ολόγυμνος για λίγο κολύμπι  αν και η θάλασσα εκείνη την ώρα είχε σηκώσει λίγο κύμα που έσπαγε με θόρυβο στην ακτή.

Τελείως απορροφημένος με το κολύμπι δεν είχα προσέξει ότι περίπου καμιά δεκαριά μέτρα από εκεί που είχα τα πράγματα μου  είχε έρθει μια γυναίκα γύρω στα τριάντα , σπαστά καστανά μαλλιά , την έκοψα με την άκρη του ματιού μου ούτε άσχημη ούτε όμορφη .Μάλλον δεν θα ήξερε σκέφτηκα ότι είμαι ολόγυμνος ,και έψαχνα ένα τρόπο να βγω από το νερό για να μην τη σοκάρω. Ξέχασα να σας πω ότι είμαι γύρω στο 1,75  70 κιλά με μαλλιά που αρχίζουν να γκριζάρουν καθότι 40 ετών πια .

Φαίνονταν ώριμη γυναίκα στις κινήσεις της , και δεν αισθάνθηκα κανενός είδους συστολή ( από το όπως εξελίχθηκαν στην πορεία τα πράγματα μάλλον '' διαστολή'' μου προκάλεσε . ) κατευθύνθηκα στα πράγματα μου , ένας  πράσινος μπόγος κουβάρι το μόνο πράσινο που υπήρχε γύρω στη καφέ άμμο , δίπλα του αφημένο επίσης ένα πρόστυχο τσοντοπεριοδικο που είχα φέρει από το στρατώνα και εκείνο αφημένο σε πλήρη θέα , θα το είχε δει σίγουρα σκέφτηκα αφού δεν ήταν ούτε 10 μέτρα μακριά .

Φορούσε ένα μπικίνι και άρχιζε να βάζει αντηλιακό σχεδόν αδιαφορώντας για την παρουσία μου ενώ εγώ προσπαθούσα να την παίρνω μάτι όσο πιο διακριτικά μπορούσα , εκεί που αλείφονταν ξαφνικά με μια κίνηση που μου έκοψε σχεδόν την ανάσα την είδα να βγάζει το πάνω στο μπικίνι  και μου έδωσε να δω  δυο ωραία στητά βυζιά που τα γέμισε αμέσως  με αντηλιακή. Ένιωσα τον πούτσο μου να σκληραίνει αμέσως , είχα καιρό να γαμήσω και είχα αγριέψει, γι αυτό καύλωνα με το παραμικρό.

Δεν είχα ούτε πετσέτα μπάνιου μαζί μου και γι αυτό γύρισα μπρούμυτα να μην φαίνεται ο πούτσος μου . είχε ωραίο κορμί που όσο πήγαινε μου άρεσε όλο και πιο πολύ  , τα βυζιά της με είχαν αναστατώσει ,ήθελα πολύ να την γαμήσω , να της ρίξω ένα καλό πούτσο πριν ξαναγυρίσω στο πουθενά της μονάδας,  και η σκέψη ότι αυτό φαίνονταν πιο ρεαλιστικό από μια ξεκομμένη τρελή φαντασίωση μου εξαγρίωνε εντελώς την καύλα.

Ξανασηκώθηκα και περπάτησα τη μικρή απόσταση μέχρι το κύμα που τώρα χτυπούσε με αφρό και αφέθηκα να στροβιλίζομαι στη δίνη του ενώ παράλληλα προσπαθούσα να την κοιτάζω όσο μπορούσα πιο πολύ , τώρα πια όχι φευγαλέα  αλλά επικεντρώνοντας το βλέμμα μου στα γυμνά της  βυζιά, οι ρώγες της γυαλίζανε στον ήλιο, τις κοίταζα σαν υπνωτισμένος.
Δεν ξέρω πόση ώρα θα είχε περάσει έτσι  όταν ξαφνικά σηκώθηκε από την στρωμένη πετσέτα της και εντελώς αναπάντεχα  φέρνοντας τα δυο της χέρια μέχρι τη μέση έτσι απλά κατέβασε και το κάτω μέρος από το μπικίνι και έμεινε τελείως γυμνή μπροστά μου , νέα κύματα καύλας με πλημμύρισαν , ασυναίσθητα έριξα μια γρήγορη ματιά γύρω μου  , ήμασταν ακόμα εμείς οι δυο  και κανένας άλλος,

Δεν άντεχα άλλο , ήθελα εκεί μπροστά της να τραβήξω μια μαλακία  να τον κτυπήσω εκεί μπροστά στην παραλία και να χύσω  όλη αυτή την τρίμηνη   '' σοδειά '' που με τόση χρονοτριβή είχα μαζέψει  σταγόνα σταγόνα. τώρα την έτρωγα με τα μάτια μου  και αδιαφορούσα εντελώς για τον πούτσο μου που φαίνονταν και ήταν τελείως σηκωμένος και πρησμένος από καύλα .

Το κωλαρακι της σε πλήρη θέα αρμονικό και σφικτό  με τις σκιές που αφήνει το μπικίνι  , το  μουνάκι της κοντοκουρεμένο σχεδόν ξυρισμένο και νατην να έρχεται προς το μέρος μου  έτσι γυμνή , ήθελε να δροσιστεί με μια βουτιά, αναγκαστικά ήρθε κοντά μου  στα  λίγα μέτρα  , γυμνή  να την κτυπήσει το κύμα στην άκρη του γιαλού. Μου είχε κοπεί τελείως η ανάσα , παρότι τόσο κοντά  δεν με κοίταξε ευθεία αλλά βούτηξε και γλίστρησε κάτω από το νερό  ενώ η θάλασσα κτύπαγε από πάνω της , βούτηξα και εγώ σχεδόν ξωπίσω της , δεν πήγε μακριά γιατί ένα κύμα τη δίπλωσε και μαζί δίπλωσε και μένα ξεβράζοντας μας και τους δυο στην ακτή. Μια πολύ σύντομη επαφή με το γυμνό της σώμα σαν να με είχε κτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα. Γελάσαμε και οι δυο δυνατά  και βουρ ξανά άλλο ένα μακροβούτι κόντρα στο κύμα που μας αναδίπλωσε  έξω .. αυτή τη φορά μπερδεμένους , ένοιωσα τα βυζιά της σε μια σύντομη επαφή με το στήθος μου τις ορθωμένες σκληρές ρώγες της  και ο πούτσος μου ακούμπησε και τρίφτηκε στην κοιλιά της. Βρεθήκαμε και οι δυο κάτω στην άμμο τόσο κοντά λες και με γνώριζε και τη γνώριζα χρόνια. Ξέπνοα της είπα ότι  είμαι φαντάρος και  δεν είχα πολύ χρόνο ελεύθερο και ότι θέλω να γαμήσω και ότι με έχει καυλώσει τρομερά αυτό που έβλεπα , της τα είπα όλα αυτά  έτσι απλά κοιτώντας την μέσα στα μάτια .

Δεν είδα έκπληξη στο πρόσωπο της. Και αυτό με ενθάρρυνε πάρα πολύ Πάμε έξω μου είπε και την ακολούθησα ως που έφτασε στην πετσέτα της γονάτισε για να ξαπλώσει και με άφησε να δω καθώς έσκυψε  , το μουνάκι της , καυλιάρικα μουνοχειλα ,  ξάπλωσε μπρούμυτα μου έδωσε να της βάλω αντηλιακό  . Με ρώτησε για το περιοδικό που είχα δίπλα στα ρούχα μου και της  είπα ότι είναι ένα από τα δημοφιλή που διαβάζουμε στο στρατό και πετάχτηκα να της το φέρω , με την ευκαιρία πήρα και μια καπότα που την κουβάλαγα  σαν  ΑΣΜ  μαζί μου . άρχιζε να το ξεφυλλίζει  με επιμέλεια σαν να έψαχνε να βρει κάτι το συγκεκριμένο  ενώ κάπου κάπου γυρνούσε πίσω το κεφάλι της και μου έριχνε ματιές γεμάτες νόημα . είχα αρχίσει να της τρίβω τους ώμους και την πλάτη με λάδι και με κάθε άγγιγμα μου τούρλωνε το κωλαρακι της και το έκανε φοβερά προκλητικό.   Οποιοσδήποτε από μακριά τώρα εάν μας έβλεπε θα μας περνούσε για μοναχικό ζευγάρι . Η στιγμή ήταν φοβερή.
Αυτή ξαπλωμένη γυμνή από κάτω μου να κοιτάζει μια φτηνή αγριοτσοντα και εγώ από πάνω της γυμνός ,τα αρχίδια μου πρησμένα από σπέρμα να τρίβονται στα κωλομέρια της . Τα χέρια μου φτάσανε πιο χαμηλά και χαϊδέψανε τα κωλομαγουλα της  που τα άνοιξε ελαφρά και πήρα ξανά μάτι την τρύπα της στο κωλαρακι και όπως καμπούριαζε και άλλο τη μέση της άφησε και τα μουνοχειλα της ξανά σε πλήρη θέα. Πέρασα γρήγορα δυο δάκτυλα ανάμεσα στη σχισμή και την ένοιωσα να αναπηδά από ρίγος.

Ο πούτσος μου έσταζε πάνω της τώρα στη ραχοκοκαλιά της  από καύλα και ήξερα  ότι στην πιο μικρή επαφή θα έχυνα μέχρι τελευταίας ρανίδας .
Πέρασα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της και χάιδεψα το μουνάκι της , βόγκηξε και ανασηκώθηκε ελαφρά να με διευκολύνει ,τώρα την έτριβα κανονικά ήταν υγρή μούσκεμα της χάιδεψα την κλειτορίδα και της έχωσα δυο δάκτυλα μέσα έξω να της λιμάρω τα μουνοχειλα . ήταν απίστευτη καύλα δεν άντεξα άλλο και έχυσα πάνω στα μπούτια της . Συνήλθα γρήγορα και την έπιασα βίαια στα χέρια μου της χώρισα τα κωλομαγουλα και άρχισα να της γλύφω το μουνί βάζοντας που και που μέσα στη ροζ σχισμή τη γλώσσα μου και ρουφώντας τα υγρά της .τη γύρισα ανάσκελα  και της χούφτωσα τα βυζιά που γεμίσανε τα χέρια μου , ήθελα να τρίψω δυνατά αυτές τις καυλωμένες ρώγες που όσο πήγαιναν και σκλήραιναν κάτω από τα χάδια μου. Ο πούτσος είχε αρχίσει να σκληραίνει ξανά ,με μια κίνηση τον άρπαξε και άρχισε να τον μαλακιζει και να τον γλύφει  μου άρεσε να την βλέπω να παίρνει τον πούτσο στο  στόμα της  και  να τον ρουφάει , να σφίγγει τα όμορφα, πρόστυχα, πουτανίστικα χείλη της γύρω του , να ρουφάει που και που και τα αρχίδια , να τον γλύφει από τη ρίζα μέχρι το κεφάλι

Ενώ εγώ της μαλακιζα το ανοιγμένο μουνάκι της που έσταζε κυριολεκτικά από καύλα γύρισε  σβησμένα και μου είπε ότι θέλει να τη γαμήσω . Της έδειξα τον ορθωμένο πούτσο μου και της είπα ότι θα της τον δώσω όλον μέχρι τη ρίζα , να τον νοιώσει βαθιά μέσα της  μέχρι να αισθανθεί σαν πουτάνα από την τρελή καύλα . Θα σου ανοίξω το μουνάκι σου πρόστυχο πουτανακι  της είπα και μετά σειρά θα έχει το κωλαρακι σου . είχε κλείσει τα μάτια  της από καύλα  και μου είπε ¨γάμα με  μην αργείς άλλο , κάνε με ότι θέλεις''  μου γύρισε τον κώλο της , όλο το μυαλό μου είχε αδειάσει , δεν  έβλεπα τίποτα άλλο μπροστά εκτός από μια μουνοτρυπα  που πάλλονταν και έσταζε από καύλα και που έπρεπε να τη γαμήσω όσο πιο βαθιά  , όσο πιο πολύ μπορούσα . Έβαλα στα γρήγορα την καπότα  και με μια κίνηση της κάρφωσα όλο τον πούτσο μες στη μουναρα της μέχρι τη ρίζα .
Με το ένα χέρι την είχα βουτήξει από τα μαλλιά γερά και την τραβούσα ώστε να κυρτώσει ακόμα τη μέση της για να τον πάρει πιο βαθιά, με το άλλο χέρι της κτυπούσα τα κωλομέρια σκαμπίλια  που και που ενώ τη γαμούσα ασταμάτητα με γρήγορους ρυθμούς .

Μου ζητούσε να την βρίζω , να την λέω πουτάνα καριόλα   ξεσκισμένο μουνί  που γαμιέται με πεινασμένους φαντάρους, με ρώταγε εάν μας έβλεπε κανείς  την ώρα που της τέντωνα τα μουνοχειλα με το σκληρό πούτσο μέσα έξω .της είπα ότι την επόμενη φορά  εάν την τρακάριζα πουθενά τέτοιο καυλιάρικο πουτανακι που ήταν θα της έφερνα και έναν άλλον φαντάρο για να γαμήσει και αυτός , μου λέει  Ναι ! να τον παίζει και να περιμένει υπομονετικά στη σειρά του  να γαμήσει και αυτός  και να με χύσετε και οι δυο και μετά να με γαμήσετε πάλι και οι δυο μαζί .

Είχα καυλώσει απίστευτα με τις βρισιές που ανταλλάσσαμε και μάλλον και αυτή γιατί μετά από λίγο  την ένοιωσα να χύνει με σπασμούς . άντεχα ακόμα αλλά ήθελα να την πάρω και από κώλο , ήταν τόσο πεταχτός , προκλητικός , ήθελε άνοιγμα και θα έπρεπε να επωφεληθώ ενόσω ήταν ακόμα στο γλυκό μούδιασμα του οργασμού. Έβαλα τον πούτσο μου μπροστά στο άνοιγμα  17 πόντοι σκέφτηκα θα τους πάρει ανετα χωρίς ιδιαίτερο ζόρι , πίεσα για λίγο και την ένοιωσα παρότι πολύ σφικτή  να υποχωρεί και να ανοίγει η τρύπα του κώλου σιγά σιγά . Η καύλα που ένοιωθα ήταν απίστευτη . γαμούσα αυτό το άγνωστο πρόστυχο τσουλάκι  από κώλο τώρα  και καθώς έμπαινα σιγά σιγά  αυτό που με καύλωσε ακόμα πιο πολύ ήταν που και η ίδια προσπαθούσε να κρατήσει τα κωλομέρια της ανοιχτά με τα δυο της τα χέρια  ώστε να βοηθήσει το γαμήσι από τον κώλο

-παρτον καριόλα της είπα  σου αρέσει που σε γαμάω και από κώλο πουτανακι  ?
-είναι όλος δικός σου , μου είπε , γάμησε τον κάνε τον ότι θέλεις , ''άνοιξε τον''   ''θέλει σκληρό πούτσο  γιατί έχει καιρό  να γαμηθεί , ο δικός μου γαμάει μόνο μουνί.''

Τώρα μπαινόβγαινα κανονικά μέσα της  τον έπαιρνε όλον μέχρι τα αρχίδια και έμοιαζε να το απολαμβάνει τρελά  γιατί  τίναζε και αυτή πίσω τα κωλομέρια της σε μια προσπάθεια  να ''φάει ' τον πούτσο μέχρι τη ρίζα.
Φοβερά πρόστυχο , ένα  τέλειο πουτανακι που ήξερε να γαμιέται !
ένοιωσα να πλησιάζω να χύσω γιαυτο βγήκα από μέσα της  έβγαλα την καπότα και  τη γύρισα ανάσκελα με τα πόδια  ανοικτά μπροστά μου ώστε να βλέπω το ανοιγμένο της μουνί .

Της ζήτησα να μαλακιστεί , μπροστά μου  και εγώ πλησίασα τον πούτσο  μου πολύ κοντά  στην ορθάνοικτη ακόμα μουνοτρυπα της  και τον έτριψα στα μουνοχειλα της  πάνω κάτω  μέχρι που έχυσα ξανά με ορμή  . Aδειασα  ξανά παχύ σπέρμα πάνω της  , μια υγρή γραμμή  από το μάγουλο της  μέχρι τον αφαλό .
Δεν θυμάμαι πολλά μετά από αυτό  σε μερικά λεπτά αργότερα  είχε σκουπιστεί ντυθεί  μαζέψει τα πράγματα της και απομακρύνθηκε .

Θυμάμαι μόνο  ότι φεύγοντας  και πριν καν προλάβω να την χαϊδέψω  με χάιδεψε  αυτή  στον πούτσο που ακόμα με '' πονούσε'' και στο μάγουλο .

Δεν την ξαναείδα από τότε  ούτε μόνη της ούτε με κάποιον άλλον .  πήγα αργότερα  μετά από πάροδο ίσως εβδομάδας ξανά με άδεια  την ίδια ώρα περίπου  με την ελπίδα ότι ίσως...αλλά τίποτα .ούτε ακόμα και τα ίχνη που είχαμε αφήσει στην άμμο , είχαν και αυτά σβήσει από πατημασιές και σημάδια άλλων
Δυο χρόνια μετά παρότι έχουν μεσολαβήσει κάποιες σχέσεις κάθε φορά που θυμάμαι ακόμα μου σηκώνεται .

Η  ένταση που προσφέρει μια επαφή με μια άγνωστη δεν συγκρίνεται με τίποτα
Διαβάστε Επίσης....