Ξεκίνησα τα γαμήσια με τον ψιλικατζή της γειτονιάς. Μια μέρα έφερε και τον συμπαίκτη του στο ποδόσφαιρο. Δεν ήξερε ότι κάνω παρτούζες, αλλά μάλλον το κατάλαβε από το πόσο γαμιόλα είμαι όταν πηδιέμαι.  Διηγόταν στο φίλο του το πόσο καριόλα είμαι κι ο άλλος είχε ανάψει, του είχε βγει το καυλί έξω από το παντελόνι και τον παρακαλούσε να μου πει να ρθει κι αυτός.  Κι οι δυο τεράστια καυλιά, όρθια συνέχεια. Και κορμιά απίστευτα. Τέλεια. Η χαρά της πουτάνας. Δεν ήξερα σε ποιον πούτσο να πρωτοορμήσω. Με σκίσανε. Δεν πήρα ούτε ανάσα. Με είχαν τουλάχιστον επί μισή ώρα και με τους δυο πούτσους μέσα. Τρελό γαμήσι. Ούρλιαζα από την καύλα. Δεν ξαναήρθανε μαζί όμως, γιατί ο ένας είχε σχέση και δεν ήταν πολύ άνετος. Ο άλλος όμως ερχόταν συχνά πυκνά να με σκίσει με την τεράστια πούτσα του. Έμπαινε στο σπίτι ήδη καυλωμένος. Μου ‘λεγε πως καυλώνει μόλις στρίβει στη γωνία του σπιτιού μου.
Mε πήρε τηλέφωνο σήμερα λοιπόν ο ποδοσφαιριστής. Με ρώτησε αν θα συναντιόμασταν απόψε. ‘Ημουν ακόμα στη δουλειά, του είπα όταν τελειώσω, να συναντηθούμε. Χθες με είχε σκίσει ένας παντρεμένος Είχε φέρει ένα μαστίγιο παλιό και φθαρμένο από τα πολλά κορμιά που είχε δείρει. ‘Ημουν ακόμα καυλωμένη από το γαμήσι και το μαστίγωμα. Το πρωί είχα τραβήξει μαλακία με τη φαντασίωση να με πηδάνε οι δυο ποδοσφαιριστές καθισμένος ο ένας στον καναπέ με εμένα πλάτη πάνω στην πούτσα του να μου σκίζει την κωλοτρυπίδα και τον άλλο να μου ξεφτιλίζει τη μουνάρα στο γαμήσι.
 Με ρώτησε για να φέρει και τον ξάδερφό του. Τον ρώτησα αν είναι καλός κι αν έχει μεγάλη πούτσα. Μου είπε πως είναι εγγύηση και του είπα ότι τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου έχω  πέραση στα ξαδέρφια. Όλοι σχεδόν θέλουν να με πάρουν με τους ξάδερφούς τους.  Δεν έχω πρόβλημα. Καλά καυλιά να είναι μόνο, να αντέχουν, να είναι ντούρα. Περίμενα τα ψωλιά φορώντας ψηλοτάκουνα κι ένα μαύρο σετάκι σκέτη καύλα, που μου ‘δωσε η κουμπάρα μου για να γαμιέμαι και να φτιάχνομαι.
 Ήρθαν τα καυλωμένα μου μωρά, ωραίος ο ξάδερφος, στα γούστα μου, μελαχροινός, ψηλός, τριαντάρης. Κάθισα ανάμεσά τους κι ενώ μου ‘λεγε ο ξάδερφος το όνομά του, εγώ του έπιανα την πούτσα. Μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη και καύλα. Τους κέρασα μπύρα, αλλά δεν πρόλαβαν να πιουν ούτε γουλιά. Πριν καλά καλά το καταλάβω, είχα βρεθεί με τον ένα πούτσο στο στόμα και τον άλλο στο μουνί. Χοντρός και μεγάλος ο πούτσος του ξάδερφου, όπως γουστάρω να είναι τα ψωλιά που με σκίζουν. Μου άρεσε να τον έχω στο στόμα. Αυτός βόγγαγε συνέχεια. Βόγγαγα κι εγώ με την καυλόπουτσα του άλλου στο μουνί μου. Μου ‘λεγε τι θες μωρή πουτάνα και φωνάζεις? Την ξέχασες την πούτσα μου?
Μετά με γάμησε κι ο ξάδερφος  από το μουνί…αχ…τα γράφω και ξανακαυλώνω… Ζήτησα από τον ποδοσφαιριστή να μου ανοίξει τον κώλο. Με πονούσε με την ψωλάρα του, ο κώλος μου πονούσε ακόμα από το χθεσινό ξέσκισμα του παντρεμένου, αλλά γούσταρα πολλή ψωλή. Σιγά σιγά μου τον έχωσε όλον βαθιά. Τότε πήρα τον πούτσο του ξάδερφου και τον έβαλα στη μουνάρα μου. Τους φώναζα να μου γαμάνε δυνατά και τις δυο μου τρύπες, ότι έτσι μου αρέσει να πηδιέμαι, με δυο καυλιά μέσα μου, μου λέγανε ότι θα μου φέρουν και τρίτο πούτσο να μου γεμίσουν και το στόμα. Μου ρίχνανε σφαλιάρες στον κώλο και στο πρόσωπο.  Με σκίσανε έτσι για πολύ ώρα και μετά μπήκε από πίσω ο ξάδερφος, ενώ ο άλλος κοίταζε και την έπαιζε. Μου ΄ριξε ένα πολύ δυνατό κωλοπήδημα, αχ…έχω γίνει μούσκεμα…………και χύσαμε μαζί, η ψωλάρα του είχε γίνει τεράστια και μου είχε κατακαυλώσει την κωλάρα. Με πήδαγε στα τέσσερα, μ’ έσκισε. Μετά άρπαξα την ψώλα του ποδοσφαιριστή στο στόμα και του πήρα μια περιποιημένη πίπα, που του άξιζε, μετά από το γαμήσι που μου ΄κανε, μέχρι που μου γέμισε όλο το στόμα με χύσια.
Το όνομα του ξάδερφου δεν το θυμάμαι, αλλά η ψωλή του θα μου μείνει αξέχαστη. Καλό παιδί, να ξανάρθει…