:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 11 PoorBest 

 

Την έβλεπα να τα γλύφει όλα και όσα ξέφευγαν να τρέχουνε στο πρόσωπό της ... στο πηγούνι της στις καυλωμένες ρώγες της. όταν την έχυσα εντελώς .... με καθάρισε καλά με τη γλώσσα της ........και σηκώθηκε ..... με κοίταξε και μου είπε με ένα πονηρό .... «βρώμικο» χαμόγελο ....... «μήπως θα επιθυμούσε τίποτε άλλο ο κύριος» ?? ..........................

Ανόητη ερώτηση ..... και φυσικά επιθυμούσα περισσότερα.

Έκανα 2 βήματα πίσω και την κοίταξα .... έτσι όπως στεκόταν μπροστά μου νόμιζα ότι ακόμη δεν είχα ξυπνήσει. Αναψοκοκκινισμένη από το πάθος και την καύλα, με το μαύρο στριγκάκι της ακόμη φορεμένο το σουτιέν κατεβασμένο κάτω από το στήθος .... μικρές σταγόνες από τα υγρά μου στα χείλη της και το στήθος της, τα μάτια της να λάμπουν και να έχουν μια αδύμονη έκφραση.

Της έκανα νόημα να έρθει κοντά, προχώρησε αργά χωρίς να πάρει λεπτό τα μάτια της από πάνω μου ..... της έδωσα ένα απαλό φιλί στο μάγουλο και της ψιθύρισα στο αυτί «Μην με κάνεις να χάσω τον έλεγχο, δεν το θέλω και δεν το θέλεις».
Δεν είπε κουβέντα .... παρά μόνο έκανε πίσω μου χαμογέλασε και κατευθύνθηκε στο κρεβάτι . δεν γύρισα να την κοιτάξω είχα μείνει αποσβολωμένος. ¶κουσα πίσω μου τον ανεπαίσθητο, λεπτό ήχο του κρεβατιού και των σεντονιών.

Έκλεισα τα μάτια και γύρισα αργά, είχε καθίσει στο κρεβάτι με την πλάτη στο προσκέφαλο .... τα τέλεια πόδια της ανοιχτά, ένα χέρι χάιδευε τις ερεθισμένες κατακόκκινες ρώγες της, με κάθε κίνηση του χεριού περνούσε τη ρώγα της ανάμεσα από τα δάχτυλα και την έσφιγγε απαλά. Το άλλο χέρι της χάιδευε απαλά την κοιλιά της και κατέβαινε βασανιστικά αργά προς τα κάτω .... τα μάτια της καρφωμένα πάνω μου.


Ήξερε τι και πως να το κάνει, ήταν σίγουρη για τις κινήσεις της, Γλύφει τα χείλη της και μου λέει με μία πολύ χαμηλή, καυλιάρικη φωνή «Σε θέλω μέσα μου». Δεν κουνήθηκα ούτε χιλιοστό. Απλά απολάμβανα το θέαμα. Το χέρι της είχε πια φτάσει στο υγρό μουνάκι της, το χάιδευε απαλά με κυκλικές κινήσεις.

Με κάθε κίνηση άφηνε τον δείκτη να μπαίνει και λίγο μέσα στο μουνάκι της πάντα με τα μάτια της καρφωμένα πάνω μου χωρίς να αλλάζει η έκφρασή της ούτε στο ελάχιστο, μέχρι που με μία απότομη, αποφασιστική κίνηση αφήνει το δάχτυλό της να γλιστρήσει όλο μέσα της, Με μιας ρίχνει το κεφάλι πίσω και αρχίζει να γαμάει το μουνάκι της με μικρές βαθιές κινήσεις.

Δεν άντεχα άλλο .... κινήθηκα προς το μέρος της, ξάπλωσα δίπλα της χωρίς να την σταματήσω ... την φίλησα στο μάγουλα άρχισα να της γλύφω το αυτί .... άρχισε να βγάζει μικρα βογκητά, συνέχισα να την φιλάω σηκώθηκα στα γόνατα μπροστά της, ο πούτσος μου καυλωμένος όσο ποτέ .... τον πλησίασα στο στόμα της, τον ακούμπησα στα χείλη της, έβγαλε τη γλώσσα της και άρχιζε να παίζει με το κεφαλάκι .... το έγλυφε χωρίς να σταματήσει δευτερόλεπτο να γαμάει το μουνάκι της, πέρασα το πόδι μου πάνω από το σώμα της και τον έβαλα όλον στο στόμα της, άρχισα να της γαμάω ξανά το στόμα , δεν το συνέχισα για πολύ ... ήθελα να μπω μέσα της .... τώρα .... ολόκληρος ... βαθιά ... δυνατά. ¶ρχισα να υποχωρώ ... έβγαλε μια κραυγή δυσανασχέτησης .... της χαμογέλασα ..... κατέβηκα στα πόδια της ..... ξάπλωσα από πάνω της τραβώντας το χέρι της από το μουνάκι της ...

Με μια κίνηση έφερα τον πούτσο μου στα μουνόχειλά της .... κάνοντας κυκλικές κινήσεις έπαιζα με τα υγρά της .... αρκετά με τα παιχνίδια ... άφησα το κεφαλάκι και μπει λιγάκι μέσα της .... με έπιασε από τη μέση και προσπάθησε να σπρώξει μέσα της ... αντιστάθηκα .... κρατήθηκα εκεί ... γαμώντας το μουνάκι της μόνο με το πουτσοκέφαλο .... μη μπαίνοντας πιο μέσα .... μετά από λίγες κινήσεις έτρεμε από ηδονή από προσμονή .... με κοιτάει στα μάτια και μου λέει με μια φωνή αγγέλου .... «σε παρακαλώ .... μπες μέσα μου ... δεν αντέχω άλλο .... θέλω να με πα....»

Πριν προλάβει να τελειώσει την πρόταση της με μια γρήγορη δυνατή κίνηση μπαίνω ολόκληρος μέσα της. Αν υπάρχει παράδεισος τότε βρισκόμουν εκεί εκείνη τη στιγμή !! Το μουνάκι της υγρό .... καυτό .... σφιχτό .... αγκάλιαζε τον πούτσο μου .... μια πρωτόγνωρη αίσθηση ευχαρίστησης, ηδονής, καύλας με κυρίευσε. ¶ρχισα να την παίρνω απαλά και αργά αλλά δεν κράτησε πολύ αυτό .... οι κινήσεις μου γίνονταν πιο δυνατές, πιο γρήγορες, πιο βίαιες. Της σήκωσα τα πόδια ψηλά σους ώμους μου και την έπιασα από τους γλουτούς την τράβαγα πάνω μου δυνατά και με κάθε κίνηση ο πούτσος μου έμπαινε πιο βαθιά μέσα της τα μάτια της κλειστά, δύο δάχτυλα στο στόμα το στήθος της να κουνιέται ρυθμικά με κάθε κίνηση μου. ¶φησα τα πόδια της να πέσουν από τους ώμους μου και την έπιασα από τη μέση με μία απότομη κίνηση τη τράβηξα από το κρεβάτι πάνω μου.

Καθόμουν στα γόνατα και την είχα ακριβώς μπροστά μου στα χέρια μου με τον πούτσο μου να μην έχει βγει ούτε δευτερόλεπτο από το τρυφερό μουνάκι της. Έβαλε τα χέρια της γύρω από τον λαιμό μου και άφησε το κεφάλι της να πέσει πίσω και άρχισε να κουνάει ρυθμικά με μεγάλες δυνατές κινήσεις τους γλουτούς της. Με κάθε κίνηση έβαζε όλο το πούτσο μέσα της βγάζοντας μικρά βογκητά κάθε φορά που τον έπαιρνε.

Οι αισθήσεις μου είχαν πάρει φωτιά , την ένιωθα να μου κατασπαράζει τον καυλωμένο πούτσο μου, την έβλεπα να καυλώνει και να γλύφει τα χείλη της, την άκουγα να βογκάει και να αναστενάζει ............... πανδαισία αισθήσεων .................. δεν άργησε να χύσει ... την ένιωθα που έφτανε .... την έβλεπα που ήταν κοντά .... ανοίγει τα μάτια της με κοιτά και μου λέει «χύνω καύλα μου, χύνω μόνο για σένα, χύνω........». Αμέσως ένιωσα το μουνάκι της να γεμίζει με τα υγρά της ... το σώμα της έτρεμε από ηδονή, τα χέρια της με έσφιγγαν τόσο δυνατά που τα νύχια της μου έκαναν πληγές, ένα παρατεταμένο «ναιιιιιιι ..................» ήρθε σαν αποκορύφωση της ηδονής,

Έσφιξα το σώμα μου πάνω της κλειδώνοντας τον πούτσο μου μέσα στο υγρό καυτό γεμάτο με τα υγρά της μουνάκι μέχρι που την ένιωσα να χαλαρώνει εντελώς .... σχεδόν σαν μια άψυχη κούκλα έπεσε πάνω στους ώμους μου και άρχιζε να με φιλάει. Χαλάρωσε εντελώς πάνω μου ..... ένιωθα την καρδία της να χτυπά δυνατά, την άκουγα να παίρνει μεγάλες ανάσες .... που και που το κορμάκι της έκανε μικρούς σπασμούς και τρελαινόμουνα.
Δεν είχα τελειώσει αλλά δεν με ένοιαζε ... γούσταρα που ήταν τόσο ευτυχισμένη ... μπορεί να μην την ήξερα ... αλλά εκείνο το πρωί, εκείνη τη στιγμή ήθελα να κάνω τα πάντα για να ευχαριστηθεί εκείνη. Αφού μείναμε για 2 λεπτά έτσι αγκαλιασμένοι μου ψιθύρισε στο αυτί ...... θέλω να σε νιώσω ξανά μέσα μου .... θέλω να με πάρεις ... θέλω να σε νιώσω ξανά να χύνεις» Και άρχισε να μου γλύφει το αυτί ...... Ήμουν ακόμη πολύ καυλωμένος .... έκανα μια κίνηση να μπω μέσα ..... αλλά αμέσως με έσπρωξε από κοντά της ... με έριξε μπρούμυτα στο κρεβάτι .... και χωρίς να χάσει λεπτό έκατσε πάνω μου.

Έβαλε δυο δάχτυλα στο στόμα και τα έγλυψε ... το θέαμα με έκανε να τρελαθώ .... κατέβασε το χέρι της στον πούτσο μου τον έπιασε ... και τον έσπρωξε μέσα στο μουνί της ..... έκατσε πάνω και τον πήρε όλον μέσα της άρχισε να ιππεύει τον πούτσο μου δυνατά και γρήγορα .... ήμουν κοντά να χύσω ...... το ένιωθα ... το ένιωθε ...... ξαφνικά σταμάτησε απότομα και σηκώθηκε ..... «έλα μαζί μου μου λέει και κατευθύνεται στη βεράντα.

Σάστισα .... σκέφτηκα ότι μπορεί να μας δουν .... αν και στον πέμπτο όροφο ..... σίγουρα κάποιος θα μας έβλεπε ...... την κοίταγα .... βγήκε έξω και πήγε κατευθείαν στο τοιχάκι του μπαλκονιού. ¶νοιξε τα πόδια ......έσκυψε .... το τέλειο σμιλευτό κωλαράκι της 3 μέτρα μακριά μου .... μόνο δικό μου ....... γύρισε το κεφάλι ..... με κοίταξε και είπε .... «εδώ, τώρα .... γάμησέ με δυνατά ..... γρήγορα ..... χύσε με εδώ. Πάρε με όπως θέλεις ..... αλλά χύσε με».

Προχώρησα σαν υπνωτισμένος προς το μέρος της ...... στάθηκα ακριβώς πίσω της πέρασα το χέρι μου ανάμεσα από τα πόδια της και έβαλα το μουνί της στη χούφτα μου .... ο αυτοέλεγχος είχε πια χαθεί ..... της το έπιασα σφιχτά και της το έτριψα δυνατά με τα δάχτυλά και τη παλάμη μου, «Έτσι ..... κάνε αυτό που θέλεις, μη σκέφτεσαι απλά κάντο» ¶ρχισα να την γαμάω με 2 δάχτυλα ενώ της έδινα σκαμπιλάκια στον κώλο, της άρεσε .... την έβρισκε .... κουνούσε μπρος πίσω το σώμα της «Πιο βαθιά .... πιο δυνατά» είπε ..... σταμάτησα αμέσως .... έφερα τον πούτσο μου στο μουνάκι της και τον έβαλα μέσα δυνατά .... γρήγορα ..... την έπιασα σφιχτά από τα κωλομέρια και άρχισα να την γαμάω ..... ένα ζωώδες ένστικτο με είχε κυριεύσει .... απλά την έπαιρνα δυνατά και γούσταρα.

Δεν με ένοιαζε αν μας έβλεπαν ... μόνο να είμαι βαθιά μέσα της με ένοιαζε. Με κάθε κίνηση χωνόμουν όλο και πιο βαθιά, όλο και πιο μέσα ένιωθα σαν να της σκίζω το μουνάκι της, την έπιασα από τα μαλλιά και τράβηξα το κεφάλι της πίσω, για λίγο φοβήθηκα μήπως την πόνεσα .... «γάμα με μωρό μου γάμα με δυνατά» την άκουσα να λέει και οι αναστολές έφυγαν. ¶φησα τα χέρια μου να γλιστρήσουν στο στήθος της καθώς έσκυψα πάνω στη πλάτη της, της τα χάιδευα ενώ έμπαινα μέσα της, η καύλα μου μεγάλωνε ..... άρχιζα να της τα σφίγγω στη παλάμη μου .... άρχιζα να τις τσιμπάω της ρώγες απαλά .... και την άκουγα να βογκάει από πόθο, ηδονή και γλυκό καυλωτικό πόνο.

Τα ήθελα όλα εκείνη τη στιγμή .... και ήμουν αποφασισμένος να τα πάρω όλα ..... χαλάρωσα τον ρυθμό μου και άρχιζα να παίζω με το κωλαράκι της την έβαλα να γλύψει ένα δάχτυλο μου και το έβαλα στην κωλοτρυπίδα της ... έπαιζα μαζί της .... και σιγά σιγά έσπρωχνα, δεν είδα καμία αντίδραση άσχημη όπότε της είπα «ήρθε η ώρα να σε χύσω όπως εγώ θέλω», βγάζω τον πούτσο μου από το μουνί της και όπως ήταν γεμάτος από τα υγρά της τον σπρώχνω σιγά σιγά στον κώλο της .... την ένιωσα να σφίγγετε ενώ την είδα να βάζει το κεφάλι της μέσα στα χέρια .... δεν σταμάτησα .... συνέχισα με σταθερό ρυθμό αλλά αργό να σπρώχνω τον πούτσο μου στον κώλο της μέχρι που χάθηκε όλος μέσα της.

¶ρχισα να της τον γαμάω με αργές κινήσεις που σιγά σιγά γίνονταν πιο γρήγορες, την έπιασα από τους γλουτούς και την τράβαγα πάνω μου μέχρι να ακουμπήσουν τα αρχίδια μου στο μουνί της και μετά ξανά έξω ..... Ο ρυθμός είχε γίνει πολύ γρήγορος ..... ήμουν κοντά «με πονάς αλλά μην σταματήσεις» μου λέει, συνεχίζω ακάθεκτος ..... «χύσε με σε παρακαλώ ..... δεν αντέχω άλλο .... χύσε με», δεν μπορούσα να αρνηθώ σε αυτή την παράκληση ..... τον έβγαλα από τον κώλο της και την τράβηξα προς το μέρος μου την έσπρωξα στο πούτσο μου, προσπάθησε να τον πάρει στο στόμα της ... την σταμάτησα ..... δευτερόλεπτα μετά ... ένιωσα μι έκρηξη ... μια έκρηξη αισθήσεων ... ηδονής .... καύλας ... ένιωσα το τέλειο ..... άφησα τον πούτσο μου να εκραγεί ακριβώς μπροστά στα χείλη της ... Δεν έχω ξαναχύσει τόσο πολύ στη ζωή μου ..... την γέμισα με τα χύσια μου, στο πρόσωπο, στο στόμα .... στο στήθος τους ώμους ....

¶δειασα τελείως .... εκείνη δεν σταμάτησε στιγμή να με γλύφει, τρελαινόταν όπως και εγώ. Αφού άδειασα τελείως έκανα πίσω και κάθισα σε μια καρέκλα μου ήταν στη βεράντα .... ήρθε περπατώντας στα γόνατα κοντά μου ..... και χωρίς να πει κουβέντα πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της .... τον έγλυφε απαλά και σχολαστικά .... σαν να ήθελε να μην αφήσει ίχνος από τα υγρά τα δικά μου και τα δικά της πάνω του. Ήταν το τέλειο χαλάρωμα. Τη ρώτησα τι θα γίνει με τη δουλειά της μήπως την ψάχνουν .... μου είπε ότι δεν είχε βάρδια .... είχε έρθει απλώς για να με βρει.. Της ζήτησα να πάμε για έναν καφέ κάπου ...... μου απάντησε μόνο όταν κουραστείς να μου κάνεις έρωτα ................................................................................... Φιληθήκαμε και αρχίσαμε το παιχνίδι από την αρχή........

Δεν ξαναβρεθήκαμε ποτέ από τότε ούτε καν τηλέφωνα δεν ανταλλάξαμε. Σοφία .... όπου και να είσαι να περνάς καλά και να ξέρεις ότι ένα κομμάτι μου έχει μείνει για πάντα δικό σου.

Συγγνώμη αν σας κούρασα. ........ 

Διαβάστε Επίσης....