:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 40 PoorBest 

 

 Δεν νοιώθω και τόσο άνετα με αυτό που κάνω, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ την χάρη που μου ζήτησε η ανηψούλα μου. Η αλήθεια είναι πως τις στιγμές δύο ανθρώπων τις θεωρώ πολύ προσωπικές και βεβαίως σε καμία περίπτωση ανακοινώσιμες. Όταν η ανηψούλα μου, μου υπέδειξε να μπω στο site σας και να δω τις ιστορίες, τα αισθήματα μου ήταν ανάμικτα. Από την μια μεριά να διαφωνώ πλήρως με την δημοσίευση και το στυλ των ιστοριών αυτών και από την άλλη μεριά να βλέπω έναν κόσμο που μόνο ακουστά τον είχα και που ποτέ δεν τον είχα πλησιάσει τόσο κοντά και που για να είμαι πλήρως ειλικρινής, με ερέθισε τόσο πολύ που εντυπωσιάστηκα και εγώ ο ίδιος. Διάβασα την ιστορία της και εντυπωσιάστηκα βαθύτατα.

Πρώτη φορά βρέθηκα μπροστά στον συναισθηματισμό μιας νέας κοπέλας και στις απόκρυφες σκέψεις της. Κυριολεκτικά γέμισα με αγάπη, συμπάθεια και καύλα για την ανηψούλα μου. Τέλος πάντων, αποφάσισα να της κάνω την χάρη και να γράψω την δική μου εκδοχή, πώς είχα δει εγώ τα γεγονότα που εκείνη περιγράφει, πως τα είχα βιώσει, τι συναισθήματα είχα κλπ. Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η ιδέα και σε συνδυασμό με την ακαταμάχητη πλέον γοητεία που ασκεί επάνω μου η ανηψούλα μου, αποφάσισα να σας φανερώσω την δική μου πλευρά. Θα προσπαθήσω να μιμηθώ το κλίμα, για να μην σας γράψω καμία «ξενέρωτη» ιστορία και με πάρετε στο κυνήγι! Θα προσπαθήσω να σκεφτώ σαν νέος στην ηλικία σας και ελπίζω να τα καταφέρω.

Θα ξεκινήσω από τότε που η ανηψούλα μου ήταν μικρή. Πιστεύω πως όταν ένας μεγάλος άντρας βλέπει ένα κοριτσάκι να μεγαλώνει στο στενό του περιβάλλον, και μάλιστα από πολύ μικρό, δεν είναι δυνατόν να του γεννηθεί καμία ερωτική έλξη. Εδώ έχουμε μια εξαίρεση. Από πριν την "γνωριμία μας" , η ανηψούλα μου, με την γοητεία, την θηλυκότητα και το σκέρτσο της, με έκανε συχνά να ξεχνάω πως είναι ανιψιά μου και πως ουσιαστικά την έχω μεγαλώσει. Από ένα σημείο δε και μετά, όχι μόνο την έβλεπα με άλλο πνεύμα, αλλά έπιανα τον εαυτό μου να την κοιτάζει στα κρυφά της σημεία, όταν έσκυβε μπροστά μου και έβλεπα το στήθος της να μεγαλώνει, όταν καθόταν λίγο ατσούρμπαλα και έβλεπα μέσα βαθιά στα μπουτάκια της το κυλοτάκι της να κρύβει το μουνάκι της κλπ. Από τα 18 , άρχισα πια να την βλέπω σαν γυναίκα κανονική, λόγω και της ανάπτυξης που είχε.

Την κοιτούσα φαίνεται ερωτικά, χωρίς να το καταλάβω, γιατί εκείνη τόπιανε στον αέρα το βλέμμα μου (ευλογημένες ερωτικές γυναίκες !!!) και αντιδρούσε απρόβλεπτα. Πότε χαμήλωνε το βλέμμα, πότε μου χαμογελούσε, πότε έβλεπε τι έβλεπα και με διευκόλυνε να το δω καλύτερα κοκ. Η αλήθεια είναι πως κάτι είχε δημιουργηθεί στον ορίζοντα. Εγώ όμως, δεν είχα την παραμικρή σκέψη για κάτι περισσότερο. Το έβλεπα απλώς, όπως όλοι μας βλέπουμε στο συγγενικό περιβάλλον μια κοπέλα να μεγαλώνει και να γίνεται γυναίκα. Που να ήξερα !!!


Για να μην σας την σπάω με λεπτομέρειες της εποχής εκείνης, θα φτάσω στην ημέρα που περιγράφει και η ίδια στην ιστορία της. Δεν χρειάζεται να επαναλάβω τις σκηνές, γιατί η ίδια τις περιέγραψε ακριβώς όπως γίνανε. Εγώ είχα μείνει έκθαμβος με το πάθος της και την επιθυμία της για το αντρικό κορμί. Σε όλη την διάρκεια που το έκανε με τον φίλο της, έτριβα τον πούτσο μου έξω από το σορτσάκι μου και δεν ντρέπομαι να το πω, στην ηλικία που έχω, όταν τελείωσαν, πήγα στην τουαλέτα και τον έπαιξα, με την σκέψη πως εγώ ήμουν στην θέση του φίλου της. Έκανα ένα από το πιο γλυκά χυσίματα που είχα κάνε ποτέ για γυναίκα και μάλιστα χωρίς να την έχω μπροστά μου. Από εκείνη την στιγμή και μετά κατάλαβα πως είμαι ερωτευμένος με την ανηψούλα μου και πως θα έκανα τα αδύνατα δυνατά για να την γαμήσω. Δεν ήξερα το πώς, δεν είχα κάνει σχέδια, αλλά το ήξερα πως κάποτε αυτό θα συμβεί. Που να ήξερα … και πάλι !!!

Ένοιωθα μια τεράστια ζήλια. Δεν με χωρούσε ο τόπος. Ήθελα να ήμουν εγώ στην θέση του νεαρού, που απολάμβανε το κωλόπαιδο τέτοιο κορίτσι, τέτοια γυναίκα που εγώ την λιγουρευόμουνα τόσα χρόνια! Όταν μου είπε δε πως κατάλαβε πως τα είχα δει όλα, τότε πραγματικά μου σηκώθηκε. Μπορεί να είχαμε μιλήσει αρκετά ανοιχτά, αλλά τώρα είμαστε και οι δύο μπροστά σε κάτι καινούργιο μεταξύ μας. Την είχα δει να κάνει, έτσι όπως δεν είχα φανταστεί μέχρι σήμερα. Να φωνάζει, να χτυπιέται να είναι καυλωμένη η ανηψούλα μου και μάλιστα για ένα τζιτζιφιόγκο!! Πήγα να σκάσω. Εκεί ήταν που της ανοίχτηκα και της έριξα το υπονοούμενο. Εγώ θα την είχα κάνει να χάσει τον εαυτό της, να πετάξει στα ουράνια με την εμπειρία που έχω και την ωριμότητα να περιμένω μέχρι να φτάσει στο αποκορύφωμα της καύλας της και μετά να την εκτονώσω με τον τρόπο που μόνο εγώ ξέρω.

Ξαφνιάστηκε όταν της μίλησα έτσι, αλλά έπιασα και κάτι καυλωτικό μέσα στην έκπληξή της. Μάλλον την διευκόλυνα να φέρει στην επιφάνεια κάποια απόκρυφη και καταπιεσμένη επιθυμία της. Έτσι ένοιωσα εκείνη την στιγμή. Πως με κοίταξε στα ίσια, σαν άντρα.
Από τότε, μιλούσαμε με τα μάτια. Εγώ πάντα συγκρατημένος και τυπικός, ώστε να μην πάρει χαμπάρι κανείς και τίποτα. Όμως προς εκείνη, έστελνα όλο τον ερωτισμό μου με τα μάτια μου, την έγδυνα με την φαντασία μου και κάρφωνα το βλέμμα μου επάνω της με τρόπο που καταλάβαινα πως αισθανόταν σαν να την είχα αγγίξει ερωτικά. Την έπαιζα και το απολάμβανα όπως απολαμβάνει το λιοντάρι το θήραμα του, που το έχει εξοντώσει στην κούραση και είναι σίγουρο πως δεν μπορεί να ξεφύγει. Είχα τέτοιον έρωτα για την ανηψούλα μου, που δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να μου ξεφύγει!! Με καύλα διάβασα πως αυτή η ερωτική μου επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να πηγαίνει και να το παίζει για πάρτη μου. Αυτό με καύλωσε πάρα πολύ, πραγματικά!! Μακάρι να την είχα δει έστω και μια φορά.

Εκείνη την βραδιά που τραγουδάμε και είχα καθίσει κοντά της, πήρα την μεγάλη απόφαση. Θα της έδειχνα πως την ήθελα σαν τρελός και θα περίμενα την ανταπόκριση της. Στην ηλικία της είχε αρκετή εμπειρία για να καταλάβει τι θα ήθελα, πέρα από τον ερωτισμό που υπήρχε μεταξύ μας και θα αντιδρούσε. Αν η αντίδραση της ήταν αρνητική θα της ζητούσα συγνώμη και θα απωθούσα το θέμα, αν όμως ήταν θετική … καύλωνα και με την σκέψη μόνο. Όταν ένοιωσα στον ώμο μου το κεφάλι της, πήγα να εκραγώ. Μια ζέστη απλώθηκε από τον ώμο μου σε ολόκληρο το κορμί μου, μια καύλα που έκανε τον πούτσο μου να σηκώνεται αμέσως και τα αρχίδια μου να κινούνται μέσα στον σάκο τους, ανήσυχα γιατί τα είχα βάλει σε ανησυχία. Ξαφνικά ένοιωσα το σφίξιμο της επάνω μου και ένοιωσα την κυριαρχία που έχει ένας άντρας επάνω σε μια γυναίκα που κολλάει επάνω του για προστασία, για χάδια και φιλιά, για να γίνει το παιχνιδάκι του, για να παραδοθεί.

Αυτή την παράδοση ένοιωσα και πήγα να τρελαθώ. Χωρίς να το σκεφτώ την τράβηξα και την φίλησα βαθιά μέσα στο στόμα, ανακατεύοντας την έμπειρη γλώσσα μου με την δική της, χύνοντας το σάλιο μου στο στόμα της και καταπίνοντας το δικό της, κολλώντας τα χείλια μας σας βεντούζα, καταφέρνοντας επιτέλους έστω και έτσι να γίνω ένα μαζί της. Το φιλί μου είχε μέσα του άχτι, είχε επιτακτικότητα και κτητικότητα. Ένοιωθα πως είναι δική μου και μόνο δική μου. Ένοιωθα σαν να την είχα πάρει από τα χέρια χιλίων αντρών και να την είχα κάνει δικό μου κοριτσάκι, μόνο για μένα και για την καύλα μου. Το φιλί μου είχε μέσα του ζήλια για τους άλλους που την είχαν φιλήσει, αλλά και προστυχιά γιατί εγώ ο θείος της την χειριζόμουν σαν να ήταν το γκομενάκι μου. Το φιλί μου είχε αγάπη και τρυφερότητα. Χάθηκα μέσα της, αλλά ανέκτησα γρήγορα την ψυχραιμία μου και τραβήχτηκα για να μην μας δούνε έτσι κολλημένους στο στόμα.

Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Σκέφτηκα να ξέσπαγα στην γυναίκα μου, αλλά δεν ήθελα να το κάνω. Αυτή η πρωτόγνωρη καύλα που είχα ανήκε στην ανηψούλα μου και δεν ήθελα με τίποτα να την σπαταλήσω σε άλλη γυναίκα. Η ωριμότητα μου με βοήθησε να κρατηθώ. Ήθελα τους χυμούς του έρωτα μου να τους χαρίσω στην ίδια που τους δημιούργησε.

Παραφύλαξα καλά, άφησα τους άλλους να πάνε για μπάνιο και εγώ σαν εικοσάχρονο αγόρι, περίμενα να φανεί το κοριτσάκι μου. Αυτή την φορά, θα άφηνα την καύλα μου να με κατευθύνει και ό,τι ήταν να γίνει ας γίνει. Μπήκα στο δωμάτιο της και την περίμενα. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει, τα χέρια μου έτρεμαν, το στόμα μου είχε ξεραθεί και ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα, περιμένοντας να εισβάλει εκεί που περίμενε για χρόνια. Μόλις μπήκε μέσα, της όρμησα όπως ορμάει η τίγρης επάνω στην γαζέλα, με το πρωτόγονο αίσθημα της πείνας να την κυριεύει και την πλήρη επικέντρωση όλων των δυνάμεων της προκειμένου να νικήσει το θήραμα. ¶ρχισα να την φιλάω παντού, να την αγγίζω με τις χούφτες μου παντού. Ήθελα να την φάω ολόκληρη. Ξαφνικά, την άφησα για να δω τις αντιδράσεις της και της είπα «θέλω να σε γαμήσω ανηψούλα μου, θέλω τόσο πολύ να σε γαμήσω» (προφανώς η ίδια δεν θυμάται καλά γιατί στην δική της ιστορία έχει γράψει κάτι άλλο…). Είδα και την δική της λαχτάρα στο βλέμμα της, έτρεμε, το κορμί της ταρασσόταν, είδα και τον φόβο, το στόμα της μισάνοιχτο με περίμενε, τα χέρια της έμειναν μετέωρα στον αέρα…


Μόλις μου είπε πως θέλει και εκείνη να την κάνω δικιά μου δεν άντεξα άλλο να είμαι τόσο ψύχραιμος. Την γονάτισα και έφερα το κεφάλι της στο ύψος του πούτσου μου. Ήθελα από την αρχή να μου δηλώσει υποταγή και ότι θα ήταν στην διάθεση της δικής μου καύλας. Την διέταξα να μου πάρει πίπα και εκείνη, με αργές και τρεμάμενες κινήσεις, βρήκε τον πούτσο μου, τον έβγαλε έξω, με κοίταξε ικετευτικά και πρόστυχα, σαν πουτανάκι που με έπαιζε για την δική της καύλα και άρχισε να τον περιποιείται με την γλώσσα της. Δεν άντεχα (παρά την ωριμότητα μου) τα πολλά πολλά, ήθελα να με νοιώσει μέσα της, ήθελα να την τρυπήσω, να την εμβολίσω, να καρφωθώ μέσα στο κορμί της. Της έπιασα με το ένα χέρι τα μαλλιά σε αλογοουρά, με το άλλο στον σβέρκο και άρχισα να της γαμάω το στόμα αλύπητα. Της την έχωνα μέχρι τον λαιμό, την καταλάβαινα να πνίγεται, τον έβγαζα έξω και μετά πάλι μέσα βαθιά, κάτω από τον σταφυλίτη. Η πουτάνα πλέον ανηψούλα μου, η δική μου πουτανίτσα, με το άλλο χέρι μου έσφιγγε τα αρχίδια μου και έτσι με κρατούσε και εκείνη κυριαρχικά, με κατεύθυνε, με έκανε ό,τι ήθελε, χαρίζοντας μου την υποταγή της και την πλήρη της διάθεση στην καύλα μου. Είχα αγριέψει και σαν θυμωμένο ζώο συνέχισα να την φωνάζω «πουτανάκι μου» και να της παραβιάζω το στόμα της με τον χοντρό και μεγάλο πούτσο μου. Η προστυχιά είχε κυριεύσει την ψυχή μου και το μυαλό μου.

Είχα θυμώσει για την καύλα που μου είχε προξενήσει. Ένοιωθα πως με έλεγχε και πως με είχε κάνει όπως ήθελε εκείνη. Τότε σηκώνω το χέρι μου και της ρίχνω ένα χαστούκι για να επιβεβαιώσω πως εγώ είμαι ο κυρίαρχος στο παιχνίδι που παίζαμε και όχι εκείνη. Έβγαλε μια καυλωτική φωνή. Αποφάσισα να την τιμωρήσω με το γαμήσι μου! Την έριξα στα τέσσερα, στην ζωώδη στάση, σαν σκύλα, και καθώς είδα το μουνάκι της ανοιχτό να με περιμένει έπαθα αμόκ. Είχε τεντώσει το κορμάκι της, η μέση της είχε κάνει μια τεράστια καμπύλη έτσι που να μου είχε στην διάθεση μου τις δύο τρυπούλες της. Τα μουνόχειλα της ήταν ανοιχτά, φουσκωμένα από την καύλα και τα υγρά έτρεχαν ποτάμι από την τρύπα της. Δεν ξέρω τι πρωτόγονα ένστικτα ξύπνησαν μέσα μου, αλλά καθώς με περίμενε έτσι, αρπάζω τον πούτσο μου και με μία κίνηση της τον χώνω στο μουνάκι της… τον πήρε όλο μέχρι μέσα βαθιά … τόσα χρόνια τον περίμενε και τόσα χρόνια περίμενε και ο πούτσος μου να την εμβολίσει και να την καρφώσει στο κεφάλι του.

¶ρχισα να την βρίζω σαν τσουλάκι του δρόμου. Ένοιωθα τόσο πρόστυχα μαζί της, με έκανε να αισθάνομαι τόσο γαμιάς και έκφυλος άντρας, που άφησα όλες μου τις αναστολές και άρχισα να γίνομαι και εγώ πρόστυχος και έκφυλος. Συντονιστήκαμε στις κινήσεις και την κάρφωνα βαθιά στο μουνάκι της, στην μήτρα της. Χτυπάγαμε τα κορμιά μας και ένοιωθα τα αρχίδια μου να συμμετέχουν στο χτύπημα αυτό. Εκείνη με παρακαλούσε να την γαμήσω όλο και πιο σκληρά, όλο και πιο άγρα και εγώ υπακούοντας αύξανα τον ρυθμό, τα χτυπήματα και την αγριάδα μου. Μιλούσε και αυτή πρόστυχα και έτσι είχαμε καταργήσει κάθε ηθικό νόμο και κάθε κοινωνική σύμβαση. Είμαστε δύο άνθρωποι που ευχαριστιόμαστε τον έρωτα μας, πέρα από συμβατικότητες και ταμπού.

Εκείνη την ώρα η ζωή και η φύση, έπαιρνε την εκδίκηση της, για όλα αυτά τα χρόνια που θέλαμε ο ένας τον άλλον και δεν μπορούσαμε να μας είχαμε. Είχαμε γίνει ένα και είχαμε αφεθεί ο ένας στην καύλα του άλλου. Πόσο γυναίκα ήταν θεέ μου!!! Ποτέ στην ζωή μου δεν είχα νοιώσει έτσι ξανά! Την ήθελα για πάντα και καθώς την γαμούσα εξαντλητικά, της αποσπούσα υποσχέσεις για αιώνια υποταγή και ιδιοκτησία. Εκείνη ήθελε μόνο το γαμήσι μου, και της το πρόσφερα έτσι όπως δεν είχα κάνει ποτέ στην ζωή μου.
Έχοντας βγάλει όλη την άγρια και κυριαρχική μου καύλα στο κοριτσίστικο κορμάκι της, ένοιωσα πως τώρα πια ήταν το δικό μου κοριτσάκι, το δικό μου μουνάκι, εκείνο για την καύλα μου και μόνο και μια γλυκιά αίσθηση κυρίευσε το είναι μου.

Την γύρισα ανάσκελα, να την βλέπω, και με όλη την γλύκα που είχα της είπα «κοριτσάκι μου … τι ήταν αυτό !» (και εδώ δεν θυμάται καλά η ανηψούλα μου ..). Χωρίς να μου απαντήσει, με έκλεισε μέσα στα πόδια της και ο πούτσος μου βρήκε μόνος του τον δρόμο για το μουνάκι της, που ακόμη ανοιχτό τον περίμενε για το αποκορύφωμα. Έτσι σε ανθρώπινη στάση (γιατί μόνο ο άνθρωπος ζευγαρώνει πρόσωπο με πρόσωπο ..) δώσαμε στον έρωτα μας μια άλλη διάσταση. Μπαίναμε ο ένας μέσα στον άλλο, τα δίναμε όλα για τον άλλον και χωρίς να σκεφτούμε τίποτα, μόνη μας έννοια ήταν να χύσουμε μαζί. Της ζήτησα να χύσει για μένα, για τον θειούλη της, για πάρτη μου, σαν ένδειξη της αγάπης και της υποταγής της σε μένα. Ένοιωθα να την ξεπαρθενιάζω στην πραγματικότητα, ως γυναίκα! Είχα την αίσθηση πως μόνο τότε άρχισε να νοιώθει πραγματική γυναίκα, τότε που ο ώριμος και έμπειρος θείος της την ξεπαρθένευε ψυχικά, σωματικά και πνευματικά, την διέφθειρε και την μετέτρεπε από ένα συνηθισμένο κοριτσάκι, σε ένα τσουλάκι του δρόμου, που την γαμάει ο θείος της.

Την γαμούσα ακόμη με πάθος, με ένταση, με έκσταση και ένοιωθα τον πούτσο μου να γίνεται ακόμη μεγαλύτερος, να θέλει να την τρυπήσει στην κυριολεξία, την φιλούσα βαθιά στο στόμα ταυτόχρονα και της έσφιγγα τα βυζάκια της, να με νοιώθει σε όλο της το κορμί και εγώ ταυτόχρονα να νοιώθω πως την κουρσεύω, την λεηλατώ, την καταστρέφω για να μην την απολαύσει κανείς άλλος.

Ένοιωσα το τρέμουλο της και κατάλαβα πως ετοιμαζόταν να χύσει. Της ζητούσα να χύσει για μένα, να μου τα δώσει όλα, ότι έχει και δεν έχει, να στεγνώσει το μουνάκι της για πάρτη μου και να με σφίξει μέσα της και να με ρουφήξει σαν τρελή. ‘έλα ανηψούλα μου, χύσε για τον γαμιά σου, τον άντρα σου, δώσε μου τα υγρά σου να τα πιει ο πούτσος μου, δώστα όλα στον θείο σου που σε λατρεύει και που στα δίνει όλα, χύσε σαν πουτανίτσα μου, χύσε για τον άντρα που σε έκανε γυναίκα …» Όλη αυτή η παρακίνηση την έκανε να χύσει με ένταση και ρυθμό απίστευτο για ώρα, φωνάζοντας κραυγάζοντας καλύτερα (ευτυχώς της είχα κλείσει το στόμα με το χέρι) και χτυπώντας το κεφάλι της δεξιά και αριστερά. Απολάμβανα το χύσιμο της δίνοντας της φιλάκια στο πρόσωπο και κουνώντας μέσα έξω τον πούτσο μου, ώστε να χαλαρώσει και να ολοκληρώσει ήρεμα την διαδικασία, να ηρεμήσει και να επανέλθει στον κόσμο μας. Την είχα αγκαλιά και αισθανόμουν να με έχει τυλίξει με τα πόδια της, τόσο γλυκά και ήρεμα… Στο τέλος τέντωσε τα πόδια της και την άφησα μερικά λεπτά να ηρεμήσει.

Τότε μου ήρθε η επιθυμία να ολοκληρώσω την κατάκτηση μου προσφέροντας της τα χύσια μου στο πρόσωπο και το στόμα της. Δεν ήθελα να χύσω στο μουνάκι της, γιατί αυτό μου θύμιζε την διαδικασία της απόκτησης παιδιού και δεν ήθελα με τίποτα να την σκέπτομαι ως σύζυγό μου. Η ανηψούλα μου ήταν πλέον το γκομενάκι μου, το πουτανάκι μου, η τσουλίτσα που όποτε και να την φώναζα θα ερχόταν και πρόθυμα θα παρέδιδε το κορμάκι της στις ορέξεις μου. Την ένοιωθα σαν το μουνάκι μου, που θα μου κάνει όλα τα χατίρια, που θα μου κάνει όλα τα βίτσια μου, γιατί είναι η ανηψούλα η πουτανίτσα μου.
Σηκώθηκα στα γόνατα και πήραμε θέση για το χύσιμο στο πρόσωπο. Εγώ της χτύπαγα του μουνάκι της και τον έπαιζα στην αρχή αργά και μετά πιο γρήγορα. Εκείνη περίμενε από κάτω καρτερικά και ικετευτικά να γευτεί τους χυμούς της καύλας που η ίδια είχε προξενήσει. Μου τα ζήταγε με τόσο πάθος και προστυχιά που δεν ήθελα να τελειώσω ποτέ. Ήθελα να πέρναγα το υπόλοιπο της ζωής μου να την ακούω να μου τα ζητάει τόσο γλυκά και πρόστυχα μαζί. Στο τέλος, κάθε αντοχή μου είχε τελειώσει και αφέθηκα στην καύλα της.

¶ρχισα να χύνω, ούτε και θυμάμαι που (εδώ.. εκείνη θυμάται καλύτερα !). Το μόνο που θυμάμαι είναι πως είχα απογειωθεί, πως είχα βγει από το σώμα μου και ήμουν μετέωρος τον αέρα. Η μόνη μου επαφή με την πραγματικότητα ήταν τα χέρια της (το ένα κρατούσε και ξεζούμιζε τον πούτσο μου και το άλλο μάλαζε το αρχίδια μου), ενώ εγώ με το αριστερό μου χέρι μάλαζα το μουνάκι της. Στο τέλος μάζευα με τον πούτσο μου τα χύσια που είχε στο μάγουλο της και τα έβαζα στο στόμα της που τα έτρωγε άπληστα και αχόρταγα.

«Τώρα είσαι δικιά μου» θυμάμαι πως της είπα, «είσαι δικιά μου και θα κάνεις ότι σου λέω, για την καύλα μου, θα τσακίζεσαι όποτε σε φωνάζω για να σε γαμάω και να με ικανοποιείς όπως γουστάρω». Εκείνη χωρίς να λέει λέξη συμφωνούσε μαζί μου, κουνώντας καταφατικά το κεφάλι με μια γλύκα που δεν είχα ξανασυναντήσει σε γυναίκα. Από τότε την έχω σαν το πουτανάκι μου και όποτε την φωνάζω έρχεται και κάνω ό,τι πιο πρόστυχο έχω φανταστεί. Ελπίζω κάποτε να σας τα περιγράψει.

Συγνώμη αν μακρηγόρησα, αλλά ήταν τέτοια τα συναισθήματα και οι καταστάσεις που δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς.

Μακάρι να σας άρεσε η ιστορία από την πλευρά μου.

 

Διαβάστε Επίσης....