:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 39 PoorBest 
 
Μέσα από ένα site γνωριμιών είδα μια αγγελία μιας γυναίκας 40 χρόνων η οποία έλεγε ότι της λείπει τρομερά ένα ανδρικό χάδι. Αν και είχα μια διαφορά ηλικίας, εγώ είμαι 28, της έστειλα ένα μήνυμα το οποίο ήταν κάπως σοβαρό, χωρίς πολλές μαλακίες και γράφοντας της μερικά πράγματα για μένα. Αυτός ήταν και ο λόγος που η τύπισσα μου απάντησε. Όλοι όσοι της έστελναν μηνύματα, ήταν όλοι οι super άντρες!!!

Αφού για 2 εβδομάδες ανταλλάσσαμε καθημερινά μηνύματα και αφού μιλήσαμε αρκετές φορές από το τηλέφωνο, είχαμε φτάσει στο σημείο να ξέρει πάρα πολλά ο ένας για τον άλλο, αποφασίσαμε να βρεθούμε για ένα ποτάκι. Έτσι και έγινε. Δώσαμε ραντεβού σε μια πλατεία λίγο μακριά από την περιοχή της (η τύπισσα είναι παντρεμένη), είχαμε πει να βρεθούμε γύρω στις 10, εγώ από τις 9.30 ήμουν εκεί. Γύρω στις 10 παρά σκάει μύτη μια μουναρα στην κυριολεξία. 1,65 ύψος 60 κιλά και κοκκινομάλλα.

Αν και δεν ήξερα ότι είναι η συγκεκριμένη που περίμενα, μόλις την είδα καυλωσα αμέσως. Ξαφνικά βλέπω την τύπισσα να έρχεται προς εμένα και με ένα χαμόγελο μου λέει το όνομα της και με ρωτάει αν περιμένω αυτή. Εγώ προς στιγμήν τα έχω χάσει.

Δεν πίστευα ότι υπάρχει περίπτωση να γαμήσω αυτή τη μουναρα! Αφού λοιπόν είπαμε τα κλασικά πήγαμε σε ένα μπαράκι εκεί κοντά. Το μπαράκι είχε αρκετό κόσμο, άλλα η τύπισσα παρόλο που φαινόταν ότι υπήρχε μια διαφορά στην ηλικία μας, φαινόταν πολύ άνετη. Εγώ ήμουν αρκετά αμήχανος άλλα και πολύ καυλωμένος. Ήθελα πολύ να την αγγίξω, να τη φιλήσω...! Αφού λέγαμε διάφορες μαλακίες κάποια στιγμή χωρίς να καταλάβω πως, νοιώθω το χέρι της στο καυλί μου.

Τότε δεν άντεξα και κατευθείαν άρχισα να τη φιλάω, με το χέρι μου να έχει πάει στο στήθος της. Η βραδιά συνεχίστηκε εκεί στο μπαράκι πίνοντας από 3 ποτά ο καθένας και την περισσότερη ώρα χαμουρευόμασταν. Ως εκεί όμως. Η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι της. Αφού μου έδειξε πόσο ενθουσιασμένη ήταν με τη γνωριμία μας, το ίδιο και εγώ, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για 2 μέρες αργότερα, όπου μου πρότεινε αυτή να έρθει στο σπίτι μου.
Μετά από 2 μέρες λοιπόν και αφού τα λέγαμε συνεχώς από το τηλέφωνο,  γύρω στις 9 το βράδυ χτυπάει το κουδούνι. Ήταν ακριβείς στο ραντεβού της. Μ ε το που ανοίγω βλέπω τη μουναρα μου, ήταν πολύ απλά ντυμένη και καθόλου προκλητικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν καυλωσα αμέσως! Κατευθείαν την πήρα στην αγκαλιά μου και άρχισα να τη φιλάω. Αυτή, και ενώ είμαστε ακόμη στο χωλ του σπιτιού μου, χωρίς να καταλάβω πως μου έχει κατεβάσει τη φόρμα και είναι με το καυλί μου στο χέρι. Γονατίζει και μου παίρνει μια υπέροχη πίπα. Σιγά-σιγά φτάσαμε στο κρεβάτι, περπατάγαμε χωρίς να τον βγάλει από το στόμα της, και αρχίζουμε να βγάζει ο ένας τα ρούχα του αλλού.

Όταν της έβγαλα το σουτιέν άγγιξα το τέλειο στήθος. Όχι πολύ μεγάλο, μέγεθος 2 με 3, άλλα πολύ σφιχτό και με τεράστιες ρώγες. Αφού ασχολήθηκα αρκετή ώρα με το στήθος κατέβηκα προς τα κάτω. Είχε ξυρίσει γουλί το μουνί της άλλα μόλις ακούμπησα τη γλώσσα μου ήταν ήδη πολύ υγρό. Δεν νομίζω να πέρασαν 15 δευτερόλεπτα και άρχισε να χύνει. Τα πόδια της έτρεμαν από την ηδονή. Σταματάω για λίγο και ξαπλώνω στην αγκαλιά της, ήδη τα είχε παίξει, χωρίς ακόμη να της τον βάλω μέσα. Μετά από λίγο ανεβαίνω από πάνω της και αρχίζω σιγά-σιγά να μπαίνω μέσα της. Η μουναρα της έκαιγε! ¶ρχισα να τη γαμάω πολύ απαλά, μπαινόβγαινα πολύ σιγά ενώ με το ένα μου χέρι της χάιδευα το ένα της στήθος και με το άλλο της χάιδευα το πρόσωπο.

Νοιώθω κάτι που με έκανε να νομίζω ότι είμαι ο τέλειος γαμιάς. Η μουναρα της άρχισε τους σπασμούς. Όχι έναν-δυο άλλα μιλάμε για μεγάλη διάρκεια. Όσες έτυχε να έχω γαμήσει ως τώρα και είχανε σπασμούς, ήταν πολύ μικρής διάρκειας. Προς στιγμή τα έπαιξα και πήγα να βγω. Δεν με άφησε όμως. Με έσφιξε και μου ψέλλισε ένα "μείνε μέσα μου". Είχα φτάσει στο αποκορύφωμα της καύλας μου. Συνέχισα όμως πάλι στο ίδιο απαλό ρυθμό. Κάθε λεπτό και είχε σπασμούς. Η δε  ανάσα της με καύλωνε ακόμη περισσότερο. Μικρές κραυγούλες όταν μπαινόβγαινα ενώ όταν έχυνε έδινε αρκετή ένταση! Μετά από κανένα δεκάλεπτο πολύ απαλού έρωτα, γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν έρωτας και όχι ξέσκισμα, είμαι έτοιμος να χύσω. Αρχίζω λοιπόν να μπαινοβγαίνω με λίγη περισσότερη δύναμη και βγαίνω απότομα από μέσα της για να μη χύσω επάνω της, ξαπλώνω. Τότε σηκώνεται αμέσως και τον παίρνει στο στόμα της. Δεν άφησε τίποτα. Μου τον έκανε να λάμπει από καθαριότητα.

Αφού καθίσαμε στο κρεβάτι και έβαλα να πιούμε από ένα ποτάκι, και μιλάγαμε για αρκετή ώρα όπου μου είπε τα πάντα για την ερωτική της ζωή και για το ότι ο άντρας είχε να τη γαμήσει σχεδόν 2 χρόνια, έτσι όπως "παίζαμε" εγώ ξανακαυλωσα. Ήθελα πολύ να την πάρω από πίσω άλλα δεν ήξερα πως να της πω. Όπως σας είπα πιο πριν κάναμε έρωτα και όχι ξέσκισμα. Αφού είμαι από πάνω της λοιπόν και δεν έχω μπει ακόμη μέσα της, με το δάχτυλο μου αρχίζω να της πειράζω την κωλοτρυπίδα. Ενώ χαμουρευόμασταν το δάχτυλο ου είχε μπει για τα καλά μέσα. Ξαφνικά σταματάει με κοιτάζει στα μάτια( ωχ μαλακία έκανα φαντάστηκα) μου λέει αν θέλω να ανέβει αυτή από πάνω. Φυσικά δεν είχα καμιά αντίρρηση.

Αφού πρώτα μου παίρνει ακόμη μια όμορφη πίπα μικρής διάρκειας, έρχεται στο ύψος του καυλιού μου, με είχε κλεισμένο με τα γόνατα της για να καταλάβετε σε τη στάση βρισκόμαστε, βάζει το καυλί μου. Που δεν είναι και μικρό, κοντά στους 17 πόντους πρέπει να είναι, το βάζει λοιπόν στην αρχή της κωλοτρυπίδας της. Εγώ να παίζω με τις βυζαρες της και φυσικά να είμαι υπερβολικά καυλωμένος. Αρχίζει λοιπόν να κάθεται σιγά σιγά στον πούτσο μου. Αν και έδειχνε να πονάει συνεχίζει να τον βάζει όλο και πιο βαθιά, ώσπου μπήκε όλος μέσα. Τότε ήταν και πρώτη φορά που είδα γυναίκα να τη γαμάω από πίσω και αυτή να χύνει χωρίς να παίξει το μουνάκι της.

Έπαθα την πλάκα μου. Αφού έμεινε για λίγο με το καυλί μου στην κωλαρα της και είχε ανοίξει αρκετά, βγαίνει και μου λέει "ώρα να με σκίσεις"  ! Κάθεται λοιπόν στα τέσσερα και πάω από πίσω της. Έγινε το ξέσκισμα.

Τις φωνές, τις άκουσε όλοι η γειτονιά. Δεν με χάλαγε καθόλου όμως. Με ερέθιζε ακόμη περισσότερο. Τη γάμαγα για κανένα τέταρτο έτσι ώσπου δεν άντεξα και έχυσα μέσα στην κωλαρα της. Μείναμε ξαπλωμένοι για μισή ώρα περίπου και μετά επειδή είχε περάσει η ώρα έπρεπε να φύγει.  Αφού ντύθηκε κατεβήκαμε μαζί κάτω για να βρει ταξί και να πάει πάλι στον άντρα της!!!!! 

Αυτή η ιστορία έχει αρχίσει από τον Σεπτέμβριο και συνεχίζεται ακόμη. Βρισκόμαστε περίπου κάθε 2 εβδομάδες. Αυτό που λατρεύω σ αυτή τη γυναίκα και με κάνει να θέλω συνεχώς να τη γαμάω είναι οι σπασμοί του μουναρας της. Το γουστάρω πολύ αυτό. 

Διαβάστε Επίσης....