:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 22 PoorBest 
 
Την επόμενη μέρα περίμενα τον κολλητό μου να έρθει κατά το μεσημεράκι αλλά τελικά ξέμπλεξε νωρίς και ήρθε πιο νωρίς κατά της 11 . Από την αρχή του ξεκαθάρισα ότι η Ζενια ήταν δικιά μου και να προσανατολιστεί στην φίλη της την Σαμπίνα άμα ήθελε και φυσικά μου είπε ότι δεν χαλιόταν όπια και να ήταν από τις δυο.

Μετά από κανα δεκάλεπτο ξύπνησαν και τα κορίτσια τα οποία δεν ήξεραν ότι θα ερχόταν ο κολλητός μου τόσο νωρίς και ήταν ολόγυμνες από το χθεσινό βραδινό πάρτι , ο κολλητός μου τα έπαιξε τα είδε όλα σε αντίθεση με αυτές που δεν έδειξαν να ενοχλούνται και πολύ . Αφού έγιναν η συστάσεις και γνωρίσθηκαν ο κολλητός μου σκασμένος από τον δρόμο πρότεινε να παμε για μπάνιο και ξεκινήσαμε να ετοιμαζόμαστε για την παράλια .

Όση ώρα ετοιμαζόμασταν του έλεγα τι είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες και ότι αν παίξει σωστά το παιχνίδι του θα περνούσε και αυτός καλά . Όταν φτάσαμε στην παραλία ήμασταν σχεδόν μόνοι αφού πήγαμε σε μια πιο απόμερη παραλία με καταπληκτικοί ώμος θάλασσα . Όταν βούτηξε ο κολλητός μου με την Σαμπίνα την οποία πολιορκούσε ρώτησα την Ζενια άμα την ενόχλησε που ήρθε ο κολλητός μου και μου είπε πως θα ήταν καλύτερα να τους το έλεγα αλλά δεν την πείραξε κιόλας . Στην συνεχεία με ρώτησε τι σκέφτομαι για την συνέχεια τώρα που ήρθε ο κολλητός μου και αν θα είμαστε τόσο άνετα όπως και πριν και της εξήγησα ότι δεν αλλάζει και τίποτα τώρα που ήρθε αλλά θα προτιμούσα αυτή να ασχοληθεί μαζί μου και να τα βρει ο κολλητός μου με την Σαμπίνα κάτι σαν ζευγάρια δηλαδή και πριν προλάβω να τελειώσω μου γύρισε το κεφάλι προς την θάλασσα και είδα τον κολλητό μου να φιλιέται με την Σαμπίνα και μου είπε από ότι βλέπεις κανένα πρόβλημα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε και εμείς . Όταν φτάσαμε στο σπίτι ο κολλητός μου μου έλεγε πόσο ενθουσιασμένος ήταν από την Σαμπίνα και ότι είχα δίκιο όταν του έλεγα ότι θα περνούσαμε καλά .

Αφού φάγαμε ο κολλητός μου πήγε για ύπνο με την Σαμπίνα στο δωμάτιο των κοριτσιών ενώ η Ζενια με πίρε από το χέρι και ήρθε στο δικό μου .

Αφού κάναμε ένα τσιγάρο ξαπλωμένοι και χαλαρώναμε παρότι είχαμε κλειστή την πόρτα αρχίσαμε να ακούμε αναστεναγμούς και βογκητά τα οποία ερχόταν από το δωμάτιο που ήταν ο κολλητός μου με την Σαμπίνα , τότε σηκώθηκε η Ζενια και γρήγορα βγήκε έξω από το σπίτι εγώ παραξενεύτηκα που το έκανε αυτό και την ακολούθησα . η Ζενια είχε παει έξω από το παράθυρο τους και έπαιρνε μάτι και την έκανα και εγώ παρέα σε αυτό βλέπαμε τον κολλητό μου να έχει την Σαμπίνα στα τέσσερα και την γαμάει παθιασμένα ενώ αυτή έσκουζε λες και ήταν παρθένα .

Η όλοι φάση με καύλωσε αφάνταστα όπως και την Ζενια η οποία μου έπιασε τον πούτσο πάνω από το μποξερακι και άρχισε να τον ζουλάει τώρα ο κολλητός μου την είχε από επάνω του και απολάμβανε το γρήγορο χοροπηδητό του στήθους της που το έγλειφε παράλληλα εντοματεξι κόντευα να σκάσω από την καύλα και μην αντέχοντας ¶λο άρπαξα την Ζενια από το χέρι και την πήγα στο δωμάτιο μας την πέταξα στο κρεβάτι και ξέλυσα τα κορδονάκια από το μαγιό της που αποκάλυψαν το φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της το οποίο άρχισα να γλύφω με μανία τα υγρά της είχαν πλημμυρίσει το πρόσωπο μου ενώ με το χέρι της άνοιγε τα μουνοχυλα της για να μπει η γλώσσα μου όσο πιο βαθιά γινόταν .

Μετά από λίγο έχυσε στο πρόσωπο μου και άρχισε να μου παίρνει πίπα γλύφοντας και ρουφώντας τα αρχίδια μου πρώτα και στην συνεχεία βάζοντας μέχρι τέρμα όλο των πούτσο μου στο στόμα της δεν άντεξα για πολύ και την γέμισα με σπέρμα το οποίο ξεχείλιζε από το στόμα της . Στην συνεχεία αφού με ξανακαυλοσε με κάτι χάδια στήθηκε από μόνη της στα τέσσερα και ανοίγοντας τα κωλομέρια της μου είπε με καυλιαρικη φωνή θέλω να με σκίσεις όσο πιο πολύ μπορείς , δεν το σκέφτηκα και πολύ και άρχισα να την γαμάω όσο πιο βιαία μπορούσα ενώ αυτή ικέτευε να την γαμάω όλο και πιο δυνατά εγώ έχωσα ένα μου δάκτυλο στην στενή τρυπούλα του κώλου της ενώ παράλληλα άρχισε να βογκάει περισσότερο λίγο πριν φτάσει σε οργασμό και αφού με το δάκτυλο μου είχα ανοίξει την πίσω τρύπα της μπήκα στο κώλο της απότομα και άρχισα να την γαμάω όσο πιο δυνατά μπορούσα με αποτέλεσμα να βογκάει υπερβολικά δυνατά και να ανασαίνει με αναφιλητά .

Καθώς τελειώναμε ταυτόχρονα και ήμουν έτυμος να την χύσω στο κολαρακι της συνειδητοποίησα ότι και ο κολλητός μου είχε σκίσει την Σαμπίνα αφού και αυτή τσίριζε από καύλα όλο το σπίτι είχε γέμιση με αναστεναγμούς και βογκητά . Στην συνεχεία ήρθε η Ζενια και έκατσε πάνω στον πούτσο μου και καυλωμένοι ακόμα όπως ήταν άρχισε να χτυπιέται πάνω στον πούτσο μου με μανία λέγοντας μου ότι θα με ξεκάνει και τέτοια η καύλα και των δυο είχε πιάσε κόκκινο και μεμιάς απότομη κίνηση την ξάπλωσα κάτω έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και άρχισα να την γαμάω όσο πιο γρήγορα μπορούσα σχεδόν την είχα διπλώσει και την γαμούσα τόσο γρήγορα που άρχισα να τα παίζω ενώ και αυτή βογκούσε και κρατούσε σφικτά με τα χέρια της το σεντόνι πάνω από το κεφάλι της με κλειστά τα μάτια .

Η λύτρωση δεν άργησε να έρθει και μέσα σε μια μίξη λιποθυμιάς και απίστευτης καύλας χύσαμε και ξαπλώσαμε ο ένας δίπλα στον άλλο .

Μετά από κανα δίωρο σηκώθηκα και βγήκα στην βεράντα όπου ήταν είδη ο κολλητός μου ενώ τα κορίτσια ήταν μαζί στο δωμάτιο . Ο κολλητός μου άρχισε να μου λεει διάφορα άσχετα για κάτι γνωστούς ώσπου των διέκοψε η Ζενια που βγήκε από το σπίτι λέγοντας ότι για την επόμενη μέρα που ήταν και τελευταία είχαν μια έκπληξη για εμάς .
Διαβάστε Επίσης....