:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 5 PoorBest 

 

Μετά από μήνες σχέσης με το Μιχάλη αποφασίσαμε ότι πρέπει να διευρύνουμε λίγο των ερωτικό μας ορίζοντα....καθόμασταν και σκεφτόμασταν τρόπους ουτοσωστε να μην είναι βαρετή η σεξουαλική μας επαφή!

Καλοκαίρι του 2005 στην Κέρκυρα

Ο Μιχάλης καθόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και με κοιτούσε που ετοιμαζόμουν για να βγούμε. Εκείνος ήταν ήδη έτοιμος από ώρα απλά εγώ λίγο το μαλλί λίγο το μακιγιάζ αργούσα, καθόταν και με χάζευε...το δωμάτιο ήταν λίγο μικρό και ο χώρος περιορισμένος.. αυτός καθόταν στην άκρη του κρεβατιού με το ένα πόδι κάτω και το άλλο διπλωμένο πάνω... λίγο ανοιχτά και έπιανε κάπου κάπου τον πούτσο του!
εγώ από τον καθρέφτη τον έβλεπα τι έκανε και αυτό φαινόταν να τον ευχαριστεί!

Μετά από μισή ώρα και ενώ το χέρι του δεν το είχε πάρει λεπτό από τον πούτσο του μου λέει.

Μαρία μωρό μου απόψε θα σε μεθύσω και θα σε ξεσκίσω χωρίς να μπορείς να αντισταθείς!
Γέλασα και του απάντησα ότι αν είναι να με ξεσκίσει γιατί να με μεθύσει κρίμα δεν είναι να μην το απολαύσω και εγώ;
Δεν απάντησε και άναψε τσιγάρο! Μόλις έσβησε το τσιγάρο ήμουν ήδη έτοιμη και ξεκινήσαμε να πάμε για ποτό!
Είχα ανάψει λίγο η αλήθεια από τον τρόπο που μου είπε ότι θα με ξέσκιζε, ήταν σαν να είχαμε καιρό να βρεθούμε και τον ήθελα πολύ.....

Φύγαμε από το ξενοδοχείο γύρω στις 22:00 και φτάσαμε στο μαγαζί 22:15 περίπου! Για κακή μου τύχη υπήρχε μια παρέα με κάτι πιτσιρίκια που άρχισαν να μου την πέφτουν!
Ο Μιχάλης δεν ήταν ζηλιάρης απλά τον εκνεύριζε το γεγονός ότι εγώ πάντα ανταποκρινόμουν στα πειράγματα των άλλων και μετά καταλήγαμε να μαλώνουμε... είχε δίκιο δεν αντιλέγω απλά η ανωριμότητα μου έφταιγε!

μετά από 3 ώρες περίπου και ενώ τους επίδοξους "γαμπρούς" τους είχα κόψει την φόρα έβλεπα το Μιχάλη να δυσανασχετεί! Τότε λοιπόν αποφάσισα να του υπενθυμίσω τι μου έλεγε στο ξενοδοχείο...
-Μιχάλη θα με κεράσεις ένα ποτό ακόμη μωρό μου;
-γιατί να σε κεράσω; ήδη έχεις πιει αρκετά.. φτάνει σε λίγο θα φύγουμε!
-βρε μωρό μου δε μου είπες ότι απόψε θα με μεθύσεις και θα με ξεσκίσεις;

Με κοίταξε και με ρώτησε...
-απόψε αν θα σε γαμήσω θα με παρακαλάς να τελειώσω!

Αυτό ήταν! ¶ναψα για τα καλά και άρχισα να τον χουφτώνω ενώ η γλώσσα του κόντευε να φτάσει στο λαιμό μου!

Γύρω στις 02:30 φτάσαμε στο δωμάτιο
Μπήκαμε μέσα εκείνος πήγε προς το κρεβάτι και εγώ στην τουαλέτα... ξεντύθηκα γρήγορα έκανα ένα γρήγορο ντους και πήγα κοντά του! Γυμνός πάνω στο κρεβάτι στην ίδια ακριβώς στάση όπως όταν ετοιμαζόμουν! Να χαϊδεύει τον πούτσο του!

Σύρθηκα κοντά του από τη μέση του κρεβατιού και ανεβαίνοντας τον έγλυφα ώσπου έφτασα στον (μμμμ) πούτσο του! άρχισα να τον πιπώνω να τον γλύφω γρήγορα σιγά και πάλι από την αρχή! Μου έπιανε τα βυζιά, μου τσιμπούσε τις ρόγες και με αποκαλούσε καριόλα του!
Τότε λοιπόν όσο εγώ έγλυφα τον από καύλα πέτρα πούτσο του εκείνος μου λέει..

Μαρία απόψε θέλω να σε γαμήσω και από τον κώλο!
Σάστισα προς στιγμή αλλά δε μου φάνηκε κακή ιδέα!
-ναι μωρό μου ο,τι θέλεις θα κάνουμε!
Με άρπαξε με γύρισε ανάσκελα μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να με γαμάει με τη γλώσσα του! Το "ναι" μου τον έκανε πύραυλο! Ήξερε να γλύφει το μουνάκι μου τέλεια.. ήξερε ότι μου άρεσε πολύ να μου ρουφάει την κλειτορίδα και να παίζει μαζί της!
Σηκώθηκε όρθιος και με έβαλε να ξαπλώσω κατά πλάτος του κρεβατιού... ήρθε από πάνω μου και μου είπε θέλω να σου γαμήσω λίγο το στοματάκι...τον έπιασα από τα μπούτια και πηγαινοέφερνε τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου... μμμ έτριβα και το μουνάκι μου εγώ και εκείνος ίσα ίσα που κρατιόταν όρθιος από την καύλα!

Αρχισε να με γαμάει και ο πούτσος του είχε φτάσει στο ζενίθ της καύλας...είχε γίνει σκέτο θηρίο έτοιμο να τιμωρήσει!
Ήξερα ότι κατά βάθος είχε λίγα νεύρα και ήθελε να με πονέσει επειδή "έπαιζα" στο μπαρ με τα πιτσιρίκια!
Με γύρισε στα τέσσερα και τον ένιωθα όλον μέσα ενώ με το ένα του χέρι μου τραβούσε τα μαλλιά και με το άλλο μου έδινε χαστούκια στα κωλομέρια...
όσο με γαμούσε ήταν αλλού...είχε απογειωθεί στην νιρβάνα της καύλας και δεν ήξερε τι να πρώτο κάνει...είχα ξαπλώσει μπροστά εγώ με το πρόσωπο μου να ακουμπάει στο κρεβάτι
Και δεν ήθελα να τελειώσει με τίποτα όλο αυτό
-μωρό μου γάμα με κι άλλο μμμμμ
-αχ μωρό μου αχ
-έτσι μωρό μου θα σε γαμάω από εδώ και πέρα

Έβγαλε τον πούτσο του από το μουσκεμένο μουνί μου πήρε λίγα υγρά μου και άρχισε να τρίβει τον κώλο μου...
Χαλάρωσε μωρό μου τώρα και θα δεις τι ωραία που θα είναι το να σου γαμάω το κωλαρακι!
έκανα ότι ακριβώς μου είπε... ξάπλωσα σήκωσα λίγο το κωλαρακι μου και αφέθηκα στα χέρια του.... με τον αντίχειρα έπαιρνε υγρά από το μουνί μου και το έχωνε στο κωλαρακι μου.. έφτυσε την χούφτα του έπαιξε λίγο τον πούτσο του και σιγά σιγά άρχισε να μπαίνει στην στενή τρυπούλα του κώλου μου! Πόνεσα η αλήθεια αλλά μου άρεσε
Δεν ήθελα με τίποτα να σταματήσει!

Τα αχ μου ήταν λίγο έντονα και η ώρα περασμένη... πήρα λοιπόν ένα μαξιλάρι και ακούμπησα πάνω με το πρόσωπο μου να ακουμπάει ουτωσοστε να μην ακούγονται οι κραυγές μου που ήταν ανάμεικτες...πότε από πόνο και πότε από καύλα!
-Μιχάλη με πονάς
-μισό λεπτό έρχομαι μου απάντησε... ήρθε αμέσως φέρνοντας μαζί ένα λαδάκι... τώρα μωρό μου δε θα πονάς μου απάντησε! Όντως μπορεί να τον ένιωθα να με πιέζει από πίσω αλλά έμπαινε ποιο μαλακά και ο πόνος είχε γλυκάνει πολύ!

Με έχυσε μέσα μετά από αρκετή ώρα και η ικανοποίηση ήταν έκδηλη στη φάτσα του! Ξεκουραστήκαμε για μια ωρίτσα παίζοντας φυσικά με το μουνί μου και εγώ με τον πούτσο του και ως τις 7 το πρωί γαμιόμασταν! Εκείνη η βραδιά όντως ήταν όντως όπως μου το είχε υποσχεθεί...

Με είχε ξεσκίσει από παντού!
Και τον ευχαριστώ για όσα μου δίδαξε και όσες ώρες καύλας περάσαμε μαζί!

Υγ το γαμήσι με το μωρό μου σήμερα είναι τα αποτελέσματα των άπειρων ωρών που πέρασα με το Μιχάλη και που με έκαναν να ευχαριστιέμαι το γαμήσι χωρίς πολλές αναστολές!

Ελπίζω να σας αρέσουν οι ιστορίες μου....

Διαβάστε Επίσης....