:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 56 PoorBest 
 είχα πάει στο βιντεοκλάμπ που έχουν κάτι φίλοι μου και συζητάγαμε περί ανέμων και υδάτων, ώσπου μπήκε μέσα η Νίκη, μια γυναίκα γύρω στα 45 αλλά με το σώμα και το πρόσωπο της να την δείχνουν αρκετά πιο μικρή και πολύ πιο νέα. ρώτησε τον φίλο μου τον Αποστόλη τι κάνει και αν έχει έρθει μια νέα περιπέτεια που περίμενε αυτές τις μέρες. βρήκα την ευκαιρία να της μιλήσω και να της προτείνω το ιταλιαν job, με ρώτησε τι υπόθεση έχει και σηκώθηκα να της εξηγήσω πηγαίνοντας στις περιπέτειες μαζί της.

εκεί αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορες ταινίες και πάνω στην συζήτηση κατάλαβα ότι στη Νίκη άρεσαν οι ταινίες με περιεχόμενο περιπέτεια και σεξ, μετά από λίγο μου εκμυστηρεύτηκε ότι την ενδιαφέρουν οι πιτσιρικάδες γύρω στα 25 ( εγώ πριν ένα μήνα έκλεισα τα 24 ) γιατί της άρεσε να το παίζει δασκάλα και να τους μαθαίνει διάφορα παιχνίδια περί σεξ. μόλις μου είπε αυτά εγώ κατευθείαν μπήκα στο παιχνίδι και της είπα ότι θα με ενδιέφερε να πάρω κάποια μαθήματα γιατί και δεν είχα μεγάλη εμπειρία με τις γυναίκες.

εκείνη προσφέρθηκε να μου κάνει κάποια μαθήματα και ούτε που κατάλαβα για πότε
φύγαμε από το βιντεοκλάμπ πήγαμε στο σπίτι της όπου ήταν δυο στενά πιο πάνω από το βιντεοκλάμπ. μόλις μπήκαμε με ρώτησε αν ήθελα να πιο κάτι και μου είπε ότι πάει να αλλάξει γιατί είχε ζεσταθεί με αυτά που φόραγε, εγώ πήγα στην κουζίνα να πάρω παγάκια, όπου μετά από λίγο έρχεται φορώντας ένα διάφανο μαύρο πολύ κοντό νυχτικακι από μέσα φόραγε μόνο ένα άσπρο μικροσκοπικό string και ήρθε και κόλλησε κατευθείαν από πίσω μου χουφτώνοντας τον πούτσο μου που είχε αρχίσει να σηκώνεται μόνο με το θέαμα που αντίκριζα.

με έγδυσε με δυο κινήσεις και άρχισε να μου γλύφει τον πούτσο σαν γλειφιτζούρι να τον βάζει όλο μέσα που νόμιζα ότι κάποια στιγμή μπορεί να πνιγόταν κιόλας. είχα φτάσει στην αποκορύφωση και ήμουν έτοιμος να εκραγώ το κατάλαβε και άρχισε πιο γρήγορες κινήσεις, εγώ δεν μπόρεσα άλλο να κρατηθώ άλλο και άρχισα να χύνω μέσα στο στόμα της αυτή κατευθείαν άρχισε να τα καταπίνει όλα μου γυάλισε όλο τον πούτσο και με διέταξε να σκύψω και να της κάνω αυτό που μου έκανε εκείνη με τόσο μεγάλη επιτυχία. υπάκουσα κατευθείαν και σιγά σιγά κατέβασα το μικροσκοπικό string όπου μου αποκαλύφθηκε ένα πανέμορφο καλοξυρισμένο γατάκι.


άρχισα σιγά σιγά να πιπιλάω την κλειτορίδα της και να σπρώχνω τη γλώσσα μου προσπαθώντας να εισχωρήσω μέσα της άρχισε να κουνιέται έντονα και οι κινήσεις μου άρχισαν να γίνονται πιο έντονες και πιο γρήγορες δεν άργησε να φτάσει σε έναν πολύ χυμώδες οργασμό έχυνε έχυνε και σταματημο δεν είχε.

καθίσαμε να ξεκουραστούμε λιγάκι κάνοντας ένα τσιγάρο και συζητώντας για το πρώτο μάθημα που μου παρέδωσε αν είχα μείνει ευχαριστημένος. και της είπα ναι και ότι είμαι έτοιμος για το δεύτερο μάθημα.

γύρισε σε στάση 69 και μου έβαλε το μουνί της πάνω στο στόμα μου ενώ εκείνη παράλληλα άρχισε να με τσιμπουκωνει εγώ δεν άργησα και πολύ να ξανά έρθω σε στύση. μόλις κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμος γύρισε και κάθισε σιγά σιγά πάνω στον ορθωμένο πούτσο μου άρχισε να κουνιέται κυκλικά μετά από λίγο κατέβηκε και γύρισε σε τέσσερα όπου με πρόσταξε να την πηδήξω σαν σκύλα.

μόλις μου τούρλωσε την υπέροχη κολάρα της ήθελα να βάλω την πούτσα μου στην κολάρα της για να την σκίσω στα δυο. η συνέχεια άλλη μέρα για να δουλέψουμε και λίγο.
Διαβάστε Επίσης....