:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 35 PoorBest 

 

Θα σου πω την ιστορία που μου συνέβη πριν λίγους μήνες.
Με την Έλενα γνωριζόμαστε περίπου 2 χρόνια άλλωστε είναι και η σπιτονοικοκυρά μου.
είναι περίπου 35 με μαύρο μαλλί, μικρά και στητά βυζάκια και απίστευτα ωραία κολάρα. Και το κυριότερο με απίστευτα προκλητικό βλέμμα . είναι αλήθεια ότι μέχρι τη στιγμή που συνέβη το παρακάτω περιστατικό δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα.

Πέρυσι τον Αύγουστο λοιπόν πήγα να της δώσω το ενοίκιο για το μήνα. Αυτή ήταν στην Αθήνα μόνη της ενώ ο άντρας της με τις 2 κόρες τις, σκέτες καυλιτσες και αυτές, ήταν στο χωριό του άντρα της. ήταν βραδάκι και την πέτυχα με ένα μαύρο δαντελωτό νυχτικακι.

Μου είπε να καθησω, γενικά πάντα είχαμε καλές σχέσεις, να πούμε καμία μαλακία γιατί ήταν μόνη και είχε σκυλοβαρεθεί τελείως. Κουβέντα την κουβέντα και πίνοντας και τις μπυριτσες μας έφτασε η κουβέντα και στην ερωτική μας ζωή. < Τι έγινε ρε Αχιλλέα όλο διαφορετικά ξεκωλα βλέπω να φέρνεις στο σπίτι, δεν μπορώ να πω όμως έχεις καλό γούστο και όλες τις ηλικίες. Από κοριτσάκια μέχρι γυναίκες της ηλικίας μου. Τόσο καλός εραστής είσαι?> Εγώ η αλήθεια είναι ότι κόλλησα και άρχισα να λέω θεωρίες.

Τότε την ρώτησα για την δική της σεξουαλική ζωή και μου απάντησε. < Εμένα με γαμάει ο Νίκος μόνο όταν βλέπει κάνα καργιολακι από αυτά που φέρνεις αλλιώς που χαρά εμείς> . Τότε σκέφτηκα είναι η ευκαιρία μου. < Καλά της λέω και εσύ τι κάνεις> < τι να κάνω δυστυχώς όλη μέρα σχολείο φροντιστήριο που να προλάβω να βρω γκόμενο?. Και οι γείτονες εμάς μας φτύνουν> Αυτό ήταν την άρπαξα από την μέση και της ρούφηξα την παιχνιδιάρα γλωσσίτσα της. Την ξάπλωσα στο πάτωμα και άρχισα να την γλύφω τρελά. από τις υπέροχες γαμπουλες τις μέχρι τις τρύπες των αυτιών της. είχε αρχίσει να στάζει από καύλα.
< Γλύψε με ψωλαρα μου γλύψε να λιώσω> έσκουζε γεμάτη καύλα.

Γυρνώντας σε 69 είχα την υπέροχη μυρωδιά του ξυρισμένο μουνιού της πάνω στο πρόσωπο ενώ αυτή σαν τρελή ρουφούσε το καυλί μου φτάνοντας μέχρι το λαρύγγι και βήχοντας φώναζε < θέλω να με πνίξεις με τα χυσια μου. Τρελαίνομε να ρουφάω χυσια. Χύσε καρδιά μου Χύσε με…. > Μην αντέχοντας την καύλα από το τέλειο τσιμπούκι της άρχισα να αδειάζω το καυλί μου βαθιά μέσα της χωρίς αυτή να κόβει καθόλου ρυθμό μέχρι που μου τον καθάρισε τελείως. Τότε σηκώθηκε πήγε στον καναπέ και άρχισε να τρίβει την πρησμένη κλειτορίδα της< Έλα μωρό να μου γλύψεις την κολαθρα μου> είπε αυστηρά. Μετά από ελάχιστα λεπτά η γλώσσα μου είχε γεμίσει από τα χυσια της> Έπειτα στήθηκε στα 4 και μου είπε < Τώρα μωρό θα κάνεις ότι θέλει η δασκάλα σου.


Ξεκίνησα να την γλείφω από ψηλά την πλάτη της και έφτασα στην υπέροχη κολάρα. Η γλώσσα μου έφτασε ως τα βαθύ της κολάρα της εξερευνώντας την τρελά και κάνοντας την να ουρλιάζει < γαμα με με τη γλώσσα σου γαμα με γαμιά μου. > Εκεί έδωσε τον 2 της οργασμό. Μετά γύρισε ξάπλωσε στον κάνα πε και με διέταξε να της γλείψω το μουνάκι. Υπακούοντας και χωρίς δεύτερη σκέψη έκανα ότι μου έλεγε. Μετά από ώρα μου έδωσε τους υπέροχους χυμούς της πάνω στην γλώσσα μου. < Ψωλαρα μου οι χυμοί μου δεν είναι μόνο για σένα τους θέλω πίσω> Υπακούοντας την της επέστρεψα τα χυσια της με ένα τρελά παθιάρικο φιλί. η γλώσσα μου είχε πρηστεί από τα ατελείωτα γλειψίματα και χυσια είχε γευτεί. < Τώρα είναι ώρα να με ξεσκίσεις > μου είπε και στήθηκε στα 4. Το καυλί μου ήταν είδη πέτρα ξανά.

άρχισα να την πηδάω τρελά πότε από το μουνί και πότε από την υπέροχη κολάρα της που είχε ανοίξει διάπλατα. < γαμα μου δυνατά το έντερο. θέλω να ξεσκιστώ και να βγάλω τα απωθημένα μου, θέλω να μην μπορώ να κάτσω, θέλω να χέζω και να σκέφτομαι το καυλί σου. γαμα με σαν τα πουτανακια που ξεσκίζεις και τα ακούω και μαλακίζομαι τις νύχτες σαν τρελή. Κάνε με να σκούξω> Μην αντέχοντας άλλο τη θέα της κολαρας της να σκίζετε άδειασα όλο μου το σπέρμα βαθιά στο έντερο της ενώ της είχα σαπίσει στο ξύλο τα κωλομαγουλα αφού μου το ζητούσε επιτακτικά. < χτυπαμε σαν σκύλα. Κάνε με σκλάβα σου. Όργωσε μου τον πάτο. Χωστον μου ως τον αφαλό, θέλω να νοιώθω τον πόνο παντού στο κορμί μου> . φώναζε ενώ άδειαζε ακόμα μια φορά τους χυμούς της.

Με ένα σαρδόνιο χαμόγελο μου λέει < δεν τελειώσαμε ακόμη> . σηκώθηκε με ξάπλωσε κάτω και άρχισε μια τρελή πίπα γλείφοντας με ιδιαίτερη χαρά τις βρωμιές του κώλου της. μέσα σε λίγα λεπτά τον είχε κάνει πάλι να στέκει αγέρωχος. Με μια απότομη κίνηση έκατσε πάνω στο καυλί μου. άρχισε να χορεύει πάνω του σαν τρελή και άλλαζε τις τρύπες με τρομερή ταχύτητα ενώ μου ζητούσε να της σφιγκω πότε τα υπέροχα βυζάκια και πότε την κολάρα ώστε< να φτάνεις ως το τέρμα μου> . Οι εντάσεις είχαν ανέβει τρομερά και αδειάσαμε και οι 2 το σπέρμα μας εγώ μέσα της και αυτή πάνω στο καυλί μου. πέσαμε και οι 2 αγκαλιά ο ένας δίπλα στον άλλο τελείως εξουθενωμένοι. είχε αρχίσει να βρέχει έξω και πραγματικά το σκηνικό ήταν φανταστικό.

Εκείνες τι μέρες ξεσκιζόμαστε αλύπητα μέχρι τελικής πτώσης Δυστυχώς μετά από 10 μέρες οι δικοί της επέστρεψαν και βρισκόμαστε πλέον σπάνια. 

Διαβάστε Επίσης....