:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 14 PoorBest 

 

 Είμαστε μια παρέα από 6 ζευγάρια, όλοι αρκετά ευκατάστατοι, οι άντρες είναι μέχρι 45 ετών και οι γυναίκες μέχρι 40.

Ζούμε στην Κέρκυρα και ασχολούμαστε οι περισσότεροι με τα ξενοδοχειακά ή τα τουριστικά. Περνούμε μαζί τον ελεύθερο χρόνο μας βγαίνοντας με τα παιδιά μας ή χωρίς και μαζευόμαστε, όποτε μπορούμε, σε σπίτια και εξοχικά.
Είμαστε πραγματικοί φίλοι τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας. Διασκεδάζουμε πολύ όσο είμαστε μαζί και έχουμε θερμές και ειλικρινές σχέσεις.

Όλα τα ζευγάρια τής παρέας είναι αγαπημένα και τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες είναι κομψοί και περιποιημένοι.
Εγώ είμαι ο Γιάννης, 45 ετών, πρώην όμορφος και τώρα αρκετά εμφανίσιμος και γοητευτικός, παρά τα κιλά που έχω βάλει.

Φλερτάρω αθώα με όλα τα «κορίτσια» μας και μάλιστα τις περισσότερες φορές όταν μαζευόμαστε, κάθομαι μαζί τους και μετέχω στις συζητήσεις τους γιατί με διασκεδάζουν ιδιαίτερα. Γενικά είμαστε πολύ ελεύθεροι και μιλάμε σαν έφηβοι, πράγμα που ξενίζει μερικούς που δεν μας γνωρίζουν καλά.
Δεν έχω απατήσει τη γυναίκα μου ποτέ, όχι μόνο επειδή είναι ιδιαίτερα όμορφη και είμαστε ερωτευμένοι, αλλά και γιατί δεν είχα ποτέ την επιθυμία.

Στην παρέα μας όμως είναι και η Μαίρη, η οποία πλησιάζει τα 40, είναι ψηλή, λεπτή, με ωραία βυζιά και κώλο και ευχάριστο πρόσωπο. Δεν είναι εξαιρετικά όμορφη, είναι όμως πολύ ελκυστική και καλοντυμένη, με εξαιρετικό χιούμορ. Αυτό που λέμε καυλιάρα.
Είναι η αγαπημένη μου. Παρά το ότι την αισθάνομαι πολύ φίλη μου και έχω ιδιαίτερο δέσιμο με το γυιό της, που είναι μεγαλύτερος από τους δικούς μου, η Μαίρη είναι επί χρόνια το αντικείμενο τών φαντασιώσεών μου.

Ταξιδεύω για τη δουλειά μου πολύ συχνά στην Αθήνα και το εξωτερικό, και μερικές φορές, όταν το επιβάλλουν οι ώρες των ταξιδιών μου, διανυκτερεύω στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Βενιζέλος, το οποίο είναι δικαιολογημένα ακριβό, αφού τα δωμάτια και οι υπηρεσίες του είναι απίθανα.

Προ καιρού, χειμώνα, μία από τις φορές που επέστρεφα από ταξίδι στο εξωτερικό, βρήκα τη Μαίρη στο αεροδρόμιο που γύριζε από την Αθήνα στην Κέρκυρα με το ίδιο αεροπλάνο. Ήταν νωρίς το απόγευμα.

Η πτήση μας ματαιώθηκε λόγω καρού και συμφωνήσαμε να μείνουμε στο ξενοδοχείο που σας είπα αντί να δεχθούμε τη φιλοξενία τής αεροπορικής εταιρείας.
Πήγαμε στη reception, κλείσαμε δύο διπλανά μονόκλινα, αφήσαμε τα πράγματα μας, μείναμε λίγη ώρα στα δωμάτιά μας για ντους και φρεσκάρισμα και κατεβήκαμε για φαγητό.

Περάσαμε όσο απίθανα περνάμε όταν είμαστε μαζί. Γελάσαμε, συζητήσαμε, είπαμε τα σοβαρά μας, κουτσομπολέψαμε και ήπιαμε στο εστατόριο και το bar αρκεtό κρασί και Bacardi cola.

Οι ώρες περνούσαν θαυμάσια, ειδικά όταν αρχίσαμε τις εξομολογήσεις για τολμηρά θέματα που μας αφορούν, τις σεξουαλικές μας εμπειρίες πριν το γάμο μας, τις προτιμήσεις μας τις φαντασιώσεις μας.

Ήρθε κάποια στιγμή και το θέμα τού κώλου, με μένα μεν να λέω πόσο καυλωτικό και τρυφερό μπορεί να είναι και για τον άντρα και για τη γυναίκα, τη δε Μαίρη να λέει τα χειρότερα, διότι είχε στο παρελθόν μια πολύ κακή εμπειρία (χωρίς να διευκρινίζει αν ήταν με τον σύζυγό της ή με άλλον, πριν παντρευτεί).
Με τη συζήτηση είχα θυμηθεί τις φαντασιώσεις που είχα κατά καιρούς για τη Μαίρη και είχα καυλώσει αφάνταστα.

Φαίνεται όμως πως κι εκείνη είχε ανάψει αρκετά, γιατί τα μάγουλά της είχαν κοκκινίσει και η φωνή της είχε αποκτήσει μιά παράξενη βραχνάδα.
Πάντα ήμασταν διαχυτικοί μεταξύ μας, ανταλλάσσοντας εγκάρδια φιλιά και αγκαλιές όποτε βρισκόμασταν, χωρίς οι σύζυγοί μας να ενοχλούνται, λόγω τής φιλικής σχέσεως και τού χαρακτήρα μας.

Τώρα όμως, όπως καθόμασταν στον άναπαυτικό αλλά μικρό καναπέ τού bar κολλητά ο ένας στον άλλο, αγγιζόμασταν με διαφορετικό τρόπο.
Η ατμόσφαιρα, το αλκοόλ, αλλά και η οικειότητα που πάντα είχαμε, με βοήθησαν να αμβλύνω τις αναστολές μου και να αρχίσω να γίνομαι τολμηρότερος. ¶ρχισα να τής λέω, παρατηρώντας τις αντιδράσεις της ότι πάντα με έλκυε ερωτικά και ότι την έλξη αυτή τη θεωρώ μέρος τής φιλίας μας.

Όπως σας είπα ήδη, πάντοτε μιλάμε ανοιχτά και δεν ντρεπόμαστε τις λέξεις. Έτσι και τότε, δεν είχαμε πρόβλημα να χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες για την περίσταση λέξεις.
Παρατήρησα όμως ότι, όταν της είπα πως με καυλώνει συχνά σκέψη της, το πρόσωπό της φωτίστηκε περισσότερο και έφερε ασυναίσθητα το ένα της χέρι στο στήθος της. Μου φάνηκε ότι ήθελε να το χαϊδέψει.

Ελπίζοντας ότι μπορούμε να προχωρήσουμε περισσότερο, τής πρότεινα να ανεβούμε σε κάποιο από τα δωμάτιά μας, όπου υπήρχε ψυγειάκι με ποτά και άνετο σαλονάκι, γιατί είμασταν ήδη αρκετή ώρα στο bar τού ξενοδοχείου και είχε αρχίσει να μας ενοχλεί ο θόρυβος και ο καπνός.

Δέχθηκε χωρίς κανένα σχόλιο, πήραμε το ασανσέρ και καταλήξαμε στο δωμάτιό της.
Σύντομα, χωρίς να μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τις λεπτομέρεις, βρεθήκαμε όρθιοι, αγκαλιασμένοι, να φιλιόμαστε με πάθος.

Πρώτη φορά αισθάνθηκα το καυλί μου τόσο σκληρό και μεγάλο. Ούτως ή άλλως είναι 19 εκατοστά και ιδιαίτερα χοντρό, με πολύ εξογκωμένες φλέβες, που το κάνουν να φαίνεται πιο επιβλητικό. Τώρα όμως ήμουν βέβαιος ότι θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο. Το χαρακτηριστικό του είναι το δυσανάλογα χοντρό πουτσοκέφαλο, που στο στην ένωσή του με τον κορμό σχηματίζει ένα αρκετά μεγάλο «σκαλοπάτι».
Πονούσα ευχάριστα από τη καύλα.

Όπως είχαμε αγκαλιαστεί η ψωλή μου πίεζε τη Μαίρη στην κοιλιά, κι εκείνη φρόντιζε να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να με καυλώνει ακόμη περισσότερο.
Βρεθήκαμε, χωρίς να αφήσουμε ο ένας τον άλλο, στο κρεβάτι, όπου παλεύαμε να απαλλαγούμε όχι από τα ρούχα μας, αλλά από τα πολλά πουπουλένια μαξιλάρια και το πάπλωμα μέσα στα οποία βουλιάξαμε και περιόριζαν την ελευθερία μας.
Όταν καταφέραμε να τα πετάξουμε από το κρεβάτι, κάποιος από μας πάτησε τον διακόπτη και το μόνο φώς που έμεινε αναμένο ήταν τού διαδρόμου, το οποίο έδινε έναν ωραίο και απαλό φωτισμό στο δωμάτιο.

Φιλιόμασταν και και χαϊδευόμασταν με μανία, ενώ ταυτόχρονα τραβούσαμε όπως-όπως ο ένας τα ρούχα τού άλλου μέχρι που τελικά καταφέραμε να τα βγάλουμε τελείως.
¶ρχισα πρώτος εγώ την εξερεύνηση τού σώματός της με το στόμα και τη γλώσσα μου. Η γεύση και το φυσικό άρωμά της με τρέλαιναν.
Όταν την έγλειφα στο λαιμό και στ αυτιά ξεκίνησε να μου μιλά ενθαρύνοντάς κάθε τι που έκανα με λέξεις που με πέθαιναν από καύλα. «Γλύψε με καυλιάρη μου, κάνε το μουνί μου να λειώσει. . . Πέθανέ με απόψε, πόνεσέ με, κάνε με να ντρέπομαι. Σε θέλω τόσο καιρό!. . »


Τα νύχια της όργωναν την πλάτη μου, ενώ το σώμα της σπαρταρούσε και κουνιόταν ασταμάτητα σαν φίδι. Με αγκάλιαζε με χέρια και με πόδια και νόμιζα πως κάθε τετραγωνικό εκατοστό τού κορμιού της ακουμπούσε πάνω μου.
Κατέβαινα γλύφοντάς την αργά, μέχρι που έφθασα στο στήθος της με τα μεγάλα, βαριά βυζιά και τις τεράστιες σκληρές ρόγες. Εκεί σταμάτησα για να επιμείνω ιδιαίτερα. Ήταν κάτι που περίμενα χρόνια και ήθελα να το κάνω να κρατήσει πολύ. Αισθανόμουν σαν παιδί που τού χάρισαν το παιχνίδι τών ονείρων του.

Ενώ άρχισα να δαγκώνω, να γλύφω και να ρουφάω τις θαυμάσιες βυζάρες της με θόρυβο, έφερα το δεξί μου χέρι στο μουνί της.

Δύο πράγματα αποκλείεται να ξεχάσω: τα ποτάμια που τρέχανε από εκεί και τον πόνο που αισθάνθηκα από τα νύχια που χώθηκαν στην πλάτη μου.
Ευτυχώς που η μόνωση τών τοίχων είναι καλής ποιότητος. Ποτέ, όσες φορές έμεινα σ’αυτό το ξενοδοχείο δεν είχα ακούσει το παραμικρό από τα διπλανά δωμάτια. Έτσι δεν είχα άγχος μήπως ακουγόμαστε από άλλους, γιατί οι φωνές που βγάζαμε και οι δύο ήταν απίστευτες.

«Δάγκωσε τα βυζιά μου, ρούφα τα. . . Χάιδεψε το μουνί μου που καίγεται, τσίμπα την κλειτορίδα μου, σε θέλω. . . βάλε τα δάχτυλά σου μέσα μου. . . »
Όταν έπιασε το καυλί μου με το χέρι της, τής έφυγε μιά κραυγή : «. . δεν το πιστεύω. . . που θα μπεί όλο αυτό;… θα με σκίσεις. . . »
«Θα σε σκίσω και θα σού αρέσει . . . . θα με παρακαλάς να μη σταματήσω. Αυτά που θα σού κάνω απόψε θα σε σημαδέψουν. . . από αύριο θα με βλέπεις και θα κοκκινίζεις. »

Συνέχισα να κατεβαίνω γλείφοντας προς τα κάτω και αφού περιποιήθηκα την κοιλιά και τον αφαλό της, προχώρησα προς το μέρος απ’ όπου ερχόταν μιά απίθανη ευωδία: το μουνί της!

Τι αποκάλυψη ήταν αυτή! Τα μουνόχειλά της συμμετρικά σαν λουλούδι ροζ, μουσκεμένα στα ατέλειωτα υγρά της που έτρεχαν προς τον κώλο της και κατέβαιναν μέχρι το σεντόνι που είχε ήδη λιμνάσει. Ο κόλπος της που φαινόταν ανοιχτόχρωμος, ζεστός και φιλόξενος, αλλά κυρίως η κλειτορίδα της!. . .
Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο! Ηταν ακριβώς σαν πούτσος σε μικρογραφία. Το μήκος της ήταν περίπου δυόμισι εκατοστά και στεκόταν όρθια και σκληρή.

Την πήρα αμέσως στο στόμα μου και τής έκανα «τσιμπούκι».
Μόλις τα χείλια μου ακούμπησαν εκεί, η Μαίρη τέντωσε το σώμα της σαν τόξο και έβγαλε μια κραυγή σαν πληγωμένο ζώο. «Αχχχχ!!!! Πεθαίνωωω πούστη, λιώνω!!!. . . δώσε μου να γλείψω το καυλί σου τώρα!!!!»
Δεν κατάλαβα πως κατάφερε και βρέθηκε από κάτω μου σε 69 χωρίς να βγει η κλειτορίδα της απ’το στόμα μου.

Ξέρω όμως πως τέτοιο τσιμπούκι δεν μου είχαν ξανακάνει ποτέ. Ήθελα να χύσω από την πρώτη στιγμή που το καυλί μου βρέθηκε στο απίθανο στόμα της. Αισθανόμουν το λαρύγγι της να αγκαλιάζει το πουτσοκέφαλό μου και να κάνει σπασμούς, ενώ η γλώσσα της εξερευνούσε τις φλέβες μου.

Εκείνη, με τρόπο που με τρέλλαινε, χάιδευε τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα μου και ρουφούσε μέσα από την τρύπα μου το προσπερματικό υγρό, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να αναπνεύσει.

Με την υπομονή μου να φθάνει στο τέρμα της, άφησα από το στόμα μου την κλειτορίδα της που τώρα πια είχε πρηστεί και ξεπεράσει τα τρία εκατοστά και άρχισα να κάνω μεγάλες πινελιές με τη γλώσσα μου στα μουνόχειλα και την αρχή τής τρύπας της. Έπινα άπληστα τα υγρά που τρέχανε, ενώ τα βογγητά και το τρέμουλό της μου έλεγαν ότι βρίσκεται σε διαρκή οργασμό.

Οι γουλιές που κατάπινα μού θύμιζαν πηχτό μυρωδάτο τσάι με μέλι. Η γλώσσα μου άρχισε να μπάινει στο μουνί της σε μιά προσπάθεια να τη γαμήσει και η αντίδραση τής Μαίρης ήταν ό,τι χειρότερο εκείνη τη στιγμή. Έσπρωξε με τα δυό της χέρια τα κωλομέρια μου και υποχρέωσε τη ψωλή μου να καρφωθεί βαθιά στο λαρύγγι της. Ήδη συγκρατιόμουν με μεγάλη δυσκολία να μη χύσω, αλλά οι σπασμοί τού οισοφάγου της στο πουτσοκέφαλό μου με κατέστρεψαν.

Κατάλαβα ότι σπέρμα έτρεχε αργά από την τρύπα μου και ήξερα ότι ότι δεν έπρεπε να χύσω κανονικά, γιατί θα την έπνιγα.

¶ρχισα να κατηφορίζω στη χαράδρα της που είχε γίνει καταρράκτης για τα υγρά της. ¶νοιξα με τα χέρια μου τα κωλομέρια της και τότε κατάλαβα ποιός έπρεπε να είναι ο στόχος μου: εκείνη η τρυπούλα που περίμενε κλειστή και ροδαλή, βρεμένη, παρθένα και απαγορευμένη. Απόψε θα τα έβλεπε όλα. Χρειαζόταν όμως τέχνη.
Ξεκίνησα να γλείφω αργά την περίμετρό της και ένοιωσα τη Μαίρη να σφίγγεται. Αδιάφορα γύρισα προς τα πίσω και έδωσα λίγη προσοχή ξανά στο μουνί της. Σύντομα άρχισα να πηγαινοέρχομαι από το μουνί στην κωλοτρυπίδα της, επιμένοντας σταδιακά περισσότερο στη δεύτερη. Η τακτική αυτή την χαλάρωσε και με κυκλικές κινήσεις έφυγα από την περιφέρεια και προχώρησα προς το κέντρο τής τρυπούλας της.
Όμως η αντοχή μου είχε ήδη ξεπεράσει τα όριά της. Το καυλί μου ήταν πια στα πρόθυρα της έκρηξης. Τα αρχίδια μου, που η Μαίρη δεν είχε σταματήσει να χαϊδεύει με τρόπο μοναδικό, έκαιγαν.

«Μωρό μου θα χύσω!» τής είπα για να την προειδοποιήσω να μην πνιγεί, και πήρα ξανά την κλειτορίδα της μέσα στο στόμα μου.

Αυτό που ακολούθησε είναι δύσκολο να περιγραφεί.

Η Μαίρη έφερε το πουτσοκέφαλό μου από το βάθος τού λαιμού της στο στόμα της και άρχισε να το ρουφά με τα χείλια της και να το χαϊδεύει με τη γλώσσα της, ενώ εγώ έκανα το ίδιο στη μικρή ψωλή της.
Χρειάσθηκαν λιγότερα από 5 δευτερόλεπτα για ν’ αρχίσουμε και οι δύο να χύνουμε με μουγκρητά. Νόμισα πως δεν θα σταματούσαμε ποτέ!!! Ξέρω πως είναι αδύνατον, αλλά μού φάνηκε πως έχυνα για περισσότερο από τρία λεπτά, και όλη αυτή την ώρα η Μαίρη κατάπινε ασταμάτητα τα λίτρα σπερματος που έβγαζα, ενώ είχε παγιδεύσει το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπούτια της για να είναι σίγουρη πως δε θα σταματήσω να τσιμπουκώνω το απίστευτο «καυλί της».

Όταν άρχισε να υποχωρεί η ένταση, μείναμε ακίνητοι και λαχανιασμένοι. Ένιωθα μια ζάλη και ο πούτσος μου, ενώ είχε μαλακώσει λίγο, παλλόταν έντονα μέσα στο στόμα της, στον ρυθμό των παλμών τής καρδιάς μου, θυμίζοντάς μου την παρουσία του.
Η κλειτορίδα της, πρησμένη, ήταν ανάμεσα στα χείλια μου και το πρόσωπό μου ολόκληρο είχε γίνει μούσκεμα από τα υγρά τού μουνιού της.
Χωρίς να ξεκολλήσουμε, γυρίσαμε σε κανονική αγκαλιά, και με απίστευτη τρυφερότητα, με γλυκόλογα ανακατεμένα με προστυχιές, φιλούσαμε και γλύφαμε ο ένας το άλλο στο στόμα και στο πρόσωπο για να καθαριστούμε και να μοιραστούμε τις γεύσεις και τις μυρωδιές.

«Παλιοπούστη ετοιμάσου σε δυο λεπτά να με ξεσκίσεις! Το μουνί μου περιμένει την ψωλάρα σου και θέλω να με κάνεις να ουρλιάξω από τον πόνο. Δεν έχω ξανανιώσει μέσα μου τέτοιο μέγεθος σωλήνα! Περιμένω να μού τρυπήσεις τη μήτρα, να με γεμίσεις με τα χύσια σου και να με καθαρίσεις μετά με τη γλώσσα σου! Ήθελα νάταν η κλειτορίδα μου μεγάλη σαν τη ψωλή σου σήμερα. »
«Μπα!! Κουράστηκα. . . . Θέλω να κοιμηθώ τώρα». Είπα δήθεν σοβαρά, και προσποιήθηκα ότι γυρίζω από την άλλη πλευρά

Διαβάστε Επίσης....