:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 44 PoorBest 
 
Αποκριές 2003. Η γυναίκα μου, εγώ, οι δύο αδελφές της και οι άνδρες τους διασκεδάζουμε σε νυχτερινό κέντρο επαρχιακής πόλεως της της Νότιας Ελλάδας όπου ζουν οι δύο αδελφές της.

Η γυναίκα μου κι εγώ φιλοξενούμαστε καθώς ζούμε σε γειτονική πόλη. Έχουμε όλοι πιει αρκετά αλλά πιο πολύ έχουν πιει η γυναίκα μου (Γεωργία ας πούμε) και ο άνδρας της μίας από τις δύο αδελφές (Δημήτρης ας πούμε).

Η γυναίκα του Βασίλη, αδελφή της γυναίκας μου, λίγο μεγαλύτερη, (Μαρία ας πούμε) είναι απλώς στο απόγειο του κεφιού όταν αισθάνομαι το γόνατο της να ακουμπά το δικό μου κάτω από το τραπέζι. Της ζητώ να χορέψουμε και απομακρυνόμαστε προς την πίστα. Ενώνουμε τα σώματα μας τολμηρά από την πρώτη στιγμή. Μου σηκώνεται αμέσως και το νιώθει.

Ανταποκρίνεται αδίστακτα, τρίβοντας την κοιλιά της στον πούτσο μου. Την ίδια στιγμή την φιλώ ελαφρά στο λαιμό κι αυτή αναστενάζει γλυκά, ανταποδίδοντας το φιλί. Της λέω ότι την θέλω πολύ εδώ και χρόνια κι αυτή επιβεβαιώνει το αμοιβαίο της επιθυμίας. Όλα αυτά διαρκούν 5 περίπου λεπτά ώσπου της λέω να καταφύγουμε στην τουαλέτα του κέντρου και την σπρώχνω προς την κατεύθυνση αυτή. Μ ακολουθεί πειθήνια σαν υπνωτισμένη. Μπαίνουμε στην τουαλέτα και ριχνόμαστε με λύσσα στα φιλιά.

Της ανεβάζω το φόρεμα, ξεκουμπώνομαι και τραβώντας στην άκρη το βρακάκι της μπαίνω μέσα της με ορμή. Δεν χρειάστηκαν παραπάνω από δύο λεπτά κούνημα για να χύσουμε και οι δύο, κρατώντας πνιχτές τις κραυγές μας. Φτιάχνουμε τα ρούχα μας και γυρίζουμε βιαστικά στο τραπέζι χωρίς να γίνει τίποτε αντιληπτό. Έτσι νόμισα εκείνη τη στιγμή τουλάχιστον. Η βραδιά προχωράει με χορό και κέφι.

Το μεθύσι της Γεωργίας και του Βασίλη γίνεται βαρύ και έτσι κατά τις 3 το πρωί αποφασίζουμε να φύγουμε. Ετοιμάζομαι να οδηγήσω εγώ το αυτοκίνητο του Βασίλη αφού αυτός (όπως και η γυναίκα μου) είναι σχεδόν αναίσθητος. Η άλλη αδελφή της γυναίκας μου (Ελένη ας πούμε) και ο άνδρας της φεύγουν με το δικό τους αυτοκίνητο για το σπίτι τους. Πριν όμως επιβιβασθεί στο αυτοκίνητο η Ελένη, με πλησιάζει και μου ψιθυρίζει στο αυτί. "Κατάλαβα τι έγινε απόψε.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν ζηλεύω". Φεύγουμε και σε λίγο παρκάρω στο σπίτι της Μαρίας και του Βασίλη. Οδηγούμε με κόπο την Γεωργία και τον Βασίλη μέσα στο σπίτι και τους βάζουμε στα κρεβάτια τους όπου πέφτουν άνιωτοι σε βαθύ ύπνο. Η Γεωργία κι εγώ συναντιόμαστε στο σαλόνι. Με κοιτάζει σχεδόν με λατρεία και μου λέει με βραχνή φωνή.

Γάμησε με πάλι αγόρι μου. Κάνε μου να νιώσω τη γλύκα του έρωτα όπως πριν. Γαμιόμαστε ως τις 6 τα ξημερώματα με όλους τους τρόπους, από όλες τις πλευρές. Όπως μου εξομολογήθηκε της πήρα την παρθενιά από πίσω. Ύστερα χωρίσαμε για να ξαπλώσουμε μαζί με τα ταίρια μας. Την ώρα που γλιστρούσα στο κρεβάτι που κοιμόταν η γυναίκα μου, με αγκάλιασε και σφίχτηκε επάνω μου. Δυσφόρησα προς στιγμήν αλλά ένα κύμα καύλας με έπνιξε όταν ψιθύρισε στο αυτί μου. "Μυρίζεις Μαρία". Τη γάμησα κι αυτή επί τόπου με ορμή και αδικαιολόγητη (αφού ήδη είχα ξεσκιστεί) καύλα.

Δύο μήνες αργότερα η Μαρία μου ανακοίνωσε τηλεφωνικά την εγκυμοσύνη της ως καρπό της αξέχαστης εκείνης βραδιάς. Το πρόβλημα τακτοποιήθηκε βέβαια με τον γνωστό τρόπο αλλά η σχέση συνεχίστηκε για δύο χρόνια, αραιά βέβαια, κάθε φορά που επισκεπτόμουν την πόλη που ζούσε ή αυτή την δική μου.

Ύστερα έσβησε αφήνοντας πολύ γλυκιά ανάμνηση. Υπήρξε όμως παράλληλη συνέχεια με την Ελένη.
Διαβάστε Επίσης....