:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 41 PoorBest 

Η ΚΩΛΑΡΑ (μέρος 2ο)  ΤΗΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ

 

Με λένε Χρήστο, 35 ετών και Παντρεμένος. Η Γιούλη 55 χρονών με τεράστια κωλάρα, πελώρια βυζιά και επάγγελμα καθαρίστρια. Φυσικά η γυναίκα δεν παιζότανε παρόλο που είναι μόλις 1.58 και κάπου 75 κιλά, εκ των οποίων τα μισά είναι βυζιά και τα άλλα μισά κώλος και είναι χοντρή, δεν είναι όμως η παχύσαρκη που της κρέμονται τα κρέατα η γυναίκα είναι σφιχτή τεζαρισμένη.  

Για λεπτομέρειες διαβάστε την ιστορία «Η ΚΩΛΑΡΑ (μέρος 1ο)  ΤΗΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ .» και θα καταλάβετε.

 
…………………………………………………………………………………………..

Δεν μου τον άγγιζε πια,… απλά άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια και την κολοτρυπίδα έντονα. Μετά πήρε μέσα από την τσέπη της την μαγική αλοιφή (τελικά Κ&Υ λέγεται η αλοιφή.) πασάλειψε τα χέρια της και μου χάϊδευε τα αρχίδια με αυτή. Μετά γύρισε και έβαζε αλοιφή βαθιά στον κώλο της και μου λέει θέλεις να γαμήσεις κώλο ψωλαρά μου ? αντράκι τι θέλεις το κωλαράκι τη κωλόγριας ? μετά έκανε το ίδιο με το μουνί της «ή την μουνάρα της ?» . Ήξερε η γαμημένη η ξεκωλιάρα να καυλώνει άντρα και ας ήταν σαβούρα.

 

Ξαναγύρισε στα αρχίδια μου και στην πούτσα μου και άρχισε να τα αλείφει τρυφερά. Μέσα σε όλα μου λέει μια στιγμή καυβλιάρη μου και πάει και βγάζει από την τσέπη του δερμάτινού της μία καπότα. Την ξεδίπλωσε λίγο και την ρούφηξε στο στόμα της κρατώντας την ανοικτή με τα χέρια της απέξω. Ε ρε λέω μέσα μου, τι έχω να μάθω σήμερα…..Κατάλαβα φυσικά και πήγα τον πούτσο στο στόμα της και μου έβαλε την καπότα με το στόμα!!!  Όχι εντελώς φυσικά, την υπόλοιπη μου την έβαλε αυτή με τα μαγικά της χέρια της. Μιλάμε να μου μείνει ή πούτσα κάγκελο μετά από χύσιμο είχα να το ζήσω από τότε που είμουνα 20 χρονών.

 


Τώρα τι θέλεις μωρό μου μου λέει κωλαράκι ή μουνάκι ?  Την μουνιέρα σου θέλω μωρή πουτάνα. ….και πριν προλάβω με έχει αρπάξει και με βάζει ανάσκελα στο κρεβάτι κάθετε από πάνω παίρνει την πούτσα μου με το χέρι της και την οδηγεί στο μουνί της. Με το που την βάζει μέσα της κλείνει τα μάτια της και τις πιάνω τα τεράστια βυζόμπελά της και αρχίζω να παίζω με τις  τεράστιες ρόγες τις, μην κουνιέσε μου λέει επιτακτικά και αρχίζει «χοροπηδώντας», ένα ασταμάτητο άτσαλο σφυροκόπημα πολύ γρήγορα, παρόλα τα περιτά κιλά της, γυρίζοντας δεξιά και αριστερά το κεφάλι της σαν τρελή, καρφώνοντας μέσα της βαθιά το όχι και τόσο μεγάλο παλούκι μου  (18 cm μετρημένο) αρκετό όμως για να βρίσκει μήτρα και έσκουζε από την καύλα κάτι σαν ιιιιιι, ιιιιιι, ιιιιιιιιιι, και μετά φώναζε, όταν λέμε φώναζε λες και ήταν στο γήπεδο ναι ξεσκισε με γαμια ψωλαρά μου, λεβέντη μου, τσολιά μου τι πούτσα είναι αυτή που τρώω η πουτάνα και τότε χωρίς να σταματήσει το σφυροκόπημα επικεντρώνεαι σε ένα σημείο με κοιτάζει με βλέμα τρελής, μου πιάνει με τα χέρια της τον λαιμό μου σφιχτά λες και θα με έπνιγε.

Και τότε «Ναιεεεεε αααααχχχχχχχχ....ΝΑΙ……….καριόλη πάρτα καρίολη κύριε Χρήστο(!!!) αχχχ και ξαπλώνει πάνω μου αφήνει τον λαιμό μου με αγκαλίαζει και με φιλάει οπου βρεί και λέει συγχρόνως άχχ τι ανακούφιση καριόλη, έχυσε η γριά σου καριόλη, τι ωραία πούτσα που έχεις μωρό μου, τότε σταματάει παίρνει ανάσα, σηκώνεται βγάζει , την πούτσα (κάγκελο πάντα) από το μουνί της και βλέπω τις ρόγες από τα βυζιά της να έχουν πεταχτεί τουλάχιστον 2 cm !!!! έξω γούρλωσα τα μάτια μου, έπαθα πλάκα αυτή η κωλόγρια  καθαρίστρια ήταν όλο εκπλήξεις.

 

 Της έχω στείλει την μουνιέρα για επισκευή και  μου  λέει «τη μήτρα μας κύριε Χρήστο την κάψαμε δεν αντέχει άλλο (μεγάλη γυναίκα γάρ) συγνώμη» εγώ λέω μέσα μου πάλι μαλακία θα μου βαρέσει….Λες και το κατάλαβε και βγάζοντας την καπότα μου άρχισε να μου παίζει την πούτσα με τα βυζιά της και μου λέει συγχρόνως ότι «τέτοιο κολπικό οργασμό (μπράβο επίπεδο η καθαρίστρια) είχα πολύ καιρό να νιώσω ..θα μας άκουσε όλη η πόλη ….ξέρεις για να έχω κλειτοριδικό οργασμό πρέπει να μου τον βάλεις από πίσω..» νάτα τα ωραία είπα μέσα μου … «αλλά ρε παιδί μου η πούτσα σου παρόλο που δεν φαίνετε μεγάλη …δεν ξέρω ίσως είναι πολύ σκληρή» ….(μιλάμε η γριά παίζει τον πούτσο μου με τα βυζιά της και συγχρόνως μου έλεγε και ιστορίες) «αλλά πόνεσα ρε παιδάκι μου … φοβάμαι λίγο να στον βάλω από πίσω μου μην μου ματώσεις την τρύπα » …όχι ρε Γιούλη θα προσέξω, μην σε νοιάζει, αν σε πονέσω θα τον βγάλω αμέσως….καλά μου λέει πάει και φέρνει αλοιφή και καινούργια καπότα ….μετά το ξαανασκέφτεται ….γλυκέ μου να σε κάνω να χύσεις και να το φχαριστηθείς ? φοβάμαι από πίσω …..όχι ρε Γιούλη μην γαμείς την καύλα μου άσε να στον βάλω και θα δείς….Τότε κάνει το εξής καυλωτικό μου δίνει την αλοιφή και μου λέει «άδειασέ την όλη μέσα στην τρύπα» και στήνεται στα τέσσερα,  ανοίγει με τα χέρια της τα  τεράστια κωλομάγουλά της και ……βλέπω μια τρυπούλα μικρή !!! Της γυναίκας μου η κωλοτρυπίδα που δεν με αφήνει να την γαμήσω κιόλας είναι πιο μεγάλη…….ώχ λέω μέσα μου.. αρχίδια … θα τρέχω την κωλόγρια στα νοσοκομεία….τέλος πάντων απ’ τη μια έλεγα έτσι από την άλλη καύλωνα και με την ιδέα…..Της άδειασα όλη την Κ&Υ στον κώλο της μέχρι που ξεχύλισε απ’ έξω…..μου λέει όπως στεκόταν στα τέσσερα «φέρε το σαμπουάν από το μπάνιο και δυό καπότες από το δερμάτινο για να μην σηκωθώ και φύγει η αλοιφή»….έφυγα σφεντόνα και τα έφερα βάλε την μια καπότα στο σαμπουάν.

 
 Εγώ άρχισα σιγά σιγά να της βάζω δαχτυλάκια στον κώλο της και αυτή έλεγε « αχχ ωραία ωραία μεχρι εδώ 2 δάχτυλα μετά αχχ …ναι ωραία ωραία βαλε το σαμπουάν καβλιάρη μου βάλτο….το έβαλα και αυτό το έβαζα και το έβγαζα και αυτή άρχισε να καυλώνει και βαρούσε μπατσάκια στο μουνί της το έβγαζα και η σούφρα χαλαρή, αλλά τότε η πούτσα μου άρχρισε να βαρίεται και της έβαλα το σαμπουάν και το άφησα στον κωλο της ενώ εγώ πήγα από μπροστά της και της τον έδωσα πίπα καγκελο πάλι καρακάγκελο αυτή την φορά….τον βγάζω και πάω από πισω στην σούφρα της και λέω ή τώρα ή ποτέ βγάζω με μαεστρία το σαμπουάν και βάζω την πούτσα μου στην κωλάρα της και πολύ εύκολα μάλιστα ωραία μου λέει ωραία …τώρα τον έβαζα και τον έβγαζα με μεγάλη ευκολία είχε ανοίξει ο κώλος της και είχε γίνει χωνί. Αυτή έλεγε κάθε τόσο ωραία ωραία και τότε άρχισε αυτή να βαράει τον κώλο της στην πούτσα μου ενώ έριχνε μπατσάκια στο μουνί της, Τότε της λέω Γιούλη τώρα δεν έχει επιστροφή θα σου σκίσω  το κωλάντερο μωρή ψώλα και αρχίζω το κομπρεσέρ ….Η Γιούλη στέναζε από πόνο και καύλα μαζί και άρχισε πάλι ιιιιι,ιιιιιιι,ιιιιιιι. Ενώ οι μπάτσες που έριχνε στο μουνί της ήταν τώρα πολύ έντονες πλατς,πλουτς τσα, τσουφ….. Ναι, Ναι, Ναι γάμησε μου το κώλο, μπράβο ναι, αχχχχ, αχχχχ, τι γαμήσι είναι αυτό που μου κάνεις, ναι γάμα με, ξεκώλιασε με, την πουτάνα γάμησε με, γάμησε με τσολιά μου,πασά μου σκίσε με χύσε ρε καριόλη χύσε ρε πούστη δεν μπορώ να περιμένω άλλο χύσε με την γαμημένη την κωλόγρια δεν μπορώ άλλο να κρατηθώ άλλο χύνωωωω χύνω ρε παλιοπούστη χύνω κύριε χρήστο,  χύνω ρεεεεε, φώναζε λες και φώναζε βοήθεια από τις φωνές και από την κάυλα και εγώ όμως δεν άντεχα και πολύ και τότε αρχίζει το απίθανο, μόλις έχυσε αυτή, άρχισε να ανοιγοκλείνει την σούφρα της  κάθε φορά που της το έχωνα και τον  έβγαζα …η γυναίκα μιλάμε έλεγχε τελικά τέλεια τους πρωκτιαίους μυς…η σούφρα της πότε γινότανε τρυπούλα και πότε κοταβόθρα,…. « έλα γλυκέ μου, χύσε μου»,… μου έλεγε και τώρα που πλησίαζα της λέω θα σε χύσω στην μάπα μωρή ξεκωλιάρα κωλόγρια πάρτα πρτα μωρή πουτάνα πάρτα και τον βγάζω με μιάς και αυτή γυρίζει αμέσως ανάσκελα ενώ εγώ κάθησα πάνω στο στήθος της και τις αμόλησα τις κορδονιές μου στα μούτρα της. ΄΄ναι καβλιαρη μου χυσε ααχχ τι ζεστα που ειναι τα χυσια σου μμμ ναι ναι κι αλλο.. ευχαριστώ κύριε Χρήστο!!! Και πέφτω δίπλα της ανάσκελα κοιτάζοντας το ταβάνι…..αυτή χυμένη όπως ήταν γαμιόλα σηκώθηκε και άρχισε να μου καθαρίζει ευλαβικά το καυλί με το στόμα της και να ρουφάει τα ενεπομείνατα….. ενώ η καπότα είχε μείνει στον κώλο της !!!! από το σφίξιμο.

 
Σηκώνεται τότε με μια χάρη με κοίταξε και μου λέει είδες πως κατάφερα να σου κρατήσω την καπότα με την κολοτρυπίδα μου ? Όχι ρε λέω δεν είναι δυνατόν το έκανε και αυτό επίτηδες….

Το ωραίο ήταν ότι τελικά την πονούσε ο κώλος και πήγε στο ψυγείο και πήρε από την παγοκύστη παγάκι και το έβαλε στην κολότρυπίδα της. Ενώ μού ‘λεγε πολύ ωραίο το γαμήσι μας μικρέ. Θέλω να σε ξαναγαμήσω αλλά μην αφηνιάζεις τόσο με το κώλο. Μου φούσκωσες την κωλοτρυπίδα…και μετά πήγε τουαλέτα μάλλον για να χέσει το παγάκι και να ξαλαφρώσει. Τότε κατάλαβα πως πρέπει να γαμείς κώλο.

Η γυναίκα ήταν μαστόρισα….Επιτέλους  βρήκα κώλο και μάλιστα όχι μάστορα εργοδηγό κώλο !!!!

Διαβάστε Επίσης....