:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 11 PoorBest 

 

Αγαπητo FLOCK, καταρχάς συγχαρητήρια για τη σελίδα σου, γιατί εξυπηρετεί μια βασική ανάγκη! Σου γράφω αυτήν την ιστορία που μου έτυχε πέρσι το καλοκαίρι στην Ρόδο και θα μου μείνει αξέχαστη!

Η αλήθεια είναι ότι ως προς τις κατακτήσεις είμαι ένας νορμάλ θα έλεγα άνθρωπος. Συνήθως έχω σχέσεις μακροχρόνιες από μικρός και μέχρι σήμερα που είμαι 23 όλες κρατούσαν από εξάμηνο μέχρι και δύο χρόνια. Ωστόσο ανάμεσα τους, όλο και κάτι έκανα μιας και η πιστότητα είναι καλή, αλλά και τα ξεσκίσματα ξεσκίσματα, έτσι δεν είναι;

Το καλοκαίρι που πέρασε λοιπόν έτυχε να έχω χωρίσει Ιούνη μήνα με τη Μαρία. Πίκρα η κατάσταση, οι φίλοι όλοι με τις γκόμενες στα νησιά και εγώ τέλειωσα την  εξεταστική και μια ψηνόμουν Αθήνα που είναι το πατρικό μου και μια Θεσσαλονίκη που είναι το υπόλοιπο σόι και ανεβαίνω συχνά.

Ύστερα από σκέψη, το παίρνω απόφαση να πάω μόνος διακοπές να ξεσκάσω. Την κιθάρα στον ώμο, δέκα παρτιτούρες, κάμποσα λεφτά και αρκετές καπότες για οποιαδήποτε περίσταση. Κατεβαίνω Ρόδο, το ακριβές μέρος θα το παραλείψω, γιατί δεν είναι και πολύ μεγάλο, μην εκθέσω κανέναν.

Πρώτη μέρα ξενέρα, βαρεμάρα, μοναχικές βουτιές, μόνος ποτά, καμία παρέα, από ότι φαινόταν και η δεύτερη θα ταν το ίδιο. Ώσπου το απόγευμα εκεί που έπινα τον καφέ μόνος, ένα ζευγάρι από δίπλα, αυτός ήτανε γύρω στα εξήντα πέντε, η γυναίκα πολύ πιο νέα γύρω στα 40, μου πιάνει την κουβέντα. Παίζεις κιθάρα αδερφέ; μου λέει ο συμπαθητικός γέροντας. Ναι του απαντάω.
Κουβέντα στην κουβέντα, που να ψυλλιαστώ εγώ ο μαλάκας τι έτρεχε.. γνωριστήκαμε, τους είπα ότι είμαι φοιτητής και για διακοπές κάνα πενθήμερο, αυτοί ντόπιοι, παντρεμένοι 21 χρόνια με μία κόρη 20 χρονών για την οποία μου είπαν ότι έλειπε διακοπές.

Η αλήθεια ήταν ότι ήταν πολύ φιλικοί, αυτό καταλάβαινα εγώ δηλαδή μέχρι εκείνη την  ώρα. Ξάφνου, κι ενώ συζητούσαμε κάτι άσχετο κι είχα πάει στο τραπέζι τους μετά από πρόσκληση τους μου λέει ο άντρας. Ξέρεις και η γυναίκα μου παίζει μουσική.
Τι  όργανο του λέω.
Κλαρίνο μου απαντάει αυτός.
Η γυναίκα του κοκκίνισε και ντράπηκε. Την είδε αυτός της λέει έλα μην ντρέπεσαι, καλό παιδί και ξηγημένο φαίνεται.. Εγώ είχα μείνει κόκαλο
και δεν ήξερα τι να πω.
Ξαναπήρε το θάρρος ο γέρος και μου λέει: κοίτα   Χρήστο, η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι μεγάλος πλέον και να γαμήσω δυσκολεύομαι. Από δω όμως η γυναίκα μου είναι νέα και έχει καύλες πολλές.

Μ αγαπάει και δεν μ έχει απατήσει, αλλά μόνο με το γλυφομούνι δεν μπορώ να την καταφέρω. Ψάχναμε εδώ και καιρό να βρούμε κάποιον να την γαμήσει, ξένος είσαι δεν έρχεσαι να τη γαμήσεις, σε λίγες μέρες φεύγεις εχεμύθεια 100%. αλλά μου λέει δύο πράγματα ζητάω, πρώτον να είμαι και εγώ παρών και δεύτερον να μην την χτυπάς όταν τη γαμάς. Από τη μια έλεγα μέσα μου δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στη ζωή, κάποια κομπίνα θα είναι, από την άλλη μπήκε ο διάολος μέσα μου και λέω εντάξει: η αίτηση σου δεκτή.

Σε 10 λεπτά ήμασταν σπίτι, σπιταρώνα δηλαδή δίπλα στη θάλασσα. Φαίνονταν πλούσιοι, μπαίνοντας ήμασταν ήδη στο σαλόνι ένα δωμάτιο όνειρο, λευκοί καναπέδες με γούστο βαλμένοι και παράθυρα διάπλατα, να μπαίνει ο ήλιος. Πολύ μου αρέσουν αυτά τα σπίτια. Η γυναίκα ακόμη ντροπαλή, ο άντρας όμως την πλησίασε της κατέβασε την τσάντα από το χέρι και άρχισε να την χαϊδεύει στα κωλομαγουλάκια. Ξέχασα να πω ότι και οι δύο ήταν πολύ οκ για την ηλικία τους, και ο γέρος κυριλέ, αλλά ειδικά η γυναίκα ήταν χάρμα. Βαμμένο μαλλί καστανόξανθο, λεπτή, με στήθος μεσαίο προς μικρό στητό για την ηλικία της. Εγώ έκατσα στον καναπέ και είχα χαζέψει!

Σε μια φάση της ανασηκώνει το φόρεμα που ήταν σχετικά μακρύ, το χέρι ανάμεσα στα μπούτια και της το βγάζει τελείως. άρχισε και ο πούτσος μου πλέον την τρελή ανηφόρα. Στριγκιά η κυρία Γιάννα πρώτης τάξης, ούτε μια τρίχα πουθενά, άρχισε και καύλωνε κι αυτή σιγά σιγά.  Της έβγαλε τα εσώρουχα, έπαιξε λίγο με το μουνάκι της στα όρθια και την βάζει να σκύψει μπροστά μου στον καναπέ.

Παίρνοντας θάρρος η Γιάννα μου βγάζει τα ρούχα, βλέπει τον πούτσο μου, χαμογελάει αμήχανα στον άντρα της. Αυτός γελάει. Καλά ρε πουτσαρά, πόση την έχεις μου λέει, χαμογελάω του λέω 21, μου λέει, μετά από κώλο δεν γαμάς μάγκα μου, γιατί θα μου την καταστρέψεις την κωλοτρυπίδα της. Η Γιάννα δειλά-δειλά  αρχίζει και με παίρνει στο στόμα της, ο Γιάννης αράζει σε έναν καναπέ απέναντι και καμαρώνει τη γυναίκα του που είναι μπουκωμένη με το καυλί μου. εκεί που όλα εξελίσσονταν όμορφα χτυπάει το τηλέφωνο του μπάρμπα και μας διακόπτει. Το σηκώνει, μιλάει νευρικά ρίχνει και δύο βρισίδια και λέει στο ακουστικό "έρχομαι". Λέει στη γυναίκα του "πρέπει να φύγω γιατί ο μαλάκας τα σκάτωσε πάλι, θα γυρίσω όσο πιο σύντομα μπορώ". Και σε μένα μου λέει να την γαμήσω καλά και να της έχω ανοίξει το μουνί διάπλατα μέχρι να γυρίσει.

Ε, από την ώρα που έφυγε όλα πολύ καλύτερα, κι εγώ χαλάρωσα, αλλά αυτός που χαλάρωσε  πιο πολύ ήταν η Γιάννα. άρχισε να με τσιμπουκώνει φανταστικά, χωρίς να σταματάει στιγμή, είχε πού ανάσα αυτή η γυναίκα! Παράλληλα έπαιζε με το γλυκό μουνάκι της με το άλλο χέρι. Εγώ να βογκάω από καύλα, ρούφα τον πούτσο μου της φώναζα....

Σε κάποια στιγμή σταμάτησα γιατί από τον ενθουσιασμό που είχε παραλίγο να χύσω. Μου λέει καυλιάρικα, "έχω να γαμηθώ ένα χρόνο αγόρι μου, θέλω να μου τον χώσεις μέχρι την ρίζα. Βάζω καπότα, της γύρω τα ωραία στήθη, και αρχίζω να τρίβω τον πούτσο μου στα μουνόχειλα της, στενομούνα η Λενιώ παρά την ηλικία της! άρχισα και έμπαινα μέσα, αλλά χωρίς να το μπαίνω-βγάζω,  αλλά της τον έχωνα αργά και σταθερά. Ήταν πολύ στενή και έτσι όπως την είχα από κάτω μου προσπαθούσε να μου βάλει κόντρα στην κοιλιά με το χέρι. Της το πιασα και το τράβηξα, ενώ συνέχιζα να τον βάζω πόντο-πόντο, άρχισε να τσιρίζει σαν τρελαμένη.

Μόλις τον είχα βάλει σχεδόν όλο κι είχε ανοίξει κάμποσο, άρχισα να της δίνω μέτριες γαμιές στην αρχή και μετά της γρονθοκοπούσα το μουνί με όση δύναμη είχα. άρχισε να φωνάζει επικίνδυνα δυνατά τώρα,  αν και το σπίτι ήταν κάμποσο απόμερο: "Γάμα το μουνάκι μου, δώσε μου το σπέρμα σου μέσα στην μήτρα μου, γαμιά μου, κάνε με να χύσω" Της είχα ανοίξει το μουνί διάπλατα.

Σε κάποια φάση άρχισε να σπαρταράει σαν τρελή και να κρατιέται  από τη μέση μου και να χύνει ασταμάτητα. Την άφησα να ηρεμήσει λίγο και την φίλαγα στον λαιμό και τα μάγουλα. Φαινόταν ήρεμη. Σε κανα δίλεπτο συνήλθε και μου λέει γάμησε με για να χύσεις και συ. άρχισα να κάνω αυτό που μου αρέσει πολύ, δηλ. να βγάζω σχεδόν όλο τον πούτσο έξω και να το χώνω με μιας μέσα πάλι. έδειχνε να πονούσε αλλά της άρεσε κιόλας.

Σε τρία λεπτάκια είχα χύσει και είχα ξαπλώσει πάνω της και απολάμβανα τους σπασμούς μου μιας και είχα να τον παίξω μέρες...
Διαβάστε Επίσης....