:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 24 PoorBest 
 
Μετά το σκηνικό παίρνω τηλέφωνο την αδερφή μου και της λέω τι έγινε και την αφήνω κάγκελο!! Επίσης της λέω πως δεν πρόκειται να ξαναγινεί τίποτα!! Τότε λοιπόν μου λέει πως θα το ξανακάνω και είναι απολύτως σίγουρη ιδιως τώρα που είμαι χωρίς γκόμενο ( μέσα έπεσε )!

Είχαμε να βρεθούμε καιρό με τον Γιάννη το απέφευγα αλλά με την Ελένη συνεχίζαμε κανονικά αλλά ήταν να γίνει δεν μπορούσα να ξεχάσω την απίστευτη βράδια που περάσαμε όπως και αυτός φυσικά! Όλα έγιναν όταν βρεθήκαμε όλοι μαζί σε ένα γάμο κοινών γνωστών. Καθόμασταν σε ένα τραπέζι με πόλους άλλους και πραγματικά ήμουν πολύ ωραία εκείνο το βράδυ και τραβούσα όλα τα βλέμματα και φυσικά και του Γιάννη που προσπαθούσε να μην καρφώνεται αλλά τον ένιωθα που με κοιτούσε.

Σε κάποια φάση η Ε πήγε τουαλέτα και με πλησιάζει και μου λέει … είσαι πολύ κούκλα σήμερα σε θέλω καύλα μου!!!
Τα έχασα και με πείραξε ο τρόπος που μίλησε μέσα στην φασαρία και συνεχίζοντας μου λέει θα πάω τουαλέτα και θα σε πάρω στο κινητό να τα πούμε πως θα βρεθούμε μετά το γλέντι.

Μετά από λίγο πάει τουαλέτα και χτυπά το κινητό μου ήταν αυτός. Έλα μετά το τέλος του γάμου θα πάω την Ε στο σπίτι και θα σου τηλεφωνήσω και θα έρθω να σε πάρω με το αυτοκίνητο και μου κλείνει το τηλ πριν προλάβω να μιλήσω.

Δεν ξέρω δεν μου άρεσε αυτό που γινόταν αλλά με τρέλαινε η όλη φάση και δεν ήξερα τι να κάνω. Φύγαμε όλοι μαζί και με αφήσανε στο σπίτι και σε λίγο χτυπάει το τηλ ... Έλα άφησα την Ε κατέβα σε λίγο θα είμαι εκεί και πραγματικά σε λίγο ήμουν κάτω και ήρθε και με πήρε.
Με το που φύγαμε λίγο μακριά από το σπίτι σε λίγο γύρισε να με φιλήσει και εγώ το ήθελα βέβαια και σε λίγο αρχίσαμε να φιλιόμαστε με γλώσσα. Σε λίγο βρεθήκαμε στο γνωστό σημείο της πόλης για άγριο σεξ, σταματήσαμε και αρχίσαμε τα φιλία.

Φορούσα ένα πολύ ωραίο αεράτο φόρεμα. Έβαλε το χέρι του κάτω ανάμεσα στα πόδια μου και έτριβε το μουνάκι μου. Σιγά σιγά μου έβγαλε το στρίνκγ και συνέχισε να παίζει με το μουνί μου.

Βγήκε από και ήρθε και με πήρε και πήγαμε πίσω. Έλα μωρό μου να δεις τι πάει να πει γαμήσι μου λέει και κάθεται στην πίσω κάθισμα και πετάει έξω τον πούτσο του, ένα τεράστιο κατακόκκινο καυλί με πολλά υγρά κάθομαι δίπλα του και μου ανοίγει το πόδια στον αέρα και αρχίζει να μου γλείφει το μουνί χωρίς να μου βγάλει τα ρούχα.

Μου έκανε ένα τέλειο γλείψιμο με τα πόδια μου να φτάνουν στον ουρανό του αμαξιού και εγώ να βογκάω και όλη του η γλώσσα να μπαίνει μέσα στο μουνάκι μου και να με τρελαίνει από καύλα.

Δεν άντεχα άλλο ήθελα να με ξεσκίσει ενώ αυτός συνέχιζε να μου γλείφει το μουνάκι μου για πολύ ώρα ακόμα, έβαζε όλη του την γλώσσα μέσα και με δάγκωνε μέχρι που δεν άντεξα άλλο και άρχισα να νιώθω ένα γλυκό μούδιασμα ενώ ταυτόχρονος έβγαζα κραυγές από την καύλα μου , σηκώθηκε και με πιάνει και με βάζει να τον καβαλήσω και το μουσκεμένο καυλί του σκίζει το υγρό μουνάκι μου!!

Τον γαμούσα και γούσταρα πάρα πολύ και σιγά σιγά κινιόμουν πιο γρήγορα πάνω στο καυλί του και αυτός βογκούσε ενώ άρχισε να ασχολείται με τον κώλο μου βάζοντας δάχτυλο και σε λίγο και άλλο .. σε λίγο βγάλαμε όλα μας τα ρούχα και μείναμε γυμνοί να χοροπηδάω πάνω στο καυλί του.

Αφού μου άνοιξε καλά τον κώλο μου προσπάθησε να βάλει το καυλί του μέσα κάτι που έγινε εύκολα από την μεγάλη καύλα και υγρασία που είχαμε! Σε λίγο έκανε αυτό το οποίο έκανε και την άλλη φορά δηλαδή έχυσε μέσα στο κώλο μου χωρίς καμία προφύλαξη και χωρίς να μου πει τίποτα.

Ένιωσα τα καυτά χύσια του να καίνε τον κώλο μου. Με έβαλε δίπλα του μετά και μου έκανε ακόμα ένα γλυφομούνι με όλη την γλώσσα! που ήταν τρέλα!

Το καυλί του ήταν και πάλι σκληρό και έτοιμο για ένα νέο γύρο που δεν άργησε να αρχίσει!
Τον καβάλησα και άρχισα να τον γαμάω με πολύ καύλα και βγάζαμε και οι δύο κραυγές καύλας.
Χοροπηδούσα πολύ ώρα πάνω στο καυλί του και δεν έλεγε να χύσει όταν άρχισε να του κόβεται η αναπνοή κατάλαβα πως ήταν έτοιμος να τελειώσει.

Τραβήχτηκα και άρχισα να του παίζω τον πούτσο και να τον γλύφω μέχρι που έχυσε και μου γέμισε το στόμα με χύσια τα οποία κατάπια όλα.

Φύγαμε μετά και σε λίγο με παίρνει τηλ και μου λέει --περάσαμε μια νύχτα κόλαση και σίγουρα θα το ξανακάνουμε και να σου πω μην ψάξεις το στρίνγκ το ξέχασες στο αμάξι.

Είχε δίκαιο υπάρχει και συνέχεια!!
Διαβάστε Επίσης....