:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 22 PoorBest 

Πριν λίγο καιρό φιλοξενούσα την αδερφή μου. Είναι 29 χρονών και εγώ είμαι 26 και με λένε Μαρία. Ήρθε για να κάτσει εκεί που δουλεύω για 20 μέρες.

Μια μέρα λοιπόν βγήκαμε με την κολλητή μου και τον γκόμενο της ένα ωραίο παιδί. Όταν γυρίσαμε σπίτι αρχίζει να μου λέει η αδερφή μου πόσο ωραίος είναι ο Γιάννης και επειδή είναι πολύ αθυρόστομη μου είπε πως αν καθόταν εδώ λίγο καιρό σίγουρα θα τον γαμούσε και μετά μου είπε πως αυτός πρέπει να με γουστάρει καθώς τον παρατηρούσε πως με κοιτούσε και τέτοια και με προέτρεψε μεταξύ σοβαρού και αστείου αν κάτσει να κάνω φάση μαζί του και να αφήσω τις φιλίες και μαλακίες.
Τότε δεν έδωσα σημασία αλλά όταν έφυγε και συνέχισα να έχω επαφές με την φίλη μου και τον Γ άρχισα να διαπιστώνω ότι πραγματικά κάτι παίζει. Μια μέρα βρέθηκα στο σπίτι της και ήταν και ο Γ εκεί. Η φίλη μου η Ελένη κατέβηκε κάτω να πάρει κάτι και μείναμε οι δύο μας και επειδή ήμουν πολύ κουρασμένη του ζήτησα να μου κάνει λίγο μασάζ κάτι που έκανε με μεγάλη του χαρά.
Έκλεισα τα μάτια και το απολάμβανα καθώς με άγγιζε ένα ρίγος διαπερνούσε το σώμα μου και του είπα πόσο τυχερή είναι η Ε που έχει κάποιόν να της κάνει μασάζ όποτε θέλει και τέτοια!! Τότε λοιπόν μου είπε και αυτός πως πολύ θα γούσταρε να κάνει μασάζ σε μια κορμάρα σαν την δικιά μου. Καθώς τα λέγαμε αυτά ακούσαμε την Ε να έρχεται και σταματήσαμε απότομα λες και κάναμε κάτι κακό. Μετά άρχισε να με καρφώνει στα μάτια και ένιωθα πολύ άβολα αλλά αυτός συνέχιζε.
Είχε βραδιάσει όταν αποφασίσαμε να φύγουμε και ο Γ προσφέρθηκε να με κατεβάσει με το αυτοκίνητο ως το σπίτι μου. Φτάσαμε στο σπίτι και σκέφτηκα πως τώρα είναι η ευκαιρία και του ζήτησα αν θέλει όλο νόημα να ανέβει πάνω να μου κάνει μασάζ γιατί είμαι ακόμα κουρασμένη! Δέχτηκε ενώ τα μάτια του γυάλιζαν ανεβήκαμε στο ασανσέρ και φτάσαμε στην πόρτα έβαλα το κλειδί να ανοίξω την πόρτα και τότεεεεε….. κολλάει από πίσω μου και με το χέρι του άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι μου έξω από το παντελόνι.

Το καυλί του είχε μεγαλώσει και τ! ο ένιωθα στον κώλο μου που τριβόταν ενώ έσκυψε και άρχισε να μου γλείφ ει το αυτάκι μου. Μωρό μου θέλεις πολύ μασάζ για να χαλαρώσεις μου είπε. Μπήκαμε μέσα και αρχίσαμε τα φιλία , μου άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να τρίβει το μουνάκι μου , σε λίγο γονάτισε και αφού μου κατέβασε το στρινγκ άρχισε εκεί στο χολ να με γλείφει ενώ συνέχιζε το έργο του και η καύλα μου μεγάλωνε του έπιασα το κεφάλι και το πίεζα προς το μουνί μου ακόμα περισσότερο ενώ είχε βγάλει το καυλί του και το έπαιζε.
Σηκώθηκε και με γύρισε προς τον τοίχο και κόλλησε από πίσω μου. Έβαλε το καυλί του ανάμεσα στα πόδια και με το χέρι του έτριβε το μουνάκι μου και με φιλούσε ,σε λίγο άρχισε με τον πούτσο του να μου τρίβει το μουνάκι μου δεν άντεχα άλλο και άρχισα να βογκάω από καύλα Τότε μου λέει η σειρά σου τώρα και αφού με γονάτισε μου πέταξε το καυλί του και το πήρα στο στόμα και με γαμούσε από το στόμα μέχρι που με σήκωσε και τα πετάξαμε όλα με γύρισε προς τον τοίχο και προσπαθούσε να βάλει το καυλί του στο μουνί μου τον βοήθησα ανοίγοντάς το και με κάρφωσε μέχρι τα το σ! τομάχι έφτασε και συνέχισε να με γαμάει εκεί στα όρθια στο χολ και να το απολαμβάνουμε και οι δύο.
Τότε λοιπόν αποφάσισα να το χοντρύνω λίγο και του είπα να πάμε μέσα.
Τον πήρα από το χέρι και τον πήγα στο δωμάτιο μου και όπου ξάπλωσα στο κρεβάτι και έκατσα στα τέσσερα και του πρόσφερα το κωλαράκι μου. Ήρθε εκεί και αφού μου άνοιξε τον κώλο άρχισε να μου γλείφει την τρύπα μου! Έκατσε από πίσω μου και άρχισε να μου βάζει δάχτυλο κάτι που με τρέλαινε τελείως και σε λίγο προσπαθούσε να βάλει μέσα του το καυλί μου με το οποίο μου έτριβε την κολοτρυπίδα και το μουνί δεν άντεξα άλλο και του είπα να με γαμήσει επιτέλους γιατί δεν αντέχω άλλο και σε λίγο έβαλε το καυλί του μέσα του και με γαμούσε με δύναμη!!!

Σε λίγο ένιωσα τα καυτά χύσια του να πλημμυρίζουν τον κώλο μου!!! Ύστερα με γύρισε και άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι μου μέχρι που δεν άντεξα άλλο και έφτασα στο τέρμα ενώ αυτός ρουφούσε όλα τα υγρά μου!!

Κάτσαμε αγκαλιά χωρίς να μιλάμε και όταν έφυγε αποφασίσαμε να! μην ξαναγίνει τίποτα μεταξύ μας και να το ξεχάσουμε αμέσως!
Έλα όμως που δεν έγινε!!!!(( θα σας ενημερώσω για την δεύτερη φορά))
Διαβάστε Επίσης....