Διαβάζοντας τις ιστορίες αποφάσισα να γράψω κι εγώ την δική μου που έγινε πριν δυο μήνες. Λίγα λόγια για μένα: είμαι σαράντα χρονών 1.69 και 52 κιλά. Δεν έχω το τέλειο σώμα αλλά από ότι μου λένε τα βυζιά και ο κώλος μου είναι το δυνατό μου σημείο.

Έχω κάνει δύο παιδιά αλλά γενικά στο σεξ δεν ήμουν απελευθερωμένη μέχρι την στιγμή που έγινε αυτό που θα διαβάσετε.

Έχουμε ένα εξοχικό και λόγω που το είχαμε παραμελήσει, αποφάσισα με τον άντρα μου να το μαζέψουμε λίγο. Ο άντρας μου κάνει συχνά ταξίδια λόγω δουλειάς και έτσι είπαμε με τον γιο μου να με πήγαινε αυτός από Παρασκευή να αρχίσουμε την καθαριότητα.

Ο γιος μου είναι εικοσιτεσσάρων χρονών. Όταν του το είπα λοιπόν μου είπε:

–    «Θα πω και στον φίλο μου τον Νάσο να έρθει μιας και θα μείνουμε Σαββατοκύριακο να βοηθήσει κι αυτός».

Ο Νάσος είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι στην ηλικία του γιου μου και όσες φορές ερχόταν σπίτι τον έβλεπα ότι με έτρωγε με τα μάτια του αλλά δεν είχα δώσει και πολύ σημασία και ούτε δικαίωμα του είχα δώσει. Πήγαμε λοιπόν Παρασκευή βράδυ, έφτιαξα φαγητό, καθίσαμε λίγο και τους είπα:

–    «Παιδιά ώρα για ύπνο, το πρωί έχει δουλειά».

Ο γιος μου πήγε στο δωμάτιο του, εγώ έπλυνα τα πιάτα και πήγα στο δωμάτιο. Την ώρα που έβγαζα τα ρούχα μου πέρασε ο Νάσος και σταμάτησε στην πόρτα που ήταν μισάνοιχτη. Τον είδα που έτριψε τον πούτσο του και έφυγε. Αυτή η εικόνα με αναστάτωσε… Το σκεφτόμουν όλο το βράδυ.

Το πρωί που ξυπνήσαμε έφτιαξα καφέδες και αρχίσαμε τις δουλειές, αλλά μας έλειπαν πράγματα και είπα στον γιο μου να πάει στο διπλανό χωριό να πάρει ότι χρειαζόμαστε. Το χωριό ήταν καμιά ώρα μακριά και όταν έφυγε ο γιος μου, ο Νάσος χαμογελούσε και μου είπε:

–    «Κυρία Σοφία έχεις πολύ ωραίο σώμα! Πάντα ήθελα να σε δω γυμνή και τελικά τα κατάφερα».

Και έτριψε πάλι τον πούτσο του που από ότι είδα άρχισε να του σηκώνεται. Εγώ του είπα:

–    «Τι είναι αυτά που λες, δεν ντρέπεσαι;»

Γενικά τα ψιλο-έχασα. Ήρθε κοντά μου, με έπιασε από τη μέση και μου είπε:

–    «Θα έκανα τα πάντα να γάμαγα αυτή τη μουνάρα!» και με φίλησε στο λαιμό.

Δεν ξέρω γιατί δεν αντέδρασα, και τότε ο Νάσος με φίλησε στο στόμα και το ένα του χέρι χούφτωσε τον κώλο μου. Εγώ είχα χάσει τον έλεγχο, δεν ήξερα τι έκανα. Το μόνο που κατάλαβα, ένα ρίγος να διαπερνά το σώμα μου.

Μου έβγαλε το μπλουζάκι και χούφτωσε τα βυζιά μου. Τα φύλαγε κι έγλυφε τις ρώγες μου… Τα πόδια μου έτρεμαν αλλά η καύλα ήταν τόσο μεγάλη που δεν ήθελα να σταματήσω, ξέροντας πως και ο γιος μου θα αργήσει. Ο Νάσος έβγαλε το σορτσάκι μου, με έβαλε να καθίσω στον καναπέ, άνοιξε τα πόδια μου και έσκυψε στο μουνί μου και το έγλυφε.

Η καύλα ήταν πρωτόγνωρη για μένα. Ποτέ δεν μου το είχαν κάνει αυτό, όπως σας είπα δεν είχα ιδέα από τέτοια πράγματα. Ο Νάσος έβαζε τη γλώσσα του μέσα στο μουνί μου κι εγώ του έλεγα:

–    «Έτσι, αααχχχχ! Ναι παιδί μου, μην σταματάς, χύνωωωωωω!!!»

Μετά έβγαλε το σορτσάκι του και πετάχτηκε ο πούτσος του. Δεν ήταν πολύ μεγάλος αλλά ήταν υπερβολικά χοντρός, δεν είχα δει τόσο χοντρό. Με σήκωσε, κάθισε αυτός και μου είπε:

«Έλα πουτανίτσα μου, η σειρά σου τώρα. Τότε του είπα:

–    «Δεν το έχω ξανακάνει…»

–    «Προσπάθησε…»

Έσκυψα μπροστά του, πήρα τον πούτσο του στο χέρι μου και τον έβαλα στο στόμα μου. Άρχισα να γλύφω το πουτσοκέφαλο του και ο Νάσος έπιασε το κεφάλι μου και το πίεζε πάνω στην υπερβολικά χοντρή πούτσα του. Νόμιζα ότι μου έσκιζε το στόμα. Μετά με έβαλε να καθίσω πάνω του. Ανέβηκα πάνω του και όταν ακούμπησα το καυλί του στο μουνί μου, αυτός τίναξε με δύναμη την λεκάνη του προς τα πάνω και μπήκε με δύναμη μέσα μου. Ένας βαρύς αναστεναγμός βγήκε από μέσα μου…

–    «Ααααχχχχχ! Πονάωωωωωωω! Είναι πολύ χοντρός. Θα με σκίσεις!»

–    «Αυτό θέλω ξεκωλιάρα, να σου σκίσω την μουνάρα!»

Και με γαμούσε δυνατά. Μετά με έβαλε να κάτσω στα τέσσερα, ήρθε πίσω μου, με έπιασε από τη μέση και μπήκε πάλι με δύναμη στο μουνί μου. Τα αρχίδια του χτυπούσαν με δύναμη στα μουνόχειλα μου. Με έβριζε και μου χτυπούσε τον κώλο αλλά αυτό με άναβε περισσότερο, ποτέ δεν μου είχαν μιλήσει έτσι. Εγώ φώναζα:

–    «Όχι τόσο γρήγορα, με πονάς… Ααααχχχχχχ! Πονάωωωωωωωω!»

Αλλά αυτός με γαμούσε ακόμη πιο γρήγορα. Μετά από κανένα δεκάλεπτο, βγήκε από μέσα μου, ήρθε μπροστά μου και μου είπε:

–    «Γλύψε τον τώρα πόρνη! Σάλιωσε τον καλά να γαμήσω την κωλάρα σου που έχω παίξει ατέλειωτες μαλακίες για πάρτη της, αλλά τώρα θα την σκίσω!»

–    «Δεν το έχω κάνει από πίσω, θα πονάει πολύ…»

Αλλά αυτός τίποτα, μου έχωσε το καυλί του στο στόμα και δεν έπαιρνα ανάσα, με έπνιγε. Ήρθε πάλι πίσω μου και μου είπε:

–    «Χαλάρωσε να το απολαύσεις πουτανίτσα μου…»

–    «Αν πονάω θα σταματήσεις».

Έβαλε σάλιο στα δάχτυλα του και έτριψε τη στενή μου τρυπούλα. Ακούμπησε μετά το χοντρό καυλί του στον κώλο μου και άρχισε να πιέζει. Όταν μπήκε το πουτσοκέφαλο του μέσα έχασα την ανάσα μου, νόμιζα ότι θα μου έσκιζε τον κώλο και βογκούσα τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα με ακούσει όλο το χωριό. Φώναζα:

–    «Σταμάτααααααααα! Δεν αντέχωωωωωωω! Μηηηηηη! Σε παρακαλώ, βγεεεεεεες! Πονάωωωωωω πολύυυυυυυυ! Μηηηηηηηηη!»

Αλλά αυτός έσπρωχνε περισσότερο και μπήκε όλος μέσα μου. Εγώ έκλαιγα από πόνο, ούρλιαζα κι αυτός το έκανε επίτηδες. Τον έβγαζε όλον έξω και τον κάρφωνε με δύναμη στον κώλο μου. Τα αρχίδια του χτυπούσαν στα κωλομάγουλά μου. Με έβριζε και μου είχε κάνει τον κώλο κατακόκκινο από τα χαστούκια. Μετά από κανένα δεκάλεπτο φώναξε:

–    «Χύνωωωωωωωω! Μουνάρα μου! Χύνωωωωωωωω για πάρτη σουυυυ! Πάρ’ τα σκύλαααα!»

–    «Όχι μέσα σε παρακαλώωωωω…», του έλεγα.

Αλλά αυτός άδειασε όλο το ψωλόχυμα στον κώλο μου. Όταν βγήκε μου τον έδωσε πάλι στο στόμα και μου είπε:

–    «Καθάρισε τον τώρα καυλιάρα μου».

Και τον έγλυφα πάλι. Μετά ντυθήκαμε και μετά από κανένα εικοσάλεπτο ήρθε και ο γιος μου. Εγώ δεν μπορούσα να περπατήσω από το ξέσκισμα και ο γιος μου με ρώτησε τι έπαθα. Του είπα ότι σήκωσα κάτι και με έπιασε η μέση μου. Ο Νάσος γελούσε και όποτε δεν έβλεπε ο γιος μου με χούφτωνε, με φιλούσε και έτριβε τον πούτσο του.

Την Κυριακή γυρίσαμε. Από τότε με έχει γαμήσει πολλές φορές όποτε βρίσκουμε ευκαιρία. Τώρα όμως έφυγε σε άλλη πόλη για δουλειά και έχουμε χαθεί. Το πρόβλημα είναι ότι δεν νιώθω τύψεις για ότι έκανα.

Με τον άντρα μου τα πάμε καλά όπως πάντα, απλά τώρα ψάχνω έναν γαμιά να μου ξεσκίζει τον κώλο και δεν ξέρω αν πρέπει να μείνω σωστή στα συζυγικά μου καθήκοντα μην καταλάβουν και τίποτα ή να εξακολουθήσω να κάνω αυτό που μου αρέσει;