:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 5 PoorBest 

Γειά σας φίλοι μου.

Η δική μου ιστορία μοιάζει μάλλον συνηθισμένη ιστορία. Απο αυτές που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε βιώσει. Συνέβη πρίν αρκετά χρόνια και θα την θυμάμαι για πολλά χρόνια ακόμα. .

Νέος τότε στο Υπουργείο σε πόστο που μου επέτρεπε να έχω πρόσβαση σε όλους τους χώρους και τους ορόφους του αλλά επαφή και επικοινωνία με όλα τα τμήματα και το προσωπικό του. Κάθε μέρα σχεδόν ερχόμουν σε επικοινωνία με όλο το προσωπικό σχεδόν, ιδιαίτερα τον γυναικείο πληθυσμό του! Αν και υπήρχαν πολλές γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και γούστου για εμάς τους άνδρες εγώ πάντα απο πλευράς μου εστίαζα μόνο σε αυτές που ήθελα εγώ. Παρατηρούσα πώς κάθε πρωί μια συγκεκριμένη με παρατηρούσε πολύ διακριτικά αλλά κυρίως με στοχοποιούσε και με μαγνήτιζε το βλέμμα της. .

Ηταν τόσο διακριτικό αλλά συνάμα διαπεραστικό που δεν μου άφηνε περιθώρεια ούτε να κοιτάξω αλλού αλλά και να κάνω κάτι. Εστω το παραμικρό. Αυτό γιατί όλοι οι συνάδελφοι θα μας έπαιρναν χαμπάρι και τι θα ακολουθούσε δεν περιγράφεται. Το ονομά της ήταν Στέλλα. Ερωτευτήκαμε παράφορα ο ένας τον άλλον σε σημείο που ενώ είχα γυρισμένη την πλάτη μου ένοιωθα την παρουσία της απο πολύ μακριά καθώς πλησίαζε πρός το μέρος μου. Μιλούσαμε σχεδόν με όλες μας τις αισθήσεις. .

Κάποια στιγμή με πλησίασε καθώς σχολούσε απο την απογευματινή βάρδεια ενώ εγώ θα τελείωνα μισή ώρα μετά απο αυτήν.
"Καλησπέρα! Τι κάνεις"; με ρώτησε με χαμόγελο. .

"Καλά είμαι" απάντησα και της πρότεινα το χέρι για χειραψία. Αυτή ανταπέδωσε. .

"Πωπω, παγωμένος είσαι"! "Κρύα χέρια , ζεστή καρδιά" λένε ανταπάντησα εγώ χαμογελώντας. .

"Τώρα που πήρα λίγη απο την αύρα σου θα ζεσταθω γρήγορα" της είπα. .

Αυτή τα έχασα απο αυτήν μου την απάντηση. Μου είπε πώς ήταν η πιό όμορφη κουβέντα που είχε ακούσει το τελευταίο διάστημα. .

Με καληνύχτησε και έφυγε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επέστρεψε ρωτώντας με αν ήθελε να με πάει κάπου με το αυτοκίνητο της. .

Της απάντησα πώς θα περάσει να με πάρει κάποιος φίλος. Απαγοητεύτηκε αλλά προσπάθησε να μην .

το δείξει. Τις επόμενες ημέρες αλάξαμε τηλέφωνα και ξεκίνησε μεταξύ μας μια επικοινωνία μέσω sms. Κάποια μέρα τις πρότεινα να έρθει να πιούμε καφέ σε κάποιο καφέ στην γειτονιά μου και εκείνη προτίμησε να έρθει σπίτι μου πράγμα που έγινε. .

Με το που μπήκε στο σπίτι μου και έκλεισε την πόρτα μου έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στα χείλια. Κάναμε παθιασμένα έρωτα για 4 ώρες και σταματήσαμε μόνο και μόνο γιατί εγώ έπρεπε να πάω για απογευματινή βάρδεια. Αυτή το είχε κάνει σκασιαρχείο σαν μικρό κοριτσάκι. .

Της άρεσε όμως πολύ. Αυτό που ζήσαμε με αχαλίνωτο πάθος κράτησε για περίπου 3 μήνες που αναγκαστήκαμε να διακόψουμε γιατί η Στέλλα δεν μπορούσε να το ελέγξει. Αναγκάστηκε να ζητήσει μετάθεση για άλλη Υπηρεσία του Υπουργείου γιατί ή θα ήταν μαζί μου ή θα τρελαινόνταν επειδή δεν μπορούσε να είναι 24 ώρες το 24ωρο μαζί μου. .

Τώρα μαθαίνω νέα της απο κοινούς φίλους και φίλες διακριτικά και εξακολουθώ πάντα να την λατρεύω μέσα μου. Και αν θελήσει να ξαναγυρίσει εγώ εδώ είμαι.... Υ.Γ Οταν κάναμε πρώτη φορά έρωτα μου είπε φεύγοντας : "Μωράκι μου θα ακούω ραδιόφωνο τον τάδε σταθμο. Μην κάνεις καμμια αφιέρωση Στην Στέλλα για την όμορφη βραδιά που μου χάρησε. Θα ακούει ο ανδρας μου...."
Διαβάστε Επίσης....