:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 64 PoorBest 
Το καλοκαίρι που μας πέρασε (καλοκαίρι του 2007) εγώ, η γυναίκα μου, η αδελφή της και ο άντρας της αδελφής της αποφασίζουμε να περάσουμε μαζί τις διακοπές μας ώστε να'χουμε και το χαβαλέ μας και για να'χουμε παρέα ο ένας τον άλλον, μιας και κάνουμε όλοι μαζί καλή παρέα. Ο προορισμός μας ορίστηκε να είναι οι Σπέτσες. Την ιδέα την έριξε ο Κ., που είχε σχέσεις με πολλούς ανθρώπους του νησιού λόγω δουλειάς και με τις γνωριμίες του θα έκανε πιο εύκολη και πιο ευχάριστη τη διαμονή μας. Αφήσαμε τον Κ. να τα κανονίσει όλα, εισητήρια, δωμάτια, τα πάντα από νωρίς, ώστε να μην υπάρχει άγχος της τελευταίας στιγμής. Έτσι κι έγινε. 15 Ιουλίου λοιπόν και άπαντες στο λιμάνι, επιβιβαζόμαστε στο πλοίο και ξεκινάμε για τις Σπέτσες.

Φτάσαμε στις Σπέτσες και με οδηγό τον Κ. κατευθυνθήκαμε στα δωμάτια μας. Ήταν ένα μικρό Studio με 4 δωμάτια, το ένα δίπλα στο άλλο. Τα πλαϊνά δωμάτια ήταν άδεια και εμείς θα μέναμε στα 2 μεσαία δωμάτια. Εγκατασταθήκαμε, βάλαμε άμεσα τα μαγιό μας και κατεβήκαμε στη θάλασσα για μπάνιο. Έτσι, με μπάνιο, βολτούλες, φαγητό, συζήτηση και χαβαλέ περνούσαν οι ημέρες. Περάσαμε 4 ημέρες έτσι και την 5η ημέρα, έγινε το... κακό :

Βρισκόμαστε σε μια ταβερνούλα και αναπολούμε ιστορίες απ'τα παιδικά μας χρόνια, με τρομερό γέλιο και απίστευτο κέφι απ'όλους μας. Τα ποτήρια αδειάζουν συνεχώς και η ώρα περνάει πολύ ευχάριστα. Η ώρα έχει πάει 23.30 περίπου και αποφασίζουμε να γυρίσουμε στα δωμάτια για ύπνο, μιας και ήμασταν όλοι κουρασμένοι. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και φίλος του Κ., τον παρακινεί να μείνει να συζητήσουν λίγο και "τα δικά τους". Ο Κ. παίρνει το Ο.Κ. της γυναίκας του λέγοντας οτι θ'αργήσει και οι τρείς μας, εγώ, η γυναίκα μου και η κουνιάδα μου, επιστρέφουμε στα δωμάτια μας. Οι γυναίκες μπαίνουν αμέσως στα δωμάτια τους, εγώ είπα οτι θα μείνω λίγο έξω στη βεράντα στον αέρα και μετά θα πάω. Όντως, κάθησα εκεί να χαλαρώσω λίγο, ώσπου... τσακ! Ξαφνικά πέφτει το απόλυτο σκοτάδι. Έσβησαν τα φώτα του δρόμου και του τετραγώνου που βρισκόμαστε, στο βάθος (προς την πόλη) έβλεπα οτι είχαν φως κανονικά. "Φτου, γαμώτο" λέω και πάω σιγά σιγά στα τυφλά να βρω το δωμάτιο να μπώ μέσα, ούτως ή άλλως έξω δεν έβλεπα την τύφλα μου. Κουτσά στραβά, βρίσκω την πόρτα και μπαίνω μέσα, προσπαθώντας να μη κάνω θόρυβο και ξυπνήσω τη γυναίκα μου, που είναι λιγο φοβιτσιάρα και δε τα πάει καλά με τις συσκοτίσεις.

Πλησιάζω στο κρεβάτι, εκείνη ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα, μη φορώντας τίποτα. Μου έκανε εντύπωση γιατί πάντοτε φοράει κάτι, έστω ένα baby doll. Η αφή του γυμνού κορμιού με αναστάτωσε και άρχισα να τη χαϊδεύω απαλά. Εκείνη άφησε ένα μικρό αναστεναγμό να βγεί απ'τα χείλη της, ενθαρρύνοντας με να συνεχίσω. Της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να επεξεργάζομαι το μουνάκι της. Σιγά σιγά, με τη γλώσσα, με τα χείλια. Εκείνη αναστέναζε δείχνοντας οτι το απολαμβάνει. Συνέχισα για κάμποση ώρα να τη γλείφω ώσπου άφησε να της ξεφύγει ένα δυνατό "Ααααχ" και με σπασμούς τελείωσε, σφίγγοντας μου το κεφάλι με τα πόδια της.

Οι αναστεναγμοί της με είχαν καβλώσει πολύ. Έβγαλα το μποξεράκι μου και άρχισα να τρίβω το κεφάλι της πούτσας μου στο υγρό μουνάκι της. Εκείνη με μια κίνηση με τράβηξε απ'τη μέση με τα πόδια της, δείχνοντας μου οτι ήθελε να μπώ μέσα της αμέσως. "Έλα τώρα, δε μπορώ να περιμένω" είπε ψιθυριστά και εγώ υπάκουσα. Με μιας κάρφωσα τον πούτσο μου στα βάθη του μουνιού της και άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της. "Αααααααχ, ααααχ, ααααχ"... Αναστέναζε βαριά. Έσφιγγε τα πόδια της πάνω μου, τράβαγε το σεντόνι με τα χέρια της. Της άρεσε πολύ και το έδειχνε. Έπεσα απο πάνω της και άρχισα να γλείφω τις ρώγες της. Το μουνί της κυριολεκτικά έσταζε. Αφού έπαιξα λίγο με τις ρώγες της, έκανα μια κίνηση να τη γυρίσω στα τέσσερα για να ξαναμπώ μέσα της. Γύρισε σχεδόν αμέσως. Απόρησα, γιατί η γυναίκα μου σπάνια κάθεται στα τέσσερα, προτιμάει είτε να είμαι απο πάνω της είτε εκείνη απο πάνω μου. Θέλει να με βλέπει, λέει. Όπως και να'χει, εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και προσπάθησα να μπω φουριόζος μέσα της, πράγμα δύσκολο με το απόλυτο σκοτάδι που επικρατούσε. Με βοήθησε, πιάνοντας τον πούτσο μου με το χέρι της και οδηγώντας με μέσα της πάλι. Την έπιασα γερά απ'τη μέση και άρχισα να τη σφυροκοπάω. Οι αναστεναγμοί της ήταν πιο έντονοι τώρα, σχεδόν φώναζε. Εγώ τη γαμούσα δυνατά και εκείνη είχε παραδοθεί εντελώς. Και τότε... τσακ! επανέρχεται το φως. Δίπλα στο κρεβάτι υπήρχε ένα μικρό κομοδίνο με ένα πορτατίφ, που προφανώς ήταν ανοιχτό απο πριν. Με έκπληξη διαπιστώνω οτι τόση ώρα δε γαμούσα τη γυναίκα μου, αλλά την κουνιάδα μου! Σάστισα προς στιγμήν και σταμάτησα. Εκείνη δε με είχε δει ακόμη, καθώς είχε χώσει το κεφάλι της στα μαξιλιάρια, όπως καθόταν μπρούμυτα, για να μην ακούγονται οι φωνές της. "Μη μου σταματάς τώρα, θα χύσω σε λίγο" μου είπε. Εγώ σαστισμένος, μηχανικά εντελώς, άρχισα πάλι να κουνιέμαι, μη ξέροντας πως να αντιμετωπίσω την κατάσταση όταν θα έβλεπε οτι δε τη γαμούσε ο Κ., αλλά ο άντρας της αδελφής της! "Πιο δυνατά, πιο δυνατά αγάπη μου" έλεγε, "σήμερα σε νιώθω πολύ σκληρό, μη σταματάς να με πηδάς... αααααχ... αααααχ"...

Οι αναστεναγμοί της ήταν πραγματικά κολασμένοι. Άρχισα να την πηδάω όσο πιο δυνατά μπορούσα. Η Μ. σχεδόν στρίγγλιζε και δευτερόλεπτα αργότερα τελείωσε με έντονους σπασμούς. Εγώ πάλι κόντευα να χύσω, δε μπορούσα άλλο. Άρχισα να βογγάω κι εκείνη κατάλαβε οτι θα τελείωνα. Τότε, κάνει μια απότομη κίνηση και με βγάζει απο μέσα της και γυρίζει ανάσκελα. Ξεκίνησε να πεί "χύσε στο στήθ..." και έμεινε με γουρλωμένα μάτια όπως με είδε, έκπληκτη απ'το ποιός τελικά τη γαμούσε τόση ώρα. Εγώ δε κρατήθηκα άλλο : Τα καυτά μου χύσια εκτοξεύτηκαν απ'τον πούτσο μου και κατέληξαν στο πρόσωπο της, το λαιμό της, τα μαλλιά της. Εκείνη είχε κλείσει σφιχτά τα μάτια. Ενστικτωδώς της έκλεισα με το χέρι το στόμα ενώ εκείνη προσπαθούσε να φωνάξει, προσπαθώντας να της εξηγήσω πως δεν μπήκα εσκεμμένα στο δωμάτιο της αλλά έμπλεξα τα δωμάτια λόγω της διακοπής ρεύματος. Όταν την ηρέμησα λίγο, πήρα το χέρι μου απ'το στόμα της ικετεύοντας τη να μη φωνάξει και πως όλα έγιναν κατά λάθος. "Τσακίσου φύγε από μπροστά μου πριν έρθει ο Κ." μου είπε. "Πάω να κάνω μπάνιο να βγάλω τα χύσια σου από πάνω μου και το πρωΐ θα λογαριαστούμε. Φύγε να μη σε βλέπω" είπε και μπήκε κλαίγοντας στο μπάνιο.

Έφυγα απ'το δωμάτιο σα βρεγμένη γάτα. Τρύπωσα σιγά σιγά στο δωμάτιο μου και μπήκα σφαίρα στο μπάνιο. Τελειώνοντας το μπάνιο μου, άκουσα τη διπλανή πόρτα (απ'το δίπλα δωμάτιο) ν ανοίγει. "Γύρισε ο Κ." σκέφτηκα και προετοιμάστηκα για τα χειρότερα. Πέρασαν 10 λεπτά περίπου πριν βγώ απ'το μπάνιο και δεν άκουγα ούτε κραυγές, ούτε κλάματα. Σκέφτηκα οτι ο Κ. θα πήγε απ'ευθείας για ύπνο και πως το πράγμα έπαιρνε αναβολή μέχρι το πρωΐ. Ξάπλωσα ανήσυχος δίπλα στη γυναίκα μου που κατάλαβε την παρουσία μου και άνοιξε τα μάτια της. "Τώρα γύρισες;" μου είπε. "Ναι, δεν έχω ύπνο" της είπα. "Ξέρω εγώ το γιατρικό" μου είπε και σε χρόνο ντε τε μου έβγαλε την πετσέτα και πήρε την πούτσα μου στο στόμα της. Δεν αντέδρασα καθόλου, δεν ήθελα να μπουν σκέψεις στο μυαλό της, καθώς είναι πολύ καχύποπτη. Δεν άργησε να μου γίνει και πάλι κάγκελο, καθώς οι πίπες της γυναίκας μου ανασταίνουν και πεθαμένο. Έβγαλε γρήγορα το στρινγκάκι της και έκατσε πάνω στον πούτσο μου. Ήταν υγρή ήδη και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει γρήγορα στην πούτσα μου. Προσπάθησε να μη κάνει θόρυβο "για να μη την ακούσουν απο δίπλα", απ'ότι είπε. Η κουνιάδα μου όμως και ο άντρας της, απ'ότι φαίνεται, μας πήραν χαμπάρι και ξεκίνησαν κι αυτοί "παιχνίδι" με δυνατούς αναστεναγμούς απ'την πλευρά της Μ. Είμαι σχεδόν βέβαιος οτι το'κανε επίτηδες. Η γυναίκα μου άκουσε από δίπλα τους θορύβους και απελευθερώθηκε. "Τώρα που δεν έχουμε φόβο, πήδα με μωράκι μου", είπε. Ξάπλωσε ανάσκελα και σήκωσε ψηλά τα πόδια της. Οι αναστεναγμοί της Μ. απο δίπλα μου θύμισαν το σκηνικό που είχε παιχτεί και έπεσα σα μανιασμένος στη γυναίκα μου. Μπήκα μέσα της αμέσως και άρχισα να τη γαμάω με λύσσα. Οι φωνές της θα ξύπναγαν και κουφό. Την πήδαγα για μισή ώρα περίπου, ενώ εκείνη είχε χύσει τρείς φορές και με ικέτευε να τελειώσω, φωνάζοντας δυνατά "χύσεεεε... δε μπορώ άλλο... με πεθαίνεις.... λιώνω..." και γρατζουνώντας με στην πλάτη και τα χέρια. Είχα έναν πολύ δυνατό οργασμό, τόσο έντονο που δεν πρόλαβα καν να βγω απο μέσα της, γεμίζοντας τη με τα χύσια μου. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά, αποκαμωμένοι.

Το επόμενο πρωΐ, χτύπησε η πόρτα μας. Ήταν η Μ. που χτύπησε την πόρτα μας για να πάμε για μπάνιο. "Ξυπνήστε υπναράδες", είπε. Αργότερα, στη θάλασσα, ξανοιχτήκαμε λίγο απ'τους άλλους και βρήκε ευκαιρία να μου τα χώσει : "Είσαι ξεδιάντροπος. Δε φτάνει που ήρθες, μπήκες στο δωμάτιο μου και με βίασες, πήγες και το'κανες και με την αδελφή μου επίτηδες για να σε ακούω. Έπρεπε να πάω στην αστυνομία, κάθαρμα" μου είπε. Εγώ πάλι προσπάθησα να την πείσω οτι όλα ήταν μια τεράστια παρεξήγηση αλλά αυτή συνέχισε να με βρίζει. Της είπα τότε οτι κι αυτή στην τελική έκατσε να τον φάει απ'τον άντρα της οπότε δε μπορεί να με κατηγορεί για κάτι. "Επίσης", της είπα, "δε μου φάνηκε καθόλου για βιασμός. Σου άρεσε απ'τη στιγμή που σ'έγλειψα μέχρι την ώρα που σ'έχυσα. Θα το αρνηθείς κι αυτό;". "Είσαι μεγάλος αλήτης" μου είπε. "Δε θα πω τίποτα στην αδελφή μου γιατί την αγαπάω και δε θέλω να πληγωθεί, αλλά και γιατί δε θέλω να χαλάσω και το δικό μου σπίτι. Αν όμως με ξαναπλησιάσεις ποτέ, θα το μετανιώσεις. Το κατάλαβες;" μου είπε και άρχισε να κολυμπά προς την ακτή.

Οι διακοπές τελείωσαν, επιστρέψαμε στις βάσεις μας, αφοσιωθήκαμε στη δουλειά και όλα βαίνουν καλώς. Το θέμα ξεχάστηκε, ή τουλάχιστον έτσι ήθελα να νομίζω. Ένα βράδυ που είχαμε πάει επίσκεψη στο σπίτι τους (δυστυχώς δε μπορούσα να το αποφύγω), μου ζήτησε να κατέβουμε κάτω στο πάρκινγκ τους για να φέρουμε κάτι κάρβουνα, γιατί ο Κ. έψηνε. Κατέβηκα να βοηθήσω. Μπαίνοντας μέσα, εκείνη έκλεισε την πόρτα πίσω της και μου είπε "αν δε θες να μάθει σήμερα κανείς τίποτα, μη μιλήσεις καθόλου". Μου κατέβασε το φερμουάρ, μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και άρχισε να με τσιμπουκώνει μαλάζοντας μου ταυτόχρονα τ'αρχίδια. Ο πούτσος μου σκλήρυνε και τότε αυτή άρχισε να τον ρουφάει μανιασμένα, πάρα πολύ γρήγορα, συνεχίζοντας με το ένα χέρι να μου μαλάζει τ'αρχίδια και με το άλλο να με μαλακίζει ταυτόχρονα. Δεν άντεξα για πολύ και πρόφτασα να πω μόνο "χύνω" γραπώνοντας το κεφάλι της και πιέζοντας το προς τα μέσα. Εκείνη τραβήχτηκε πίσω αλλά μια χυσιά χώθηκε στο στόμα της. Σκουπίστηκε και είπε "δε μου αρέσει να χύνουν στο στόμα ή το πρόσωπο μου, τον άντρα μου δε τον έχω αφήσει ποτέ κι εσύ δύο φορές μ'έχυσες παρά τη θέληση μου". Εγώ δε μπορούσα ν'αρθώσω λέξη, εκείνη συνέχισε να μιλάει. "Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου εκείνο το βράδυ στις Σπέτσες. Κοιμάμαι το βράδυ και βλέπω να πως με πηδάς ξανά και ξανά. Θέλω να νιώσω το παλούκι σου στο μουνί μου πάλι". Μου έδωσε μια σακούλα με κάρβουνα και είπε "πάρτη τώρα να πάμε πάνω, πριν μας βγάλουν πρόγραμμα". Υπάκουσα και ανέβηκα σαν υπνωτισμένος.

Είναι ένα δίμηνο τώρα που ξεσκιζόμαστε κανονικά και με το νόμο σε κάθε ευκαιρία, μεγάλη η μικρή.
Διαβάστε Επίσης....