Απελευθερωμένη

Μία φίλη με μύησε στην ιστοσελίδα σας. Είμαι 33 χρονών, πέντε χρόνια παντρεμένη, χωρίς παιδιά. Εργάζομαι σε ιδιωτική εταιρεία και πρόσφατα μετατέθηκα σε καινούργιο παράρτημα-αποθήκη με λίγους υπαλλήλους. Σαν παλαιότερη έχω και άτυπα τα καθήκοντα του διευθυντή. Μέχρι πρότινος η ερωτική μου ζωή δεν είχε τίποτα το ασυνήθιστο.

Με τον άντρα μου έχουμε καλή σχέση, μόνο που λόγω εργασίας λείπει συχνά στο εξωτερικό. Η ερωτική μας ζωή έχει πέσει σε κατάσταση ρουτίνας αλλά γενικά δεν παραπονιόμουν μέχρι πρόσφατα. Ανάμεσα στους υπαλλήλους υπάρχει και ένας 25 χρονών που κάνει τα χρέη οδηγού & κλητήρα. Δεν γνώριζε ότι τα τηλέφωνα παρακολουθούνται και έγινα ακουστικός μάρτυς συζητήσεών του με διάφορα νυμφίδια. Δεν του το αποκάλυψα αλλά από περιέργεια εξακολούθησα να κρυφακούω.

Οι συζητήσεις τους με έκαναν να ερεθιστώ τόσο πολύ που μια φορά απομονώθηκα στην τουαλέτα για να ανακουφιστώ. Ανάμεσα στα όσα άκουσα ήταν και μία φίλη του που τον παρακαλούσε να βρεθούνε και όταν αυτός της είπε ότι δεν μπορούσε γιατί είχε συνάντηση με δύο άλλους φίλους του, του ζήτησε να τους φέρει μαζί του και δεν θα μετάνιωναν! Άκουσα και για άλλες νυκτερινές δραστηριότητες που ξαφνικά ξύπνησαν το ναρκωμένο από τα εφηβικά μου χρόνια λίμπιντο.

Έβαλα λοιπόν σκοπό να τον αποπλανήσω και έψαχνα πρόσχημα να το πετύχω έτσι ώστε να φανεί φυσικό και όχι προμελετημένο. Εντελώς τυχαία μου δόθηκε η ευκαιρία. Ένα μεσημέρι κατεβαίνοντας τις σκάλες στο γραφείο, στραβοπάτησα και στραμπούλιξα τον αστράγαλό μου.

Πόναγα πολύ και δεν μπορούσα να περπατήσω. Αυτός με βοήθησε να μπω στο αυτοκίνητο και με ανέβασε στο σπίτι μου. Με ξάπλωσε στον καναπέ, μου έβγαλε τις γόβες και άρχισε να μου κάνει μασάζ στο πόδι. Στην αρχή πόναγα πολύ αλλά σιγά-σιγά γλύκανε ο πόνος.

Η φούστα μου είχε σηκωθεί ψηλά και είδα ότι είχε καρφωθεί ανάμεσα στα πόδια μου. Έκανα πως δεν έβλεπα και τον βοήθησα να δει καλύτερα βάζοντας το ένα πόδι πάνω στο μαξιλάρι. Είμαι πολύ επιλεκτική στα εσώρουχα και ήμουν σίγουρη ότι του άρεσε ότι έβλεπε.

Είχα τα μάτια κλειστά και βογκούσα ελαφρά στην αρχή από πόνο αλλά μετά γιατί είχα αρχίσει να ερεθίζομαι. Συνέχισε να μου τρίβει τον αστράγαλο αλλά πλέον έφτανε μέχρι το γόνατο. Με ξάφνιασε όταν έσκυψε και άρχισε να φιλάει το πονεμένο πόδι μου.

Γέλασα και μου είπε ότι του άρεσαν πολύ τα πόδια μου. Έβαλε την πατούσα μου πάνω στο παντελόνι του και μου είπε : «Είδες τι μου έχεις κάνει;» Αισθάνθηκα το σκληρό του όργανο να φουσκώνει και με τα δάκτυλα του ποδιού μου το ψηλάφισα. Εξέλαβε την κίνησή μου σαν αποδοχή και έβαλε το χέρι του βαθιά στην φούστα φτάνοντας ψηλά στο μηρό μου. Βλέποντας ότι δεν αντέδρασα και έχοντας ακόμα το πόδι μου ακουμπισμένο πάνω του έσπρωξε στο πλάι το σλιπάκι μου και έβαλε δύο δάκτυλα μέσα.

Τινάχτηκα πίσω μουγκρίζοντας από ευχαρίστηση. Έβγαλε τα δάκτυλα και αφού τα έγλυψε μου τα έδωσε στο στόμα και τα έγλυψα γευόμενη ότι είχε μείνει από τα υγρά μου. Σηκώθηκε, έβγαλε το παντελόνι και εσώρουχο μένοντας με έναν πραγματικά μεγάλο πούτσο να σημαδεύει προς τα πάνω.

 Ήταν ξυρισμένος με αποτέλεσμα τα αρχίδια του να φαίνονται τεράστια. Άπλωσα, χωρίς να φτάνω, τα χέρια μου να τον πιάσω. Χωρίς καθυστέρηση με καβάλησε, με έπιασε από τα μαλλιά και μου τον έδωσε στο στόμα. Τον πήρα σαν πνιγμένη που έπρεπε να πάρω ανάσα. Δεν θυμάμαι ποτέ να είχα τέτοια επιθυμία να πάρω κάποιον στο στόμα. Μου τον έδινε και τον έπαιρνε πίσω, τον έπαιζε στο πρόσωπο και μου τον ξανάδινε. Για πρώτη φορά έγλυψα αρχίδια βάζοντας ένα-ένα στο στόμα μου.

 Με προειδοποίησε ότι ήταν έτοιμος να έρθει, τραβήχτηκε και ήρθε με ριπές στα μαλλιά, στο μάγουλο και στο πουκάμισό μου. Τον τράβηξα πάνω μου και όπως ήταν μισοσηκωμένο το έγλυψα γευόμενη την στιφάδα του σπέρματος.

 Με φίλησε στο στόμα και έσκυψε ανάμεσα στα πόδια μου. Έσπρωξε στο πλάι το εσώρουχο και δεν χρειάστηκε περισσότερο από δύο λεπτά για να έρθω με δυνατό σπασμό στην γλώσσα του. Δεν είπαμε τίποτα άλλο, απλά με βοήθησε να σηκωθώ. Το πόδι μου ήταν σαφώς καλύτερα και έφυγε. Στην πόρτα με φίλησε στο στόμα και με ρώτησε αν μπορούσε να περάσει το βράδυ πάλι.

 Του είπα ότι προτιμούσα να ηρεμίσω λίγο και ότι θα μπορούσε να περάσει την επομένη. Κοιμήθηκα τουλάχιστον δέκα ώρες εκείνο το βράδυ.

Το πρωί μίλησα με όλους τους συναδέλφους από το γραφείο. Το μεσημέρι εμφανίστηκε κρατώντας πίτσα. Τον υποδέχθηκα με επιφύλαξη κουτσαίνοντας. Επαναλήφθηκε το ίδιο σενάριο με μασάζ, ακολούθως γυρίσαμε σε 69 και τελικά πηδηχτήκαμε σαν μανιακοί στον καναπέ έχοντας ταυτόχρονα οργασμό.

 Αποφάσισα να συνεχίσω μαζί του όσο με έπαιρνε. Με συνέπαιρνε ερωτικά και ήθελα να τα δοκιμάσω όλα μαζί του. Ήταν φαν της πίσω πόρτας κάτι που δεν είχα ποτέ δοκιμάσει. Αρχικά με χαλάρωνε χώνοντας ένα-δύο δάκτυλα και ακολούθως με έπαιρνε από πίσω ενώ εγώ έπαιζα με τα δάκτυλα μπροστά και έτσι έχυνα. Κάναμε διάφορες τρέλες. Με το κινητό του πήρε και φωτογραφίες που δεν φαινόντουσαν πρόσωπα και τα πέρασε στο ίντερνετ. Ένα απόγευμα έκανε πάρτι στο σπίτι του για τα γενέθλιά του και πήγα.

Υποψιαζόμουν τι θα ακολουθούσε, αλλά δεν με ένοιαζε. Πράγματι ήσαν μαζεμένοι άλλοι τρεις φίλοι του αναλόγου ηλικίας και ο ένας είχε φέρει και την κοπελιά του. Ήπιαμε ποτά, χορέψαμε και γενικά περνάγαμε καλά. Την πρώτη φορά που πήγα στην τουαλέτα βρήκα την άλλη να φιλιέται και να χαϊδεύεται με έναν (όχι τον φίλο της). Φρόντισα να βγάλω το εσώρουχο και να το βάλω στην τσάντα μου.

 Όταν ανάψανε λίγο τα αίματα με τράβηξε στην κρεβατοκάμαρα και με έριξε στο κρεβάτι. Ξεκίνησε με ένα περιποιημένο γλυφομούνι που παρ’ ολίγο να με κάνει να έρθω. Τον παρακάλεσα να γυρίσουμε σε 69 γιατί τον ήθελα πολύ. Με έγδυσε εντελώς και συνέχισε χαμηλά. Χτυπούσα το κεφάλι δεξιά-αριστερά μουγκρίζοντας από ηδονή με κλειστά μάτια παρακαλώντας τον να τον γευτώ και εγώ.

Ένα χέρι έπιασε το δικό μου και με έβαλε να πιάσω έναν άλλον πούτσο. Ένας από τους φίλους του ήταν γυμνός όρθιος μπροστά μου. «Πάρε τον δικό μου» είπε. Τράβηξα το χέρι μου αλλά ο δικός μου το πήρε και με έβαλε να του τον ξαναπιάσω. Αμέσως αυτός χαμήλωσε πάνω μου και παρ’ όλο που αντέδρασα με έβαλε να τον πάρω στο στόμα. Μου έκαναν γλυφομούνι και έπαιρνα τσιμπούκι έναν σχεδόν άγνωστο.

Δεν άργησα να έχω τον πρώτο οργασμό με τον άλλον να τραβάει μαλακία στο πρόσωπό μου και να με μουσκεύει με τα χύσια του. Το κρεβάτι βούλιαξε και άλλο και ένας ακόμη γυμνός βρέθηκε στο πλάι μου. Αυτός με βούτηξε βίαια από τα μαλλιά και οδήγησε και αυτός τον πούτσο του στο στόμα μου.

Η όλη ενέργεια δεν μου έδινε και πολλές δυνατότητες αντίδρασης και βρέθηκα να τον παίρνω τσιμπούκι ενώ ο φίλος μου άρχισε να με πηδάει τόσο άγρια που δυσκολευόμουν να κρατήσω τον άλλον στο στόμα.

Τελείωσε γρήγορα μέσα μου και αμέσως τον αντικατέστησε ο άλλος που τον έπαιρνα τσιμπούκι. Σε ένα μόλις λεπτό ενώ είχα ακόμα έναν δυνατό οργασμό έχυσε με κραυγή και βρίζοντας όσο μέσα έπαιρνε. Τα υγρά από τις δύο δόσεις σπέρματος έβγαιναν από το μουνί μου και είχαν μουσκέψει τα σεντόνια. Στον καναπέ που βρισκόταν πίσω μου, η άλλη κοπέλα πηδιόταν με τον τέταρτο της παρέας.

Ο φίλος της ήταν αυτός που μόλις με είχε πάρει. Αφού τελείωσαν και αυτοί, μείναμε έτσι, εγώ με την άλλη κοπέλα στο κρεβάτι και οι υπόλοιποι καθόντουσαν γύρω-γύρω. Σχολιάσαμε ότι είχε συμβεί και ανταλλάξαμε όλοι παλαιότερες εμπειρίες. Εγώ ήμουν αυτή με τις λιγότερες.

Εκτός από την τρέχουσα σχέση δεν είχα κάτι περίεργο να αναφέρω. Ο δικός μου περιέγραψε πως γνωριστήκαμε και με καμάρι περιέγραψε όλες τις στάσεις μας και για τις φωτογραφίες που είχαμε τραβήξει.

Η άλλη ήταν μικρότερη (κάτω από τριάντα) και είχε περισσότερες εμπειρίες να διηγηθεί. Στο γυμνάσιο μάλιστα είχε και λεσβιακή εμπειρία με συμμαθήτριά της. Ήταν ιδέα ενός από την παρέα να κάνουμε οι δύο κοπέλες λεσβιακό. Αντιδράσαμε και δύο αλλά επέμεναν όλοι φορτικά.

Με πίεση πλέον από τους άλλους έσκυψε και άρχισε να με φιλάει και να με χαϊδεύει στο στήθος και την κοιλιά μου. Στην αρχή ξελιγωθήκαμε στα γέλια γιατί μας φάνηκε αστείο αλλά μας προέτρεψαν με μάλλον αυστηρό τόνο να συνεχίσουμε. Εγώ καθόμουν παθητικά και άφηνα την πρωτοβουλία στην άλλη.

Το πράγμα πλέον σοβάρευε και προσπάθησα να συγκεντρωθώ μη ξέροντας πώς να αντιδράσω. Κατέβηκε χαμηλά, μου έβαλε δάκτυλο και ξεκίνησε γλυφομούνι. Σήκωσα την λεκάνη μου και οι άλλοι έβαλαν μαξιλάρι από κάτω για να την διευκολύνουν.

Είχα αρχίσει να ερεθίζομαι γιατί ήξερε καλά πώς να το κάνει, αλλά και οι άλλοι είχαν αρχίσει να διεγείρονται παίζοντας τα ήδη μισοσηκωμένα πουλιά τους. Ήμασταν δύο γυναίκες για τέσσερις άντρες. Η όλη σκηνή δεν διατηρήθηκε για πολύ. Μας χώρισαν, μας έβαλαν πλάι- πλάι και τους πήραμε όλους τσιμπούκι. Με έβαλαν να καθίσω πάνω σε έναν που μπήκε με την μία μέσα μου και τότε ο δικός μου με πλησίασε από πίσω, χαλάρωσε με το δάκτυλό του την στενή μου τρύπα και για πρώτη φορά στην ζωή μου με πήδαγαν δύο ταυτόχρονα. Είχα αφήσει τον εαυτό μου ελεύθερο και αισθανόμουν την απόλυτη ηδονή.

Δίπλα μου την πήδαγε ένας στα τέσσερα ενώ ο άλλος της τον έδινε στο στόμα. Κάποια στιγμή μάλιστα γύρισε προς τα εμένα και μου τον έδωσε στο στόμα. Είχα μπουκώσει από πούτσους και ηδονή. Έχυνα, έχυνα και τελειωμό δεν είχα. Ήθελα να σταματήσω γιατί είχα αρχίσει να πονάω πλέον όταν ένας-ένας ερχόταν.

Πρώτα ο δικός μου από πίσω, μετά αυτός στο στόμα μου, καταπίνοντάς τα όλα και μετά από λίγο τραβήχτηκε και ο τρίτος και έχυσε στο πρόσωπό μου. Τα μάζεψε μάλιστα με το δάκτυλό του και μου τα έδωσε να τα καταπιώ, κάτι που έκανα ευχαρίστως.

 Έκανα ένα ντους και αφού χαιρέτισα όλους έφυγα κατάκοπη αλλά βαθιά ερωτικά ολοκληρωμένη. Άλλη μια φορά ήρθε αργά σπίτι μου με έναν από τους φίλους του και επαναλήφθηκε ένας άλλος γύρος. Σχεδιάζουν άλλη μια μάζωξη με δύο ακόμα κοπέλες αλλά δεν έχω απαντήσει θετικά ακόμη.

Θ’ θελα να είχα και με τον άντρα μου ανάλογη εμπειρία όταν επιστρέψει, αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα το καταλάβει. Ίσως προτείνω στην φίλη μου που μου ζήτησε να σας το γράψω, να με ακολουθήσει σε μία τέτοια ερωτική εκδήλωση.

error: