Έφηβοι εραστές

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE

Η παρέα στο νησί του Αργοσαρωνικού, γνωστή από τα μικράτα της.

 

Μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί, αφού από τα πέντε μου θυμάμαι δυο αγοράκια  και ένα κοριτσάκι , να είναι η μόνιμη παρέα στις καλοκαιρινές διακοπές. Μετά από πάνω από δέκα χρόνια τίποτε δεν προμήνυε αυτά που θα συνέβαιναν το καλοκαίρι αυτό.

Το μέρος που η παρέα είχε το ορμητήριο της, ήταν το περίπτερο του συγκροτήματος, όπου τα μεσημέρια και αφού βάζουμε για ύπνο τους γονείς μας, μαζευόμαστε για να απολαύουμε την μεσημεριανή  ελευθερία.

Είχαμε μεγαλώσει πλέον. Εγώ (Χρήστος) ήμουν ο μικρότερος, στα δεκαέξι, ο Νίκος στα δεκαοκτώ και η ξαδέλφη του Ζωή στα δεκαεννέα.

Ποτέ φανερά δεν είχαμε σκεφτεί κάτι σεξουαλικό ο ένας για τον άλλον, αν και δεν το κρύβω ότι προσωπικά είχα στραβίζει άπειρες μαλακίες  για την φοιτήτρια μας πια την Ζωή.

Η σεξουαλική μας ζωή, τουλάχιστον η δική μου και του Νίκου, ήταν στα εμβρυακά πλαίσια. Μια δυο φορές ολοκληρωμένο σεξ, και πολλά μπαλαμουτιάσματα και αν ήμαστε τυχεροί κανένα τσιμπούκι. Η ζωή είχε ήδη πλήρη σεξουαλική ζωή, αφού τα είχε με τον Παύλο από το φροντιστήριο ακόμη (έκτη γυμνασίου), πέρασαν στην ίδια σχολή και δευτεροετείς φοιτητές πλέον ήταν ακόμη μαζί.

Η μόνη  κοινή μας «δράση» με τον Νίκο ήταν η συνήθεια που είχαμε εδώ και δυο χρόνια να εξαφανιζόμαστε από την παρέα και να πηγαίνουμε στα βράχια στην παραλία για να τραβήξουμε μαζί μαλακία , κάνοντας διαγωνισμό ποιος θα κρατηθεί περισσότερο και θα χύσει τελευταίος.

Καλοκαίρι λοιπόν και η παρέα ξαναβρέθηκε σε πλήρη σύνθεση αφού πέρυσι η Ζωή δεν ήλθε , στο ραντεβού.

Μεσημεράκι στο περίπτερο και η συζήτηση με τον Νίκο μετά από πολλά θέματα περιστράφηκε στην Ζωή. Πως είχε μεγαλώσει και ομορφύνει, τι όμορφό κορμί είχε κάνει και πόσο τυχερός ήταν ο Παύλος που μπορούσε να χαίρεται αυτό το κορμί.

Ήμασταν και οι δύο πολύ καυλωμένοι από την συζήτηση και ο Νίκος κατέβασε το μαγιό του και λέγοντας με παράπονο « Αχ και να μην ήταν ξαδέλφη μου» άρχιζε να παίζει τον πούτσο του. Τον ακολούθησα και γω. Ήταν σίγουρο ότι και οι δυο είχαμε στο μυαλό μας τα κάλλη της Ζωής.

Απορροφημένοι δεν πήραμε είδηση την Ζωή, που ήλθε στο περίπτερο. Βλέποντας μας να τραβάμε μαλακία, και ενώ και οι δυο ήμασταν σε μια φάση μεταξύ αμηχανίας και μεγάλη καύλας, η Ζωή έκανε κάτι που δεν το περίμενε κανείς.

Γονάτισε και άρχισε εναλλάξ να παίρνει ο στόμα της τις πούτσες μας, προσφέροντας μας ένα τσιμπούκι που προσωπικά δεν είχα ακόμη γευτεί, από τις συνομήλικες ή ένα χρόνο μεγαλύτερα μου κορίτσια που μου είχαν κάνει τσιμπούκι μέχρι σήμερα.

Έβαζε  τις πούτσες μας βαθειά μέχρι το λαρύγγι της , με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε το πουτσοκέφαλο να ακουμπάει τις αμυγδαλές της και μετά τις έφερνε στα χείλια της και τις ρουφούσε  γλύφοντας μετά το πουτσοκέφαλο.

Έβαζε την μία στο στόμα της, ακολουθώντας πάντα την ίδια ιεροτελεστία, ενώ με τα χέρι της τράβαγε μαλακία στην άλλη  πούτσα.

Κάποια στιγμή προσπάθησε να τις βάλει και τις δυο στο στόμα της αλλά πνίγηκε και δεν το ξαναπροσπάθησε.

Ήμουν έτοιμός να χύσω, και το είπα αλλά η Ζωή άφησε τον πούτσο του Νίκου και έχωσε μέσα στο στόμα την δική μου ρουφώντας την και παίζοντας που μαλακία  ταυτόχρονά, εν συνέχισε να παίζει μαλακία στον Νίκο.

Άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο στην απόλαυση του ζεστού στόματος της Ζωής και έχυσα μια μεγάλη ποσότητα, που η Ζωούλα μας την ήπιες όλη προσαρμόζοντάς τα χειλάκια της στην βάλανο, έχοντας το πουτσοκέφαλο μέσα στο στόμα της για να μπορεί να δεχθεί την ποσότητα του σπέρματος μου.

Πρώτη φορά μου συνέβαινε αυτό, να χύσω δηλαδή μέσα στο στόμα και να την βλέπω να τα πίνει όλα .

Αμέσως μετά ο Νίκος είπε ότι ήταν έτοιμος και αυτός να χύσει.

Η πούστα μου δεν είχε ακόμη πέσει και τότε η Ζωή στράφηκε στο ξάδελφο της και μπούκωσε την πούτσα του, με τον ίδιο τρόπο για να μην χάσει ούτε σταγόνα.

Η έκπληξη μου , όμως ήταν μεγάλη όταν ο Νίκος με το που η ξαδέλφη του άρχισε να τον τσιμπουκώνει, έσκυψε στο πλάι και άρχισε να καθαρίζει την πούτσα μου. Στην αρχή τραβήχτηκα, αλλά κάτω από την επήρεια της καύλας που μου είχε προσφέρει η Ζωή, αφέθηκα στο γλείψιμο του Νίκου, που τώρα είχε μετατραπεί σε ένα δεύτερο τσιμπούκι, όχι τόσο καλό όσο της Ζωής, αλλά μου πρόσφερε μια δεύτερη μεγάλη καύλα, με την σκέψη και μόνο ότι ένας άντρας και μάλιστα ο κολλητός μου παιδικός φίλος μου έπαιρνε τσιμπούκι. 

Μόλις ο Νίκος έχυσε στο στόμα της Ζωής, σταμάτησε έβγαλε από το στόμα του την πούτσα μου και μου ζήτησε συγνώμη.

(από ότι μας είπε μετά ήταν μια αυθόρμητη ενέργεια και δεν το είχε ξανακάνει ποτέ… όπως και πολλά από αυτά που θα ακολουθούσαν…) .

Η Ζωίτσα μας σηκώθηκε όρθια, κατακόκκινη από την καύλα, είπε μόνο «τα αγόρια μου μεγάλωσαν» και κατέβασε το χέρι της  και άρχισε να τρίβει το μουνάκι της πάνω από το μαγιό της μέσα από το παρεό που φορούσε.

Ήμουν ήδη καυλωμένος από το τσιμπούκι του Νίκου, αλλά η κίνηση αυτή της Ζωής με καύλωσε ακόμη παραπάνω.

Πέταξα μακριά το μαγιό μου και τράβηξα την Ζωή ανάμεσα σε μένα και το Νίκο που είχε απελευθερωθεί και αυτός από το μαγιό του και η πούτσα του είχε γίνει και πάλι κάγκελο.

Δεν μπορώ να θυμηθώ αν εγώ ή ο Νίκος βγάλαμε το πάνω μέρος του μαγιό της Ζωής. Δύο στητά βυζάκια μεσαίου μεγέθους ξεπρόβαλαν από το στηθόδεσμο. Εκείνο που με τρέλανε ήταν οι τεράστιες καφετιές ρόγες της, που από την καύλα ήταν στητές και περίμενα τα χείλια μας να τις ακουμπήσουν.

Αναλάβαμε από μία ο κάθε ένας, ενώ το χέρι της Ζωής αντικαταστάθηκε από το δικό μου, που σιγά σιγά παραμέρισε το μαγιό και άρχισε να χαϊδεύει τα μουνόχειλα της και την κλειτορίδα της.

Έξι χέρια όργωναν τα κορμιά μας. Χουφτώναμε ο ένας τον άλλον, με την Ζωή να έχει παραδοθεί στα χέρια μας και το στόμα μας και να παίζει τα καυλιά μας και χαϊδεύει τα αρχίδια μας αλλά και τις πίσω παρθένες τρυπούλες μας, προσπαθώντας να παραβιάσει τους καφετί σφικτήρες μας με τα δάκτυλα της.

Καθώς χάιδευα το υγρό της μουνάκι , από την κλειτορίδα μέχρι το διαχωριστικό της πίσω τρυπούλας της, ένιωσα ένα άλλο χέρι να ακουμπάει το δικό μου. Ήταν το Νίκος που πολιορκούσε την  να  κωλοτρυπίδα της ξαδέλφης του, προσπαθώντας να βάλει και αυτός κάποια δάκτυλά μέσα της.

Άφησα το στήθος της Ζωής και κατέβηκα χαμηλά, να κάνω κάτι που η μικρή εμπειρία μου, μου έμαθε ότι τρελαίνει τις γυναίκες ,αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι μου άρεσε (και μου αρέσει ακόμη) ειδικά αν καταλήγει στο να γεύομαι τα χύσια τους.

Έλυσα το παρεό, αφαίρεσα και το κάτω μέρος του μαγιό και άρχισα αργά και μεθοδικά να γλύφω το μουνάκι της Ζωής, ενώ ο Νίκος εξακολουθούσε να ασχολείται με τις ρόγες της και τη κωλοτρυπίδα της.

Η Ζωή ήταν σε κατάσταση νιρβάνα. Είχε αφεθεί στα παιχνίδια μας και απλά απολάμβανε την ηδονή τους τις προσφέραμε.

Σε λίγο ανασήκωσε τους γλουτούς της, διευκολύνοντας και τον Νίκο να βάλει στην κωλοτρυπίδα της δυο δάκτυλα, και  έχυσε από τον γλείψιμο που της έκανα και τα κωλοδάκτυλα που τις έβαζε ο Νίκος.

Έχυσε δυο φορές σχεδόν συνεχόμενα αφού ούτε εγώ σταμάτησα το γλείψιμο ούτε ο Νίκος σταμάτησε να της γαμάει την κωλοτρυπίδα με τα δάκτυλα του. 

Ξέπνοοι και οι τρείς μείναμε ξαπλωμένοι στο γκαζόν.

Μετά από μια ανάσα η Ζωή πήρε είδηση τις καυλωμένες ακόμη πούτσες μας.

«Αγόρια μου τι έγινε θέλετε και συνέχεια, είπε και γέλασε.

Χρηστάκη το κάνεις καλά, είπε απευθυνόμενη σε μένα.  Καλλιέργησε το , αρέσει πολύ στις γυναίκες, έχει κάνει ποτέ 69;»

«¨ΟΧΙ απάντησα.»

«Έλα πάνω μου ανάποδα», μου είπε και γω ακολούθησα την εντολή.

Βρέθηκα με τα μουνάκι της μπροστά μου ενώ εκείνη είχε βάλει ήδη το καβλί μου στο στόμα της και το τρομπάριζε.

Ενώ έγλυφα το μουνάκι της μέχρι πίσω την κωλοτρυπίδα της όσο έφτανα δηλαδή, εκείνη ρουφούσε  πότε τον πούτσο μου και πότε τα αρχίδα μου, βάζοντας τα ένα ένα στο στόμα της.

Κάποιες στιγμές σήκωνα το κεφάλι μου, προσπαθώντας να πάρω ανάσα από την μια και δύναμη για να μπω πιο βαθειά στο μουνάκι της, να την γαμίσω με την γλώσσα μου, όσο ποιο βαθιά, μπορούσα.

Απέναντί μου έβλεπα τον Νίκο να παίζει με τον καυλωμένο πούτσο του, ώσπου κάποια στιγμή τον έχασα.

Δευτερόλεπτα μετά αισθάνθηκα μια γλώσσα να παίζει με την κωλοτρυπίδα μου. Προσπάθησα να τραβηχτώ αλλά η Ζωή είχε γραπώσει με το στόμα της τον πούτσο μου, που το μόνο που κατάφερα ήταν να αισθανθώ τα δόντια της πάνω στο πουτσοκέφαλο.

Συνέχισα το γλυφομούνι προσθέτοντας και μερικά κωλοδάκτυλα , στον δουλεμένο κώλο της Ζωής, ενώ παράλληλα ο Νίκος ασχολιόταν με την δική μου κωλοτρυπίδα. 

Τα γλειψίματα είχαν γίνει τώρα κωλοδάκτυλα , εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω και αισθανόμουν ότι και η Ζωή ήταν στην ίδια κατάσταση, αφού είχα ήδη γευτεί τα προκαταρτικά χύσια της.

Και ενώ όλη μας βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτασης, αισθάνθηκα τον πούτσο του Νίκου να πολιορκεί την κωλοτρυπίδα μου.

Έκανα να τραβηχτό, η Ζωή, με τον πούτσο μου στο στόμα της, με άρπαξε από την μέση και με καθήλωσε σε αυτή την στάση, ενώ ο Νίκος ψιθύρισε

«Άσε λίγο δεν θα μπω μέσα».

Την ώρα που ο Νίκος άνοιγε λίγο τον σφιγκτήρα μου με το πουτσοκέφαλο του , αισθάνθηκα τα χύσια μου να αδειάζουν από τον πούτσο μου, στο στόμα της Ζωής και το στόμα μου να γεμίζει από τα δικά της υγρά.

Έχωσα τρία δάκτυλα στο κωλαράκι της την ώρα που τα χύσια του Νίκου, από το ανοιγμένο σφικτήρα μου έπεφταν μέσα στο κολάντερο μου και στα κωλομέρια μου.

Η Ζωή άφησε τον πούτσο μου και άρχισε να καθαρίζει το καβλί του ξαδέλφου της, ενώ ο Νίκος καθάριζε τα κωλομέρια και την κωλοτρυπίδα μου , μαζεύοντας με την γλώσσα του τα χύσια του.

Μείναμε ακίνητη ξαπλωμένοι στο γρασίδι για πολύ ώρα.

Είχε γίνει κάτι που κάνεις δεν περίμενε να γίνει κανείς δεν είχε σκεφτεί ότι θα γινόταν ποτέ.

Πρώτη σηκώθηκε η Ζωή, μάζεψε από κάτω τα ρούχα της, μας έδωσε από ένα ρουφηχτό γλωσσάτο φιλί και έφυγε λέγοντας περιπαιχτήκαν.

« Εγώ πάντως δεν έχω γαμηθεί ακόμη από κανένα σας. Το βράδυ πάλι εδώ εντάξει; »

Βάλαμε τα μαγιό μας και εμείς, αμίλητοι.

Ξέραμε ότι μια αγνή φιλία πάνω από δέκα χρόνια είχε τελειώσει.

Την σιωπή έσπασε ο Νίκος.

«Δεν ξέρω τι με έπιασε. Δεν τα έχω ξανακάνει όλα αυτά και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα γίνουν.»

Να πω την αλήθεια ήμουν χολωμένος μαζί του, αν και μπορώ να πω ότι όντως κράτησε την υπόσχεσή του δεν με γάμησε κανονικά απλά, έβαλε μόνο λίγο το πουτσοκέφαλο στον κώλο μου.

«Κοίτα, είπα, το βράδυ μόνο την Ζωή!!!»

Φτάσαμε στα διαμερίσματα μας, αμίλητοι, αλλά ήμουνα  σίγουρος ότι και εκείνος, όπως και γω σκεφτόμαστε το βράδυ με την Ζωή.

Η μέρα είχε μικρύνει, τέλος Αυγούστου πια, και με το που έπεσε το σκοτάδι ξεκίνησα για το περίπτερο.

Έφτασα πρώτος. Σε λίγο έφτασαν και η Ζωή με τον Νίκο.

Φαίνετε ότι είχαν συζητήσει τα μεσημεριανά, γιατί η Ζωή προσπάθησε να ανοίξει κουβέντα.

Ήλθε δίπλα μου και μετά από μερικά γλωσσόφιλα, χαϊδεύοντας τον ήδη καυλωμένο πούτσο μου, άρχιζε να λέει ότι στο ερωτικό παιχνίδι δεν υπάρχουν φραγμοί και ταμπού, εξιστορώντας μας μια ερωτική περιπέτεια με τον Παύλο και  ένα ακόμη ζευγάρι στο Πανεπιστήμιο.

Η ιστορία μας καύλωσε ακόμη περισσότερο, από όσο είμαστε καυλωμένοι από την σκέψη και την προσμονή της αποψινής βραδιάς.

Βρέθηκα στα γόνατα, τρίβοντας τα μπουτάκια της Ζωής ενώ εκείνη συνέχιζε την ιστορία με την παρτούζα και κατεβάζοντας την φόρμα που φορούσε διαπίστωσα ότι δεν φορούσε τίποτε από μέσα. Άρχισα να γλύφω το μουνάκι της, ενώ ο Νίκος την σήκωσε όρθια και άρχισε να γλείφει την κωλοτρυπίδα της. Μέσα σε μεγάλη καύλα η Ζωή προσπαθούσε να τελειώσει την ιστορία της και παράλληλα ψέλλιζε:

«Ναι αγόρια μου…………….. έτσι αγόρια μου κάντε με την πουτάνα σας………….. τη ευτυχία να έχεις δυο γαμιάδες για πάρτη σου………………. Θέλω απόψε να γαμηθώ και από τις δυο τρυπούλες μου ταυτόχρονα».

Ο Νίκος ξάπλωσε κάτω και τράβηξε την Ζωή επάνω του. Με μια κίνηση έχωσε τον πούτσο του στο υγρό από το γλείψιμο μουνί της, ενώ ο έτοιμος από το γλείψιμο κώλος της περίμενε τον πούτσο μου. Μπήκα μέσα της μέσα την μέση και αφού δεν βρήκα καμιά ιδιαίτερη αντίσταση (ο Παύλος φαίνεται ότι είχε οργώσει καλά το «χωράφι»), άρχισα να σφυροκοπώ το κωλάντερα της, προσπαθώντας παράλληλα να έχω τον ίδιο ρυθμό με τον Νίκο.

Αφού πετύχαμε τον ίδιο ρυθμό με τον Νίκο, το μόνο που γέμιζε τον αέρα ήταν ο ρόχθος ηδονής που έβγαινε και από τους τρεις μας και κύρια από την Ζωή, που με δυο πούτσες  να γεμίζουν την πίσω και την μπρός τρύπα της και τα χέρια μας να παίζουν με τις θεϊκές εκείνες ρόγες ήταν στα ουράνια.

Την σφυροκοπούσαμε περίπου ένα τέταρτο και τότε ο Νίκος έκανε προσπάθεια να σπάσει την αλυσίδα, μη θέλοντας να χύσει στο μουνί της ξαδέλφης του.

«Μην σταματάς παίρνω χάπι», ακούστηκε και συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό.

Αισθανόμουνα τον πούτσο που Νίκου να κινείται στο μουνί της ξαδέλφης του και καύλωνα ακόμη περισσότερο. Το ίδιο μάλλον θα αισθανόταν και εκείνος.

Χύσαμε σχεδόν ταυτόχρονα με την Ζωή να χύνει από μπρός και από πίσω (ελάχιστές φορές τα επόμενα χρόνια είδα γυναίκα να χύνει από τον κώλο).

Βγήκαμε από μέσα της και εκείνη καθάρισε τους πούτσους μας γλύφοντας με την γλωσσούλα της τα καυλιά μας.

«Δεν τελειώσαμε αγόρια μου ακόμα Πάρτε μια ανάσα και αλλάξτε θέσεις», είπε η Ζωή, που ήταν εμφανές ότι είχε τα ηνία του παιχνιδιού.

Μείναμε για λίγο ξαπλωμένη στο γκαζόν, αλλά η Ζωούλα μας βιαζόταν, και επιτάχυνε την σκλήρυνση των καυλιών μας, άρχισε να μας κάνει ένα τρελό τσιμπούκι.

Μόλις διαπίστωσε ότι είμαστε έτοιμοι, με τοποθέτησε στο χορτάρι και βύθισε μόνη της τον πούτσο μου στο μουνί της που ήταν ακόμη υγρό. Πήρε την θέση του και ο Νίκος και αρχίσαμε πάλι στον ίδιο ρυθμό να σφυροκοπούμε την Ζωούλα μας.

Προσπάθησα, πέρα από τα φιλιά που τις έδινα να πάρω και το ένα  στήθος στο στόμα μου και να γευτώ αυτή την θεϊκή ρόγα.

Αφού το κατόρθωσα, άρχισα να την πιπιλάω και να την δαγκώνω, ενώ εκείνη είχε βάλει το χέρι της στην κλειτορίδα της και παράλληλα μου χάιδευε τον πούτσο κάθε φορά που έβγαινε από το καυτό μουνάκι της .

Χύσαμε και πάλι όλοι μαζί και για μια ακόμη φορά η Ζωή μας καθάρισε με την γλώσσα της τα καυλιά μας.

Μείναμε για κάμποση ώρα ξαπλωμένοι και αγκαλιασμένοι στο χορτάρι, απολαμβάνοντας την ησυχία της βραδιάς. Είμαστε εξαντλημένοι από το ερωτικό παιχνίδι, αλλά όλα έδειχναν ότι δεν είχαμε ακόμη τελειώσει γιατί δεν είχαμε καθίσει ήσυχη ούτε ένα λεπτό. 

Η Ζωή μας χάριζε φιλιά και χάδια στα μαλλιά μας , λέγοντας συνέχεια  «Αγόρια μου» και μεις  χαϊδεύαμε το κορμί της.

Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα στόμα να καταπίνει το καβλί μου. Γύρισα δίπλα μου και είδα την Ζωή να με χαϊδεύει και να με φιλάει, λέγοντας μου.

«Η οικογένεια σου χρωστάει κάτι»

Ανασήκωσα το κεφάλι και είδα το Νίκο να μου κάνει τσιμπούκι ενώ η Ζωή είχε καθίσει στα γόνατα της και με φυλούσε σε όλο μου το σώμα. Έπαιζε με τις ρόγες μου, τις πιπιλούσε με πήρε το χέρι μου και το κατεύθυνε στο μουνάκι της.

Άρχισα να απολαμβάνω , για να πω την αλήθεια, το τσιμπούκι του Νίκου, που δεν ήταν διαφορετικό από της ξαδέλφης του. Έβαζε βαθιά μέσα στο στόμα του το καβλί μου και μετά το έβγαζε και άφηνε μόνο το πουτσοκέφαλο. Αφού το έγλυφε με την γλώσσα του, γλώσσα πιο τραχιά από της ξαδέλφης του, μετά μου τον έπαιξε και ασχολιόταν με το να ρουφάει τα αρχίδια μου, βάζοντας τα ένα – ένα εναλλάξ στο στόμα του. Πέρα από την τραχιά γλώσσα η διαφορά στο τσιμπούκι του Νίκο ήταν ότι με το ένα χέρι του, μου χάιδευε τα αρχίδια όσο τον είχε στο στόμα του.

Το όλο παιχνίδι με είχε καυλώσει αφάνταστα, παρόλο το μεσημεριανό και το βραδινό  χύσιμο.

Η Ζωή άφησε εμένα και άρχισε να γλύφει την κωλοτρυπίδα του Νίκου. Τον γαμούσε με την γλώσσα της σιγα σιγά και επιδέξια στην αρχή και μετά άρχισε να του βάζει τα δάκτυλά της ένα ένα. Από εκεί που ήμουν παρατηρούσα την πούτσα του Νίκου που είχε γίνει τεράστια από την καύλα.

Η εντολή της Ζωής ήταν σαφής.

Έλα είναι έτοιμος. Ξάπλωσε ανάμεσα στα ανοιχτα πόδια του Νίκου και πήρε στο στόμα της το καβλί του ενώ συνέχισε να του βάζει κωλοδάκτυλο μέχρι να βρεθώ από πίσω του.

Σε κάποια στιγμή άφησε τον πούτσο του από το στόμα της και είπε

«Μην τον λυπηθείς»

Το πουτσοκέφαλο ακούμπησε την κωλοτρυπίδα του Νίκου.

Βρήκε αρκετή αντίσταση από τη παρθένα κωλοτρυπίδα. Ο Νίκος πρέπει να πόνεσε αλλά πέρα από ένα «Ωχ» δεν είπε τίποτε άλλο.

Όταν πέρασε το πουτσοκέφαλο σταμάτησα λίγο και με ένα σπρώξιμο έχωσα το πούτσο μου μέχρι την μέση στο κωλάντερο του. Ο Νίκος είχε χαθεί ανάμεσα στο τσιμπούκι της Ζωής και τον πούτσο μου που τώρα γαμούσε αργά αλλά σταθερά το κωλάντερο του. Πρέπει να βρισκόταν στα ύψη γιατί από κάποιο σημείο και πέρα αντί εγώ να σπρώχνω τον πούτσο μου στον κώλο του εκείνος έσπρωχνε το σώμα του, για να τον δεχθεί πιο βαθιά.

Ο Νίκος έχυσε μετά από λίγο.

Η Ζωή αφού του καθάρισε το καβλί μπήκε ανάμεσα μας και άρχισε να γλύφει τα αρχίδια μας και την κωλοτρυπίδα μου.

Μετά από δέκα περίπου λεπτά έχυσα και γω μέσα στον Νίκο, με την Ζωη να προσπαθεί να μου γλείψει τον πούτσο κάθε φορά που έβγαινε από τον κώλο του Νίκου. Με το ένα χέρι της τράβαγε μια ακόμη μαλακία στον Νίκο, που παρόλο που ο πούτσος του είχε μαλακώσει μετά το χύσιμο στο στόμα της ξαδέλφης του, παρέμενε ακόμη σηκωμένος όσο του γαμούσα τον κώλο.

Από την μέρα εκείνη σχεδόν κάθε μέρα κάναμε έρωτα στην Ζωή. Τα αγόρια δεν ξανακάναμε τίποτε μεταξύ μας.

Η Ζωούλα μας όμως ένιωσε πολύ σύντομα την υπέρτατη ηδονή , αφού το επόμενο Σαββατοκύριακο κατέφθασε και ο Παύλος, και έτσι βρέθηκε με τρία καβλιά να γεμίζουν τις τρυπούλες της.

Αυτή όμως είναι μια άλλη ιστορία.

error: